- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
MenőManó03 #117381 üzenetére
Honor 6-ot ismerem. Itthon kapható verzió minden mókolás nélkül használható. Feltételezem a 7-es itthon kapható is (de azt még csak most rendeltem meg).
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Urak, még adok egy esélyt neki, de lehet, hogy haldoklik a Honor 6-om, így a biztonság kedvéért proaktív lennék és keresek előre.
Amennyiben csere lesz, akkor egy ilyen konfigot tudna valaki ajánlani?5 - max. 5,2" kijelző (5,5" már nem játszik)
dual sim (dual aktív nem lényeg)
3 vagy több GB RAM
ha min 32. GB tárhely, akkor 1 SIM + 1 combo slot lehet (SIM vagy micro SD)
ha kisebb tárhely, akkor 2 SIM + micro SD kell
LTE B20 nem érdekes (de jó ha van persze)
infra nem feltétel (de jó ha van)
NFC nem feltétel (de jó ha van)
ujjlenyomat érzékelés legyen, ha már újítok
Árban olyan 130.000 HUF lenne a fájdalomküszöbAjánlatokat várok linkekkel,
Előre is köszi!
-
doongoo
addikt
válasz
Milestone2 #116107 üzenetére
Biztos én nem találom csak, de hol írja, hogy 4 SIM?
-
doongoo
addikt
válasz
Secretknight #114591 üzenetére
ja, már látom, hogy felnyomták az árát, amikor ránéztem, akkor még 39,99 USD volt
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
Akit esetleg érdekel, december 10-én olcsó(bb) lesz. 300 USD + itthoni ÁFA
5,2" 3GB RAM, 32 GB ROM, Amoled, Force touch, Fingerprint, Eyeprint, Voice recognition, Dual SIM, LTE B20 is, Full-HD, stb.
ZTE Axon mini -
doongoo
addikt
válasz
zedok #113398 üzenetére
A méret eléggé behatárolja a lehetőségeket. Asszonynak én egy ZOPO ZP330-at újítottam. 4,5" a kijelző, van csajos színekben (fehérben) is és amúgy korrekt kis teló (4G képes, Android 5.1, MTK6735, selfie vaku, stb.)
Innen vettem. Csalóka, mert így is Kínából jött (NL Posttal), de átcsúszott simán, azaz nem jött rá sarc pluszban. -
doongoo
addikt
válasz
b0bcat #105793 üzenetére
Jó lett a bejegyzés. Hamarosan talán az enyém is megérkezik, 60,21 USD-ért (+hazai sarc) a tinydealtől.
Ez az egy mondat nekem kicsit fura, hogy mit is akartál írni: "A 4G képességet leszámítva nem éreztem jobbnak (gördülékenyebbnek, stabilabbnak), mint a nemrégiben kipróbált, 50+ ezer forintos, elég hasonló specifikációval rendelkező LG Leon-t." Szerintem "jobbnak" helyett itt rosszabnak-ot akartál írni...
-
-
doongoo
addikt
Hátha valakit érdekel: ZOPO Color C ZP330 csak ma 89,99 USD
1GB/8GB MT6735, 4,5" IPS, Android 5.1, LTE, front side flash
-
doongoo
addikt
válasz
maggi1886076 #104935 üzenetére
Dual aktív
ebből adódóan gondolom a dual sim verzió kell neked, azt a prohardverről tudsz a legolcsóbban venni -
doongoo
addikt
válasz
rebuilt #104320 üzenetére
Ezt én hagynám, komolytalan:
dual sim phablet - 5"-ig nem phabletezünk
négymagos processzor - valójában 8
Emotion Lite UI 2.0 - valójában EMUI 2.3 vagy EMUI 3.0
dual standby - valójában dual aktív
első-hátsó kamera fogalma felcserélveLegalább vennék a fáradságot és pontos infókat tüntetnének fel
-
doongoo
addikt
válasz
zolipapa66 #103315 üzenetére
Ja, hogy tudod, csak nem akarod...
Csak majd ha kellene esetleg valamikor, nehogy a többi itteni ember is így álljon majd a válaszadással...
-
doongoo
addikt
válasz
umek7 #103231 üzenetére
Honor 6 kompaktabb, könnyebb, nagyobb felbontású képernyő (de visszavehető HD-re). Kirin 920 erősebb minimálisan az MT6752-nél.
Az ára reális, bár most akár 99.000-ért vehetsz már dualsimest is belőle prohardveren (igaz az nem tudja a 800 MHz 4G-t, viszont a tárhely 32GB és NFC is van benne) -
doongoo
addikt
válasz
csudri #103003 üzenetére
Nem írtad, hogy dual-simet szeretnél-e, de végülis ebben a topicban vagyunk.
Honor 6 (van belőle sokféle verzió) igényel némi interakciót/kompromisszumot, ha:
- dual simes
- zavarnak az előre telepített appok
- zavarnak az esetleg a híváslistában és az exchange levelezőben felbukkanó kínai karakterek
- ha szeretnéd a 800 MHz-es 4G-t használni (ezt nem tudják a dual simes verziói)Van topicja és az összefoglalójában minden le van írva.
Amúgy bekapcsolod, megy, magyar, stabil.
Eddigi legstabilabb telóm.
Amúgy pusztán speckó alapján is csak a Honort venném.
-
-
doongoo
addikt
válasz
odium #101150 üzenetére
Itt van róla egy elég átfogó review: Kingzone Z1
Akksiját írják hazugságnak és az autó brightnesshez kell külső app (mondjuk ezt később szoftveresen lehet javítani) -
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #100174 üzenetére
troll on nade annak is van érintőképernyője, így hasonlít minden nagy márkára troll off
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #100171 üzenetére
Akkor te biztosan ilyet használsz
-
doongoo
addikt
válasz
Biluxzsolt #98822 üzenetére
Honor 6 hardverapróról
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
válasz
CoolBoy323 #97046 üzenetére
Van rajta pl. vagy 30 GB fénykép és videó, meg vagy 25 GB sorozat és kb. 5 GB térkép (plusz némi apróság). A foglalt helyem most kb. 70 GB
A beépített tárhelyével együtt kb. annyi tárhelyem van így, mint az 5 éves notebookomon.
A teló megéri az árát (szerintem), de mindenkinek mások az igényei és lehetőségei. -
doongoo
addikt
válasz
CoolBoy323 #97039 üzenetére
Lehet, hogy így látod valahol, de bizony bővíthető (128-as van benne éppen nálam)
-
doongoo
addikt
erre senki többet?
Eddig Coolpad F1, THL 5000 és Iocean X8 mini pro lett ajánlva.
Semmi más opció nem létezik a kritériumok szerint?
Eddig a Coolpad lehet a befutó. Magyar nyelv van benne? Van már rá tökéletesen bugmentes ROM?
-
doongoo
addikt
Sziasztok guruk, egy kollégám (nő) kért meg, hogy ajánljak neki telókat az alábbi kritériumok alapján:
Ár: 200 USD + itthoni sarcok
Kijelző: 5"
Dual-SIM
Octa-Core (a férjének ilyen van és az nagyon jó gyors) Gondolom MT6592, de lehet más 8-magos is (bár Kirin és Snapi nem hiszem, hogy lenne ebben az árban)
min. 2 GB RAM
micro SD bővíthetőség (mellette persze minél nagyobb belső tárhely)
használható fényképező (nem nyomtatni, csak képeket lőni és videózni, majd TV-n visszanézni)Amit nem említett,de gondolom nem lenne baj:
működő GPS (nyilván nem navira, de azért lője be magát kb. 1 percen belül viszonylag pontosan)
minél frissebb Android (nyalóka nem létszükséglet, de ne is 4.1 legyen persze)Én nem nagyon keresgéltem a fenti paraméterekkel, de biztosan van itt olyan tulaj, akinek ráillik a telójára a fenti leírás, így minden javaslatot szívesen várok esetleg személyes tapasztalatokkal is kiegészítve.
-
doongoo
addikt
válasz
tagagaba53 #94919 üzenetére
Xda fóruma nincs?
Itteni topicja szerint eroot viszi
-
doongoo
addikt
-
doongoo
addikt
válasz
Mercutio_ #93666 üzenetére
Ez valóban módosít is: velis auto brightness
-
doongoo
addikt
válasz
wwenigma #93404 üzenetére
Elolvastam még egyszer és ugyanaz a véleményem. Te is elolvastad, hogy én mit írtam? Nem írtam, hogy jó.
Ezt írtam:
"Inkább írja meg az a tapasztalatait, aki rendelkezik Honor 3C-vel és használta élesben navigálásra."
Azaz ne mi(én) mondjuk már meg, hogy milyen valójában, mert pl. nekem ilyenem nem volt még. Neked volt és próbáltad navigációra is? Csak azért írtam, mert nekem volt pl. Hongmim (MTK-s) és navigáltam is vele élesben (itthon, külföldön, országúton és nagyvárosokban is magas épületek közt) és semmi baj nem volt vele és nem kellett hozzá semmi esőtánc. Dobozból kivéve ment rendesen.
-
-
doongoo
addikt
válasz
paulkaresz #93244 üzenetére
csatlakozom
-
doongoo
addikt
válasz
synestesia #93115 üzenetére
1. MTK platform, azaz mentés ügyben olvasgasd Cappa blogját.
2. MTK platform, azaz a framaroot alkalmazásnak vinnie kell
4. utólag nehéz lesz beletenni a magyar nyelvet
5. partícionálásra találsz leíréást XDA-n vagy direktben a ZOPO fórumon [link]
6. flashtoollal elvileg még a félhalott teló is visszahozható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- iPhone topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Total Commander
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest