-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
CoolBoy323 #30262 üzenetére
Kínai belpiacon lesz ennyi. Mire webshopba ér min. 300.-..
-
sasa311
veterán
Azért, mert drága telefonra nincs gari
instantwater
Ja. Ezért vásárolok minidealről. Messze a legkorrektebb webshop, gyors, megbízható és nincs rejtett költség... Mert jól néz ki, hogy fasztkardtekk meg pandavíl meg hangyaélet mennyire ócsó', csak még itt egy +3$ a free shippingre ha rag. számot akarsz, ott 4,5% PP fee aztán ugyan ott vagy, csak még gyökerek is. -
-
sasa311
veterán
válasz
milestone #29556 üzenetére
1 GB RAM (2 jobb lenne
jó GPS-, wifi vételi érzékenység (fontos) - Ez ált. egy nagyon kritikus pontja a kínai telefonoknak. Pont azért, mert a JÓ relatív. Én úgy mondanám, hogy a jobb márkáknál használható a GPS, de még mindig elmarad egy 50$-os sima Media Marktos autónavitól.
megbízható működés (min. 1 évre tervezem) - mivel 2 hónapja létezik a platform ezt még tippelni sem lehet
nagy (3000+) akkukapacitás, hosszú készenlét (min. reggeltől éjfélig) - napi kb 2 óra GPS + 2-3 óra kijelző (net), kevés beszéd mellett - Ez kb. a legnagyobb kizáró oka a 200$-os limitben -
sasa311
veterán
válasz
Mateosz #29467 üzenetére
Nem hát. Mi értelme lenne?
Gondolj csak bele:
A telefon - ha nem aktív a GPS - akkor nem tudja, hogy mozgásban van-e vagy sem... Tehát bekapcsolod a szobádban, majd lekapcsolod. Utána elmész Szegedre és ott újra bekapcsolod. Akkor mit segítene szegény készüléken, ha azt hiszi, hogy a szobádban vagytok Pesten? -
sasa311
veterán
válasz
Mateosz #29465 üzenetére
Az AGPS és az EPO 2 külön dolog.
Az EPO azt jegyzi meg, hogy mely holdak vannak elvileg adott földrajzi pozícióból látható szögben. (ergo nem is keres a cucc kínai és észak amerikai holdat).
Az AGPS az EPO-nál sokkal többet segít, mert kb. 20-50 méteres pontossággal be tudja határolni a pozíciódat a mobil hálózat segítségével. Így már könnyebb a dolga a gps-nek is.
-
sasa311
veterán
válasz
szabi__memo #29321 üzenetére
De, olyan értelemben probléma, de ezen "nincs mit" javítani sajnos. Kézimunka, sok benne a hibás sajna.
hungobungo:
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #29316 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, aki a mai RAM olvasási / írási sebességek mellett ezt érzékelni tudja az nagy király
-
sasa311
veterán
válasz
szabi__memo #29313 üzenetére
Nincs a GPS-sel semmi probléma. A "kézimunka" GPS antennával van a probléma, ami úgy sikerül ahogy épp Xi és Lee hajtogat és ragaszt.
-
sasa311
veterán
válasz
tschyllagh #29240 üzenetére
Igen, létezik magyar leírás - én csináltam. Megtalálod a téma összefoglalóban.
De megkérdezem még egyszer:
Ha nincs hozzá ROM /CWM-ed mit szeretnél felflashelni?
Ha viszont van hozzá akkor hol akadsz el? Mi a hiba? Meddig jutsz el? -
sasa311
veterán
válasz
tschyllagh #29233 üzenetére
Most akkor nem értem...
Ha nincs CWM-ed akkor mivel próbálkozol a flashtoolal? Egyáltalán mi a célod?
-
sasa311
veterán
válasz
tschyllagh #29227 üzenetére
Milyen formátumba van CWM-ed a készülékhez?
-
sasa311
veterán
válasz
alázógyík #29159 üzenetére
Próba cseresznye:
adb push su /data/local/tmp/su
adb push busybox /data/Local/tmp/busybox
adb push superuser.apk /data/local/tmp/superuser.apk
adb shell
su
mount -o remount rw /system
dd if=/data/local/tmp/su of=/system/bin/su
chown root.shell /system/bin/su
chmod 06755 /system/bin/su'
rm /system/xbin/su
ln -s /system/bin/su /system/xbin/su
rm /system/app/superuser.apk
dd if=/data/local/tmp/superuser.apk of=/system/app/superuser.apk
chmod 644 /system/app/Superuser.apk'
chmod 755 /data/local/tmp/busybox
rm /system/xbin/busybox
dd if=/data/local/tmp/busybox of=/system/xbin/busybox
chown root.shell /system/xbin/busybox
chmod 04755 /system/xbin/busybox
system/xbin/busybox --install -s /system/xbin
rm /data/local/tmp
exit
adb rebootPersze a file-ok álljanak rendelkezésre hozzá ( busybox, superuser.apk és SU)
-
sasa311
veterán
válasz
valenc #28915 üzenetére
Nyilván, mivel ők csak kereskedők, ők nem tudnak kihagyni egy gps chippet egy telefonból
Csak arra utaltam, hogy miután fizettél és elküldenek "valamit" (nekem pl. nem is olyan típusú telefont küldtek, mint amit kértem ( [HDC galaxy mini I9300-at rendeltem], ez van a mai napig a rendeléstörténetemben is és egy ilyet küldtek helyette - ráadásul egy feketét és egy rózsaszínt
)
Amíg vásárolnál addig rögtön kapsz válasz e-mailt, mikor reklamáltam 3 napig nem válaszoltak egy levélre sem.
PP dispute-ra pár nap után válaszoltak, hogy ez van. Megírtam nekik, hogy vagy vegyék vissza a telefonokat vagy refundoljanak 20$/telefon. Hallani sem akartak egyikről sem, indokot nem igazán írtak. PP végül visszautalta a 20$/telefon árat egy claimben.
Szóval nem a legmegbízhatóbb webshop, annyi szent.
-
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
válasz
kisteri #28505 üzenetére
Néztem. Az a baj vele, hogy marha nagy a keret, ezért gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon.
Ráadásul járt már nálam több magyarításra, legtöbbel volt valami gond is... Foszlott róla a burkolat, érthetetlen dolgokat csináltak, nincs hozzá egy becsületes ROM az 52 verzió miatt, GG sincs belőle...
-
sasa311
veterán
válasz
CoolBoy323 #28482 üzenetére
Én már egy éve vadászok normális HW-el és támogatottsággal szerelt MAX 4 COLOS telefont. Nem találtam már a 6577 platformon sem, a quad core platform pedig még inkább megy felfele méretben, még a 4,5 col is rika
Azonnal vennék egy 4 colos quad core-t akár csak qHD kijelzővel, ha lenne normális támogatottságú
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
A manőver előtt próbáltad kivenni az akkut és visszarakni?
a leírás szerint nem kerül download módba a telefon.
Flashtoolt megfelelően használod?
Más verziójú flashtoolal próbáltad már?
-
sasa311
veterán
válasz
vegyszer #28043 üzenetére
Mi meg megkínáltuk pusztán udvariasságból az arab taxist whiskey-vel (mondjuk azt nem tudom volt-e ramadan
) vezetés közben. Nem gondoltuk, hogy elfogadja. Azt meg pláne nem, hogy a drága 12 éves Chivas-ból egy 2 DECIS ALUMÍNIUM TEJESBÖGRÉBE fog tölteni magának (tele)
Azt mondta ez nem gond, mert a kocsi tető miatt nem látja az istne.,
-
sasa311
veterán
válasz
easy...rider #27653 üzenetére
A G3 is ennyi volt megjelenéskor, sőt, még most is 180$.
Ergo ez az ár totálisan reális. Az 1000 yuan belpiacos akciós ár 1 db-ra!
-
sasa311
veterán
válasz
Depression #27456 üzenetére
Lehet valami app be volt ragadva 100% procihasználaton.
Ettől függetlenül nekem azért még van némi kételyem... Járt már nálam olyan S2 klón, ami mindenhol EQ quad core-t írt, antutu is 15,000 pont, rendszer is stimmelt mindenhol aztán a valóságban egy mtk6575-ös single core volt benne vagy valami hasonló olcsóság.
Az antutuja gyárilag előre volt telepítve és buherálva volt.
-
sasa311
veterán
válasz
laslie92 #27406 üzenetére
Konkrétan egyértelműen át akartak b@szni, fele cuccot nem küldték amit vettem, kamu trackinggel húzták 2 hétig az időt (pedig DHL-t fizettem, hogy gyors legyen), nem akarták visszafizetni a pénzt olyan termékért, amit el sem küldtek. De első hsz táblázatában elolvashatod
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
válasz
Khelben #27052 üzenetére
A magyar postának saját vámügynöksége van saját vámraktárral és saját vámügyintézőkkel. Egyedül a vámtiszteket "adja" a NAV, mint felügyeleti szerv.
Ugyan így pl.: a DHL-nek is saját vámügynöksége van, ott is mindenki DHL dolgozó - kivéve a vámtisztek. Érdekes, a DHL-nél éjfélkor még németországba volt a csomagom, reggel 6:50-kor érkezett BP-re és 11-re le lett vámkezelve és délután 2-kor már a kezembe volt. Így is lehet...
-
sasa311
veterán
válasz
Depression #27050 üzenetére
Hétvégén? Állami alkalmazott? Dolgozni?
Te melyik országban élsz?
Ha pénteken állítják VÁM elé akkor örülj, ha jövő héten egyáltalán megkapod. Lassan őröl a magyar posta.
-
sasa311
veterán
válasz
sirály69 #26742 üzenetére
Egy sima fehér dobozba átteszik a terméket az eredeti csomagolásából és ajándékként adják fel (amúgy is ajándékként szokták feladni). Tulajdonképpen a világon semmi értelme, mert ha fennakad a vámon a vámhatóság ígyis-úgyis felbonthatja a csomagot. Akkor meg mindegy milyen a csomagolás.
-
sasa311
veterán
válasz
hungobungo #26653 üzenetére
"net value of 2437 billion USD"
Aha. 16x akkora cég, mint az APPLE INC.?
Még forintban sem hinném el a 2437 milliárdot, nem, hogy dollárban
A 2-es után kimaradhatott egy tizedesvessző.
A saját weblapjukon 15 milliárd YUAN-t írnak. Ez talán kis jóindulattal hihető.
http://www.konka.com.hk/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest