- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Ezt a dumát....400,-USD-el olcsóbb... he-he
Amúgy szélhámosok sztem....nem hiszem,hogy 3 nap nem elég nekik,hogy válaszoljanak a kérdésemre....lehet,hogy egyszemêlyes a bolt
-
berigazek
őstag
EZ egy megbízható bolt,innen csemegézzetek.Tegnap kifizettem paypallal az árut és másnap reggel már úton volt Tracking-el!
-
berigazek
őstag
Hogy mi lesz ebből a ,,Fekete Péntekből" nem tudom...inkább ,,zsákba macska"...
-
berigazek
őstag
A geek boltnak írtam e-mailt 26 órával ezelőtt,azóta még nem válaszoltak...
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Framaroot nagyon ,,ott" van a szeren.Egy 10 másodperces telepítés utána 2 másodperc és kész :-) Enjoy :-)
-
berigazek
őstag
válasz
Scrager #54427 üzenetére
A mikrofon nem nagyon szokott elromlani,legfeljebbnem érintkezik a két kis lábacska a panelen.Ezt ellenőrizd le először,ha mégsem,akkor nézd meg az Engineer módban,hogy engedélyezve van-e,látja-e vagy a Mic hangját vedd feljebb.Nàlam 255 a maximum.Így hall csak a másik fél engem és ez így volt két telónál is.A Microfon érzékenységek nem egyformàk.
-
berigazek
őstag
Most leveleztem egy bolttal,ahonnan szoktam vásárolni.A THL T 100 még csak kínai piacon van,a nemzetközi nyelvek még nincsenek 100%-san benne,még nem tudják,hogy mikor kerül pontosan nemzetközi piacra.
-
berigazek
őstag
válasz
mclane_ #54366 üzenetére
Ma néztem a Minideal-nél,de ,,out of stock",amúgyis nem jókat hallottam róluk...Még várok,több helyen olvastam,hogy csak December közepén és Január elején árasszák el a piacot a 8 magosak... és azt is,hogy sok Viszonteleadó azt tanácsolja,hogy 1-2 hónapot várjunk,ne ugorjunk bele a vásárlásokba,mert még nem kiforrt a dolog...(saját maga ellen beszélt az emberke és Fórumon,ott,ahol mindenki el tudja olvasni!) Megjegyzem halkan,hogy ez nem semmi,de igaza lehet....minden új ,,fecske" nem lehet jó...
-
berigazek
őstag
Van már piacon,azaz kézzel fogható,rendelhető 8 magos telcsi,természetesen dual simesre gondoltam?
-
berigazek
őstag
Uraim!
Egy régebbi Androidos telefonom OTG- keresztül müködött 16 Gb.-os Pendrive-al,az új csak 4 Gb.-ig müködik.Hogyan lehetne ezt is megoldani,hogy lássa a 16 Gb-at is? Valami ötlet? Mindkettő Android 4.2.1 verzió. -
berigazek
őstag
Egy kis OFF,de hasznos infó azoknak akik a közeljövőben kinéztek valamit a Zopomobileshop oldaláról és úgy döntöttek,hogy a terméket nem Kínából,hanem Olaszországból rendelik meg annak érdekében,hogy hamarabb,azaz két nap alatt és ,,biztonságban" megérkezzen.
1.Borsos áron mérik,a duplájánál is duplán a DHL,UPS,stb. futárszolgálatot vagy postát.
2.Ha valami gond lesz a készülékkel,nem küldheted vissza Olaszországba,de azt is a saját költségeden,hanemKínába és a Vám Nyílatkozatot is Te csináld meg,hogy Ők ne fizessenek vámot a visszaküldött készülékért!
3.Amit lehet,hogy tudtok már...nagyon drágán árulnak bizonyos készülékeket,mint pk.a Zopo Zp C3-at,amit 329,-USD-ért árulnak + 57,-USD a szállítás,máshol Kínában pedig ingyen szàllítással 281,50-ért kapod meg! De itt megjegyzem,hogy a 319,- USD a kínai áruházuk ára is...
Kérdés...náluk,azaz a gyártónál miért magasabb az ára,mint egy viszonteladónál? Hmmm... -
berigazek
őstag
Faxa ez az antelife...1 héttel ezelőtt és egy hét leforgása alatt nem méltóztattak válaszolni 3 e-mailemre...hát Ők nem lesznek a favoritjaim között az biztos!
-
berigazek
őstag
Csemege
-
berigazek
őstag
Uraim!
Mi az oka annak,hogy a Gmail-es fiókomban a ,,Spam" mappában látom,hogy érkezett 2 ,,spam" levelem,de nem tudom megnézni,megnyítani őket?
Más telefonoknál nem volt még ilyen esetem.A szinkronálás minden jellegű levélnêl be van kapcsolva,de a SpM mappa nem jelenik meg,hogy ott is állítsam be a szinkronizálást...valami ötlet? -
berigazek
őstag
Antelife...36,-USD -vel kevesebb a THL W8 S,de csak kuponnal...
-
berigazek
őstag
Már kis hazánkban is,rengeteg helyen,hivatalos,hátszervízzel rendelkező egyrejobb Dual Sim-es teló jelennek meg...onnan lehet válogatni,csemegézni ígény,kedv,testre szabottan,csak szét kell nézni!
És akkor elkerülik a Vámot,stb,aki ettől fél...de a külföldről való vásárlás ,,filingje" teszi ezt varázslatossá és ezt nem lehet letagadni
Pl.a Zopo-nak van Olaszországban is telephelye,de ezt meg kell fizetni!
A telefon DHL,UPS-el 26 ora alatt (!) a kezedben van,de ezt meg kell fizetni,pl.minél dràgább egy telefon annál többet kell fizetni érte és ez azért van,mert egyben a Vámot is megfizettetik veled csak ezt nem mondják,de az árban látszik...nehogy azt mondjatok,hogy 60 gr.telefon súlya között 18,-USD van a posta között.Minél drágább egy telefon annál több a posta ( vàm) és ez az igazság.pl.a Zopo Zp 990 24 óra alatt 70,-USD! Ennyi,de AZ biztos,hogy 24 óra alatt már nyomkodhatod és ROM-ot is cserélhetsz rajta,ha akarsz
Valamit ,,valamiért"... -
berigazek
őstag
CONCORDE SmartPhone 5000 Black...Mo-n...akit érdekel,64000,-ft.Dual Sim,MTK6589,quad core,8 mp.kamera..most találtam a neten...
-
berigazek
őstag
válasz
#12928000 #53602 üzenetére
Viszont...jó,hogy az ágyban vagyok,mert megint egy hátast dobtam volna....bekapcsoltam a GPS-t és valamit próbálgattam...és bent a lakásban egy 65 cm-es falvastagságú szobában műhold jeleket fogott net nélkül és stabilan többé-kevésbé tartotta a 8-9 műhold jeleit...hmmm.Ilyen erős GPS-es telóm nem volt!
-
berigazek
őstag
Most becsinálok mindjárt...most próbáltam ki a videó felvételt és nem,hogy halk a felvett hang,hanem egyáltalan nem is vesz fel semmi hangot a kép mellé...áhh....csak vissza kell küldenem a telefont...
-
berigazek
őstag
válasz
#12928000 #53584 üzenetére
Értettem én első perctől,hogyan kell csinálni,de a telefon nem reagált semmire.Most mind a 6 (Level 0-6) a legfelső értéket állítottam be a 255-t és így most jó
Amúgy ez gyári hiba,mert Jessica Tang a Zopo főfőfeje másoknak is írta a Zopomobile fórumban,hogy tudnak róla és küldenek postán mikrofont és otthon házilag könnyen ki lehet cserélni a honlapra feltett útbaigazító videó szerint.
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Az előző problémámon félig meddig tudtunk segíteni Root nélkül,de azon,hogy a hívott fél nagyon halkan hall engem telefonálás közben azon nem hiszem,hogy Root nélkül és Engineering mód nélkül tudnánk ezen segíteni,azaz feljebb venni a Mikrofonom érzékenységét...
Valami más ötlet? -
berigazek
őstag
válasz
minifoximaxi #53519 üzenetére
Köszike..de,ha még jó is lenne a netem...alig bírok ide is írni
-
berigazek
őstag
A Zopo Zp 990 Android 4.2.1-es verziójából kihagyták a két SIM-nél beállítható külön Csengődallamok beállítási lehetőségét.Hogyan lehet ezt orvosolni?
-
berigazek
őstag
Azért a Sony Z1-es nagyon felfele ívelt a kamerájával,20.7 megapixel,na meg Quad Core,2.3 Ghz procival,stereo hangszórókkal...Dual SIM-esben mikor lesz ilyen,már várnám :-)
alexw801!
És így is 2 napja rajta ülnek,de nekem még semmi köszönő levelet sem küldtek a vásárlásért...a Status-om pedig két napja ugyanaz:,,Preparing in Warehouse"...a fenébe,nem kapkodják el...
-
berigazek
őstag
Nem szívbajosak a zopomobileshopposok...európai raktárukról rendeltem ma és ZP 990 Captain ára 449,96-USD DHL-el,belőle 70,-csak a szállítás,két fekete szilikon tok pluszba 7.98,-... Minél kisebb egy telcsi annál olcsóbb a szállítás,azaz minél nagyobb annál drágább...hmm sztem a vám díját is beleszámították,ha Kínából rendeltem volna és tutira ki kellett volna fizetnem...,,még jó,hogy kapni"... :-)
-
berigazek
őstag
Ilyen még nem volt....3 napja megvan a Tracking a DHL-től és 1 m-t sem ment előbbre a küldemény HK-ban.... hmmm....
-
berigazek
őstag
válasz
mdav88 #53100 üzenetére
1 db.THL W8 S fekete színű 2 gb RAM,32 Gb.ROM 265,-USD=199,-eir
1.db.Mobistel Cynus Tv5 fekete színű,13 mp.kamera,magyar nyelvű dual sim,quad core,stb,garival 18 hó,ez használt,de garantáltan karcmentes,újszerű! Szilikon tokkal,elő és hátlappal,239,-eur,1280X720 felbontás,5" ,stb.. -
berigazek
őstag
Majd az adás-vételre felteszek 2 eladó telót ,ha valakit érdekel....
-
berigazek
őstag
Üdv mindenkinek!
Rég jártam erre,mert olyan helyen lakom,hogy semmi mobil térerő,meg aztán elégedett voltam a DUAL SIM-es telómmal,most tegnap nézegettem délután a THL W8S 2Gb RAM,32 Gb ROM-os telót és meg is rendeltem 10 percen belül az Aliexpreszről DHL-el.1 órán belül postára is adták,Tracking megvan már.Ki mit tud róla mondani,akár rosszat vagy akár jót,sajna most is nagyon lassú a netem,nem tudom az összes Tesztet róla végig olvasni :-( Ti mit tudtok róla? -
berigazek
őstag
Az APN ON/Off Widget néha bezavart régebben azért most nem használom,a többi módszert is ismerem,de azt hittem,hogy vsn egyszerübb is...
-
berigazek
őstag
Társaim!
Azon töröm a kis buksimat,hogy egy Adatkapcsolat kiválasztását és bekapcsolását,hogya lehetne az asztalra kirakni,hogy ne kellene belemenni a Beállításokba,stb...Android 4.2.1- ről van szó? A Bluetooth,Wi-Fi,bármi mást ki tudok tenni!A 4.1...-nél csak lehúztam a képernyőt és már kész is volt...Gipsztigris!
Igazad van! Úgy,ahogy mondod -
berigazek
őstag
válasz
o_pegazus_o #37933 üzenetére
Gratula mindenhez!
Egy kalappal neked és leszünk még partnerek,már most érdekel egy dolog... :-) -
berigazek
őstag
Megosztom veletek,lehet,hogy Ti is kaptatok e-mailben ilyen Figyelem felhívást,hogy óvatosabbak legyünk akksi töltés közben a hívás inditására és fogadására...tudni illik dupkán melegszik az akksi olyankor.....a többi a cikkben....
Ilyen is van,a partnereim jelezték ma egy félórával ezelőtt,hogy ez történt és kedves ez a gesztus tőlük!,,Dear My Clients,
A important News to share with you.
Here in China, A Chinese Girl was Electrocuted (DEAD) on 11th, July because she got a calling when her Original IPHONE 4 was charging.
Now Experts are investigating it.
But Advises to avoid this situation are as below.
1) Remind of customers that avoid giving or getting callings when Phone ( Or Tab Phone ) is charging .
of have to give or get callings, Opening outside speaker.
2) avoid giving or getting callings when It's raining and with thunders.
3) Experts say that batteries higher than 3000mah is like a Bomb when the Electricity is in Short circuit.
4) Try your best to avoid using phone or tablet pcs in high temperasure .
Thank you for your attentions.
Best Wishes
Xxxxx" -
berigazek
őstag
válasz
megint én #37655 üzenetére
Sztem tök mindegy melyiket választod...egyformák csak kialakitásuk más...
Apropó mindenki!
Észrevettétek,hogy egyre több kínai teló,tablet vagy bármi tartalmaz Magyar nyelvet? :-) Ez is azért,mert világ vezetőek lettünk teló rendelésben :-)
Németországban is az összes telefon és tablet tartalmazza gyárilag a Magyar nyelvet :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest