- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
csubuka #117034 üzenetére
TD-től rendeltem K4000-et (EU raktár), K6000-et és tabot (ezeket Kínából). A Kínából jötteket EU exp-el., 2 hét kellett nekik a beszerzésre, a feladás után 1 hét alatt ideért, külön fizetés nélkül.
K4000 most is van EU raktárban (illetve folyamatosan pótolják a készletet). -
IldiH
tag
válasz
Beni2360 #116176 üzenetére
THL 4400, de tudtam előre, hogy nem jó benne a GPS, ezért vettem hozzá a külső bluetooth-ost. Ez a K4000 talán még pontosabban mutatja, mint a külső vevős. Az iránytű megjelenítés nélkül meg tudok élni ilyen pontosság mellett (amúgy is van nálam mindig a térképpel együtt
).
(#116177) RVR400: Nem tudom mennyit bír igazából az aksi, ezt még nem gyötörtem meg igazán. Nekem főleg azért fontos a nagy aksi, hogy az erdőben ne merüljön le (és ne cipeljek magammal töltőt), esetleg tudjam tölteni belőle a fejlámpát, akármit.
(#116179) hevizms: ha jól emlékszem, akkor a szoftveres hibák még tavaly voltak és javították. Legalábbis én már azokkal nem találkoztam, most jött rá megint egy frissítés. A törés meg kb szerencse kérdése, én is le szoktam ejteni telefonokat és eddig mindig megúsztam. A férjem viszont mindent összetör: telefon, tab, psp, strapafon, most akkor a készülékek a rosszak?
Én úgy éreztem, hogy ennyiért muszáj megvenni, kevesebbért 2x olyan jó, mint az előző, a hazai forgalomban lévő neves márkák árához képest ajándék. -
IldiH
tag
Hoppá, várj csak, igen, kérdezted, válaszoltam. Konkrétan a naviban totál legyőzi a THL-t. Amíg ahhoz külső gps-t kellett használnom túrázáshoz, a K4000 simán (Wifi és net nélkül) centire pontosan mutatott az erdőben mindent. A fotói is százszor szebbek, mint a THL-é.
Ja, egész nap ment a locus + gps + fotóztam és úgy fogyott belőle 3%. (mondjuk sim kártya még nem volt bent) -
IldiH
tag
válasz
cs.zs. #116053 üzenetére
Most még a THL 4400-at használom, de már meg van az Oukitel K4000, illetve utazik ebből egy K6000 is. Ja, a 15 éves lányomnak meg egy fekete THL T6C van, több cuki tokkal és elégedett vele, a barátnőinek is bejön.
Igazából kereskedői véna kell, mindent el lehet adni jó szöveggel -
IldiH
tag
válasz
svgyula #116041 üzenetére
A legfontosabb, hogy én kérdezek és nem ő diktál
Felmérem, hogy mire használná, de ezt roppant szőrözve, olyanokat is kérdezve, amire ő nem is gondolt, mert nyilván fogalma sincs a lehetőségekről. Ide értve azt is, hogy nincs tökéletes, tehát mit áldozzunk fel valami más érdekében. Aztán megmutatom a lehetséges versenyzőket, érthető és számára érthetetlen leírással együtt (ez utóbbinál megelégszenek azzal, hogy én értek hozzá és akkor az jó
), sorban kizárjuk, ami nem jön be és végül megvesszük a maradékot
Egyébként a szín pont a legkevésbé érdekel bárkit, majd veszünk rá csicsás tokot. Meg hát utánoznak és legyen olyan nagy telefonjuk, mint nekem, meg olyan tok, meg legyen hozzá klikk, megizébigyó
Amúgy meg nyilván a topikokat látogatóknak köszönhetek egy csomót, mert ti megrendeltek, teszteltek mindent, én meg mehetek a (szinte) biztosra, már csak keveset kell keresgélnem -
-
IldiH
tag
válasz
konci79 #97899 üzenetére
Szia! Van neki [topikja] , szerintem olvasd végig.
Nekem van egy Q4, az max, 1 napot bír, töréspróbája még nem volt, sok hibát olvasni róla, az enyém is a 3. hónap után már a szervizben ült nagyjavításon (sajnos csak a Telemaxba lehet vinni), a frissítések csak a szervizben csinálják, de akkor kérés nélkül és ellenkezés dacára is. Szerintem az árát nem érte meg így, inkább vettem volna Kínából ... -
IldiH
tag
Én tőlük vettem a THL4400-esemet, de Kínából (DHL-el). Rendben megjött ugyan, de a tartozékokon vitám volt. (A listában benne voltak a tokok, szerintük azok az elnevezések a fóliát és a hátlapot takarták és különben is a csomagban voltak. Megkapták a kicsomagolási videót, meg néhány más bolt tartozéklista/ár kombóját, ezután elküldték a hiányzó cuccokat.)
-
IldiH
tag
IPEGA PG-9021 kontrollert próbáltam THL4400-hoz párosítani (eddig nem sikerült
), de igazából egy Evolveo strongphone q4-hez lenne majd használva. Használ-e valamelyikőtök ilyet mobilhoz (nem találtam ilyen témát)? Ha igen, hogyan bírta működésre?
(youtubos videót néztem, felraktam egy rakás appot, állítgattam a videó szerint, de ott elakadok, hogy nem látja a telefonom) -
-
IldiH
tag
válasz
grafikus17 #90386 üzenetére
Galaxy S Duos-nál nekem átirányította a másik számra bejövő hívást arra, amiről neteztem. Tehát nem kapcsolta le a netet, hanem foglaltnak vette
-
IldiH
tag
válasz
fateless #89227 üzenetére
Nekem korábban egy Galaxy S Duos-om volt, standby és nem találtam jónak. Ha egyszer eljutok odáig (pénz, az elvárásaimnak amúgy is megfelelő telefon), akkor aktívot vennék.
Nálam a feltöltős T-Mobil a netezős kártya és egy Vodafonos flottás a 2. Mivel a flottás a munkahelyi, illetve a flottában már bent van a család egy része, így azon sűrűn hívnak (nyilván ingyen flottán belül) és amúgy is alacsonyabb a díj más irányba, tehát azon is hívok bárki mást is.
Ha csak mezei hívás közbeni hívásról van szó, nincs is gond, bejelez, sms jön, visszahívom, ha akarom. De ha netezek, akkor átirányítja a bejövő hívásokat. Ha nem figyelek oda és felveszem, akkor ketyeg az óra. És tekintettel a nagy számú hívóra, én bizony nem örülnék utána a számlának.
(A problémát még növeli a Duos lassúsága, a net pláne megöli, mire meglátom, hogy melyik számomat és ki hívja, addigra megunják és leteszik.a legjobb meg az, amikor ettől a rengeteg feladattól - bejövő hívás, böngészés - le is fagy
)
Tehát én azt akarom(nám), hogy egyik se legyen "nem elérhető", max. foglalt jelzés, ne irányítódjon át, mindkettővel ugyanúgy tudjak netezni (helycsere nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest