- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #90634 üzenetére
Bocsanat hogy nem mindenki nagyvarosba lakik illetve azon kivul is szeretné esetenkent ertelmesen hasznalni a telojat. Udv a real life-ban, nagyon nehez felfogni? De nyugodtan felejtsétek el hogy végülis orszagos lefedettség lesz B20-on, es nem csak varoshatarig fog mukodni... mindazonáltal zenei stream vagy akarmi mas is mehet nem csak a nyomkodas.
Laza...: ja a csodálatos magas frekvencia... ezert er sokat a B20...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #90632 üzenetére
Persze, egyertelmuen nem vita targya hogy a Magyarországon nemsokára leghasznosabb FDD LTE frekvencia tudása vagy hianya megis mennyit szamit...
Az amit szerinted nem kell tudnia mert minek... én pl. napi 70km-t utazok meló miatt, biztos orulnek ha rad hallgatnék és maradna az edge vagy egy szakadozó 3G az ut java részén a zsíros 4G-s telómon.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
istnag #90566 üzenetére
Má linkeltem is #90550-ben, a #90532-ben ott van szolgáltatókra/frekikre leosztva minel mi lesz. Arra nem vagy képes hogy rákattanj és körbenézelődj? Es igen, a 2 hsz-t direkt nem linkesitem. Dolgozz meg érte.
Nem a hozzánemértéseddel van baj hanem hogy el se akarsz kezdeni keresgélni, a kész megoldást várod.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #90564 üzenetére
Aha szóval az se szamitott hogy a Voda 900MHz 3G lefedettsége 99%, egyebkent 2100MHz-en meg 20%. Csak gratulalni tudok barátom. Pösti vagy-e? Arcbol ugy latszik... tudod létezik olyan hogy VIDÉK és igen, pont azzal cseszed at az embert ha ilyen hozzáállással akarsz "segiteni" ebben a topikban.
NE TEDD.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #90561 üzenetére
Nem megtéveszti. Olvasd el amit irtak itt: [link] Csak azon a 2 frekin fog mukodni. Telekom B20 FDD 800MHz-et nem tudja. Tudod, mint a vodás WCDMA 900...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Atomcsirke #90549 üzenetére
De gondolom Te mar valamennyire utananeztel? Na ő nem. Innentől kezdve meg én nem fogok pattogni senkinek ha ő maga sem mozditja a seggét.
[link] Rohadt nehez volt megtalalni. Innentol meg had ne en nezzem mar vegig melyik milyen frekin kepes mukodni.
GPS terén jóra nem szamitanék, snapis nincs sok közte. Zenfone-ok B3/B7... talán.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
istnag #90543 üzenetére
Nekem az a tippem hogy mindenki kezdje el magának keresni es ne varja a sultgalambot vagy hogy mas dolgozzon meg helyette. Meg olvasson vissza, pont par hsz-szel korabban volt kifejtve a FDD freki dolog.
Nem nehéz, google a barátod. Kereső meg itt is van a topikban.
Ha ennyire nem képes , akkor meg ássa el magát.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maggi1886076 #90525 üzenetére
Kiprobalni mindig erdemes, de szerintem nem lesz jobb tőle hiába magyargaris.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janakbacsi #90497 üzenetére
Veszel bele egy dominos kartyat es egy adatsim-et, akkora képzelőerő nem kell hozzá...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #90493 üzenetére
Akkor most mindenki a ZOPO-tól lop lényegében?
Mégis mit? Hol van az a rengeteg innovacio felsorolva amit 2012(!) óta véghezvittek és megelőztek mindenkit? [link]
Komolyan érdekelne mi az a rohadtnagy innovacio - mik azok mert ugye rengeteg van nekik - amik miatt estenkent kina fele fordulva áldani kellene a nevüket. Ha jol ertem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BogyóBP #90327 üzenetére
Egyszer bármit fel lehet rakni. Viszont mar többször lett mondva hogy NEM NEM LEHET IGY MEGOLDANI. Miert nem lehet egy normalis(abbnak tűnő) telót venni? Miert kell ilyen ipari hulladékokba beleszállni amikor kapható olyan ipari hulladék is ahol legalabb szoftveres téren van tamogatas hozza?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #89753 üzenetére
G3C Ingressben tudott 4,5-5 óra körül (Ingress - folyamatos mobilnet + nagy fenyero + proci/GPU terhelve + GPS) a 3000mAh kis akkujával. Szoval fenntartom hogy nem irt hulyeseget amikor leirta a 4-5 óra elvárt mobilnetidőt, ezt tudjak ezek a telok. Ingadozo térerővel amikor atugral EDGE-re meg ugyse fog netezni, vehet bármit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
alengyel #89404 üzenetére
Ez ilyen sajnos, csinald meg az MTK GPS esőtáncot, talán javít rajta. Tapasztalatom szerint a fixalas idejét csökkenti, viszont az elkóficálásokkal nem fog semmit kezdeni, abban az esetben ha egyebkent a jelerősség rendben van a GPS Statusz&toolbox appban (15-30 közötti ertekek - antennahiba kizarva). Ha navigalasra akarod hasznalni akkor egy kulso BT GPS vevő javasolt. És igen, altalaban az ilyen hibakat elfelejtik megemliteni pedig ezeknel szamolni kell vele.
Más. Megjött a pandawill-es G2F, 29e lett a vége. Egyelőre meló ezért a tesztem még várat magára.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SárkánySzív #89298 üzenetére
Aha, meg a [link].
-
wwenigma
Jómunkásember
Most is vegyes a felhozatal, a kiszemeltednek feltétlen utána kell járni mert adott gyártótól is van normalisan mukodo típus és hulladék is. Nem az antennától függ mert jobbára mindegyikben működik (látja a holdakat megfelelő erősséggel, min 15-25ös érték - nincs antennabaj), a jelfeldolgozás hardveres/szoftveres része szokott gond lenni és utána tapasztalod azt hogy egy helyben állsz a kezedben a telefon szerint meg valamerre masfele csaszkalsz körbe-körbe 50-100 méteren belül...
A fixálás ideje sosem volt mérvadó, 10másodperces fix után még lehet kóficálós. Ha autós felhasználásra kell akkor erősen javallom egy külső BT-s GPS vevő beszerzését MTK fronton, így nem érhet meglepetés. Egyéb procival szerelteknél is jól jöhet, de azoknál általában nem szokott probléma lenni.
A lényeg hogy a kiszemeltednek utána kell kérdezni, mennyire ugrálós/kóficálós, ki mit tapasztalt. Sajnos a tulajok sokszor elfelejtik ezeket az apró bakikat megemlíteni.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tomi510 #88788 üzenetére
Első linken a bugos szoftvert és a kamera miatt húzták le (gyenge megvilagitasu képek zajosak). Előbbi 99%-ban javitva lett, a kamerát még csiszolják, éjszakai fotózásra van ejszakai mód ami inkább állványos és nem igazan kézből lövős de ugy is használható. Rossz fényviszonyok között amugy se telóval fotózzon az ember. Általánosságban szerintem jó a kamerája viszont jelenleg 3rd party kamera appok nem hasznalhatoak vakuval egyutt (csak vaku esetén), mert fehér foltokat okoz - valami gebasz van a feldolgozásban.
Második linken a miatt hogy drága és a gyenge kamera miatt. Előbbit nem tudom mire értették, utóbbit fentebb kifejtettem.
Harmadik linken is a szoftot hozták fel. Az biztos hogy nem volt az igazi, mára Mokee, CM11, MIUI, FunOS, ColorOS, BaiduOS meg t*kömtudja mibol lehet választani. Én a gyárit használom...Igazabol nem tökéletes telefon mint ahogy egyik sem az, sok sok apro hibája van ami egyeseknek idegesito lehet de másoknak fel sem tűnik. Viszont még van gyári support mert kinaban elég nagy presztízsveszteség lenne a ZTE-nek ha nem foglalkoznának vele... el kell olvasni a kapcsolodo forumokat itt pH!-n, XDA-n vagy akar a ruszki 4PDA-n.
hevizms: HSPA a technologia neve. High Speed Packet Access. HSDPA: High Speed Downlink Packet Access. HSUPA: High Speed Uplink Packet Access. Azaz a fel-le iranyokat jelöli. Ezen felül van még a HSPA+ majd a DC-HSPA, az utobbi jelenleg Telenornál 42Mbitet jelent. A linkelt telefonod tudja ezen adatkapcsolatok valamelyikét/mindegyikét.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tvamos #88738 üzenetére
Jajj de hát az iphone, az mindenbe jobb.
. Max annyit venni eszre hogy 3G alatt nagyobb pinged van mint 4G alatt de ez se általános. Oldalbetöltésekkor ha sok kontent van max akkor kicsit, de egyebkent semennyire. Sajnos hiaba cserelnel modemet, csak TDD-re lenne jo (kis szerencsével, antenna se biztos hogy idealis benne hozza)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
hevizms #88721 üzenetére
Nem tudom, szivesen kiprobalnam Honor 3X-en is a jatekot, mielott véleményt mondanék róla.
De már úton van a G2F, nemsokára kiderül hogy a mobilarénás srácok által jónak mondott funkció mit produkál a való életben.
Hogy egy kis ON is legyen, jómúltkorába irtam hogy Aliexpress akciozásban sikerült ütni egy fehér Redmi 1S-t olcsópénzért. Abból nem lett semmi, eladó kitiltva mert allitolag hiba volt a listazasba es nem tudta teljesiteni a megrendelést, pénzt visszakaptam. Ahogy olvasgattam sokan jartak igy mas cuccokkal is, lehetségesnek tartom hogy direktbe az akciok jo resze kamu, ali által leszervezett hogy többnek tűnjön a kiarusitaskor megvehető cucc...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fateless #88719 üzenetére
Akkor per pill 100%-ra vetitve maradjunk 7 ora kijelzoidonel a 3000-es akkuval. 2400mAh-ra vetitve 5,4 óra kijelzőidő. tehát kb. másfél órával tud többet, és nekem ebbe a 4 órába van jatek is amikor megy a proci+GPU rendesen. Egyes fórumtársak produkáltak 6-7 óra kijelzőidőt is a V5-tel, de én ezt nem veszem viszonyitasi alapnak. A kijelzoido ne ugy legyen mar meghatarozva hogy nincs 3G, nincs szinkronizalas, nincs automata fényerő, es pl egy könyvet olvasunk rajta.
Ingress alatt leesik 3 óra körülire a V5 üzemideje(!) - Z7 mini ~2h - de ilyenkor gyk. megy a kijelző+GPS+mobilnet 3G+proci+GPU 100%-on. Kb hasonló terhelés mellett kivancsi lennék hogy a tiéd mit tud (G3C olyan 4-4,5 órát tudott) de ugye még emlékszünk miert valtottam platformot igy kevés esélyt látok rá hogy ez kiderüljön....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #88574 üzenetére
FYI Display Size 5.0" ergo High Display
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WOT-H-A-C #88483 üzenetére
F1-nél rendkívül idegesito a bekapcsológomb aminek az érzékenysége már-már vetekszik egy érintőgombbal... Illetve az új széria csökkentett órajelű procival érkezik (1,3GHz -> 1GHz). Ezek miatt inkabb 29ért egy G2F pandáról (NEWBUYERCOUPON kuponkód elsőregeseknek -5% ami fedezi a vambiztositast)
-
wwenigma
Jómunkásember
Chigon mikor emelte meg a FEDEX árát?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tvamos #88405 üzenetére
Szamlamon most került atvaltasra, pandawillről Jiayu G2F vám+áfabiztositassal kereken 29e JMF volt. (118,89$) NEWBUYERCOUPON kódot használtam uj regemhez, az -5% (fedezi a biztositast.
)
Kérdéses hogy mennyire tartjak majd be a szavukat ha megfogjak a hataron... de szvsz ezt tudom ajanlani mindkettőtöknek. [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
Kamerájában nem vagyok biztos egyáltalán, illetve szamold hozzá az áfát is. Mindamellett az 1600mAh-s aksija sem kecsegtet sok jóval.
realist: Coolpad F1, ZTE V5, a GPS miatt random MTK-s telót nem javaslok csak erős utánajárással. Ha a Honor6 szóba jöhet az egy simmel és az árával, akkor már inkább egy O+O 16 GB, 95e pénzből nálad van. Esetleg Infocus M512. A fenykepezo fontossaga miatt tesztképeket mindenféleképpen nézz userektől.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mlaci01 #88309 üzenetére
En bevallaltam a pandás vám+tréfabiztositast egy G2F-re (baratnonek kell es vegre letesztelhetem mennyire jo a GPS benne, ha a tesztben azt irtak arenas sracok hogy jo...), par heten belul lesz info. Ha meghazudtolják magukat es nem fizetnek - mert 95,34% hogy megfogjak - be is zarhatjak a magyar kirendeltséget azt garantálom...
Louro: Jiayu G2F pandarol 27e.
realist: infraport nehez eset, ha feltetlen kell en nem tudok javasolni...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Komplikato #88266 üzenetére
OFF: nincs koze hozza az antennanak csak bizonyos esetekben es vegeredmenyben nem feltetlen eredmenyez stabilitast csupan hozzávetőleges mukodokepesseget, privatban elmondom ha erdekel de inkabb itt ne komplikaljuk a dolgokat.
-
wwenigma
Jómunkásember
O bakker tenyleg. Sry, my fault.
beg: nem, minden MTK-s telo GPS-e kitűnő, stabil és pontos. Te is tudod mirol van szo, ne kezd el gerjeszteni a feszt feleslegesen. Letezik aranylag normalisan mukodo GPS-sel ellatott MTK-s telo de joval nagyobb utanajarast igenyel. Ha mast allitasz akkor hazudsz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#32577792 #88238 üzenetére
Infocus M512 tudja az LTE-t, jo a GPS-e mivel Snapi. (vambiztositassal 165$)
ZTE V5, bar abban nincs LTE de a tamogatasa elegge megszaladt a community-től és a gyártól is(romok) (itthon 46e)Nekem a masodik van, jol teljesit de még mindig cseszi a csőröm az Infocus az LTE miatt...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #87645 üzenetére
Panda nagyon fogadkozik, meg azt mondja hogy a spanyol raktarbol is ugy rendelj hogy kötsz rá...
de gyk. a spanyol "postakoltség" fedezi az EU vámot olyan 50ezerig...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bjorngolf #86443 üzenetére
+vám +áfa +szallitas. Egy bő 30%-ot számolj még rá.
Egyébként én írtam amit olvastál, nem 4 óra alatt merül le hanem 4 óra erőteljes használattal. A felhasználói tapasztalatok szerint viszont több is kihozható belőle, minden a felhasználás módjától függ. Pl. nekem ha Ingressezem akkor 4 óra alatt van az üzemidő de abban a jatekban folyamatos mobilnet + kijelző + GPS + proci + GPU használat van ilyenkor.
CineDOG1: 800MHz az a Band20
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pècsimunkás #86086 üzenetére
5800ft kinabol a Piston megbizhato helyről rendelve, lehet edigital is onnan veszi mert csak rendelésre van.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
musculus #85897 üzenetére
Csak még a gyenge akkuról egy szót engedj meg. ZTE v5-nek 2400mAh-s van, kibirja a napot nekem, minimum 4 óra kijelzőidő megvan de a topikjában egyes userek (a számomra sci-fi) 5-6 óra kijelzoidorol szamoltak be.
Ja, 4magos Snapdragon ami ugye akkuzabalo. :] Mindezekmellett azert egy 10400-as Xiaomi powerbankot javaslok én is.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az elektronikus szolgáltatások alatt online boltok, webshopok, webportálok, mobilalkalmazás forgalmazók, e-könyv-értékesítők, távoktatók és más hasonló e-kereskedők szolgáltatásait kell érteni.
Nem, tévedsz. Mindenre alkalmazzák, legyen az fizikai termék vagy szolgáltatás. Tedd mar meg nekem hogy nem azokat a részeket emeled ki amik szerint neked van igazad, hanem a teljes képet nézed...
A fizikai termék árúsítása és postázása is szolgáltatás, mint ahogy ha bemész a fodrászhoz, a hajvágása is szolgáltatás. De az online tárhely nyujtasa is szolgáltatás például.
Az a lényeg, ha barmit veszel kulfoldon a lakohelyed szerinti orszagban keletkezik adofizetesi kotelezettség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest