Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
helixP #93756 üzenetére
Üdv itt.
Teszt blogomban (mar megprobaltam aktualizalni mert mindig kerdik hogy mikorlesszjóamasodiksim) topikja itt, beszerezni aprón tudod megbizhato embertől (2GB - 46e). Ennek is vannak aprobb problemai bizonyos specifikus helyzetekben de összességében stabil kis kütyü amit sokra nem mernék mondani.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alabástrom #93713 üzenetére
Jiayu G4 topic iranyaba mentél már?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #93575 üzenetére
En irtam a Paypalnak a konkret dologgal kapcsolatban. Amit valaszolnak kozzeteszem. Te meg ne allits valotlansagokat es akkor nem lesz probléma. Vagy mondhatnam azt is hogy ne hazudozz velem kapcsolatban...
ui: a szurkalodo kis megjegyzeseid is rohadt gyorsan be lehet fejezni... nyilvan rohadt tapasztalt vagy...oh wait, nem hinnem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
feripalijani #93554 üzenetére
Tul van misztifikalva, szerintem elhanyagolhato szazaleka az az 1 esetleg 2 ember aki innen szidja DX-et. No para....
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
doongoo #93403 üzenetére
Akkor olvasd el megegyszer, egyaltalan nem irtam azt hogy egyaltalan nem jo.
Ha szerinted jo akkor ajánld neki, en nem mocskolom be a kezem ilyennel, nem akarok csuklani utana amikor az MTK GPS esotancot huszonharmadjára játsza el és még mindig nincs rendes pozicio meg megáll a pirosnal a pozicio meg elkóvájog 100 métereket magától...
z00li: ez a szamla elegge behatarolja a dolgokat mert bolti vasarlast feltetelez.
A harom eredeti felvetesbol ha kozossegi support is kell akkor talan a Honor 3C a legjobb es hardveresen is. Bar a logoutos tesztjebe oltari nagy marhasag van irva az üzemidejéről, kb saját tóriumos reaktort feltételezek az alapjan az akku helyén. A GPS-e tovabbra is necces, nem szabad hinni a "gyorsan latja a holdakat ezert jo a gps" leirasoknak. Attol meg lehet kóvájgós...
-
wwenigma
Jómunkásember
A várost el fogja talalni es meg a hozzavetoleges poziciodat is. Sőt altalaban jol is pozicional csak ez az altalaban nem mindig fog egybeesni azzal az idointervallummal amikor erre szeretned hasznalni... és majd megkapod azt ha panaszra jössz, hogy ha navigalasra kell akkor vegyel hozza egy kulso GPS vevőt. Na ezt nem tartom elfogadhatónak.
Az LG vélhetőleg megbizhatobb ilyen szempontból mint a masik kettő (mert nem MTK sziv dobog benne) de az ára miatt javasoltam a v5-öt helyette.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LantosBerry8 #93337 üzenetére
Mennyi hivatalos ROM!
Laza...: raadasul java resze
takolmanyún. portolt verzio. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ezekiel Ston #93274 üzenetére
A HTC + Moto az kaphato, az Anusra nem találtam.
mod: felre ne erts, en csak a DSDA keszulekeket vettem számba, neked retekjo aron volt a telod.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #93270 üzenetére
Sőt!
ASUS Zenfone 5 (A500KL) 250$
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – SIM 1 & SIM 2
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G Network LTE 800 / 900 / 1800 / 2600 – for Europe (ezt kell figyelni)Szoval ez eddig az űber, Telekomos 800MHz LTE + Dual Sim Dual Active de jol meg kell nezni melyik verziot vesszuk mert van belole vagy 3 minimum.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ezekiel Ston #93264 üzenetére
Ezt mondta fentebb is a nyuszifül.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sanyesz. #93230 üzenetére
Ha olvastad a cikket akkor tudnad hogy azert mert ott perelt az E///. Nyilvanvaloan ez fajt legjobban a Xiaominak mert komolyan akart arra terjeszkedni.
Amit még megtehet hogy kifizeti a par dollaros licenszet pl. a WCDMA* utan, meg a többiéert ami E/// fejlesztés. Es mar el is olvad az árelőnye a tulárazott sz*r szamszunggal szemben.,....*nem biztos a link de az igen hogy minden ilyen technológia használata némi fizetendő összeget von maga után.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Ezekiel Ston #93157 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tyuli76 #93084 üzenetére
ZTE-ben 99% hogy jo a GPS, a masikkal kapcsolatba csak azt jegyeznem meg hogy remelhetoleg nem adtad még el a külső GPS vevőt.
En nem adnek olyan tesztre ahol azt irjak hogy X masodpercen belül Y holdat lát és ezért jó a GPS-e...
Viszont hardveresen erosebb ami jol johet kesobb. De aksi kisebb benne es nincs ertesitesi ledje sem. Nehez igy dönteni a ketto között, mindkettőnél van pro és kontra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
citkar #92945 üzenetére
Nekem is volt jo alaplapi hibam, laza 2 ev kellett megoldani.
Eljen az usb3...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
elfelejtette #92893 üzenetére
Azt a lehuzos hetszentségit neki...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fateless #92879 üzenetére
Ezt igy szerintem nem lehet kijelenteni, nem ismerjuk mennyi energia kell az adott kijelzotípusokhoz.
Viszont LTPS kijelzoje van ami sporolosabb az atlagnal es szebb, elenkebb szineket jelent egy natur mezei IPS-nél. Mar majdnem a CGS szintjén van ami a ZTE V5-ben is leledzik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
include777 #92302 üzenetére
Az aksi kicsit kicsi de ennyiert korrekt. Nem lesz eromu de giga ram miatt el fog szüttyögni a facebook is rendesen. Következo szintnek teszkóteló helyett inkabb G2F.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #92294 üzenetére
Na ez kene inkabb fogyvednek tolni...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ATM_automata #92213 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #92070 üzenetére
Személyeskedést tudod kinek. Egyebkent nem erre hanem a fogyvédfenyegetőzésre irtam es arra tartom is a korabbi velemenyem rolad es a hozzad hasonlokrol.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #91855 üzenetére
Baratne a pucolttal, de vissza fog menni a gyari szerintem. Idonkent furcsizik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #91853 üzenetére
Az akkukapacitas nem kerdeses hanem fix.
Hibas keszulek eseten plane kerulendo az osszehasonlitas. Amugy a pucolt romra van panasz... Legeslegjobb esetben max felutra tennem a ketto koze, de nem kozeliti meg a G2F-et.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #91837 üzenetére
Nagyobb kijelzon nagyobb felbontas, ez nem valos elony. Viszont ugye gyengebb akku/kamera/hangchip illetve mintha invertalodo/snyomasra szinvalto kijelzot emlitettek volna.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#45553408 #91824 üzenetére
Ki lett szamolva mennyi a varhato terheles, az alapjan mereteztek szervert, ezt birosagon is igazolni fogjak. Lasd Lidl ahol az 5db 1teras vinyo nem fedezte uzletenkent az elvarhato mennyiseget....
Amugy Miskolc nem pest, adatlapomon is ottvan... Ezt az infot javaslom gipsztigris kolleganak is. A szemelyeskedest meg mar mondtam... Csak magat jaratja le a viselkedesevel.
Domino85: nem, ez az de rendesen. En korbeneztem, nincs olyan ar amivel megfogtak volna, messze van meg a fekete pentektol. Az ingyen szallitas max, de az emagnal is megvan es ok valszeg jovo heten mindenbe űberelni fogjak edigitalt. Foleg a dual simes valasztekban...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #91821 üzenetére
Neeem ezek tények, szemelyeskedes csak toled jott. Egyebkent meg olvass ÁSZF , remelem az alapjan lepattintanak, sot biztos. Tudatos vasarlo mar bement volna a legkozelebbi uzletbe es megvette volna ott.
Hirtelen mindenkinek annyi joga lesz idonkent hogy hihetetlen.
Legalabb valami dualsimes telot akartal venni, hogy itt gordult ki a konnycsepp a szemedbol?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #91819 üzenetére
Szemelyeskedest privatban kerek...venember.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #91816 üzenetére
Sz@rrágosag, nem tudatossag. Gratulalok.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
lolchief70 #91678 üzenetére
Érdekes tapasztalat.
Viszont en mindig belekalkulalom ezt a lehetoseget is ha vasarolok ebay/ali kombóról vagy hasznalt cuccnal. Eddig eleg pozitivba van az egyenlegem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #91639 üzenetére
Inkabb kinabol valami klónt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
svgyula #91608 üzenetére
Minden SD kartyaban gyakorlatilag egy arm proci van amin fut egy kis firmware, ez vezerli az iras-olvasast, ez kommunikal a külvilággal. Ezt modositjak hogy hamis informaciokat adjon vissza.
Az eredeti méretet csak akkor kapod vissza ha particionalod, vagy visszamókolod a firmware-t, de utóbbira kevés esélyt látok...
Ugyanakkor NTFS-t is lat a telo ha fel van keszitve ra de szerintem inkabb az exFat a fontosabb mivel az SDXC kartyak ezt hasznaljak.
Formazni nyugodtan lehet, amennyiszer es amiben akarod, nem fog megpusztulni. Ha mégis akkor hibas volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gagyilovag #90853 üzenetére
Telepited play aruhazbol a Terkepet?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WOT-H-A-C #90804 üzenetére
Fekete csúnya.
Sheld: pucoljátok ki a ROM-ot ha rootolt es ennyi, lehet tovabbhasznalni. Legkozelebb meg kerülni kell lehetőleg a kókány klónokat.
doongoo: 9 nap alatt nalam volt a fenti úton, csoportos rendelesbe csak bekukkantottam, eleg volt hogy olyan ember is irt aki mar egy honapja vart a telora ott..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
realist #90789 üzenetére
20 körül szerencsével Jiayu F1, nem rossz de sok idegesito tulajdonsaga van...
Kis szerencsével a Jiayu G2F-et meg tudod kapni 30 körül, kb. ezt tudom ajanlani belépőszintre. Gyári töltője azonnal mehet a kukába, amig el nem felejtem. Ennel olcsobban csak komolyabb megkötésekkel tudnal venni szinte bármit.
"Szokasos" ajanlatom, pandawill (105$), friss reg majd kosárba aztán NEWBUYERCOUPON (-5$) , vámbiztositas (+11$), posta TNT NL (+7$)
WOT-H-A-C: jah, amugy jol hangzana, lenne is abban az arban keszulek de csak magukat szivatjak az emberek ha belerohannak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #90645 üzenetére
Nem jutunk el oda, csak nagyon korrekten egy kollega leirta melyik frekiken mire lehet szamitani es ezt figyelembe kell venni. Ha meg nem akarjatok akkor ne alljatok le ajanlgatni ilyeneket mert valaki még a végén nem szandekosan de at lesz verve a palankon. Az LTE egyeb tulajdonsagai (kevesebb akkuhasznalat) mellett eleg fontos dolog a 800as freki jobb terjedese, bar nagyon nem kedvelem a Telekomot de a késobbi mobilnetes valasztasomnal bizony szamitasba kell vennem. Tehat az esetleges 4G képesség nem csak az adatátviteli sebességre / válaszidőre hanem a készülék üzemidejére is jótékony hatással lehet.
WOT-H-A-C: ezen mi a t*komet kell tapsolni?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #90642 üzenetére
Ja hogy akkor szerintetek nem kell ezert ne is foglalkozzon vele senki? Jólvan...
Innen indultunk: [link] Ez kb. olyan mintha a vodas 900MHz-es dolgot ignorálnánk. Vegulis minek az hát szinte senkit nem érint.
De ha mar Béla egy 4G-s telót akar venni, ezt az egeszen aprócska, mar mar lenyegtelen informaciot miszerint orszagos 4G lefedettség jo esellyel csak a B20as frekvencian a Telekomnál lesz, - a többin pedig csak max a magyobb városokban - ne hallgassuk mar el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest