Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
Outlander
üzenetére
Illetve ahogy mondtam telefonban lévő antenna és egy pna-ban lévő antenna között az a különbség mint a kanál és lapát között.. mind méretben mind hatékonyságban... a 6592 chipset ezt megfejeli azzal h lukas a kanál.--
Akkor a PNA a hibás mert gyakorlatilag az autóban állandó helyen állandó használatban van mert figyelmeztet a gyorshajtásnál, és az ablak bal szélén fent a sarokba tettem a TH11 beütöttem ugyan azt a címet és teszteltem a th11-t. Pontosabban mutatta a helyzetemet az úton,de hozzá kel tennem, hogy vízszintesen mert állított helyzetben már nem volt olyan pontos.Ez a városi teszt volt nem nagy eltéréssel max 2-5 méter a kanyarodásoknál, kereszteződéseknél lehetett észre venni.
Másik teszt ami már nagyon rossz volt az Pl M0. PNA kanyarodj le az úrtól.Én tovább mentem és a képen már a lehajtó sávban vagyok pedig maradtam az M0-n vagy 30 méter légvonalban mire észlelte, hogy merre vagyok. Na a TH11 követett a lyukas kanállal mind végig. Valószínű tudta , hogy csak az elcsorgatott csík után tud követni a PNA.
És ez a valós teszt nem 1x.
Ez meg az én saját tapasztalatom. Már a 3. rendszerem van fent és még mindig nagyon pontos, kettő különböző navival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ez a valós teszt nem 1x.