- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Outlander #116188 üzenetére
Illetve ahogy mondtam telefonban lévő antenna és egy pna-ban lévő antenna között az a különbség mint a kanál és lapát között.. mind méretben mind hatékonyságban... a 6592 chipset ezt megfejeli azzal h lukas a kanál.--
Akkor a PNA a hibás mert gyakorlatilag az autóban állandó helyen állandó használatban van mert figyelmeztet a gyorshajtásnál, és az ablak bal szélén fent a sarokba tettem a TH11 beütöttem ugyan azt a címet és teszteltem a th11-t. Pontosabban mutatta a helyzetemet az úton,de hozzá kel tennem, hogy vízszintesen mert állított helyzetben már nem volt olyan pontos.Ez a városi teszt volt nem nagy eltéréssel max 2-5 méter a kanyarodásoknál, kereszteződéseknél lehetett észre venni.
Másik teszt ami már nagyon rossz volt az Pl M0. PNA kanyarodj le az úrtól.Én tovább mentem és a képen már a lehajtó sávban vagyok pedig maradtam az M0-n vagy 30 méter légvonalban mire észlelte, hogy merre vagyok. Na a TH11 követett a lyukas kanállal mind végig. Valószínű tudta , hogy csak az elcsorgatott csík után tud követni a PNA.És ez a valós teszt nem 1x.
Ez meg az én saját tapasztalatom. Már a 3. rendszerem van fent és még mindig nagyon pontos, kettő különböző navival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest