- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peestike #119156 üzenetére
Ezt inkább a rendelős topicban.
Nekem 1,5-2 hét alatt meg szokott jönni onnan rendben a készülék
Akartam már múltkor is írni a 4000 pro kapcsán:
A bekapcsoláskori képernyő mintha a hetes miui alapján lenne, a menü a barnás séma esetén pedig zte axon.
Nekem egyébként mindkettő tetszik, így nem bánom, csak érdekesség a "véletlenszerű" hasonlóság -
ReFleXx
addikt
válasz
peestike #119156 üzenetére
Már rendeltem tölük hasonlo árban, a rendelt telefon nem érkezett meg december végétől január végéig UK-ból, jeleztem nekik, mondták várjak még 2 hetet, még mindig nem jött és visszaküldték az árát, erre egyhétre megjött a telefon. A RoyalPost valami biztonsági rutin vizsgálata miatt csuszott, felbontották és volt benne erről egy papir. Másik dolog hogy a telefon kijelzőjének bal felső sarkában volt egy 2mmx5mm-es sérülés az LCD panel szélén, fehér háttérnél jól látszódott, sötét háttérnél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest