- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
tescodr #111556 üzenetére
A 4G képesség (szinte) az egyetlen, amit én nem teszteltem.
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #111534 üzenetére
X5 Pro.
A sima nem 2 giga RAM-os.
És egyelőre kicsit beetetés szagú a 80 USD körüli ár.
-
-
b0bcat
addikt
Ezt láttátok már?
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #111019 üzenetére
Az viszont tény, hogy ez a hardver nem ér meg 50 ezer forintot.
-
b0bcat
addikt
válasz
szutyok13 #110895 üzenetére
Pont ez a furcsa nekem, hogy a sima X5, amiben MT6580 SoC van (tehát nem is tud 4G-t) és fele RAM/ROM, nem sokkal olcsóbb. Gyanús...
De persze azt az eshetőséget sem zárhatjuk ki, hogy az X5 Pro lesz a 100 USD alatti kategória fölényes ár-érték bajnoka.
De ebben a mezőnyben akkor sem szokványos a 2 giga RAM, ahogyan a HD kijelző sem.
-
b0bcat
addikt
Ez nekem is eszembe jutott, de emlékeim szerint a korai állapotában - amikor a letörölt appok még nem voltak rajta (2 év alatt apránként kerültek rá) - sem tudott soha ilyen üzemidőt produkálni.
Azt én sem gondolom, hogy a CM Launcher magában ilyen üzemidő növekedést produkálna.
Mint írtam, magam is értetlenül állok előtte.
-
b0bcat
addikt
Képzeljétek, feltettem egy új Launcher-t (a Clean Master-ét) a Haier W910-re, valamint letöröltem néhány felesleges appot, és kb. 25-30%-kal megnőtt az üzemidőm, és a szabad RAM is több alap állapotban, mint szokott lenni. Nem mondom, hogy értem a dolgot, de mindenképpen kellemes meglepetés.
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
válasz
pimmi #110637 üzenetére
Ha és amennyiben tényleg ez a hardver van benne, akkor az elég lehet. De erre semmi garancia.
(Eleve gyanús, hogy 1 giga RAM-ból indulásból 900+ mega szabad...
)
Ha biztosabbra szeretnél menni, akkor tudom ajánlani a Blackview Breeze (V2)-t.
Elméletileg ugyanez a hardver, de ebben biztosan ez is van, ráadásul 5.0-s Androiddal.
-
b0bcat
addikt
válasz
illesildi199 #110609 üzenetére
Ha az adatforgalmad ki van kapcsolva, akkor nem kell meglepetésre számítanod.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
Graphics #110579 üzenetére
60 ezerért (vagy kicsit felette) nagyon jó ajánlat lesz magyar boltból, garival, bár a tesztekben a pozitívumok (szép FHD kijelző, erős hardver, jobbnak mondható kamera) írtak a modell gyengeségeiről is: zabálja a RAM-ot, bloatware-es a rendszer, gyenge az akkuidő, stb.
Vagy a kezdeti szoftveres hibákat már javította a Xiaomi?
-
b0bcat
addikt
válasz
balazs1011 #110447 üzenetére
Így még nehezebb a kérdés...
De most komolyan: ha jó kamerát szeretnél, akkor az 50 ezres határ nagyjából azonnal felejtős. Jó hardver ÉS jó kamera létezik, de drágábban. Miért fontos az 50 ezres határ? Vagy ha az fix, akkor lejjebb kell adni az igényekből, elsősorban a kamerára vonatkozóan. Szerintem.
Szerk.: Ja, és 7 mm alatt is legyen...?
-
b0bcat
addikt
válasz
balazs1011 #110440 üzenetére
A hat pontból, amit felsoroltál, válassz tetszőleges hármat, és tedd fel újra a kérdést!
Nem létezik olyan telefon, ami a felsoroltakat 50 ezerért tudja.
(Az árat hogyan értetted? Magyar bolti árként? Mert akkor még rosszabb a helyzet...)
-
b0bcat
addikt
válasz
New Bluestar #110418 üzenetére
Kivéve Mediatek. Legalábbis úgy rémlik, hogy az MTK procik régóta tudják már azt, hogy nem bontják a netet híváskor. Vagy rosszul emlékszem...
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #110382 üzenetére
Igen, erre reagáltam. A listát azért írtam le, hogy mutassam, vannak hosszabb távú tapasztalatok is. De ezek valójában megint csak az adott készülékre érvényesek, tehát nem gondolom, hogy minden Zopo megbízhatatlan, vagy hogy minden Huawei tökéletesen használható hoszú évekig.
Azt akarom ebből kihozni, hogy több olyan modellel, amit ajánlgatok itt a fórumon, nincs saját hosszabb távú tapasztalatom, de ettől még lehetnek jók.
Nyilván nincs lehetőségem évekig "tesztelgetni" minden modellt.
Így aztán kénytelen vagyok azokra a tapasztalatokra hagyatkozni, amelyeket 1-2 hét alatt gyűjtök róluk.
Egy dolgot mondhatok biztosan: eddig egyetlen telefonnal volt csak gondom a dobozból kivéve (mikrofon hiba, de érdekes módon csak telefonáláskor), egy Spreadtrum procis hulladékkal.
Minden más tökéletesen működött, A-tól C brand-ig.
-
b0bcat
addikt
válasz
anonym1s #110372 üzenetére
Z3560 van benne, és 4.4-es Android a gyári rendszer.
@Sanyesz: Hosszabb távú tapasztalatom csak az alábbi modellekkel volt:
- Motorola Defy: kb. 5 éve van meg, kifogástalanul működik
- Huawei Y200: kb. 3 éve van meg, kifogástalanul működik
- Feiteng H7100: kb. 2,5 éve van meg, a GSM része kicsit rakoncátlankodik, a gombokat erősebben kell nyomni, és valami eléggé szívja az akksikat, de amúgy a mai napig bír 6 óra képernyőidőt egyhuzamban
- Haier W910: 2 éve van meg, pont olyan, mint újonnan, még az akku sem gyengült
- Zopo ZP700: talán egy évig volt meg, touch panel hibás lettA többi rengeteg modell csak futólag járt nálam...
-
b0bcat
addikt
"4300-as akku szerintem erős kamu egyébként, talán 3000 körüli lehet benne maximum, de inkább még annyi se, 2300-as ha van benne. Méretei alapján nem igen lehet benne több, tabletekben van ekkora akku, nem telefonban."
Én 3600 mAh körülire tippelem az eddig tapasztaltak alapján.
-
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #110271 üzenetére
Sajnos az Mlais hajlamos 20%-ot túlozni az akku valós kapacitását illetően.
-
b0bcat
addikt
válasz
nyuszi123456 #110266 üzenetére
Csal halkan megjegyzem, hogy - bár kétségtelenül szép képet ad a 441 PPI - a HD felbontás 5 colon közel 300 PPI, ami kb. az Epöl által meghájpolt Retina felbontással egyezik meg, tehát arra sem lehet sok panasz.
Tehát míg 5 colon erőlködés nélkül látni a különbséget a qHD és a HD felbontás között normál távolságról, a HD és a FHD közötti különbség felfedezéséhez már közelebb kell hajolni.
Nem mellesleg a FHD biztosan többet is eszik, mert jobban megterheli a hardvert, tehát akkuidő szempontjából is jobb választás lehet a HD felbontás. (Nekem speciel 6 colon is megfelelt.
)
De ha ragaszkodsz a FHD-hoz, akkor nyilván nincs mit tenni, olyan készüléket kell keresned.
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #110253 üzenetére
Nekem is van ilyen X-Aktám.
Bizonyos Telekomos emberekkel csak akkor tudok jó hangminőségben beszélni (normál telefonhívásról beszélünk), ha 2G-re van állítva a kártyám. (Én is T-s vagyok.) Amint 3G-re állítom, ezekkel a bizonyos, Telekomos emberekkel (ideértve a nejemet is) csak tompa, visszhangos, távolinak ható beszélgetést tudok folytatni. Azért is érdekes a dolog, mert a nejem előző telefonjánál nem volt ilyen probléma. (Most Lenovo A6000-e van, előtte Zopo ZP700 volt.)
Nem tudom, mennyire befolyásolja a dolgot, de ezer éves T-s SIM kártyám van.
-
b0bcat
addikt
Egyetértek veled.
Az MT6735M/P simán hozza érzésre a Snapdragon 410 rendszersebességét.
5.1-es Androiddal legalábbis teljesen gördülékeny a rendszer. (Két készülékkel van tapasztalatom: a Cubot X12-vel, ami qHD felbontást tud az 1 GHz-es proci változattal, illetve az Mlais MX Base-szel, ami HD felbontású az 1,3 GHz-es procival.)
Érdekes ugyanakkor, hogy a lányom MT6582-vel (és szintén 1 giga memóriával) szerelt Blackview Breeze V2-je is gyors és akadásmentes az 5.0-s Androiddal, bár ott minden láthatóan egy kicsit lassabban történik. (Nem akadoznak az animációk, de rányomás után eltelik vagy fél másodperc, mire történik valami. Az MX Base-nél ugyanez a késleltetés szinte nulla.)
Amint korábban írtam is, ennél a Lenovo-nál inkább az lehet a szűk keresztmetszet (ami nem biztos, hogy így van, mindössze a korábbi Lenovo-s tapasztalataimra támaszkodva feltételezem ezt), ha az OS tele van pakolva felesleges, memóriazabáló app-okkal, amelyek kevéssé teszik az 1 giga RAM-ot.
Elég sok B kategóriás 1/8 gigás modell fordult meg nálam az utóbbi bő fél évben, legtöbbjük 4.4-es Androiddal, és mindegyiknél indulásból 500-600 mega szabad RAM volt. Ezzel szemben a nálam járt Lenovo-k (A850+ és A6000) gyárilag 300 mega RAM alatt nyitottak, és "belakva" ez még kb. a felére csökkent. (Sokat szenved a nejem az A6000-rel emiatt, meg egyéb szoftveres problémái is vannak sajnos.) A lányom - fent említett - Breeze V2-je is bőven több mint fél giga szabad RAM-mal indított az 5.0-s Android mellett, amiből most is még kb. 450 mega szabad alapból, pedig tele van mindenféle játékokkal a telefon.
Meg az is szomorú, hogy láthatóan 30 ezer alatt (szinte?) semmilyen, a minimum elvárásnak megfelelő Androidos telefont nem lehet kapni hivatalos boltból.
-
b0bcat
addikt
válasz
_Moriarty_ #110115 üzenetére
Ha pusztán az árakat és a specifikációkat vesszük figyelembe, akkor az MX Base jobb ajánlat. Viszont a Honor márkás és magyar garis, ami simán megérhet 15 ezer Ft plusz kiadást az újabb Androiddal és a nagyobb akkuval szemben. Nehéz kérdés.
-
b0bcat
addikt
válasz
Sas madár #110116 üzenetére
Három verzió van:
- Ha "top-up" rendszerű a számlád, és tartasz rajta dollárt, akkor nem lesz konverzió.
- Ha nem "top-up"-os vagy, akkor alap esetben a számlád forintos, és a PayPal vált (nem túl jól).
- Ha nem "top-up"-os vagy, és külön beállítod, akkor a bankod vált dollárra (ez általában kedvezőbb).Szóval mindegy, mit ír ki a webshop, nem forintban fizetsz nekik végül.
-
b0bcat
addikt
válasz
anonym1s #110112 üzenetére
Amúgy az ASUS semmivel nem rutinosabb versenyző az okostelefonok piacán, mint az általad említettek.
Volt ugyan anno próbálkozásuk PDA és mobil fronton is (egyikben sem alkottak maradandót), de attól, hogy ők egy elismert és régi PC alkatrész gyártó cég, nem lesznek jobb okostelefon gyártók másoknál.
Nem mellesleg van egy (Intel procis) ASUS tabletem, amit kedvelek ugyan, de távolról sem hibátlan, sem szoftveres, sem hardveres oldalról. Továbbá egy időben aránylag sokat foglalkoztam számítástechnikával, amely során rengeteg ASUS cucc megfordult nálam, de megbízhatóság terén velük is volt gond.
Röviden: megértem, hogy el vagy ájulva a jelenlegi telefonodtól, de ez nem jogosít fel arra téged, hogy leszólj más komoly gyártókat, mint pl. a Xiaomi vagy a One Plus. Szerintem.
-
b0bcat
addikt
válasz
nyuszi123456 #110102 üzenetére
Kifejezetten jónak nem mondanám az MX Base kameráját, inkább csak elfogadhatónak.
-
b0bcat
addikt
válasz
CoolBoy323 #110093 üzenetére
50 ezerig bezárólag a 2 giga RAM és a nagy akku külön-külön is necces itthonról, nem hogy egyszerre...
-
b0bcat
addikt
Örömmel jelentem, hogy elkészült az MX Base bemutató.
-
b0bcat
addikt
Lefuttattam az Antutu Battery tesztet, amin elég szép eredményt ért el az MX Base: közel 16 ezer pontot.
Ez mondjuk csak 27%-kal jobb a Cubot X12 pontszámánál, amiben 2200-as akku van, de ha figyelembe vesszük a Cubot 20%-os csalását (20%-nál merült nullára az X12 akkuja) és az MX Base erősebb prociját, akkor arányosnak tűnik az eredmény.
-
b0bcat
addikt
Érdekes dolgot tapasztaltam ma. Próbaképpen mentem egy kört kocsival (persze nem csak emiatt
), miközben az MX Base-en és a lányom Blackview Breeze V2-jén futtattam a Google Útvonalak appját. Hazaérve azt láttam, hogy a két eszköz által rögzített útvonal gyakorlatilag azonos minőségű. (Az útvonal egyes részein az egyik volt kicsit pontatlanabb, más részeken a másik, de mindkettő csak magas házak között.)
Mindez csak azért érdekes ugyebár, mert a Breeze-ben MT6582 van.
-
b0bcat
addikt
válasz
A texasi #110034 üzenetére
Az a készülék még akkor is komoly, ha kicsit túloz a gyártó a névleges kapacitással.
Minőségérzetre amúgy milyen?
@Duliee: Mikor, hol és mennyiért nyit majd itthon a Redmi Note 2? És addigra lesz benne magyar nyelv?
Érdekes amúgy, az előbb néztem a Coolicool-on, és ott azt írják, hogy van benne magyar nyelv.
-
b0bcat
addikt
válasz
Graphics #110018 üzenetére
Erre írtam a "trükkös" küldést. Ami valójában vám- ill. áfacsalás, hiszen mindegy, hova érkezik a termék, a belépő EU országban sarcot kellene utána fizetni.
Tehát ne vezessük félre az érdeklődőt: ami Kínából jön, ott alapvetően számolni kell a tetemes sarccal. (Legális megoldás a vámbiztosítás lehet.)
-
b0bcat
addikt
Én is 2 gigára váltottam nemrégiben, ám az előző telefonomnál az 1 giga azért volt szűkös, mert a 4.0-s Android még nem kezeli olyan hatékonyan a memóriát, mint a 4.2-4.4. (Egy stock 4.4-es Androidon 500-600 mega a szabad RAM indulásból, ami egy olyan júzer számára, mint én - aki alig fél tucatnyi app-ot használ, és azok sem hardverigényesek - simán elég tud lenni.
) Tehát a 2 gigára váltás nálam nem lett volna létszükséglet.
A proci is egy érdekes kérdés. Nyers erőben a korábbi telefonom (az immár bő 3 éve korszerű Haier W910, amiben kétmagos Snapdragon S4 SoC dolgozik) kb. a Snapdragon 410 / MT6535P/M szintjét hozza, vagyis a mai napig elegendő. (A fogyasztás más kérdés. A régi Snapi zabálta rendesen az áramot.
)
@Henker2:
Akkor lehetsz nagyjából biztos abban, hogy van benne magyar nyelv, ha van erről képernyőfotó a leírásnál.
-
b0bcat
addikt
válasz
medica #109985 üzenetére
Ha a készülék nem megy tönkre, akkor csak személyes igények kérdése, hogy kibír-e egy készülék 2 évet valakinél.
Sem a B20, sem a 3 giga RAM nem létszükséglet ebben a pillanatban mindenki számára, és nem is feltétlenül lesz az a következő két évben. És 50 ezerig bezárólag itthon is lehet már olyan márkás készüléket kapni, ami az alapvető okostelefonos igényeket kielégíti.
Más kérdés, hogy vannak olyanok, akik 50 ezerért olyan szolgáltatásokat várnának el egy telefontól, ami sokkal inkább a 100-150 ezer forintos kategóriában jellemző.
-
b0bcat
addikt
válasz
DJGABI #109950 üzenetére
A kamerája a kategória átlagát hozza. A GPS-t még nem próbáltam, de az előző MT6735-tel szerelt telefonban kifogástalan volt. Antutban pont annyit tud ez (az erősebbik változat, az 1,3 GHz-es), mint az MT6592.
@Duliee: Nekem az 1 GHz-es is pörgősebbnek tűnt, mint az MT6582. Tehát az erősebbik csak annál is jobb lehet.
Azért is nehéz megítélni, mert a régi procik a régi rendszerrel, főleg 4.4-essel futottak. Számomra tökéletesen smooth az élmény ezekkel az újabb fajta, négymagos procikkal.
-
b0bcat
addikt
Már dolgozom rajta.
A Cubot-nál paramétereiben több szempontból is jobb a Mlais, de ha az árbeli különbséget nézem (kb. 27 ezer vs. kb. 40+ ezer HUF), akkor ár-érték arányát tekintve a Cubot is legalább ennyire jó ajánlat, mert pont annyival tud kevesebbet, mint amennyivel kevesebbe kerül.
főbb egyezések a két modell között:
- 5 colos kijelző
- MT6735 SoC
- Android 5.1
- hosszú üzemidő (az alacsony fogyasztású proci miatt)
- 4G képesség (B20 is)
- infra portfőbb eltérések a kettő között:
- a Mlais-ban HD a kijelző (Cubot: qHD)
- a Mlais 2/16 gigás (a Cubot 1/8 GB)
- a Mlais-ban az erősebb proci változat van (1,3 vs. 1 GHz)
- a Mlaisban jóval nagyobb az akku (névlegesen 4300 vs. 2200 mAh)
- a Mlais-ban van Smart Wake funkció
- a Mlais-ban az egyik SIM foglalat "normál" (azaz mini) méretű (a Cubot-ban két micro SIM foglalat van) - ez nálam szempont volt, mert lusta vagyok elmenni SIM kártyát cseréltetni, és az enyém olyan régi, hogy nem lehet vágni
- a Mlais - a nagy akku miatt - nehezebb, mint a CubotÉn a Cubot-tal is nagyon elégedett voltam a Mlais előtt (pedig én még a magasabb áron jutottam hozzá), de ez az MX Base (amit viszont nagyon jó áron tudtam megvásárolni) tényleg a fent felsoroltakban jobb az X12-nél
@WOT-H-A-C: Köszönöm az elismerést!
-
b0bcat
addikt
Én speciel írtam neked tippet (Mlais MX Base), talán csak nem láttad...
@WOT-H-A-C: Not sure if it's a compliment or criticism...
U.i.: Tegnap este már nem volt szívem töltőre tenni Paksot (így becézem
), úgyhogy örömmel jelentem, hogy elértük a 10 napot. (6%-nál járunk még mindig.) De azért ma már fel fogom tölteni.
-
b0bcat
addikt
Pl. a Mlais MX Base a legtöbb szempontból megfelel a kitételeidnek. A háza mondjuk nem fém, de így is 150 g felett van, és teljesen jól egyben van. Nincs rajta gyárilag GG, de adnak hozzá tempered glass kijelzővédőt. Erős, modern proci, 2/16 GB, 5.1-es Android, bivaly akku. Nézz rá szerintem!
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #109831 üzenetére
A kérdés teljesen jogos.
Ami azt illeti, a nap kb. 95%-ában áramforrás közelében vagyok, ráadásul egy töltő is van nálam mindig, plusz az autókban is tartok egy-egy autós töltőt.
Ez a nagy akkuidő dolog tehát inkább amolyan fétis-féleség nálam.
A 4,5 óra képernyőidő magában valóban nem nagy kunszt. De mellé azért nem átlagos a 8+ nap készenlét.
Járt már nálam pár az átlagosnál (névlegesen legalábbis) nagyobb kapacitású akkuval szerelt telefon, de ehhez foghatót nem tudtak produkálni.
Az én fogalmaim szerint a 6 óra feletti képernyőidő már igen jónak számít, de a készülékek többsége ott már ki is kapcsol, nem pedig ketyeg tovább napokig.
Két dolgot állapíthatunk meg:
1) Én nem nyúzom a telefonokat fogyasztásilag.
2) A szóban forgó telefonnak a nagy kapacitású akku és az alacsony fogyasztású proci is - a jelek szerint - az erőssége az akkuidő tekintetében. -
b0bcat
addikt
Nagyon szomorú vagyok. 8 és fél nap után kiírta az MX Base, hogy 15%-ra esett az akku töltöttsége...
De mielőtt valaki azt mondaná, hogy nem is használtam közben a telefont, íme a részletek:
- fényerő automatán
- wifi és bluetooth bekapcsolva
- mobilnet és GPS kikapcsolva
- energiatakarékos mód bekapcsolva
- 4 óra 45 perc képernyőidő (ebből játék semennyi, néhány teszt lehetett "gépigényesebb")
- 3 óra 12 perc telefonálásNyilván le lehet egy napon belül is meríteni, ha valaki megállás nélkül nyúzza, de számomra ez komoly előrelépés az elődhöz képest, ami ugyanilyen használat mellett 2-2,5 napot bírt.
-
b0bcat
addikt
-
b0bcat
addikt
Már megint akku téma...
Mindig lenyűgöz, amikor újabb és újabb felfedezésekkel állnak elő az újságírók az amúgy nyilvánvaló dolgokról, nem beszélve a téves információkról vagy éppen az információszegény írásokról.
Ezt a cikket nem is tudom hirtelen hova tenni. Egyrészt persze igaz, ami le van benne írva - miszerint több feltöltés ciklust fog kibírni az akku, ha nem töltjük fel csurig (illetve ha nem is merítjük le teljesen)* -, másrészről viszont sokaknak nem az a valódi gondjuk, hogy 500 helyett csak 300 töltést fog bírni a telefonjuk**, hanem az, hogy reggel elindulnak otthonról, és napközben muszáj töltőre tenniük a telefont, mert addigra annyira lemerül. Ezen pedig egyáltalán nem segít (sőt!) az, ha nem 100%-ig töltjük fel őket.
* Amúgy ez teljesen logikus. Ha x alkalommal lehet teljes töltési-merítési ciklusra bírni egy akkumulátort, ám a 100%-os töltés helyett mindig csak 60%-ot töltünk bele (elfogadva azt, hogy 20% és 80% között kell tartani a töltöttséget a leghosszabb élettartamhoz), akkor nyilván arányosan több alkalommal tudunk tölteni, hiszen a 100%-os töltés-merítés számít egy egész ciklusnak. (Ezért is mindegy, hogy hányszor dugjuk töltőre a telefont, hiszen nem a töltések gyakorisága számít.)
** Én mindig 100%-ig töltöm a készülékeimet, és általában 15-20%-os szint környékén teszem őket újra töltőre. Ezek alapján két év alatt - átlagosan kétnaponkénti töltéssel számolva, ami több mint 350 alkalom - ki kellett volna nyírnom a Haier W910 (nem igazán izmos) akkuját, ám ezzel szemben az akku kapacitáscsökkenése a mai napig nem érhető tetten (az én használatomban kibír a mai napig bő két napot egy töltéssel). Szóval nekem ezek a számok (az ábrán) nem stimmelnek.
-
b0bcat
addikt
Ma meglepetten tapasztaltam, hogy OTA frissítés érkezett a Mlais MX Base-re.
Természetesen nem telepítem, nehogy elrontson valamit...
-
b0bcat
addikt
Nem is tudtam, hogy volt egy névrokonom az AndroidForum-on...
-
b0bcat
addikt
válasz
ottobacsi #109403 üzenetére
Elnézést kell kérnem minden érintettől, továbbá az Mlajos céget is megkövetem: kiderült, hogy júzer hiba miatt nem működött a Smart Wake!!!
Kicsit próbálgattam, és kiderült, hogy a bötűket azonnal felismeri, csak a dupla koppintást és a felfelé húzást nem. Aztán tovább játszottam vele, és kiderült, hogy a dupla koppintással rossz helyen próbálkoztam ideig: mindig középen nyomkodtam, miközben a képernyő teteje felé működik.
Szóval ez a "hiba" megoldódott!
U.i.: Érdekes módon sokkal megbízhatóbban érzékel, ha az egyik kezemben fogom, míg a másikkal rajzolok a kijelzőre. Ha csak fekszik az asztalon, és egy kézzel koppintok, általában nem érzékeli.
Ez normális vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest