- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
cappa72 #50132 üzenetére
Elértem a reklámok mélyére, a mega.co.nz-re nyomta fel a cwm-et.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #50119 üzenetére
Passz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #50116 üzenetére
127 usd postával.
Tegna még a focalon olcsóbb volt ingyen postával. -
Zeki
nagyúr
válasz
Multikiller #50082 üzenetére
Nem jól tudod.
- először is a fórumon már tilos adócsalás ügyben tanácsot adni.
- másodszor meg mindegy mi van ráírva, a posta bekéri tőled a vásárlást igazoló emaileket és az alapján vámol
- harmadszor esély mindig lehet -
Zeki
nagyúr
válasz
Multikiller #50062 üzenetére
Volt akinek nem kellett.
De már minden mázlifaktor kérdése.
Tehát úgy rendelj, hogy ha bukta van és fizeted a vámot, akkor is megérje.tolvaj!
a külső vagy plusz akku is marhaság szerintem. Olyat kell venni, ami bírja.
Mert akkor szét is lehet bontani, viszel magaddal külső akkut, modemet, fényképezőt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
JoeCockBill #50056 üzenetére
A Lenovo a világ talán 5. legnagyobb gyártója, és év végén rárepül az EU-ra is, köztük hazánkra. Ergo mégnagyobb lesz majd.
Ha nem sürgős, megvárhatod milyen készülékekkel és árakkal jön ide hivatalosan.
Ugye akkor lesz hivatalos support, rendes nyelv, rendes garancia. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50022 üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, minél nagyobb a telefon, annál szebb, vékonyabb körben a keret.
A kicsiknek meg vastag, pláne alul és felül. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50020 üzenetére
Olcsóért már aligha lesz.
Amúgy nekem is, meg az asszonynak is nagy a 4"-os teló is. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50018 üzenetére
Nekik sincs fekete G2S?
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #50002 üzenetére
Momentán Skype és Fring megy az asszony telóján.
Skype videotelefon a rokonokkal, Fring meg velem, mert a Nokia E52-n csak az fut videóval.
Én meg melóban este tudok videotelefonálni a családdal, megnézem mit csinál a 3 kölök odahaza.De ugye mindenkinek mások az igényei, más a fontos.
Van akinek csak a kurvaerős telefon a jó, hogy a még meg sem jelent játék is faszántosan fusson rajta.
Én meg letojom a játékokat. -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #49977 üzenetére
Nekem csak egy bajom van az olcsó Lenovókkal, nincs bennük elöl kamera. Kispórolták.
Még jó hogy az asszonynak tudtam venni egy A660-at 118.85-ért a minidealen, mikor még volt. -
Zeki
nagyúr
Már a tesztprogramoknak sem lehet hinni, a gyártók arra optimalizálják a készülékeiket:
http://mobilarena.hu/hir/tobb_gyarto_is_optimalizalja_a_benchmarkokat.html -
Zeki
nagyúr
válasz
laslie92 #49795 üzenetére
És csináltál egy baromi nagy fórumot, idétlen domainnel.
Amúgy megértelek, 7-8? éve magam is más modik miatt csináltam önálló fórumot. Azóta már több mint 150 ezer regisztrált tag lett.
De nem lehet egy cikk olvasáshoz regisztrációba kényszeríteni a tagokat, mert nem lesznek. -
Zeki
nagyúr
válasz
devast #49707 üzenetére
Nagy zsiványok már ezek, mert tudják hogy a népek milyen programokkal nézegetik a teló tulajdonságait, és az a program honnan olvassa ki az adatokat. Ezek már azt is átírják.
Ahogy anno a 8GB-os memkari vagy pendrájv is csak adataiban tudott annyit, a valóságban jött a pofáraesés. -
Zeki
nagyúr
hehehe.. meg android 4.2 és 256 mega ram.
Az a 3000-es akku a felét sem tudja szerintem.A gagyi gyártók nem raknak jó akkut, mert az drága.
Az utángyártott kínai laptop akkuk ugyanez. Fos.
Legújabb korában esetleg tudja kapacitást, de 2 hét után már nem.
Fél év után örülsz a felének is. -
Zeki
nagyúr
Ha nem sürgős, várd meg mivel jön hazánkba hivatalosan a Lenovo.
Év végére ígérték, hogy a Lenovo 2 kártyás prémium telefonjaival jönnek. Majd kiderül mikkel.
Akkor máris lesz itthoni garancia, support, rendes magyar nyelv.laslie!
Köszi a tesztet, de engem max a G2S érdekelt volna.
Minden nap akkucsere?
Minek?
Ennyire nem bírja? -
Zeki
nagyúr
Ha nem nagyon fontos a kép, akkor megfelel bármelyik jobb kínai teló.
A ZTE-k meg azt hiszem a Lenovo A820 volt kamera ügyileg dícsérve.
De majdnem mindegyik telónak van saját topikja, ott kellene érdeklődni, nézelődni.Ha fontos a kép, bármelyik 15-20 ezer Ft-os digitális fényképezőgéppel jobban jársz.
Az a baj, hogy a kínai telóknak baromi nagy a minőségi szórása, még adott tipuson belül is. Sajnos.
Kivételek vannak, de ennek mindig az adott telefon topikjában érdemes utánaolvasni.200 dollár környéke, de 270 dollárost is betettél.
Az kb 60 ezer Ft + a vámon könnyen kapsz egy 27% Áfát. Így már 75 ezer Ft magasságában jársz.Bemész az edigital.hu valamelyik boltjába, és 15 havi teljesen ingyenes hitelre 0%THM hozhatsz el okostelefont. Garancia okés, magyar nyelv okés, nem kell szoftveresen buzerálni, minősége rendben.
De te döntesz.
-
Zeki
nagyúr
válasz
weinmaker #49546 üzenetére
A megmondóember a politikus.
Én csak leírtam a véleményem.Ettől még megértem, ha valakinek tök megfelel mondjuk egy 60 dolláros se 3G se GPS okosteló.
Mert felmérte az igényeit, és az kellett neki.
Én is anno felmértem, és megvettem az egyik utolsó nyomógombos okostelót,a Nokia E52-t.
Amit tud, azt használtam, használom.
Ami hiba van, hogy a skype nem fejleszt rá, így videotelefonálni skypon nem lehet.
Arra a fringet tudom használni, az megy androidon is szerencsére. -
Zeki
nagyúr
válasz
b0bcat #49518 üzenetére
Nézd, akkor veszek egy sima wifis nokiát, ami nem okos, de van benne wifi, meg tovább bírja mint az okostelefonok.
Ja, és magyar garis, és 100% magyar nyelvű.Nem azért kell gagyi és vérszegény okostelefont venni, mert már az a trendi, hanem fel kell mérni az igényeket, és lehet hogy egy jobb nem okostelefon is megfelel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
devast #49506 üzenetére
Az SC6825 mag is érdekes, ezeket rakják a legócskább nem 3G-s, nem GPS-es okostelókba.
Csak akkor mi a frásznak okosteló?A Lenovonak és a ZTE-nek vannak olcsó telefonjai, inkább azokat kellene nézegetni.
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels -
Zeki
nagyúr
válasz
Endell #49342 üzenetére
Itt azzal a bolttal nincs tapasztalat.
Amúgy a lehúzós boltoknál baromi nagy divat még nem kapható telókat árulgatni, jól beszedni a zsét, aztán meg várhatsz, mert úgyis kérnek még tőled, mert nem annyi lesz az ára mire valóban kapható lesz.
KOMOLY boltok nem árulnak így. -
Zeki
nagyúr
válasz
andatti #49337 üzenetére
Állítólag nem nagy kunszt magyarítani. jbart kell hozzá. Van külön topik is az android magyarítás-ról.
linkeltem is.A gyengébb haierről is anno jókat írtak páran.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #49334 üzenetére
Jééé... valóban!
Eredeti Haier W718
Új verziós W718
Ezen már az újabb android van.
Akkor nem értem miből tartott volna magyart rátenni. -
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #49256 üzenetére
Minek?
Hogy hülyét csináljanak belőled, vagy balekot? -
Zeki
nagyúr
válasz
blueye #49222 üzenetére
Oké, az is lehetőség. Meg sok másik is.
Csak a kínai teló lehet nem megy el 2 évet, és ha elromlik, küldheted vissza Kínába.Tehát ha fontos a cseregarancia, akkor itthon vegyen vagy szolgáltatótól, vagy ott, ahol lehet valami extra biztosítást rá kötni. Nem tudom telóra van-e ilyen. Vagy ahol eleve 2 év a garancia. A Samsungnak van 2 simes telója.
-
Zeki
nagyúr
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Endell #49185 üzenetére
A Xiaomi nagyobb név mint a Cubot.
A Xiaomi keményen ki akar törni a világpiacra, ezért egy igen komoly embert szerződtettek le magukhoz...Ehhez képest a Cubot fasorban sincs.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gulupeti #49142 üzenetére
Ha úgyis netezni is akarsz rajta, akkor mi a fenéért akarsz egy nem 3G képes telóba beleugorni?
Szerintem várj még. Mindig jönnek újabb modellek.
Ha kompromisszumokat kell kötni a mindennapi használathoz, már rossz.
Szerintem GPS sincs benne.Így meg aztán baromira túlárazott.
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #49054 üzenetére
A Haier W910 is nagyon megéri. Igaz csak 1 simes.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #48889 üzenetére
Jaj, 4", 4 mag , 2GB RAM, 8GB ROM
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #48880 üzenetére
Érzed már?
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #48878 üzenetére
Az 100 USD körül lesz?
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #48552 üzenetére
Mert az A660-at már nem gyártják. Kifutott. Sok helyen nincs is.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Szállító76 #48356 üzenetére
Ha sürgős, akkor gyorsfutár.
Vagy kérdezd meg melyik postával küldenek, mert ha kínai vagy hongkongi, akkor az kínában marad. -
Zeki
nagyúr
válasz
Szállító76 #48339 üzenetére
Van egy nagy halom kínai webshop.
Mindet felkeresed, felíratkozol a hírlevelükre, és ha van kupon kód valahol, akkor tudni fogod.
Van ahol már eleve adnak 5dollár kedvezményt, ha beregisztrálsz. -
Zeki
nagyúr
Ez is tablet topik
-
Zeki
nagyúr
válasz
nimfas #48180 üzenetére
Boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech
kellemes nézelődést! -
Zeki
nagyúr
Nincs 4" vagy alatti négymagos.
A legerősebb 4.3-as meg a Meizu, de baromi drága.
A "kicsi " telókat szinte minden gyártó hanyagolja. Csak max 2 magosak, 512 rammal.csursan!
FOS, GAGYI.
Bővebben biztosan szar kamera, nincs benne 3G csak 2G.
Ha fényképezés kell, ne okostelót vegyél, hanem valami fényképezős telót itthonról. -
Zeki
nagyúr
Ezt a topikot vedd a kedvenceid közé, és olvasd el a kiemelt lenyithatós felső hozzászólást:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.htmlNem adhatunk tanácsot, hogy melyik bolttal kerülheted el a vámot, mert az adócsalásra buzdítás, és bűncselekmény.
-
Zeki
nagyúr
válasz
feco6999 #47734 üzenetére
Lenovo vagy itthonról Alcatel.
A többi 4" nagyon noname.
A Jiayu G2S volt a legerősebb ebben a szegmensben és még megfizethető árban, de bambi, nem gyártják.
Lehet Lenovo A660 narancsban, vízálló, ütésálló. Vagy más Lenovok ebben a méretben.Tudni kell, a gyártók szimplán kezdenek tojni a 4"-ra, már a 4.5" lesz a minimum.
-
Zeki
nagyúr
válasz
csursan #47727 üzenetére
Ha fontos a fényképezés, a kínai telókat elfelejted. Nokia. Már ebben a méretben.
A megapixelek nem jelentenek semmit a kínaiaknál. Szar az optika, vagy az érzékelő lapka, vagy akármi.
Azok csak arra jók, hogy fészbúkra valami kis nappali (kültéri) fotót feltegyél.
A doogeeról meg itt nincs még infó.
Nézz Lenovót inkább. -
Zeki
nagyúr
válasz
pinnacle #47724 üzenetére
Egyrészt még nincs is a teló, másrészt a fejlesztésekbe a kínaiak nem tudnak olyan komoly pénzeket ölni.
A Nokia azért pusztult meg, mert a vezetése marhákból állt, akik nem hallották meg az idők szavát.
Aki hátulról próbál lépést tartani a technikai fejlődéssel, annak bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Hővezető paszták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged