- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne etessétek már a trollt, mert ideszokik, majd idepiszkít!!
-
válasz
bostone #123075 üzenetére
Ezeket mindig leírod a Vernee Thor topikban is és itt is.
Hagyd ezt abba, légy szíves, nincs ennek itt a helye! (Ennyinek már ott a topikban sincs)El lett mondva, hogy küldd vissza a cégnek, vagy küldd/vidd szervizbe, ha sokallod a visszaküldés költségét (Bár esélyes, hogy a szerviz azt mondja, hogy nem javítható, hanem cserélendő, amit megint csak a bolthoz történő visszaküldéssel tudsz megtenni). Annyiféle választ kaptál már ezekre, de úgy tűnik, hogy te nem válaszokat akarsz kapni, hanem teret a panaszkodásra.
Kifogtál egy hibás példányt. Megesik az ilyen bármely gyártó esetén, baromi bosszantó annak a személynek lenni, aki így jár. Értjük, többen át is éltük már ezt, de tudod, hogy mit kell tenned. Írj egy emailt a boltnak, megkérdezve, hogy ezen problémák esetén mi a teendő, írj egy privátot itt eustock felhasználónak, ezt is megteheted. A lényeg, hogy annak írj, aki illetékes a sok egymásra hajazó komment helyett.
Itt az ideje, hogy ne panaszkodj, hanem cselekedj, mert az tényleg megoldást hoz. -
Ne folytassátok ezt a személyeskedést, nincs itt helye.
-
Vajon minek hozott ki a Cubot egy Dinosaur és egy H2 készüléket is?
-
válasz
Mr. Y #122281 üzenetére
Korábban sokat keresgettem ilyen telefont, mikor két éve egy biciklitúrán a szívemnek kedves telefon nem viselte jól, mikor velem együtt kellett neki uszkve 6-7 métert repülnie, majd az aszfalt lágy simogatása fogadta. Széttörtem egy barátom 600.000-es biciklit, valamint a saját telefonomat (meg magamat). Akkor keresgéltem ilyet, de nem volt megfelelő hardverrel szerelt mobil, vagy csak vagyonokért. Ha akkor lett volna egy ilyen jellegű készülék, tuti megvettem volna, mert nagyon jónak mutatja magát. De azóta már vettem egy másik biciklis tartót, amiben ha el is esek, nem lesz ilyen baja a telefonnak...
Ha meg hegymászás közben esik le, akkor teljesen mindegy, hogy ez van nálam, vagy más készülék, különben is, a sérülésem óta csak kis túrákra megyünk, pedig nagyon érik pl már a Sas-út, Triglav és társai, de csak ha megműttetem mindkét lábam. Hja, de hiányzik ez is meg az amerikai foci és a fallabda is...
-
válasz
tibcsi0407 #121626 üzenetére
A rendszeres nézegetés élményéhez minimum 500MB szabad RAM kell
-
válasz
gipsztigris #121384 üzenetére
Én is előtte berendelném magamnak, szétkapnám, hogy megismerjem, mennyire javítható, mennyire minőségi.
Ha megjön, végre lecseréljük feleségem LGG3-át, remélem, kibírja addig azzal a vacakkal.
-
válasz
Viktor0610 #121379 üzenetére
Nem rád kontrázva, hanem hozzád kapcsolódva írtam
-
válasz
Viktor0610 #121370 üzenetére
Azért ezen "problémák" egy jó része sok embert nem érdekel.
Aki magyar garival rendelkező készüléket akar venni 40k-ért, nem sok olyan telefont talál, amin van notiled (sajnos), hisz itt nagy gyártók gyakran még közelségérzékelőt sem raknak be, vagy épp kihagyják a fényérzékelőt.
Ilyen áron nincs ujjlenyomat-érzékelő máshol sem - de ha már raktal bele, működjön is rendesen.Természetesen szeretnénk, ha nagyon jó készülék lenne, de azért azt ne felejtsük el, hogy nem Samsung S sorozattal versenyez a telefon, hanem pl LG k4 és leon, huawei y6, samsunk grand prime. Ezekkel van egy árban. Nem ismerem még a Thor-t, de vakon inkább ezt választanám az ismertebb márkákkal szemben.
-
válasz
viktorhu #121153 üzenetére
Mekkorát változott a világ, hogy két-három éve még nem pixelesedett 5"-on a HD frlbontás, ma meg már igen.
Oké, én is FHD és QHD telefonokkal rendelkezem, de akkor is lenyűgöz, hogy mennyire képes minket a marketing-gépezet befolyásolni. (Coming out: Na jó, beismerem, én szimplán techb*zi vagyok)
-
válasz
hege21 #121087 üzenetére
Van belőle 2 itthon (egy fekete és egy fehér).
Amikor anno megérkezett, egyből jött rá két frissítés, az egyikre feltettük, a szoftver teljesen instabil lett tőle, piszok gyorsan merült is. A másik, amit hagytunk eredeti ROM-mal, rendben működik.
Nagyon jó kis általános készülék, a fenti frissítésen kívül nem találtunk benne hibát. -
válasz
KamuMazsola #120771 üzenetére
Legtöbben csak verbális fotósok (szóban fotóznak, de valójában nem számít nekik). Akik pedig készek hordozni magukkal egy ilyen kiegészítőt, ők már ennyi pénzért egy bridge kat. készüléket vesznek inkább, vagy használt alap DSLR-t, de min egy 50k körüli kompaktot
-
válasz
#79335424 #120466 üzenetére
Ezek valódi előnyök ... alapvetően olyan elborult elméknek, mint mi itt a fórumban. Egy LG G3 után például menekültem vissza az MTK-hoz. De az átlag vásárlónak ezek az előnyök nem jelentenek semmit. Nekik az ismerős név (Snapdragon) még mindig többet ad, ha egyáltalán megnézik a proci típusát. Legtöbben annál ragadnak le, hogy hány mag van benne. Hogy az milyen mag, az már túl sok nekik.
-
válasz
Crytek #120110 üzenetére
"Szerencsére az emberek töltenek fel YT-ra gameplay videókat és látom az innos vér gyenge.
Ennyi erővel én is gondolhatom azt ,hogy élvezetből nem képesek itt feldolgozni egyesek, hogy valaki használja is a mobilját nem csak a zsebében van dísznek..."Ezen olyan jót derültem, hogy nem bírom ki szó nélkül - de remélem, nem lesz belőle újabb "C-nap".
Ez alapján csak az használja a telefonját, aki játszik vele, mások csak a zsebükben tartják dísznek.
14 éve használok PDA-t, majd okostelefon váltotta 12 éve. Rengeteget jegyzetelek, napi min. 50-60 email, teamviewer, PIM funkciók, viber, skype és egyéb kommunikációk külfölddel, napi to do list-ek, naptár (6 különböző naptár egybefésülve), sportolás, tracking a futásnál és biciklizésnél, közösségi és alapítványi rendezvényeken fényképezek vele, prédikációkhoz, gyülekezeti alkalmakhoz használom, online vásárlásokat gyakran ezen intézem, hangoskönyvet hallgatok róla autóban és futáskor, számláimat fizetem be róla, ezen nézek át és javítok menet közben dokumentumokat és táblázatokat (néha prezentációkat is, de a prezi nem annyira jó mobilon). Persze használom olyan általános dolgokra is, mint net, facebook, lámpa és egyebek, de ezeket már nem is sorolom.
Ami a lényeg mindebben: nem játszom a telefonon, viszont én valóban használom. Nem csak kommunikációs eszközként és kikapcsolódásra, hanem munkaeszközként is. Az Innos D6000 és sok más készülék, ami játékok során lehet, hogy vérgyenge, tökéletesen használható rengeteg dologra.
Neked nem azért kell egy nagy akkus és erős készülék, mert te aztán használni akarod a készüléket, hanem mert játszadozni akarsz rajta. Ez nem baj, ez is egy létező igény, de ettől még nem te vagy az, aki igazán használja a készülékét, ezért zavaró az, hogy állandóan azt olvassuk, minden készülék rossz, és fakadunk ki olyankor, amikor megint előállsz ezzel a mondókával.
Bátran mondd azt, hogy kell egy nagy akkus és erős készülék főként játékhoz, mellette egyéb tevékenységhez, akkor legalább komolyan lehet venni az igényeidet, mert tisztázásra kerül, hogy mire van szükséged.
-
válasz
WOT-H-A-C #120035 üzenetére
Új márka, meglátjuk, mi lesz belőle. Egy süllyesztőbe való termék, egy általános kínai másodvonalbeli vagy épp egy új Xiaomi (B20-szal).
Végül is a Xiaomi is bő 4 éve gyárt telefont, és hol tart most. Sajnos erre van kevesebb példa.
Ugyanakkor a 1+1 is inkább komolyabb modellel indult az elején, nem egy 6582-es készülékkel.Várom, milyen lesz, még nem tudom, rendeljek-e egy "északi istenséget" tesztként...
-
Lassan végre tényleg elérhetők lesznek a Vernee mobilok.
Thor már most és Apollo Lite hamarosan. -
válasz
BrandonXXV #119530 üzenetére
Amint írtam, a vásárlás elszámolásához nem kell számla, ahhoz elég pl egy adás-vételi szerződés is.
De megértem a pénzügyest, hogy nem akarja elmagyarázni minden alkalommal a különbséget.Csak példa: vettünk laptopot adásvételivel, ellenőrzéskor maga az ellenőr lepődött meg rajta, hogy végre valaki mer élni a törvény adta lehetőségekkel és mer használt, de minőségi laptopot venni olcsó vacak, de új gép helyett.
Én a Remi 3-at választanám, ha nem kell a nagyobb kijelző.
-
válasz
BrandonXXV #119527 üzenetére
Azért kell a számla, hogy elszámolhassa a cég a vásárlást, vagy azért, hogy visszaigényeljétek az ÁFA-t? Előbbi esetén egy sima adás-vételi is elég a hivatalos elszámoláshoz (csak a pénzügyön egyszerűbb a számlát mondani, mint elmagyarázni, mit jelent az adás-vételi szerződés és minek kell rajta szerepelni)
-
Nem a cég védelmében, hanem az alanyi adómentes vállalkozás védelmében írom, hogy mivel munka mellett volt egy kis vállalkozásom, ezért a könyvelő javasolta az alanyi adómentességet, mert tudtuk, hogy nem fogom elérni a határt, így praktikusabb volt azt választani.
A vállalkozás most is megvan, csak szüneteltetem a tevékenységet, mert így csak évi 5.000Ft kamarai tagságit kell fizetni, de ha a gyerekünk nagyobb lesz, akkor lehet, hogy feleségem beszáll és a baba mellett folytatjuk közösen a munkám mellett kiegészítő jövedelemként. Mindig számlát adunk (mást nem is tudnánk adni), de cégek is voltak vevők, mivel ha olcsóbb annyival a szolgáltatás, akkor jobban jönnek ki az ÁFA visszaigénylése nélkül, de 40-50%-kal kevesebbet fizetve egy tréningért. Mi pedig ha havonta egy tréninget csinálunk, nrm fogjuk elérni a 6M-s határt.
Mindemellett párommal évtizedes tapasztalat van mögöttünk, komoly munkát végzünk, de mivel nem tervezzük azt, hogy nagyba is felfuttassuk a vállalkozást, felesleges a jelen helyzetben más keretek között végeznünk munkát, mert a főállást (lelkészséget és szociális munkát) nem akarjuk otthagyni, az a hivatásunk. A mentorálás és a tréningek pedig egy szakmai hobbi, ezért is végezzük jóval olcsóbban.Kereskedő cég esetén viszont teljesen igazad van, nem lehet komoly munkát végezni hosszú távon. Azért írtam ezt le, nehogy valaki elolvasva a jól összefoglalt írásodat az alanyi adómentes vállalkozást értse félre
-
válasz
7Sony7 #119207 üzenetére
Oké, csak itt, csak most, csak neked 160k-ért küldöm a hármat
Mellesleg még jól is járnál veleTényleg el kéne adnom őket, csak nem foglalkoztam még eleget velük. Meg aztán egyszer már pl meghirdettem az m1 Note-ot (amikor az m2 Note-ot is), de végül nem volt szívem megválni tőle. Nem is használom, csak néha este hírolvasásra, de úgy megszerettem. Kevés OS van, ami így a szívemhez nőtt.
Aztán nehogy begépelj nekem 160 db "k"-t
-
válasz
cs.zs. #119192 üzenetére
Tényleg így van. Korábban leegyszerűsítve úgy működött, hogy megvetted ÁFA nélkül, és csak ha eladásra került, akkor kellett intézkedni, ameddig a cégben maradt, nem volt vele gond. Most előbb be kell fizetni az ÁFA-t, aztán visszaigényelni.
Nekem legalábbis így mondta el a könyvelő, ezért is nem vettem így telefont, mert nem ért ennyit a pepecselés. -
válasz
svgyula #119160 üzenetére
Kimentem, de nálunk nagy a felhő, így sajnos nem tudtam képet készíteni a holdról.
Cserébe egy kis mini összehasonlításként azért lőttem egy képet kintről a bejárati ajtónk felé fényképezve a következő telefonokkal:
Iuni U3
Xiaomi mi4i
Meizu m1Note
Microsoft Lumia 640XL
Innoa D6000
TCL M3G
ZTE Axon mini
(Az Elephone Trunk le van merülve, az LG G3 meg ugye nem Dual SIM - bár a Lumia meg Windows...)Bár nem holdkép, de egymással összevethető. Ha érdekel, akkor ha lesz rá kapacitásom, fel tudom tölteni valamikor...
-
válasz
peestike #119156 üzenetére
Ezt inkább a rendelős topicban.
Nekem 1,5-2 hét alatt meg szokott jönni onnan rendben a készülék
Akartam már múltkor is írni a 4000 pro kapcsán:
A bekapcsoláskori képernyő mintha a hetes miui alapján lenne, a menü a barnás séma esetén pedig zte axon.
Nekem egyébként mindkettő tetszik, így nem bánom, csak érdekesség a "véletlenszerű" hasonlóság -
válasz
Depression #118946 üzenetére
A Mate S szerintem nem olyan rossz, mint a teszt hozta, Amoled kijelző, bár csak 5,5"
Ez persze nem felel meg a kritériumoknak.A Samsung A8 jó lehet számodra, de azért vedd szemügyre a Note 5-öt is élőben.
-
válasz
pattantyu #118914 üzenetére
Azért a G2S óta nagyot fordult a világ
Emlékszem, megjött, aztán fel kellett rakni rá egy másik ROM-ot, de mivel töbféle alkatrészekből gyártották, ezért a nálam járt 3db G2S-re két külön ROM kellett, és csak onnan tudtam, hogy melyik, hogy jött-e hibaüzenet vagy sem. Egyiknél meg is akadtam.
Ma már ritka az ilyen, elvétve találkozol ilyennel -
válasz
Crytek #118791 üzenetére
Az a problémája a fórumozók nagy részének, hogy az a készülék, ami neked nem felel meg, az szinte rögtön megkapja a "sz@r" jelzőt tőled, mint egy univerzális megállapítás. Mindez azért, mert valamely elvárásodnak nem felel meg.
Tudjuk és értjük, hogy milyen készüléket szeretnél és hogy miért. Azt viszont nem értjük, hogy ennek tükrében miért kell általánosítani. Kíváncsiságból visszanéztem az elmúlt 30 hsz-edet, ebből 11 arról szólt, hogy ha nincs B20 és/vagy nagy akksi, akkor az a telefon értéktelen, sz@r készülék, 14 pedig arról szólt, hogy az általad keresett készülék valakinek a birtokában van-e, tud-e számodra infóval szolgálni. Bízhatsz bennünk, ha találunk olyan készüléket, amiben megfelelően erős hardver van, 4000+-os akkuval B20-szal, akkor jelezzük feléd mindenképp, ha rendelkezünk vele. Én is gondolkodom egy Upefone Power vásárlásán, mert kíváncsi vagyok a készülékre, de mostanában nem megyek Angliába, hogy oda rendeljem, EU shopban pedig számomra megfelelő áron nem találtam. Ha lesz, megrendelem és írok róla (más is). De újra és újra megkérdezni szinte minden nap nincs sok értelme, viszont negatív képet alakítasz ki magadról a fórumozókban (főleg ha valaki az egyéb híreket is olvassa és ott is mindig ezt látja tőled).
Épp ezért kérlek, hogy a többiek és a magad érdekében is tartózkodj az ilyen általános kijelentésektől egy készülék kapcsán, amiben nincs minden általad elvárt tulajdonság, hogy ne demoralizáljuk a közösséget.
Cserébe én (szerintem többen is) ígérjük, hogy amint megfelelő információval rendelkezünk, egyből jelezzük neked itt a fórumon is, mivel másokat is érdekelhet az információ.Tudsz hasznos és értékes információkkal is szolgálni a fórumon, tapasztaltuk ezt korábban, azt a Crytek-et várjuk
-
válasz
tibcsi0407 #118675 üzenetére
Sőt, ha nem kintről veszi, akkor itthon megvan 50k-ból, ami nekem még kedvezőbbnek hangzik, mint a kinti rendeléses picit olcsóbb ár
-
válasz
fateless #118273 üzenetére
Röviden Innos D6000-ről:
A készülék külseje, formája arányos, megfelelő. Akkora a külső mérete, mint egy átlag 5" készülék.
A szoftverben nincs magyar nyelv, aki számára ez sorsdöntő, az ne gondolkodjon a készülékben. A nyelv számomra nem zavaró, az viszont igen, hogy képes beragadni egy-egy alkalmazás. Ez azért szomorú, mert az én használatomban teljesen megszokott, hogy 15-20 alkalmazás fut egyszerre, valamint a chrome-ban 25-30 oldal is meg van nyitva egyszerre (bár most bezártam párat, így csak 14 van nyitva). Amennyiben bezárom a progikat használat után, úgy ez nem jelent problémát, na de akkor minek a 3GB RAM.
A TCL M3g esetén is ez a processzor van a telefonban, ott a vacak szoftver miatt van, hogy másodperceket kell várni. Alkalmanként itt is előfordul hasonló, de jóval rövidebb ideig gondolkodik el ilyenkor a szoftver. Érdekes, hogy pl az Mi4i a MIUI7-tel nem viselkedik így - ebből is látszik, hogy mennyivel fontosabb a szoftver, mint a hardver (LG G3 esetén tudnék mesélni erről...) Messze nem tragikus, nem is problémás dolog mindez, sőt, akik nem használtak korábban MTK-s processzoros készülékeket, azok észre sem veszik az ilyen dolgokat (nem akarok veszekedést, hogy melyik a jobb a két gyártó közül, de tudott már párszor csalódást okozni a Snapdragon)
A kijelző kifejezetten szép, a FullHD megjelenítő szebbnek hat, mint a meizu m1 note, viszont nem olyan mutatós, mint pl a TCL m3g vagy az Mi4i (nem a ppi miatt).
A készülék oldalán levő extra gomb szimpatikus kiegészítő, a többi nyomógomb is megfelelő, jól használható, viszont a készülék kicsit csúszós anyagból készült, így nem olyan kellemes minden helyzetben. Ez viszont nem akkora probléma egyfelől azért, mert jól megfogható a mobil, másfelől pedig egy tokkal az ilyen probléma remekül orvosolható. A műanyag ház masszÍv, viszont alkalmanként ki tud adni egy enyhe nyekkenést egy erősebb szorongatás során.
A kamera kifejezetten jó minőségű képeket készít, viszont érzékeny a kézmozgásra. Nem éri el az LG G3 minőségét, de megközelíti, miközben veri az m1 Note-ot vagy Mi4i-t. A képek 5-6MB-osak, tudnak helyet foglalni.
Az akku elvileg 3,5k és 2,5k-s, együtt 6.000-es kapacitást jelent. Nálam mindez átlag 2-3 napos használatot biztosított (m1 Note egy nap, nap végére kb 25-30%, LG G3 nem bírt ki egy napot sem, Xiaomi mi4i egy nap, a végén általában 20% körül) Mindez állandóan bekapcsolt wifi, mobilnet, BT, folyamatos szinkronizálás, sok telefonálás, sok email, net, semmi játék. Emellett a használat mellett nekem az LG G3 kb 2,5 órát bírt ki (hogy legyen viszonyítási alap), mi4i 3 óra, m1 Note 3,5-4 óra, a D6000 pedig 6-6,5 óra SoT-t képes elérni. (A G3 topikjában megkaptam, hogy nem vagyok normális felhasználó, ezért nem jön össze több, mint 2,5 óra kijelzőidő)Most ennyi. viszont mindezt leírva újra megjött a kedvem a készülékhez, így most a Lumia 640xl egy kicsit pihenni tér, hogy újra visszajöjjön a D6000 (akkor legalább újra emlékezni kezdek a korábbi tapasztalatokra).
-
válasz
WOT-H-A-C #118220 üzenetére
Sok éve vagyok ennek a topicnak a résztvevője, valószínűleg nem sok ember van itt, aki annyi dual SIM-es telefont használt és ismert meg, mint én, de úgy látom, egyre kevesebb időt "kell" itt töltenem, hogy tartalmas információval segítsem a fórumot.
Sok sikert, topicgazda
-
válasz
KamuMazsola #118185 üzenetére
Akku tekintetében milyen volt az M2 és milyen használat mellet?
(Tehát légyszi, ne csak azt írd, hogy 5h SoT, mert az még semmit nem mond a valóságról) -
Nyugi, srácok! Ma kamera-nap van, a B20 nap tegnap volt!
-
válasz
batai15 #117951 üzenetére
Amit én tapasztaltam több meizu telefonom kapcsán (most is van itthon egy m1 Note, még nem volt szí@em eladni), hogy akik elkérték, nehezen szokták meg a rövid használat során, hogy egy gomb van, nincs hagyományos menü és vissza gomb.
Pedig szerintem zseniális a flyme OS -
Néha elég perverz vagyok ahhoz, hogy élvezzem az ilyen vitákat, mint pl most is, mert addig sem dolgozok...
Ha a DSLR szemszögéből nézitek a képkészítést, akkor teljesen mindegy, hogy iPhone 6s vagy épp dzsunkafon 4 készíti a képeke, mindkét esetben elhasal az összemérésben. Ahogy egy negyedmérföldes gyorsulási versenyen teljesen mindegy, hogy egy Trabant vagy egy Passat áll ki a 911-es ellen.
Amennyiben a képkészítést a használó igényei szemszögéből közelítitek meg, akkor valaki azt mondja, hogy neki elég a Trabant, mert amire használja, arra felesleges mást venni. Más a Passat kombit részesíti előnyben, mert jó neki általános célokra. Megint más pedig azt mondja, közutakra is csak 911, semmi más.Közben a Trabantos nem érti, miért győzködi őt a Porsche-tulaj az ő autójáról...
-
válasz
Kornel #116659 üzenetére
Ezt még annyival egészítem ki, hogy a teszt mellett várj meg pár felhasználói tapasztalatot, mert az sokszor több infót ad a készülékről, mint egy teszt, ami egy hét használat után törekszik összefoglalni a készülék tulajdonságait, használhatóságát, míg a "kisember" más szemmel néz a telefonra.
...és még akkor sem biztos minden. Az LG G3-at sokat dicsérték, de a hátlapi gombon és a kompakt kialakításon kívül még nem találtam mást, ami miatt jobb lenne, mint pl egy IUNI U3
-
válasz
Kornel #116652 üzenetére
A hardverek megfelelő összeválogatása nem eredményez önmagában jó eszközt.Ezt a kilencvenes években Gericom laptopot vásárlók már megtanulhatták. Itt is igaz ez. Persze mindez nem jelenti azt, hogy nem lehet jó készülék az M3, csupán annyit jelent, hogy a paraméterek, hardverelemek még nem jelentik azt, hogy jó és használható készüléked lesz.
-
válasz
Viktor0610 #115172 üzenetére
Régen én is a mymemory-tól rendeltem, de pár éve már csak a linkelt boltból. Elsőre én sem akartam hinni az áraknak, ezért rendeltem egy dolgot, majd mindig többet. Most is 3-4 termék úton van tőle.
Ha sürgős, akkor még mindig Angliából rendelem meg, egyébként viszont már váltottam. -
válasz
KamuMazsola #115170 üzenetére
Megerősítem.
Már minimum 20 kártyát és pendrive-ot rendeltünk innen, és minden rendben volt velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged