- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
-
AsusBoy
senior tag
-
AsusBoy
senior tag
Huawei Ascend P6 vagy Lenovo P780 ? Huawei-t t.mobiltól tudnám megvenni 2év garira.
Lenovot a minideal-től és ott macerásabb a gari.
Bencsmárkon a huawei jobb viszint a p6ban 2000mha van a lenovoban 4000
Nemtudok dönteni -
AsusBoy
senior tag
-
AsusBoy
senior tag
Honnan rendeljem meg a Lenovo P780at.
Én eddig ezt találtam 280$ Itt adnak hozzá kijelzővédő fóliát meg szilikon tokot.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
megint én #42313 üzenetére
Gyári fólia az gondolom ilyen lehúzható csak ,hogy a szállítás illetve amíg a vevő kezébe nem ér a telefon ne legyen ujjlenyomatos vagy karcos vagy ilyenek.
Ha simán lehúzható akkor vedd le és tedd rá a kifejezetten arra készített kijelzővédő fóliát .
Biztos ,hogy más anyagból készül egy "screen protectro" mint egy gyári fólia.Amúgy te honnan rendelted ,mert nekem nagyon bejön ez a 4000mHa
-
-
AsusBoy
senior tag
Ebben az árkategóriában ez jónak számít ? illetve ajánlanátok más készüléket vagy ez jó szerintetek ?
-
AsusBoy
senior tag
GPU PowerVR SGX 544 . Egy snapdragon gpu nem erősebb ?
Illetve ennek a belső tárhelye 4 giga ? Bővíthető mivel nagyon kicsi az.
Az nem para ,hogy 4.1 -es andro van rajta ?
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem kínai telefonokat és vannak olyan készülékek amelyeknek a hardverei nagyon ütősek és az áruk se borsos. ( Samu 4 illetve iphone 5 áraihoz képest )
Lehetséges ,hogy egy kínai teló oda verjen egy samu 4 et vagy egy iphone 5-öt , sebeséségileg ?Jó tudom az Iphone az IOS és ne nagyon hasonlítgassuk össze az androidot az ios op. rendszerrel .
Nekem milyen telót ajánlatátok ami nagyon gördülékeny ,szép külsővel rendelkezik, jó a kamerája , proci,gpu illetve ram is legyen benne bőven de az ára az maradjon 100k alatt ha lehet
Tehát a játékok, alkalmazások jól fussanak vele. Erős Wifi legyen található benne, jól lehessen vele böngészni.
Kijelző méretét rátok bízom.Kijelző felbontása ha lehet nagyon szép legyen (fullhd)Jelenleg egy Iphone 3GS-em van de feleslegesnek találok kidobni 200 ezret egy iphone 5 ért .
Szóval segítségetek kérem
. Több telefont is megírhattok
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest