- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
zalman90 #54092 üzenetére
Kösse föl a mediatek a gatyáját?
Atomerőműkapacitásigényben is le van maradva meg árban. Ne kösse föl.
( Mt6589t vagy mt6588 (pl. HongMi2 pletyka) nekem már elég 4,5 és 5,5 col közti
fullHD vagy pláne "csak" HD kijelzőkhöz.
Vagy természetesen a Mt6592 isMegj.: A retinám (az alma marketingesei szerint ugye) 326 dpi környéke fölötti sűrűségben már nem igazán különböztet meg képpontokat...
Hát mondjuk topikunknál maradva minek 4k -s videót lejátszani ezeken a col méreteken ?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bembee12 #53832 üzenetére
G3T
Noshát a MiniDeal tudja magyarul küldeni. (Nem biztos hogy annyira full magyar mint egy JBart-os egyedi,
de nem is tudom mennyire)A kamera drivereket nézve...ahhoz vannak már optimalizáltabb romok pl. gyári update után a jiayu.es -ről a szeptember 7-i rom,
vagy a Miui mostani (november16-i) romja is említi highlights-ban hogy Camera codecs improvement... -
ÁrPi2
senior tag
válasz
berigazek #53781 üzenetére
Kibogoztam a példádból:
Tehát pl. az olaszországi zopo shopból vásárolva nem egyenletesen X ojró a DHL-szállítás díja ide, hanem olyan jellegzetességet mutat mintha inkább áruérték függvényében lineárisan növekedne. Mintha rejtettten a vám foglalódna bele az összegbe.(Mondjuk 100 ojrós telóra 10 , 150-esre 15 , 200-asra 20 ojró a DHL-szállítási díj ésígytovább..)
S írod azt is hogy két bármilyen teló (csomagolással brutto) tömeggkülönbsége nemigazán indokol ekkora szállításidíj-differenciát.
Amennyit írtam erről annyi karakterszámnál tartok!
-
ÁrPi2
senior tag
Kereshetsz is a fórumon a keresőfunkcióval..
Íme például képernyőképpel illusztrált hsz. (az MTK engineermode Bandmode szekciójából)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bagira01 #52772 üzenetére
Például az ibuygou azt írja a Mi-Sound HiFi system-ről hogy
Swedish professional Dirac acoustic system. EZ tutira nem annyira olcsítja mégha csak eredetét nézve svéd
is (kérném itten a filharmónikusok szakvéleményét), és
a kamera Samsung/OV BSI F2.2De szerintem lejjeb is megy még az ára talán...
-
ÁrPi2
senior tag
OFF - dvb-t dongle
A linkeden írják:
"Nagy felbontású csatornák, kódolt programok és / vagy DVB-T2 adások nem támogatottak."
Nem tudom tutira hogy mi lehet neki "nagy felbontású csatorna", de az árusítási zónában
(Honunkban) a 7 (hét) darab
kódolatlanból 3 (három) M1 M2 Duna már HD-ben sugárzódik. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Balu027 #51811 üzenetére
Azt írja a kiskönyv hogy
a Jiayu-G3 SAR értéke: 0,317 W/kg
A G3S "köntöse" -például az antennája- ugyanolyan mint a G3-é, a komm.chip pedig kisebb adóteljesítményű ha jóltudom (mt6620 a g3 és mt6628 a g3s)
(Ez a belinkelt SAR-shield szájt milyen információkat
közöl, csináltak vajon méréseket vagy sacc levelekből születik az adatbázisuk?) -
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #51571 üzenetére
És Vadkörtének! : A driverek , mivel a "köntös" még a kétmagos G3-énál is teljesebben azonosabb eme kettő (g3s és g3t) között , ezért nem különböznek. Azt lehet igazán sejteni hogy tán csak overclock-ot jelent a Turbó....
Tapasztalatom szerint a (megemlített) Turbós telefonra felmegy a nemTurbós ROM-juk, és például cpu-z app azt mutatja hogy járatja is néhány százaléknyi gépidőben 1,5 GHz-n azt.
A Jiayu-G3S topikban írtam anno hogy az alábbi tény ellenére a fenti IS tény:
A jiayu.es (ahonnan a spanyol (magyarítatlan)eredetijeik származnak) megkülönböztet g3qc és g3qcT verziójú romokat. -
-
ÁrPi2
senior tag
Well well... és akkor a Cubot-One amit linkeltél de amiről olyan kevés alapos akkubeszámoló van, akksija vajon milyen tömegű és hány köbmilliméteres és a rácímkézett 2200 mAh az vajon korrekt adat?
A Gorillaüveg is még differencia a Jiayu javára, de olvastam már kételkedéseket Mindenről
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
fotosjani #49784 üzenetére
Én is TotalCommanderezek , de App mentésre még nem használtam..
Szóval azt kérdezném, ez a módszer az App-okhoz tartozó data-val (plusz egyéb file komponensek)
is kezd valamit?Vagy csak pucéran az Appokat pakolja pakolhatja ezzel az ember?
(Egyébként ebben a Tcmd-ben a java-s metódus mellett van egy jobb is..)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
instantwater #48828 üzenetére
Hainan-oznak , de ha a kuli-munkára és az állandó kommunista-szombatra gondolok akkor Hajnanozzanak
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain #48485 üzenetére
A voip telefonálásról szóló topikban azon tanakodnak hogyha november 1-től a Tré is bannolni fogja a voipot mobilneten...(akkor beszükülnek a lehetőségek..Marad a https-en menő Mobilevoip (app), vagy vpn-ezés)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
w.miki #48320 üzenetére
Én Telenyoros vagyok nem tudom tesztelni: Azt írják a fórumán hogy van ilyen bandmode-ja neki, amely kell a vidéki 900-as vodához:
WCDMA-GSM-900
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Terentius #48270 üzenetére
However ... a telód ha egy htc one-hoz hasonlít akkor meg kell mondani az igazságot:
a htc one 2013márciusa tájékán került piacra, viszont a JiaYu-G3 2012szeptembere tájékán:a TS7 tehát máramennyiben klónként akarnánk lehúzni és kicikizni
akkor azt külső dizájnja alapján nem egy másik klónhoz a htc-one -hoz hanem az elsőhöz, a pro primo -hoz kellene hasonlítgatniKülönben ezt a gondolatmenetet folytatva:
Én sem értem mi baj a klónokkal: a HTC One egy kiváló telefon! -
ÁrPi2
senior tag
válasz
cappa72 #47851 üzenetére
Utánanéztem guglin mi a bin..áris forrása ennek: Ez ...Michel Teló!!
- Te Misi! Van Neked okostelód?
- I am Teló, Michel Teló.És a THL W200 is Turbós és nem FHD
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
fateless #47389 üzenetére
Rawulf egyik régebbi hozzászólása szerint augusztus ekeje óta ilyent gyártanak Jiayu-ék,
3000 mAh akksi kerül bele (tán csak átmatricázták a 2750-eseket)
és a G3S topikból több ember is rendelte és megkapta már Turbósan,
JY-G3T G3S-Turbo, 1,5GHz-s mt6589T SoC-cal .Ja igen ez szpali figyelmébe.
De mi azzaz etoWalk? Alternativa?
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
gilimbgalamb #45044 üzenetére
P780 ugye ? Hány napot bírt az akksija?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain #44815 üzenetére
Hungobungo Keeperv85?
MT6589-en is megy, egy G3S-re olyan Minideal-os romot raktam ami cwm backupban található
(azt zippelte be a közreadója) és a mentés tartalmaz - a Restore-álás beállított nekem fals IMEI-t:Az itt Hungobungo által ismertetett mtk engineer módszerrel korrigáltam, visszaírtam a matrica-alatti saját imei-t.
Szóval műx.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
devast #43305 üzenetére
Továbbá továbbszőve a gondolatot nem is az a (vagy mt6620 vagy mt6628 -as) chip (amit a Köztársasági Kínában azaz Tajwanon gyártanak) a gáz, hanem az ahogyan a
hozzá szerelendő antennát a Népköztársasági Kínában ("Mainland") oda
hajtogatják az összeszerelések során.A glonass tényleg következhetne...
-
ÁrPi2
senior tag
"Ma jutott eszembe... tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo, de közben külföldről vám és áfa nélkül megy a telók beszerzése, de közben külföldről artisjus kihagyása nélkül memóriakártyázunk."
Én az ecceri vásárló nem játszom ki a szabadkereskedelmi egyezményeket, ha memkarit külhonból
vásárolok kvázi elkerülve az Artisjus hazánkban érvényrejuttatott sarcát. (Pl. 32 GB kari sarca 3200 Forint) Viszont valóban csakis szegény államunk (érdeksérelme, az áfabevétel dolog) marad el az általad említett Tilos dolgok közül,
hogy ugye Tilos a warez, tilos a függetlenítés, tilos az igo. (Ez utóbbiak nem államgazdasági érdeksérelmek hanem cég-szféra érdeksérelem-dolgai, és még az Artisjus is ott szedhet sarcot ahol amely államban ezt a sarc-szedési jogot érvényre sikerült juttatnia) -
ÁrPi2
senior tag
válasz
AsusBoy #42258 üzenetére
(Ajánlott
) Nagyon oké, de Itt főként azért nincs róla ajánlás, mert ez egy(1) SIM-es készülékként OFF. (Meg túlárazott kínai csúcsmárka)
A Jiayu S1 viszont talán tényleg a megjelöltek szerinti a paramétereiben, de ez a gyár késlekedni szokott a
piacradobással.Egyébként 5hüvelyk FHD egyenlő (a kalkulátor megmondja) 440,58 ppi .(Almásként hallottál talán a Retináról
, Nos az ppi-ben kifejezve 326)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
AsusBoy #42172 üzenetére
"nagyon gördülékeny ,szép külsővel rendelkezik, jó a kamerája , proci,gpu illetve ram is legyen benne bőven de az ára az maradjon 100k alatt ha lehet
Tehát a játékok, alkalmazások jól fussanak vele. Erős Wifi legyen található benne, jól lehessen vele böngészni.
Kijelző méretét rátok bízom.Kijelző felbontása ha lehet nagyon szép legyen (fullhd)"Vegyél kínai shopból Xiaomit vagy Meizut. Nem fetétlenül full HD de Szerintem jó ppi-je van ezeknek,
de offtotyik mert egySIMesek..
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Groovebaby #41865 üzenetére
Szóval bizonyos kártyák esetén különleges poziturákban működik a készülék, más kártyákkal meg simán az asztalon is? És ez pont nem kék hanem magenta?
Micsoda irodád van neked ott a vasmű táján..? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Groovebaby #41779 üzenetére
Akkor tehát ami itt van mobilinternet lefedettségi térkép az csak egy fantáziarajz? Vagy a Digi más szolgáltatást ad -kap a Telenortól?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
RVR400 #38594 üzenetére
Oké , a hanzi-karakteres Antutu-screenshot korrekt a jiayumobileshop.com-on abban hogy
"1209MHz (x4)" világossá igyekszik tenni valamiről egyes információkat, de
de az a bizonyos focalprice.com mit árul vajon Azon a vonzóan olcsó áron? G3-at vagy G3S-et?És még ez a jiayumobileshop.com is (Ez egyébként vajon hivatalos disztributor?)
a g3s paramétereként olyat ír hogy123 x 62 x 10.8mm (L x W x T)
Ez pedig pl. nem korrekt náluk sem
(Valamennyire tudnak pontos specifikációkat
)
Ejiayu.com ("A gyár szájtja") G3S 135x65x10.8(mm)
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #38126 üzenetére
Nameg nagy Plusz tán a majomüveg,
de minuszabb kicsit a várható support,mert ez nem "flagship" készülékük mint az elődje a sima g3 volt,
lehet hogy hanyagoltabb lesz.. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #38058 üzenetére
"Ez nem akkora nagy arkulonbseg, h a bizonytalant valassza barki is... "
Így van!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
CoolBoy323 #37984 üzenetére
Szóval lásd az előző kommentem: Annyi lehet nagyjából a reális "lista"ár
, vagyishát minideal pl. $187 pár napja,
az Antelife pedig $184 volt kéthete (emez a 10 dodós gizchiná-s kuponnal és egy 5 percent Off akcióban, most persze 7 percent Off akció van).A focalprice-on szerintem G3 dualcore az az áru.
(#38055) GIJoe
Van G3-am és a focalprice.com-on "hátlap leszedve" fotó az olyan mintha ezt látnám, viszont a G3S-nek
Sim1 és Sim2 felirat van a slotok fölött. -
ÁrPi2
senior tag
Az a gyanúm
hogy ez a focalprice.com áru valójában nem G3S hanem a régi jó kétmagos G3 (vagy inkább G3N - a mt6628-as komm.csippel)!
ez az ár G3S-nek nagyon kedvező lenne, és ugye $201 -ről van éppen tizenszázalékos leárazásban még 12napig..Ez kiváló csali.
De ez biza a kétmagos G3 tipus. Pl. a "csomag tartalma" leírásnál ..
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
akos727 #37959 üzenetére
Ez a dolog fordított irányban válik még izgalmasabbá!!
Nekem különösen azért, mert ezeknél az okostelefonoknál nem tudom hol
szabályozódik be vagy "le", például hogy milyen frekvencián mehet.
Sima mt6589 overclockja történne -é itten (ha turbós rom ráeresztődik nemturbós SoC-ra) vagy más?Ilyent az ismert turbo-nemturbo párossal kibocsátott mobilokon tesztelni kéne, nem?
( iOcean -ok, az Umi, meg a JY-G4 ésatöbbi..)Motiváló gondolat?
-
ÁrPi2
senior tag
Ránéztem itt a fóka-árak oldalon a jayu g3s -re, mert a feketét 13 százalékkal leárazták 201-röl így 176 dollár:
Azt mondja a "termékfölirat"
fent hogy ami rajta van az 4.0 android , ezt még a kérdés-válasz mezőben is erősítgetik -- Na ez fura, tudtommal 4.2.1 .
Aztán ugyebár a g3s az quad core 1,2 GHz de ők 1024 MHz -t írnak.
Továbbá az illusztráló képen ahol a hátlap nélkül látható, ott egy kétmagos elődmodell a sima g3 látható.De azért persze naggyon jó ár a még kéthetesnek jelzett akcióban az a $176 egy négymagos
jiayu-g3s -ért, ha igaz a jóhiszemű sejtésem.Mondjátok meg hogy ez az 1-2 hónapos termék már kiesett a pixisből?
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
szucsmatyas #20453 üzenetére
Gyorspostások (pl. DHL) a vám-és-áfa-procedurát cég-gépezetben lebonyolítják,
az áruval "becsöngetnek a címzettnél" .Többnyire megfizeti az áfát.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #20265 üzenetére
Egyébként ebben a Gizchinás pletykában azt terjesztik, hogy esetleg mt6589-es soc-cal lesz szerelve az egyik Xiaomi M1S utódmodel.
Ezt a pletyit továbbgondolva megtörténhet hogy lesz ami még nincs: Mediatek-re "gyári" MIUI rom készül akkor.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
banderasz77 #20124 üzenetére
Amikor (kb. 1 hónapja) azon töprengtem hogy a Cortex-A9 -es JY-G3 után miben lesz fölfedezhető hogy a
G4-es négy magos SoC-ja (az mt6589) viszont Cortex-A7 -el van építve, akkorazt a választ kaptam smkb őstagtól hogy
""Legnagyobb eltérést a gpu esetén fogod észrevenni. Az SGX544 köröket ver az SGX531 ultrára. Nem egy kategória (főleg a 720p (HD) felbontású telókhoz jön jól). CPU teljesítményben annyira nem biztos, hogy lesz látványos különbség, mivel azonos órajelen az A9 kb 30%-al gyorsabb, mint az A7 (viszont ebből 4 lesz), (és az mt6577 1,0GHz-n megy a mt6589 1,2GHz-n megy) és nekem a G2S-nél is(amely mt6577T-urbós: azaz 1,2GHz-n megy), észrevehetetlen bárminemű cpu erő hiány, ha tehát erősebb is lenne összességében a cpu, nem tom észre lehetne e venni... viszont a 28nm és az A7 egyébként is alacsonyabb fogyasztása miatt, jobban fog valószínűleg gazdálkodni az akkuval, mint az MTK6577..""
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Terentius #19909 üzenetére
A Neo közvéleménykutat a gizchina-án is, hogy milyen legyen az N003.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
cappa72 #19946 üzenetére
A MobileuncleTools ezt írja a play-on lévő legújabb verzió jellemzőiként:
20130223v2.8.0
1 Support MT6589 models
2 Suppor flash recovery model from SdCard for MT6589
3 other code optimizationA root-ra pedig azt gondolom hogy amiként a "bin4ry root" szerzője írja:
"i made a small script which is able to root ICS/JB phones. It uses a remount timing issue in Androids "adb restore" service.
So normally it should work on nearly all ICS/JB devices"Így ez inkább komplett androidverziókra általánosságban is jó, nem HW specifikus talán...
G2 -re G3-ra példul jó, és hátha G4-re is.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
konigjanos #19765 üzenetére
Ejha...
Utólag persze észrevettem hogy az általam linkelt összehasonlító oldal olyan paramétereket tulajdonít például az Ájfon 4S -nek amije nincs. Például FullHD miközben a Wiki szerint 640x960 (3.5 hüvelyken az "A" Retina display)És így amellett hogy a G3-hoz nem társít n-es Wifi-t - már egyértelmű hogy már-már minden ócska telefon
agyonüti a G3-at. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #19701 üzenetére
Igazat kell adni neked egy-két dologban az objektv összevetésekben:
Mobiltelefonösszehasonlításos oldal
Például G3 és iPhone 4 (8GB)
Én spec. az iPhone 4s (16GB)-vel is komparáltam..
-
ÁrPi2
senior tag
Há' már hogy is lehetnél te kínai, senkisem gondolhatná! Egy kínai mégcsak nem is offol, sohasem!
Igaz ugyan hogy egy kínai fölvethet fontos megalapozott kereskedelmi-etikai kérdéseket (például egy DuálSIMes telefontopikban) ,közölhet tracking infókat is valamint használhat kínaias fazonú avatárt, és megmondja a zigasságot hogy nem gyűlöli a magyarokat (meg egyébként a zajrópaiakatttt meg a BriTTT) , de viszont renmimbiben számol és nem forintban, tehát nem vagy kínai.
Beköszöntött a naptári Tavasz mindenkinek sok bolodogságot kívánok!
"De azért mégis hogy van ez?" -
ÁrPi2
senior tag
válasz
lercom #19534 üzenetére
Lehet PayPallal fizetni DE anno a hootablet.com-nál is lehetett, aztán kijelzőfóliákat postázott.
A Paypalosokat "kártalanítja" 45 plusz valahány nap múlva a PP "buyer protection"...Szóval nagyon szép hogy például JiaYu G4 in stock 215 dollárért, de igen gyanús
Nekem ehelyt a Xiaomi Mi2 dobogtatja meg a szívem mostan
-
ÁrPi2
senior tag
Az Etotalk dícséretére és nagylelkűségére mondva, majd bizonyára közreadják ígéretükhöz híven (vagy pl. külön megvásárolhatóvá teszik) a honlapjukon a G3 -ra alkotott romot is,
ha majd utolsó szálig eladják a még készleten lévő darabokat miután a G3 gyártását a Jiayu abbahagyta.A másik véglet a LeWa -féle rom: Hetente (péntekenként) közreadnak egy G3-ra való custom-romot is.
(Amihez van már (kb.40-50 percentes) magyarítás is.) -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyesz. #19005 üzenetére
Twins!
G3 és a Htc "One" in JiayuMobileShop.
De ajánlanak olyat a JY-G4 -hez hogy "foglalózhatunk" 90 dollárral az ő 500darabos első-szállítmányukból és ehhez még 100 dodós kupont is kínálnak vagy mifene...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hungobungo #18597 üzenetére
Üdv hungobungo,
Neked vannak ezzel kapcsolatban infóid? Mégis miféle együttműködés van a LeWa és a Xiaomi közt?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hungobungo #18597 üzenetére
"Ni haó" még holdújév is van tán nemhogy mt6589 szállítás
Szia fordítómester,
Hányas android az a rom? Nekem nem v1277 van hanem G3 de érdekelne LeWa magyarítás vagy a hogyanja.
Van neked már ehhez a Lewához repo-d is? (Egyébként nem frissítgetik azt túl gyorsan?)És ezen felül
még a Lewa Recovery (2.0) magyarítása vagy legalábbis angolítása foglalkoztat néha, van Neked arra ötleted? (Habár 1.0 angolt találtam már,de )
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
bucs12 #18461 üzenetére
Őszintén gratulálok!
..és el van kerekedve a szemem
vagyis
Azt mondod "a módszer bevált", Szóval te mostanra orosz fórumon megtaláltad a teló testpontjának infóit és elektroműszerészi operációval már meg is csináltál egy leírt műveletet és életre keltetted a féltégládat!? Minden elismerésem!!
(Mennyire kell ehhez szétszedni, milyen eszközök kellenek...?)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
cappa72 #18178 üzenetére
Helló, ez a parancssori recovery.img mentés remek dolog!
Ezt a CWM fabrikálást viszont elárulod hogyan kell vagy lehet csinálni?
Én meg azon töröm a fejem hogyan lehetne egy recovery-t , egy recovery.img -t magyar nyelvűvé
(vagy persze angollá) tenni: Ugyanis szimpatikus nekem a Lewa Recovery-je, mert feldolgozza a cwm-es zip-eket is, de a 2.0 verzióját csak kínaiban találtam még. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
balazs1011 #18140 üzenetére
(Aki visszakérdez az is gondolkozik, csak még nem ért valamit.
)
Például a g4-es Adv. verzió 3000 mAh akksival 2gb rammal és jóval több rommal megér bizonyos plusz összeget.
Vagy itten most valaki csakis egy adott vaterás ajánlaton morfondirozik??
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
balazs1011 #18066 üzenetére
Kevés tapasztalat van hogyan lehetett kína felé lebonyolítani egy-egy ilyen gari ügyet de valahol itt a fórumon olvastam...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
balazs1011 #18054 üzenetére
Ha kell neked ilyen "okirat"
keresd azt a vaterást, hogy adjon legalább eredeti papirt, amit Neki az antelife.com a csomaggal a postával együtt küldött el (ez alighanem egy kinai feliratos kis papirka, kinai pecséttel (han betűkkel) ,de én ezzel is kicsi esélyt látok hogy egykor érvényesítsed azt amit jelent. Habár van (esély). Mindenképpen 2-3 hónapos csomagutazgatást feltételez (Ugyanis nincs itthoni szerviz aki garanciába vállal ilyet).
Tényleg érdeklődhesz akár az antelife.com support emailjén vagy ha van online üfsz. ,hogy mi a módja esetleges gari érvényesítésnek. Meséld majd el mire jutsz. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Rawulf #18040 üzenetére
"Ők előre eldöntik, hogy mennyit és mikorra gyártanak,"
A síró-nevető hozzállással egyébként osztozom veled, de emitt a telefonhoz hozzájutni akaró egyszeri vásárló szemszögéből nézve a G3 -nak volt egy kis elcsúszása a kampány és a boltokba kerülés és megvásárolhatóság idejét (a "mikor" kérdését) tekintve. Majd Most. Március idusán már profik lesznek a G4-el , megírták a lapok.
-
ÁrPi2
senior tag
Hát mondjuk csak azon töprengek most kicsit, hogy a Cortex-A9 -es JY-G3 után miben lesz fölfedezhető hogy a
G4-es négy magos SoC viszont Cortex-A7 -el van építve.Viszont tényleg, ha a G3 gyártással felhagynak akkor lesz arra gyártókapacitásuk, hogy a G4-est
a tervezett márciusi idusán már tömegesen piacra dobhassák! Vagy inkább
ne kombináljak ilyen távolkeleti messzeségekbe?Nem tudom a GPU-járól mennyi és milyenek a gyakorlati tapasztalatok.
Itt egy gizmocsájnás infó a Mediatek-től a mt6589-ról.
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Én eddig azért maradtam a 4.0.4-es Sanyesz-féle magyarítású romnál, mert amikor a JB Bétáról először olvastam úgy értelmeztem egész közeli időben már kiadják a véglegeset is, és hogy a bétában még lehet kisebb buggy. Szóval a bétaságok publikussá tétele például a különböző honosító jóemberek számára egy "pre-release" amiben dolgozva a munka legjavát már végig tudják csinálni. Így a "riléz tu manufaktúra" idejére már megjelennek a jó honosítások. Minden tiszteletem Sanyeszéknak (Hungobungo, Hevizms és minden hozzájárulónak) .Most viszont ha elhúzódik a végleges 4.1.2 akkor érdekelne ez a béta engem is.
Én lőttem egy-két fotót az orosz Kamera.apk felmásolgatása után, de nem láttam érzékelhető változást a 4.0.4-esemen:
a fotók nem lettek élesebbek..(Csak ugye az angol nyelv jelent meg ismét) -
ÁrPi2
senior tag
válasz
tabela #17551 üzenetére
Talán ez a korábban (itt is) leírt jelenség állott elő ismét (egy komplett 4.1.2 flesselésed után??):
"A boot.img ben bele van írva, hogy visszaflashelje magát a recovery, ami alapból egy elég pozitív biztonsági megoldás, hiszen mármi is történik, a rec-hez biztos hozzáférsz. De patchelt boot.img-el megszűntethető ez a "hibajelenség"."
Nem tudom viszont mennyiben változott mennyit változhatott ama boot.img az azóta eltelt rom-evolució mellett...Lehet hogy az semmit sem.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
gregi1991 #17464 üzenetére
"ezt a .rar filet nem tudom kicsomagolni, mert sérültnek érzi a winrar. mit lehet ezzel kezdeni?"
Hogy ezen a ponton Mit lehet tenni? Írni kell a segítőkész DuálSimes fórumba hátha megmondják hogy töltsd le újra, most hibátlanul, mert hibásan nem szabad megpróbálni ráflesselni az elsőandroid telefonra.
A file amit linkeltek neked (tmallbox-justin) az valószínűleg a nov.15-i gyári rom egy rar-ba csomagolva.
(Ennél újabb már az ICS vonalon is volt és azt magyarította is már Sanyesz mester)Egyébként utoljára augusztus-szeptember tájékán jelezték elszórtan külföldi (pl. bolti) fórumokon hogy a kezdeti g3 szállítmányokban emilyen csíkossság kijelzőhibajelenséggel találkoztak, viszont nem tudom firmware frissítés hozott javítást azokhoz annó vagypedig azok a darabok valóban hardverhibásak voltak-é vala.
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
TCMD for androiddal a filerendszer rw-remountolás, a másolgatás, a tulaj és jogbeállítás sokkal gyorsabb, mostmár akkor fényképezgetnem kéne... de mire is figyeljek?
(Le kellett volna fordítanom valami jBarttal előbb ezt a Camera.apk-ot...Angol lett, de az tképpen nem baj.) -
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #17098 üzenetére
Az egyszeri turisták a Locus Free -vel (és az ahhoz playstore-ból letölthető Tweak-jével)
megkeresik azt a néhány mezőt (hegyilegelőt) vagyis map tile -t amit bejárnának és aztán azt
kellő szint-mélységig (5-15 , 7-17 vagy 1-18 "level"-t - amennyit nem szégyel adatforgalamzni)
letöltik offline-ba (Ha sok a szint és széles a mező, az sok giga.) (bele tudja rakni / írni egy (saját vagy megosztható) SQLite adatbázisba.
(akár az online Google Térképet meg az OVImapot is tudja térképforrásként (és yahoo,bing,yandex,esri)
..de a turistautak.hu turistának jió!) -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Rawulf #17169 üzenetére
Gratulálok
és Neked nem egy kinai koma küldte különrepülőgéppel?
A byn4ry is rootolja (itt v18) és Mtkdroidtools-szal (ez 2.30) is lehet rootolni, de ez utóbbi egy régibb supersu-t rak fel ami su ugyan de érdemes utóbb playról frissíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest