- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Csimbók
tag
válasz
Bagira01 #11617 üzenetére
Azért a hozzáállás sem mindegy. Én is hasonló cipőben járok a ttmalls-al. Adott a ZP300+, amiben nem működik a GPS. Nem azzal indítottam, hogy paypal claim, hanem írtam nekik e-mailt. Eddig mindenre 1 napon belül udvariasan válaszoltak. Jelenleg én is ott tartok, hogy visszaküldtem a telefont, de ezen nem vagyok felháborodva, mert gyártó cégnél dolgozom és bemondásra én sem hinném el, hogy ez rossz, meg az rossz és vissza a pénzt. Természetesen a 45 napot észben tartom, de nekem eddig teljesen korrekt csapatnak tűnnek. Amennyiben megkapták a csomagot a továbbiakról is beszámolok, mert úgy látom ez a része a témának még eléggé tisztázatlan ill. a legtöbb boltról nincs ilyen jellegű információ. Addig is nem köpködök rájuk, hanem próbálom helyén kezelni a dolgot. Hibás terméket itthon is kifoghatsz, legfeljebb nem számolod a telefonálással és egyéb utánjárásból eredő költségeket, ami nem biztos, hogy kevesebb, mint egy levélpostai küldemény Kínába. Nekem ez elsőbbségi feladással 4340 Ft-volt, amit szintén csak a tisztán látás kedvéért írok le. Hozzászólásommal nem kötekedni szeretnék, de némelyek úgy tűnnek, mintha itt nálunk minden hibátlan lenne és az "elmaradott" Kínába küldött dollárjaikért valami felsőbbrendű lénynek kijáró tiszteletet és kiszolgálást várnának el. De ez itthon sincs így. Próbáltam már garanciába cseréltetni samsung telefont is, mert sz*r volt a mikrofonja, de simán elhajtottak, hogy nyugodjak bele ez ilyen. Persze balhézhattam volna, de én inkább nem veszek több samsung telefont. Így a ttmalls-ról is az ügy lezárulta után mondok véleményt és próbálok együttműködni, amíg azt látom, hogy normálisan állnak a problémámhoz.
-
devast
addikt
válasz
Bagira01 #11617 üzenetére
Amikor külföldről rendelsz, és paypal-al fizetsz, nem Te írod a játékszabályokat, de nem is a kínai, hanem a paypal. Ha egy teljesen másik telefont küldenek, azt is vissza kell küldened saját költségen, hogy megkapd a refundot. Ez így működik... olcsó, de nincs fogyasztó védelem, stb... vannak játékszabályok (paypal) amit mindkét félnek be kell tartani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megnyílt a Huawei hivatalos webshopja Magyarországon - rögtön egy ütős akcióval
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest