- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MotorBoy79 #10503 üzenetére
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ez deszép....
Azért a használhatósága is nagyon érdekelne. -
Hát ha nincs root-olva, akkor nehéz.
Van esetleg CWM rajta (módosított recovery menü)
Én már csináltam ilyet (saját szakállamra) és bejött.
Csak ehhez az fstab.vold file-t kell szerkeszteni, az meg root köteles.Ha már valaki csinált esetleg update.zip-et, és abba bele tudja tenni, akkor lehet, hogy nem kell a root.
De ez csak találgatás.A megcserélés nem jár adatvesztéssel, mivel ez kb. olyan, mintha az F: és K: meghatjódat felcserélnéd win alatt.
-
-
válasz
berigazek #10159 üzenetére
Az akku élettartama nagyon sok mindentől függ.
Pl. a töltő elektronikától.
Nem véletlenül írtam bele. Ha az elektronika (ha van benne, és az új dolgokban szokott lenni - ha nem az akksiban, akkor a panelen) bekapcsol és 500mA-t kér, akkor tökmindegy, hogy 5A-es, vagy 1A-es a feszültséggenerátorod kimenete.
Ráadásul, ha a töltő elektronika optimalizált az akksihoz, és pl. 600mA-rel tölt, akkor nem feltétlenül optimális az 500mA-es max áramkimenet.
Itt oroszlános(lion) akksikról, meg lipó-król beszélünk, nem másról.
-
válasz
miklosandras #10149 üzenetére
Őszintén? Én is az vagyok! Már elég régóta. Mióta az első képet láttam erről a g3-ról.
Nekem annyira bejön a kinézete, hogy csak na!
És nem bírtam kivárni... vettem egy zte v970-et.Úgyhogy ha megérkezett, akkor várunk róla beszámolót!
-
válasz
berigazek #10093 üzenetére
Az az áramerősség amit megadnak, az egy maximális érték, nem a telefonra, hanem a töltőre vonatkozik (feszültséggenerátoros megtáplálás).
Tételezzük fel, hogyvan egy 1A-es usb kimeneted; az akku elektronikája 500mA-t kér, akkor annyit kap. Ha 750mA-t, akkor meg annyit.
Ha viszont 750mA-t kérne, de csak 0,5A-es a töltő, akkor nem kapja meg az akku a kért áramerősséget, ezért lassabban fog tölteni (és majd kevesebb ideig bírja). -
Egy kis adalék, miért is csúszhat néhol a szállítás.
-
válasz
chinaminman #9878 üzenetére
Köszi!
Arra gondoltam, ha esetleg valami combosabb (nagyobb, mint2Ah) akksi van a tiédben, és amúgyis nagyon hasonlítanak, akkor bepróbálkoznék egy "keresztpróbával.
Így nem. -
válasz
chinaminman #9869 üzenetére
Gratula, és köszi a rövid összefoglalót!
A hátoldalától eltekintve tisztára a ZTE V970 jut eszembe. (Ámbár a kamera is, a vaku is és a hangszóró is ugyanazon a helyen van - jó közelítéssel.) Illetve ennek van előlapi kamerája.
Még az akkuidőre lennék majd kiváncsi. (Mekkora ennek az akku-teljesítménye?)
-
A mymemory.co.uk-ról rendeltem én is, nagyon gyorsan itt volt a 32GB-os class 10-es kártya 17.5GBP-ért.
De hát nem fért bele a telefonomba. Az ok prózai: elfelejtettem micro-t rendelni belőle. Szóval ha valakinek kell egy ilyen SD kártya, jelezze...
Rendelhetek másikat -
-
Van már 4.1.1-es droiddal megáldott mtk6577-es telefon. LT29 kódnévvel.
512RAM van csak benne. -
Lenovo, de olcsó, bár 512RAM és 512 ROM, illetve 1500mAh akku: a690 (illetve van a698 is)
Azért a 113$+szállítás nem lerettentő ár. -
válasz
mikrofon #8296 üzenetére
Nézd meg, hogy az xda-n esetleg van-e 789-es fórum, mert ha jól tudom, akkor bruno erre is csinált rom-ot, nem kizárt, hogy az átparticionálást is fogja prezentálni.
Szerintem kérdezd meg az xda-n.
Én a v970-emre megcsináltam, egész áldásos dolog
Lehet, hogy a tiérde is működik, mert a platform u.a, de előzetes egyeztetés nélkül nem vágnék bele.
(Kell tudni az összes partíció méretét, kezdetét, beavatkozás előtt, után, stb... meg még ki tudja mit) -
válasz
Ghostdog77 #8181 üzenetére
A v970.es belső tár átméretezére az xda-n leírtak szerint nagyon szépen működik.
Viszont vigyázni kell, hogy pontról pontra csak, és csak annyit szabad csinálni, amennyit oda leírtak.
Se többet, se kevesebbet.
C. -
válasz
mikrofon #8032 üzenetére
Én az alkalmazásaimat egy alcatel ot-918d (ismerős?
) és egy SE Neo Titanium backup-okból állítottam vissza.
Mindent visszakaptam, amit akartam.
Persze a névjegyzéket és az sms-eket külön mentettem le:
- névjegyzék: összes névjegyzék küldése bluetooth-on, majd igazából nem küldtem sehova, de csinált belőle egy nagy cvf file-t, ami tartalmazza az összes kontaktot.
- sms-t pedig sms backup and restore app-pal. -
válasz
krisztian07 #7852 üzenetére
Van, aki rendelt a hoo-tól G3-at.
Még ha a telefon nincs is a valóságban, képernyővédője minden bizonnyal létezik.
Bocs. fiúk... -
válasz
Tommmmka #7694 üzenetére
ZTE v970 tulajként merem ajánlani egyik fórumtársunk blogját.
Ő magyarított hozzá ROM-ot.
Szerintem nagyon szép telefon. De hát ez már erősen egyéni.Kb mindegyik mtk6577 hasonló tudással rendelkezik, de a spec. alapján neked kell döntened, hogy milyen ár/érték/tudás kompromisszumháromszöget engedsz meg magadnak.
-
válasz
osztraksajt #7678 üzenetére
osztraksajt (#7678) és Sanyesz. (#7677):
Rettentő kíváncsiság bújkál bennem... akkor mindkettő pár nap múlva várható...
Izzani vélem majd a fórumot..... -
válasz
osztraksajt #7653 üzenetére
Gyanús a gyanúsan olcsó gyanús oldal gyanúsan gyanított gyanakvásán kereszüli gyanús lejáratási gyanusítás?
-
Azért elég sokatmondó, hogy a "what about hootablet?" keresésre a gugli rögrön a ripoff report oldalt dobja be...
-
Nekem az a fura, hogy a kínai nagyünnep után mintha megzavarodtak volna a boltok... lehet, hogy túl sok rendelés futott be hozzájuk, és nem tudják lekezelni?
Ahonnan én rendeltem (tmallbox) és rendben megjöttek a dolgok, ott is elérhetetlen az online support egy ideje. -
válasz
Siendor #7550 üzenetére
Az átparticionálással nyersz 0,5BG-ot.
A cserével annyit, amennyi a kártyád mérte... és ez a nem mindegy.
Nem beszélve arról, hogy sokkal nagyobb macera a sok térkép és hasonlók kezelése a tényleges belső tárhelyen. Hidd el. Ha mondjuk sokat utazol (mint régebben én is), akkor hamar megtelik a 2 vagy 2,5GB, mint belső tárhely.
Ráadásul nem tudni, melyik alkalmazás miket szeret leszedni, és hova. Lásd játékok.Ha pedig elfogy, mert a fentiek alapján gyorsan megteheti ez, akkor jöhet a szoftverek config fájljainak hegesztése, ami sokkal kényelmetlenebb.
-
válasz
Siendor #7541 üzenetére
2 dologról beszélünk.
A partíciók cseréje nem jelent átparticionálást.win-re lefordítva:
pl. a k meghajtót g-nek "mapp"-eled.
(vagy lásd subst parancs)A linuxosok meg úgyis tudják, mi az a mount...
Az átparticionálás meg már melegebb dolog, ott két partíciót egybe rak, ezáltal változik a mérete!
-
válasz
banderasz77 #7405 üzenetére
Lehet, hogy az etotalk. Ahogy eddig visszaolvastam, drágább, de korrektnek tűnik... Hja.. ez írtam a tmallbox-ról is, aztán mások meg belefutottak a málnásba...
-
válasz
Mathiax Rex #7390 üzenetére
Hát ilyenek ezek az oldalak. Nekem meg még sokunknak kellemes meglepetés volt, másoknak (pl. Jazz
nem annyira)
-
Na az bash-na be! (a bash egy parancs-értelmező, mielőtt valaki rosszra gondol).
Semmi nem törlődik, csak máshova csatolja a fájlrendszert.
Olyan, mintha win esetén megcseréled a d: és e: meghajtókat, vagy átnevezed őket k: és r: meghajtóknak.Az fstab-os megjegyzésemet figyelmen kívül hagyhatod. (hülye linux-os beidegződés....)
-
-
Szerintem aki erre adja a fejét, az nem is igazán a app-hajhászat miatt teszi, hanem hogy hegesszen, egész pontosan hekkeljen (mert ugye tudjuk, hogy a hekkelés az etikus, a crack-elés az nem, csak a média feketíti be a hekkereket azzal, hogy azonosítja őket a crack-erekkel.)
-
válasz
nyuszi123456 #7094 üzenetére
Állítólag lehet rá ubuntut hegeszteni, de a link most nem jutott eszembe.
-
Én is gondolkodtam a Lenovo 789-en, aztán úgy döntöttem, hogy a "vaku" is vonzó, meg a 4.3"-os kijelző.
Na a vaku az vicc, a 4.3"-os kijelző az nem ,főleg a 560x940-es felbontással. Húúú... az marhajó.
És az 1GB ram az megint nem elhanyagolható.
Szóval az A789 512MB rammal szerelt, a v970 1GB-tal.A pénzbeli különbség kb. 20 úesdé.
-
V970:
Nem tudom, hogy az eredeti rom-on is vacakol-e a gyári e.mail alkalmazás, de a BM v1.1 esetén leáll, ha levelet akarok megnyitni.A böngészők nem képesek a m. oldalakat elfogadni, állandóan kilépnek.
pl. a m.itcafe.hu-tól kikészülnek...
Esetleg valami beállítási trükköt kell alkalmazni (no de mindegyiknél???)Ezt leszámítva remek telefon.
-
Nos, hasonló cipőben jártam. Múlt év decembere óta gondolkodtam, hogy kellene néznem egy dual-sim.es készüléket. Ezért is kukkantottam be ebbe a fórumba.
Viszonylag magas elvárásaim voltak. Két sim, és ne legyen gyengébb a meglévő (de mára már eladott) SE NEO telefonomnál.És szeptember végére lett belőle telefon, egy ZTE V970.... szóval igyekeztem alaposan körbe járni mindenfélét.
Az Alcatel 993D egy erős kompromisszum, nagyjából azok a hardverek vannak benne, mint az Ascend G300-ban.
A verzió: felejtős, szerintem, én tudom milyen cipelni több éven keresztül 2 telefont.
B verzió: nem rossz ötlet, de a c verzió jobb. A 918D nagyon szerethető készülék, nem erőgép, de szépen teszi a dolgát. Akkuidőben pedig jó (2-5 nap), ami nem igazán mondható el az androidos telefonokról.
Ha az akkuidő nem (annyira) fontos, akkor bátran merem javasolni a v970-et, ha fontos akkor inkább a Lenovo a789, bár erről még nem nagyon olvastam. Minden esetre a 2Ah-s akksi jól hangzik, valamint a kijelző mérete sem túl nagy (4"), illetve a felbontás is csak 480x800, ami a 4"-os kijelzőn jól olvasható.
Az a fontos egy kínai vásárláskor, hogy előre tájékozódj: mekkora a támogatása. A Lenovo mégis egy ismert márka, de kérdés, hogy lehet-e rá magyar nyelvet hegeszteni.
A v970-re hungobungo fórumtársunk csinált magyarítást, fel is tettem, remek.Justint többen emlegettük, többen cseteltünk vele, az oldal a tmallbox volt.
C.
-
válasz
szabi__memo #6661 üzenetére
Kínában semmi nem kötelező
-
A beállításoknál nézd meg, hogy az automata képernyőforgatás engedélyezett-e.
NofrillsCPU program lehet egy megoldás a cpu freq állítására, ott beállítható a viselkedés (pl. ondemand, hybrid, stb...)
Nekem is volt egy kis hirtelen leizzadásom, amikor a v970-et megkaptam: kinyit, telefon sehol... illetve a tartozékok között a hozzá járó kemény tokba betéve... huh.. örül.
-
-
válasz
Sir Csimbók #6516 üzenetére
Nekem a tmallbox-os megrendelés esetén 3 napig nem volt semmi frissítés a tracking number-nél, aztán utána beindult és a megrendeléstől számított 9. nap alatt a kezemben volt a telefon.
Ha a célországba elküldve felirat megjelenik, onnantól tényleg ketyeg az óra. -
-
válasz
hungobungo #6098 üzenetére
Hű... köszönöm.
Akkor viszont, ha nincs csatolatlan partíció, akkor megfordítom én azt a csatolást.
Csak mert a programok jó része úgy konfigurálja magát, hogy /sdcard-ra ír.Előtte cwm mentés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Trollok komolyan
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest