- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #127450 üzenetére
Igen, használom, de sztem nincs összefüggés. Nálam mechanikai hiba volt.
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #127445 üzenetére
Ugyanazon a panelen van a mikrofon is, úgyhogy igen, az is rendbejött.
sbwolf:
Konkrétan a rendelést nem én intéztem, de majd rákérdezek. -
törölt tag
válasz
RVR400 #127442 üzenetére
2-3 éves az tényleg erős, de 1 éves telót még símán lehet használni másfél évig. Sztem az jobb, mint egy dzsunkafon újonnan, és lehet, hogy két éves korában is megéri egy keveset rákölteni. Én nem vagyok különösebben árérzékeny, de most a felső szegmensben sem találok olyat, ami számomra bestbuy lenne. Úgyhogy kapott a két éves ZP999 -em egy új USB portot (kb. 10 Dollár), meg egy új akkut, és megy tovább.
-
törölt tag
válasz
Killerlaca #127059 üzenetére
Ez most komoly? Write only?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #127051 üzenetére
Ez komoly? Remélem, hogy kínaiul lelkesítőbben hangzik, mert ettől nekem nem jönne meg a kedvem az ágyútűzzel dacoláshoz. Igaz, nem is vagyok kínai. Mondom én, hogy fura nép.
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #126910 üzenetére
Viszont elég "kerek" hsz., fontos infókkal.
-
törölt tag
Nem susmusra gondolok. Egyszer belemélyedtem egy Xiaomi fórumos kérdezz/felelekbe. Persze, ott is felmerült a B20 kérdés, és a Xiaomi azt válaszolta, hogy nincs rá licenszük. Feltételezem, hogy azóta vásároltak. Arra gondolok, hogy ehhez (rádió modul) a SOC gyártójával is meg kellett állapodniuk, és ők a Qualcomm -mal állapodtak meg (talán, sokallták két SOC gyártóra a licenszdíjat).
-
törölt tag
válasz
Killerlaca #126808 üzenetére
Én viszont csak neten telefonálok. Ezzel pénzt spórolok, amiből akár a Zopo ZP999 -hez hasonló, 4G -s csúcshardvereket is megvásárolhatom.
Vagy, visszaviszem az üres üvegeket. -
törölt tag
válasz
Killerlaca #126803 üzenetére
Ha a SIM tudja a 4G -t, akkor automatikusan kéne működjön. A 4G egyik előnye a rövidebb válaszidők (saját tapasztalat szerint kb. harmada a 3G -ének). Ennek pl. a realtime, kétirányú kommunikációnál van jelentősége. Ilyenek pl. az internetes hanghívások (VOIP). 4G -n stabilabbak, jobb minőségűek.
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #126801 üzenetére
Vezetés közben nekem tartóban van a teló. Két Wayteq X985 BT van mellette. Az egyik a navi, a másik pedig a zenét nyomja FM transmitteren. Ez utóbbi van kékfoggal a telóra hangolva, és így tudom vele kezelni a hívásokat is. Ami a kézbevételt illeti, nálam alapértelmezett a fekvő nézet, vagyis a kétkezes használat. Szóval, a kérdésedre válaszolva, én inkább a 6-6,5" -t preferálom.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #126798 üzenetére
Nem írta, hogy mi a baja az 5,7 -tel. Lehet, hogy kicsi neki, 6-6,5" -t szeretne.
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #126107 üzenetére
Szted egy okosóra akkuja meddig bírná az AP módot?
-
törölt tag
válasz
Digger #126067 üzenetére
Ahhoz nem kell CIFS. Bármilyen FTP, vagy SMB szerverrel lehet fájlműveleteket végezni két Androidos eszköz között, akár router nélkül is. Ehhez elég az OS szintű csatolás, mivel a fájlkezelőkben van hálózati támogatás. A CIFS viszont kernel szintű csatolás. Az OS alkalmazásai már helyi állományként látják a megosztott hálózati meghajtó tartalmát. Így olyan programok is tudják kezelni, amelyekben nincs hálózati támogatás. Pl. egy médialejászó tudja tallózni a teljes otthoni zenetáradat.
-
törölt tag
Attól függ, hogy mit szeretnél. Hanghívós SIM -mel is lehet netezni. Az minden SIM slotos Tab -ban működni fog. DE! Ha a tab rendszere nem tartalmazza a phone framework összetevőket, akkor nem tudsz GSM hívást bonyolítani. A VOIP működne, de a készülék névjegyzék is a phone framework része, vagyis nincs saját névjegyzék, csak a Google fiókon keresztül. Továbbá a direkt hívás és a direkt üzenet funkciók sem működnek.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #125943 üzenetére
Persze, asztalin én is Kodizok. De, telóra kicsit "erős" a Kodi.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #125928 üzenetére
SMB -vel nem tudsz olyan médialejátszót használni, ami nem tud hálózati módot. Pl. lejátszási listát csinálni, NAS -on levő tartalomból. CIFS -sel viszont igen.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #125926 üzenetére
Járnék én, de hogyan, ha nincs infó? Rajtam kívül, van még olyan marha, aki CIFS csatolást szeretne? Vagy, hogy az esetleg nem létező notiled kompenzálására bevethető -e a BLN? Hol lehet ilyeneknek utánajárni?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
[KgP].Robot #125864 üzenetére
Vertu. Gyémántok, egyedi bőrborítás, Bentley, vagy Porsche design, nonstop személyi asszisztens, stb. Sztem tök jó teló.
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #125818 üzenetére
Tegnap kaptam egy üzenetet a Google -től, hogy változik a policy, és ellenőrizzem a fiókbeállításaimat, amiben többek között azt is szabályozhatom, hogy milyen adatokat kapjon a Google a használatról. Egyszerű felület. Legalábbis, amik a next, next, OK -t követed. De, ha valóban kíváncsi vagy, és szeretnéd tudni a részleteket, akkor az almenük almenüinek véget nem érő, szövevényes hálójába kerülsz, tele kapcsolókkal, amik néhol előre aktiváltak, néhol nem. Fél óra után elfogyott a türelmem, és feladtam. Fogalmam sincs, hogy mit küld rólam a teló a Google -nek, pedig elvileg a Google naaagyon korrekten tájékoztatott, és választási lehetőségeket kínált. Na?
-
törölt tag
válasz
kory24 #125548 üzenetére
Mindíg a
leggyengébb láncszemlegszűkebb keresztmetszet határozza meg az átviteli sebességet. Ha a slot buszsebessége, vagy a CPU, vagy .... kevesebbet tud, mint a kártya, akkor hiába gyorsabb a kártya. Én még nem mértem az enyémmel tartósan 20MB/s értéket (megjegyzem, hogy nem mindegy, hogy Mb -ben, vagy MB -ban számolunk, mert 8 -szoros a különbség. Kártyáknál MB -ban szokták megadni az R/W értéket). -
-
törölt tag
válasz
KamuMazsola #125491 üzenetére
Nálam se lehet nagy gáz, mert ha kicsit megfeszíem a teló jobb alsó sarkát, akkor működik.
Csorbi:
Köszönöm!Cappa72:
Nem vagyok különösebben árérzékeny, úgyhogy felőlem bármi játszhat, csak az nem, hogy én rendelem, és én dúlok bele a telóba. Akkor inkább marad a mostani állapot, aztán meg kuka. -
törölt tag
válasz
KamuMazsola #125488 üzenetére
Én is. Bárholpesten. Vagy Budán.
Lassan másfél éve nincs mikrofonom. Végülis hozzá lehet szokni.
-
törölt tag
válasz
andrisbandi #125391 üzenetére
Ez aljas dolog volt! Utánanéztem, és van Exynosos edge duos. Ráadásul mindhárom LTE freki játszik. Most bajban vagyok.
-
törölt tag
válasz
svgyula #125235 üzenetére
A mekiket nem ismerem, de Németországban minden autópályás benzinkúton van Telekomos hotspot. Rácsatlakozva dob egy captive portált, amiben meg kell adnod a telefonszámodat. Erre küld SMS -ben egy kódot, amit a portál megfelelő rublikájába bepötyögsz, és 24 órán belül kapsz 1 óra ingyen netet. Lehet, hogy a mekikben ez 3 óra
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #125213 üzenetére
Én meg nem sértődésből, "visszavágásként" írtam. Igen, nekem éjjel-nappal aktív a telóm, a stabilitást nagyra értékelem. Nekem is az a tapasztalatom, hogy a legtöbb újításnak, változtatásnak vannak hátulütői is. Lásd emulált tárhely vs. symlink, vagy CIFS csatolás. Az egyes újabb verzióknál bevezettett Google merényletekről nem is szólva.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #125210 üzenetére
Egyáltalán nem a Nagy Ő, de a 7 -es droidtól sem lenne ujjnyomat azonosítóm, infrám, meg Amoledem.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #125207 üzenetére
Az miért baj, hogy nincs frissítés, ha egyébként nem bugos a rendszer? 4.4 -gyel jött ki a telóm, és biztos, hogy ugyanezzel a ROM -mal fog elhalálozni. De, tudja, amire szükségem van, és Lolliban, M -ben nincs olyan feature, amire annyira vágynék. Akkor miért is kéne nekem frissítés? De, kérlek, hogy ne a biztonsági bullshitet említsd!
-
törölt tag
válasz
svgyula #125164 üzenetére
Hirtelen ezt találtam róla:
Samsung Download Booster.
Ha jól emlékszem, akkor az S5 -ben debütált ez a feature. -
törölt tag
Ez telófüggő. Nekem az egyik slotban Magyar Telenor beszéd+adat kártya van, a másikban Német Aldi Talkos adatkártya. Az adatroaming egyiken sincs engedélyezve, de az e-maileket, Whatsapp üzeneteket mindkét országban megkapom. Annyi a különbség, hogy az egyik slot GSM/2G/3G/4G -n megy, a másik pedig csak GSM/2G -n. Azt beállíthatom, hogy melyik slot legyen a GSM/2G/3G/4G, de egy időben csak az egyik lehet az.
-
törölt tag
válasz
BenszeT #125062 üzenetére
A lehetőségek tárháza. Örülök, hogy tetszik. E-Robot topik. Most épp az értesítési led villogtatása van terítéken.
-
törölt tag
válasz
nyisziati #125024 üzenetére
No, igen. Az ember mindíg jobbra vágyik.
5,5-6,5"
MTK
Dual aktív
Külön SD slot
IP68
Amoled
Min. 3GB RAM
IR
Előlapi, hardvergombos ujjnyomat azonosító
Nem kijelzős vezérlőgombok
Dedikált kameragomb
Nyílt forráskód, root + gari
Stb...Francba, megint büdös lett a kezem! Qrva bili!
-
törölt tag
válasz
andrisbandi #124938 üzenetére
Amoled esetén jó lehet a NoLED, de IPS -en nem nyerő.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #124919 üzenetére
De, az csak egy mese. -
törölt tag
válasz
andrisbandi #124916 üzenetére
Cseréld le a bringát egy chopper -re, és lépj be egy motorosklubba! Color, bőrmellény, belső zseb. Akár egy 7" -os tablet is síma ügy.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #124575 üzenetére
-
törölt tag
válasz
monti0222w #124571 üzenetére
Ez komoly, tesztelt hely? Múlt héten rászántam magam a szervízre, de csúnyán kiröhögött a helyi GSM szervízes. Pedig, sztem nem lenne nagy mutatvány egy mikrofon, és egy GPS antenna javítás/csere.
-
törölt tag
Nem lesz közös nevező, mert nem vagyunk egyformák. Van, akinek hiányzik vmi csodaficsőr, amit csak az új Android verzió tud (vagy, legalábbis ezt hiszi). Más meg úgy van vele, hogy az újabb verzióban a Google többet vesz el, mint amennyit hozzátesz, és akkor még nem beszéltünk arról a bosszantó jelenségről, amikor egy addig kedvelt alkalmazásunk egyszer csak nem működik tovább, mert nem kompatibilis az új Androidverzióval.
-
törölt tag
válasz
b0bcat #124138 üzenetére
Nem kötelesek, de az a teló elég nyilvánvalóan hibás. Ráadásul bizonyíthatóan már a második. Ezt mindenképpen vissza kell vegyék, valahogy le kell, hogy írják (pl. visszadobják a gyártónak), és egy új kütyüt kell kiadniuk. Ha pénzt kér vissza, azzal buknák a hasznukat is. Ha viszont levásárlást kér az ügyfél, akkor majd a másik új kütyün lesz meg a hasznuk. Ha viszont az neten lesz rendelve, és utána visszaküldve elállással, akkor már nincs hókuszpókusz, vissza kell utalniuk a lóvét.
-
törölt tag
válasz
bazsy1981 #124136 üzenetére
Akkor ne pénzt kérj vissza (azt úgyis csak kb. 30 napos határidővel utalnák), hanem levásárlási lehetőséget kérj! Abba könnyebben belemennek. Azzal pedig megrendelheted neten az új kütyüt, (akár ugyanilyen Zopot), és úgy már érvényesíthető lesz a 14 napos elállási jogod.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #124115 üzenetére
A speed 7 specifikációját nem ismerem, de amit az enyémbe pakoltak, az a cucc még most sem a 100 dolláros kategória, másfél évvel ezelőtt meg pláne nem volt az. Sztem nem lenne baj az árazásával, ha nem kéne azon izgulni, hogy egy jól összerakott példányt fogjon ki az ember. Ha ez nem lenne, akkor én szívesen vennék megint Zopot.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #124112 üzenetére
Az a közelségérzékelő. A fényérzékelő valószínűleg mellette van.
-
törölt tag
válasz
bazsy1981 #124104 üzenetére
Sajnos, a Zoponál elég gyenge a gyártásminőség. Én megúsztam egy fos gyári töltővel (ghost touchok töltés közben), és apró, javítható hibákkal (pl. kontakthiba miatt megszűnt a mikrofon). De, nem mindenki volt ilyen szerencsés. Volt, aki visszaküldte, mert úgy merült az akku, mint a Titanic, de ugyanúgy kapta vissza. Kár érte, mert egyébként a Zopo nagyon innovatív gyártó, jó ötleteik vannak.
Szóval, ez nem normális működés. A kérdés az, hogy "megoldani" érdemesebb a problémát (gariban csere, aztán majd megint kapsz valamit), vagy inkább megkerülni. Én kipróbálnék egy 3rd party fényerőállító alkalmazást a gyári helyett. Én a Luxot használom, mert a gyári sosem találta el úgy a fényerőt, ahogy nekem jó lett volna. -
-
-
törölt tag
válasz
Bferibörs #123325 üzenetére
Az One Plus család itthon is népszerű, mobilarénás tesztje is van, és mögötte egy topik. Inkább ott kéne informálódnod. Itt inkább arról kaphatsz képet, hogy ki, miért NEM vett One Plus 3 -at. Én azért, mert az MTK vonalat jobban kedvelem, és a bővíthető memória is kritérium. Nem első sorban az alap tárhely bővítése miatt, mert 64GB elég lenne. Inkább azért, mert jobban szeretem, ha néhány fontos adatot úgy tudok helyben kezelni, hogy egy esetleges telómeghibásodás esetén is hozzáférhetőek maradnak. Meg, egy külső adathordozóról, CWM/TWRP alól indított Aroma fájlkezelő is jól jön. Sokszor kisegített már.
-
törölt tag
válasz
LámaZ #123320 üzenetére
"átlag felhasználónak"
No, ez az "apróság" maradt ki az eredeti véleményedből. Én nem vagyok átlag felhasználó, így rögtön kiesek az általad definiált halmazból. Sőt, az átlag felhasználó telóvásárlás előtt egyáltalán nem tájékozódik a PH Android dual SIM topikjában, tehát aki olvassa a véleményedet, az az iménti kiegészítéseddel szintén kiesik a halmazból. Sztem, aki követi a topikot, és a 100 dollár feletti kategóriában választ telót, az pontosan tudja, hogy miért teszi. Emiatt én meg továbbra is fenntartom, hogy az eredeti véleményednek a vitageneráláson kívül, ebben a topikban semmi értelme.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #123312 üzenetére
El sem tudom képzelni, hogy ez hogy működik. X hsz. -eit látom, Y -ét viszont nem. X társalog Y -nal, de nekem gőzöm sincs, hogy X mire válaszolgat. Hááát... Én inkább maradok a saját "prémium" módszeremnél. Ha nem érdekel a diskurzus témája, akkor átugrom.
-
törölt tag
válasz
LámaZ #123308 üzenetére
Nem, továbbra sem értem. A létező keresletnek pont ösztönzőleg kéne hatnia egy hazai gyártó megjelenésére. De, ebbe ne bonyolódjunk bele, mert nem a kínálatot, hanem a keresletet kritizáltad! Nos, én egyik, általad említett kategóriába sem tartozom, az aláírásomban mégis ott van a telóm (tehát "reklámozom"). 85 -ezerért vettem, ami még a mostani Forintgyengeségnél is nagyságrendekkel a 100 dolláros kategória fölött van. Nem bántam meg, másfél éve használom, és a következő telómat sem a 100 -as kategóriában fogom keresni.
-
törölt tag
válasz
LámaZ #123304 üzenetére
Mi vaaan? Milyen közgazdasági marhasággal etetsz engem? Ennek akkor lenne alapja, ha lenne olyan Magyar telómárka, ami Magyarországon készül. De nincs. A CC is Kínában gyártat. A Kínából rendelt telók után pedig megfizetjük az áfát (többnyire), ami bevétel az államnak.
-
törölt tag
válasz
Turbobacsi #123283 üzenetére
Valamint Dalvik - Art között sem tuti a siker.
-
törölt tag
válasz
unskillful #123020 üzenetére
A floating mód nem ROM, hanem alkalmazásfüggő. Telepíted valamelyik floating app alkalmazást, és amelyik alkalmazásod képes floatingban megjelenni, azt tudod így futtatni. A kétablakos mód a Samsungokban régi feature. Az Android N -ben lesz rendszer szinten támogatott. Az lenne a tuti, amivel a Remix OS -ben próbálkoznak, de annalk az általános, rendszer szintű támogatása jelenleg csak álom.
-
törölt tag
válasz
unskillful #123012 üzenetére
Nem kötözködni akarok, csak érdekel a feature. Mit értesz "többablakos mód" alatt?
-Floating -ban (más alkalmazás fölött megjelenő, "lebegő" felület) futtatható alkalmazásokat.
-Osztott képernyőt (max. két ablak).
-Natív többablakos módot (mint a PC -ken). -
törölt tag
válasz
Milestone2 #122640 üzenetére
A minap kapott egy frissítést. Már a Meizun is megy a kiterjesztett asztal. Sajnos, csak wifivel. MHL adapterrel lenne az igazi (ha már nincs HDMI kimenet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged