Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
IldiH
üzenetére
Szia! Igen ez is azt bizonyítja, hogy a kivétel erősíti a szabályt!
De ugye ha kérhetem leírnád azt is, hogy a kolléganőidnek milyen igényei vannak?
De inkább azt, hogy hogyan keresnek telefont, tabot stb.? Mert én is rengeteg hölgynek szereztem be telefont, műszaki cikket stb. De amikor elkezdtem elmondani a műszaki adatokat akkor a 99% olyan ügyesen nézett, hogy elkezdtem konyhanyelven elmagyarázni a lényeget. Valahogy úgy "egyszerűen mondom, hogy te is megértsd". Azért volt olyan aki az asztali PC színében is szeretett volna válogatni! Mi az hogy szürke meg fekete? Lila rózsaszín nincs? Ez megtörtént! Akkor odasúgtam neki, hogy befestem de csak neked
Természetesen a férfiak között sem mindenki egy műszaki géniusz! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Update 12.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Thermalright Assassin X 120 V2
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ugye ha kérhetem leírnád azt is, hogy a kolléganőidnek milyen igényei vannak?
De inkább azt, hogy hogyan keresnek telefont, tabot stb.? Mert én is rengeteg hölgynek szereztem be telefont, műszaki cikket stb. De amikor elkezdtem elmondani a műszaki adatokat akkor a 99% olyan ügyesen nézett, hogy elkezdtem konyhanyelven elmagyarázni a lényeget. Valahogy úgy "egyszerűen mondom, hogy te is megértsd". Azért volt olyan aki az asztali PC színében is szeretett volna válogatni! Mi az hogy szürke meg fekete? Lila rózsaszín nincs? Ez megtörtént! Akkor odasúgtam neki, hogy befestem de csak neked
Természetesen a férfiak között sem mindenki egy műszaki géniusz! 
!