- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
sasa311 #27405 üzenetére
Hozzáteszem nekem is 2 telefonom és 3 tabletem jött tőlük és nem volt semmi gond, kb mindegyik 2 hét alatt bekocogott SG posttal, igaz ott kérnek érte 2-6 dollárt súlytól függően.
Ennek ellenére én is olvastam a negatív tapasztalatokat, bár személyesen semmi ilyesmit nem tapasztaltam, sőt. Nekem az egyik telefon bekrepált 2 hónap alatt még tavaly év közepén, visszaküldtem és kiérkezést követő 3 nap múlva akadékoskodás nélkül refundolták az árát.
Nekem inkább az a bajom velük hogy az utóbbi időben igencsak elszálltak az áraik.
-
laslie92
senior tag
válasz
sasa311 #27405 üzenetére
Nekem csak pozitív élményeim vannak vele! De ez egyén függő!
Arról nem is beszélve ,hogy annó rendeltem tőlük egy galaxy mini utánzatot nem tudom mi volt a neve egy 1ghz mt6575 ös kütyüt 1 hónapon belül elromlott nem vette a töltést és egy fényképet kértek csak és Küldtek egy másik készüléket anélkül,hogy vissza kellet volna küldenem!
Neked miért van vele negatív tapasztalatod mivel károsítottak meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest