-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #100161 üzenetére
Nézd, a kontakt, tényleg döcögős Hungo-val, ezen kívül nem tudok negatívumot mondani a vele, vagy a chigonnal intézett rendeléseimre. Mondjuk én nem rendelek tonna számra telefont, csak néha párat.
A kommunikációt meg elfogadtam ilyennek. Igazából amikor segítséget kértem tőle mindíg segített. Nyilván mindenkinek szívejoga eldönteni honnan rendel. Nekem lehet, hogy idáig szerencsém volt.
off vége
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #100159 üzenetére
OFF/ Tegnap küldött árat, fekete 16gigás Mi3-ra és két ezüst Vibe -z-re várom a számlát.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Old Gyfland #100155 üzenetére
Chigontól, megvan ~200$-ból a 2gigás mindennel együtt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sándor -P20- #100063 üzenetére
Ilyet nem fogsz találni cwm-ben! Ezek a teszt dolgok a lenovknál factory menüben szoktak lenni, de nem vagyok benne biztos , hogy a kalibrációt elvégzi! Lehet, hogy egy újra flasheléssel megoldódna a probléma.
-
WOT-H-A-C
veterán
Ilyen takarításokat nálam a twrp csinálja, és az csak azt törli le amit én akarok és még a ramot sem zabálja...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #99838 üzenetére
Szerintem azzal a TCL-el nincs semmi gond ennyiért nagyon is jó vétel szvsz! Az bizonyos 2 freki hiányzik belőle semmi más. Ezt leszámítva szerintem jó vétel ennyiért.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
paulkaresz #99834 üzenetére
Na meg az sem mindegy mekkora vákumot generál!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem itt nem csak ez a kérdés, mert ha támogatott ország leszünk (ellvileg mostmár azok vagyunk) akkor közvetlen lehet rendelni ide is angliából. Kérdés mennyiért. Mert lehet jobban megéri onnan. Illetve a másik kérdés, hogy megérie közvetlen ide rendelni vagy jobban járnak az emberek a bevált mailbox.de megoldással...
b0bcat: Az biztos!! Főleg, hogy 104K ért már megkapod a 64gigas sandstone black-et is. Plusz szallitas
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #99652 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
failed #99560 üzenetére
Én az 5,5"-ost egy note3 "beledugós, fellül tépőzáras" tokban hordom és mindíg zsebben!Kabát, nadrág, kapucnis. A farzsebet nem prferálom, mert elég szétszórt vagyok és egyszer már beültem a kocsiba úgy, hogy a farzsebemben volt a teló! Az érzést amikor belémhasított a tudat , hogy alattam a teló, senkinek sem kívánom!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #99556 üzenetére
Talán a honor a 2 giga ram miatt, de nekem nagyon szimpatikus volt a THL 4000! Egykézzel lehet kezelni, bitangos az akku, és nekem a kinézete is bejött.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #99551 üzenetére
Attól függ mire kell.... meg milyenek a felhasználási szokások....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ctibor #99474 üzenetére
Somatom kollégának a felhasználási szokásai, hogyismondjam... nem átlagossak!
Egyenlőre még nem biztos, hogy garis probléma van vele, lehet, hogy szoftveressen lehet orvosolni a gondot! A 999 topikban idáig egy garis probléma volt, ami visszaküldéssel járt, ez egy hét alatt lezajlott kézből- kézbe. A többi kissebb hibát szoftveressen meg lehetett oldani!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #99288 üzenetére
Így van... Az összefoglalók, meg gyarapodnak jó ideig, föleg egy új készülék esetében...
-
WOT-H-A-C
veterán
Köszönöm az infókat!!Mentettem az oldalt, már rég nem jártam a topikjában, elég jól kikupáltátok!!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Köszönöm szépen!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok. Rendelt valaki bangood uk raktárból cubot s168 at? Hogyan ment a szállítás TN-t adnak minden esetben?? Köszi!!
Konkrétan "UK Standard International Shipping"-ről van szó.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Biluxzsolt #98820 üzenetére
Lenovo k910
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Atomcsirke #98619 üzenetére
jiayu s3, Zopo zp 999/3x, Lenovo k920 stb...
-
WOT-H-A-C
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest