- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
janaman01 #116458 üzenetére
Na, hírek a hibás Ulefone Paris-ról. A gerabest support-tal folytatott és igen kiegyensúlyozott levelezés eredménye, hogy felajánlottak 3 megoldási lehetőséget:
- küldjem vissza, és visszatérítik az árát a GB wallet-be.
- tartsam meg, és kapok 20 dollár "fájdalomdíjat".
- tartsam meg, fizessek 100 dollárt és küldenek egy újat.Természetesen az első megoldást választottam, írtam nekik levelet, hogy így döntök, kértem visszapostázási címet, és azt a bizonyos RMA számot. Aztán majd, ha feladtam a paypal-tól visszakérem a postköltséget.
Ezután már "csak" várni kell, és ha visszakerül a pénz a GB-re (bár jobb lenne, ha paypal-ra kapnám), akkor keresni egy olyan készüléket, ami megfelel. (Sajnos az ulefone-tól ezzel elment a kedvem, és feleségemnek sem tetszett igazán...)
Nem akarom elkiabálni, de eddig jól teljesített a gearbest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest