- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
#73959936 #117190 üzenetére
Köszi ezt majd később de most nagyobb bajom van.
A wifin jött egy rendszer frissítés és elindítottam most telepíti de vagy 20 perce csak forog a kezdő alkalmazások felírat előtt és nem lép tovább.
Ez lenne a második frissítés az első simán lement.
Mit csináljak 72% aku szint volt -
Beni2360
félisten
Adott a BLUBOO XTOUCH telefon, beleraktam 2. slotba egy domino surf quick kártyát és 3gG kapcsol. Ez eddig ok. De most mellé raktam egy másik kártyát az első slotba és az csak sima G vel megy normális ez?
Ha átkapcsolom a netet az első slotra akkor felcserélődik az állás.
4G fel sem ajánl Bp mellett lakom -
Beni2360
félisten
válasz
dokee78 #116983 üzenetére
Újabb hírek a Bluboo Xtouch telefonról!
A fentebb említett melegedés megszűnt az utána említett laucher kikapcsolása után. Normál lett, nincs melegedés, nincs kikapcsolódás. Normál aku használat.
Ma elvittem egy órára teszteltem a GPS. Egy óra alatt 100%-ról 75% merült. Mentem Városban, M0, Duna mentén Szent Endre, majd a hegyen át Visegrádra. nagyon gyorsan talált jeleket és pontos volt a helymeghatározás. Sarkok, kereszteződések hegyi mellék utak bekötése,stb.
2 sim kártya helyén van egy 2 éves dominó net sim kártya de még nincs aktiválva.
Eddig meggyőzött, nincs semmi baj vele. nagyon gyors a wifin a net kapcsolat, gyors az oldal megnyitások, gmail betöltése pillanat műve, a PH oldalak is gyorsan válthatók. stb
Ha majd átrakom a saját sim kártyámat akkor jön a következő beszámoló.
Játék téren semmit ne várjatok tőlem.( kártya, sakk, malom.)
-
Beni2360
félisten
válasz
svgyula #116989 üzenetére
Vagy luzer error
vagy valamelyik apk ügyesen futott a háttérben Hm.
Inkább a második én is erre gondoltam, de azért 85%-ról amit 5 óra alatt ért el,mivel le volt zárva. Aztán fél óra alatt majdnem nullára lemegy és kikapcsol, na ez volt durva.
Nekem a TSF Prime launcher volt gyanus mert elég aktív és az ragadhatott be.
Reggel leváltottam és azóta csak 58% ment le az aksi.Más maradt ugyan úgy. -
Beni2360
félisten
válasz
dokee78 #116983 üzenetére
Most kaptam szerdán meg, egyelőre tesztelés alatt van.
Tegnap volt egy érdekes esetem este 95% féltöltésnél semmi piszkálás alatt le volt téve és reklám alatt kézbe véve meleg volt a hátulja. Néztem az aku használatot semmi különöst nem találtam. Többször megnéztem de nem értettem. Aztán éjfél előtt kb 85% aksinál letettem és éjfélkor hallom, hogy zizzen vagy 3x és kikapcsol. Akarom vissza kapcsolni de semmi cufla. Töltő rá és alig akarta felvenni a töltést, párszor zizegett majd 1 perc után elkezdte a töltés venni.Közbe volt iktatva egy mérő eszköz.Elkezdte 0-ról tölteni de, hogy mitől vesztette el a benne levő 85% töltöttséget? Olyan volt mintha lemerítő funkció dolgozott volna benne. rajta volt egy TSF Prime, de ezt most lekapcsoltam ma reggel és azóta 58%-ra ment csak le pedig igyekszem nyúzni és nincs hatul melegedés.
Ja és amennyire vártam rá, (hogy kedvező áron meg tudjam vásárolni) első kézbevétel csalódás volt a fém keret nincs eléggé eldolgozva kellemetlenül vágó érzést tapasztalok.
A régi THL T11 telóm fogása 100X kellemesebb. -
Beni2360
félisten
válasz
Nerazim #116756 üzenetére
Csutkára nem tud merülni mert az adnroid előbb lekapcsolja.
Havonta 2x teljes féltöltést ajánlanak.
E között lehet tölteni de nem kell 100%-ig.
ha hirtelen többször kikapcsol 50%-ról akkor valószínű az aksinak annyi.
Ha megfelelő a teló akkor menyivel olcsóbb volna egy új aksi bele.
Pár éve 2 db aksikkal adták a telefonokat. -
Beni2360
félisten
válasz
Nerazim #116751 üzenetére
Nekem volt 2014 tavaszán egy Doogee pixel és semmi baja nem volt. Anno 98$ volt bevezető árként és 20k alatt fizettem érte. Kilenc hónap után adtam el, (31 k-ért) majdnem újként, állandóan lefele nyíló bőr tokban volt, mint most a T11-m.
Csak méltósággal kell bánni a telefonokkal. nem szeretem akik csak úgy ledobálják a beszélgetés után a telefonokat az asztalra. Az nem becsüli a saját telefonját. -
Beni2360
félisten
válasz
GIJoe #116747 üzenetére
Azért a 28$ pluszért sokkal több mindent kapsz.
Ennél is van Pl 2 sim+ mem kártya? meg a többi plusz.nagyobb aku tárhely,kamera,
Ha már lépek a THL T11-ről akkor a Doogee nem jöhet számításba, legalább is szvsz.
ÉS a Tinyénél nem biztos az EU szállítás.Én sehol nem találom csak a bevezető oldalon aztán nincs ott a német oldalválasztási lehetőség. Én már rendeltem tőlük de akkor orr volt az Eu oldali választási lehetőség. -
Beni2360
félisten
válasz
Roli5 #116718 üzenetére
Ez nem volna jobb helyette B20-as stb, én ilyenre vártam már December óta EU-búl. Már úton van.
-
Beni2360
félisten
És erről vélemény BLUBOO XTOUCH Eu-ból 53.800 Ft
-
Beni2360
félisten
válasz
Outlander #116188 üzenetére
Illetve ahogy mondtam telefonban lévő antenna és egy pna-ban lévő antenna között az a különbség mint a kanál és lapát között.. mind méretben mind hatékonyságban... a 6592 chipset ezt megfejeli azzal h lukas a kanál.--
Akkor a PNA a hibás mert gyakorlatilag az autóban állandó helyen állandó használatban van mert figyelmeztet a gyorshajtásnál, és az ablak bal szélén fent a sarokba tettem a TH11 beütöttem ugyan azt a címet és teszteltem a th11-t. Pontosabban mutatta a helyzetemet az úton,de hozzá kel tennem, hogy vízszintesen mert állított helyzetben már nem volt olyan pontos.Ez a városi teszt volt nem nagy eltéréssel max 2-5 méter a kanyarodásoknál, kereszteződéseknél lehetett észre venni.
Másik teszt ami már nagyon rossz volt az Pl M0. PNA kanyarodj le az úrtól.Én tovább mentem és a képen már a lehajtó sávban vagyok pedig maradtam az M0-n vagy 30 méter légvonalban mire észlelte, hogy merre vagyok. Na a TH11 követett a lyukas kanállal mind végig. Valószínű tudta , hogy csak az elcsorgatott csík után tud követni a PNA.És ez a valós teszt nem 1x.
Ez meg az én saját tapasztalatom. Már a 3. rendszerem van fent és még mindig nagyon pontos, kettő különböző navival. -
Beni2360
félisten
válasz
tibcsi0407 #115760 üzenetére
Jó, jó, de hol a B20?
-
Beni2360
félisten
Hamarosan mindennél egyszerűbben, áramforrás nélkül töltheti telefonja akkuját.A dualt is.
Azt két kézzel kell rázni.
-
Beni2360
félisten
Hát rá kerestem a nevezett beírásra, most már csak azt kellene tudnom, hogy ki volt az mert én már 01h-kor lefeküdtem.
Most írtam oda és a mai nap Du mutatja 2016/01/05 16:53:31 de nem előbbre kellene járniuk mert keletre vannak? Vagy hogy van az idő eltolódás. Akkor 18h volt itthon?
Lehet, hogy valaki garázdálkodott a gépemmel. Sajnos ez már nem fog kiderülni. Magyarázat meg Szilveszter napjára? -
Beni2360
félisten
MINDENKINEK BUÉK.
-
Beni2360
félisten
válasz
sexymusprime #114619 üzenetére
This item does not ship to ......., Hungary. ???????????
Ez sovány: 4G LTE, (2/4/7/12/17), 4G HSPA+ (850/1700/1900/2100).
-
Beni2360
félisten
válasz
WOT-H-A-C #114508 üzenetére
Akkor mennyire lehet valós ez az oldaluk?
-
Beni2360
félisten
Miket találok róla: ki érti ezt?
-
Beni2360
félisten
ZTE Nubia Z7 4G Phablet nem semmi.
-
Beni2360
félisten
válasz
RVR400 #114355 üzenetére
Hát nekem vagy 2 éve volt egy telefon rendelésem amit egy fals Tn-rel adtak fel, el is tűnt soha nem kaptam meg. Refundot kaptam de még vagy 2 hónapig kaptam a leveleket, hogy netán, meg jól működik? jöttek hátulról. Azért egy 120 telefonnál aminél jelezve volt, hogy tn lesz és nem avval küldte és kockáztatott, érdekes és tanulságos volt gondolom számára.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz
adoks #113960 üzenetére
Hát nekem 100 megás a havi keretem de több szőr mértem és bőven maradt a keretből.
Nem az eltelt időt hanem mennyiséget mér.Jól is néznénk ki ha egy rövidebb avi film méretét mérné le.
-------------------------------------------
Az emberek szinte kivétel nélkül mind úgy gondolkodnak - ezt a kijelentést azért átgondolnám.
Vagy az a szinte olyan mint az akár? -
Beni2360
félisten
Sziasztok, az egy éves THL T11 telómat érdemes lenne erre lecserélni? Érdekelne vélemény mire számíthatnék, igaz még nincs tapasztalat. Nekem a családban van már kettő darab az előző kiadásokból semmi bajuk.
-
Beni2360
félisten
válasz
trevis69 #113589 üzenetére
Aliexpressen keresgélj ott jobb a találati arány.
Google telált de itt sincs?
És itt? -
Beni2360
félisten
válasz
HerbertSobel #113472 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
mastodon #113464 üzenetére
Samsung Galaxy Core Prime de találsz még ettől is olcsóbban 36 kb
De aki Keres az Emil. -
Beni2360
félisten
válasz
cappa72 #113346 üzenetére
Maximum a beüzemelésről mert aki használni fogja csak telefonálni fog néha néha. Jó lesz nekem helyettesítésre ha az enyémmel valami gubanc adódna.Azért itt leszek mellette és fogok vele majd vele "játszadozni"
Szilikon tokot meg üveg fóliát már rendeltem az Alin hozzá. 5 $-ért.ferike volt még világos kék, de ez jobban bejön és lehet venni 5 $ környékén cserélhető hátlapot több színben.
-
Beni2360
félisten
Hát én az éjjel rendeltem egy DOOGEE LEO DG280 3G - plum színű (hölgynek lesz) telcsit 15275 Ft volt EU-ból szállítással együtt.
Itthon semmi hasonlót nem találtam evvel a tudással. Volt már egy Pixelem nekem prímán bevált hiba nélkül ment. Majd meglátjuk. -
Beni2360
félisten
válasz
raulicio #112525 üzenetére
Nyugalom kedves fórum társ. Én nem vágtam rá, hogy fake.
Idézem a válaszom: raulicio: Az nékem nagyon fake oldalnak tűnik. kiemeltem a lényeget ha nem veted volna észre. TŰNIK.
Mivel nincs kínálat és egy teló volt ami nem elérhető ilyen oldal nékem egy nagy 0.
Vagy Te találtál érdemleges adatot az oldalról? -
Beni2360
félisten
válasz
aytukabozs #112513 üzenetére
Ezt én is követtem és láttam, hogy kiadtak egy újabb készüléket. Csak azért kérdeztem mert már régóta senki nem foglalkozik ezekkel. Most lett 11 hónapos a telcsim és nem tudom, hogy cseréljem vagy nem?
-----------------------------------
raulicio: Az nékem nagyon fake oldalnak tűnik. -
Beni2360
félisten
Mi van akkor a THL cuccokkal?
-
Beni2360
félisten
válasz
nemalevente #111924 üzenetére
Az úgy csak csere után nem biztos, hogy működni fog mert instalálni kell a telefonhoz. Rendkívüli esetben fog csak úgy simán működni. Én már cseréltem kijelzőt az S III klónomban de az külön volt a tapitól. A tied valószínű, hogy IPS és egybe épített az egész, nehéz ügy szakember nélkül.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
kmarci25 #111663 üzenetére
Hát azért keresgélni illene a sült galamb helyett.
Despite the fact that this segment of the smartphone happens to be the least important one in our books, there are thousands of consumers who are extremely picky about what they purchase, especially when button and port placements are concerned. We are telling you now that the rear side of the smartphone is not removable, so do not try to pry it out with any amount of force just because you see a small opening on the lower right corner of Doogee F3 Pro. However, you will be pleased to know that the device does provide you with sufficient flexibility thanks to two SIM card slots, which will have to be reduced to a microSIM form factor in order to fit. -
Beni2360
félisten
Az Efox.on is van hasonló!!
-
Beni2360
félisten
Hogy ne érje szót a ház eleje.
-
Beni2360
félisten
5. Óvd a szélsőséges időjárási hatásoktól telefonodat. Soha ne tedd ki 35° C-nál magasabb hőmérsékletnek. A magas páratartalom és forróság tartósan ronthatja az akkumulátorkapacitást.
Akkor eszerint nyáron nem használhatom navigációra mert bizony az ablakban még a klíma mellett is kb 50 c fok van. És ez akkor a navigációs készülékre is igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest