Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Google térképet én is használom, szerintem nagyon hasznos segítség. Tudod mit vettem észre? Azt, hogy símán elvagyok vele saját pozíció nélkül is. Persze, ebben benne vannak a berögzült rutinok (milyen szögben megyek át a folyón, hol a templom, víztorony, merről van a Nap, stb.), mivel évtizedek óta az életem egyik meghatározója a tájékozódás. De tényleg síma ügy, szinte szórakozás és nagyon jó gyakorlat, hogy ne tunyuljon el az ember attól, hogy a fülébe mondják, hogy a "következő lehetőségnél fordulj jobbra". Ha tudom, hogy necces a szitu, akkor nyilván beélesítem a PNA -t, de én egy szerelvényt celebrálok, aminél elég gázos tud lenni egy "hoppábenéztem". De el sem tudom képzelni, hogy gyalog, vagy bringával, mi lehet az a szitu, aminél nincs lehetőségem arra, hogy "betájoljam" magam. Egy járattérképpel a kijelzőn a londoni metróban is magabiztosan mozogtam, pedig ott nem volt műhód. Egyébként meg a térkép és esetleg az iránytű használata legalább akkora kaland, mint a GPS -é. Ja, és soha nem merülnek le.

Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Path of Exile (ARPG)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest