- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
fateless #18136 üzenetére
Itt a magasságáról volt szó! És az a keret amit látsz, az NEM a kijelző fizikai széle, hanem attól kisebb!
De végül is lényegtelen! Nem vagyok a gyártó beépített embere, csupán azt tudom, hogy ha a kijelző mérete és felbontása valós, akkor a külső méretek helyesek lehetnek! Ennyi!
-
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Köszönöm a tegnapi tanácsokat, linkeket! Meg lett a befutó a kölyök részére. EZT vettük meg végül.
Remélem február végére megérkezik, és nem kell rá fizetnem vámot, és(vagy) áfát! Eddig az ára teljesen rendben van, főleg, ha az itthon kapható Blade3-hoz hasonlítom. Ezért fizettem 34.733 forintot, a Blade3 pedig Praktikummal kerül 44.989-be.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Dual Sim-es androidos teló tekintetében még szűz vagyok, és szeretnék némi tanácsot kérni! Fiam számára vennénk telefont. Néhány apró, de nem elhanyagolható szempontunk lenne a vásárláshoz és véleményt szeretnék kérni két általam talált telefonról, esetleg más,konkrét megbízható készülék ajánlatot is szívesen vennék!
Nos! Az első és legfontosabb az ár!
-150-180 USD van erre a projektre, a beszerzés nem probléma, rutinos ebay és egyéb kínai oldalról vásárló vagyok.
- Lehetőleg kétmagos, ha lehet 512Mb-nál több memória legyen benne, és 4"-nál nagyobb méretű (legalább 800x480-as) kijelzője legyen. Ha IPS kijelzős, az nem hátrány!Tehát, a két készülék amiket meg kéne "köpködni":
http://dx.com/p/bedove-x21-android-4-0-wcdma-bar-phone-w-4-5-capacitive-screen-wi-fi-gps-and-dual-sim-white-169858http://www.ebay.com/itm/4-7-Capacitive-Dualcore-GPS-3G-Android-4-1-MTK6577-1G-RAM-Smartphone-Star-S9300-/200869772331?pt=Cell_Phones&hash=item2ec4c57c2b&_uhb=1
Vagy bármilyen konkrét bevált készülék javaslatot köszönettel veszek!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged