- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
gaben1117 #40218 üzenetére
A [hivatalos oldal] a Focalprice adataival egyezik meg.
-
gg72
veterán
válasz
motocoder #39897 üzenetére
Ott van a termék oldalán: [Special Price $164.99 for Pre-sell with coupon code: JBJMVWWP]
De már csak máig érvényes. -
gg72
veterán
válasz
b0bcat #39800 üzenetére
Hát igen, ez biztosan így is van, de közben mást is találtam:
statement:
Recentely, there is a rumour says that our Tronsmart TS7 is the clone/copy product of Cubot 1. Here, I need to say, that is totally wrong. We get this phone from original Cubot factory, at the same time, we get the privilege
to name it, so, we call it Tronsmart TS7. But this phone has also been released to the market, and others call it Cubot 1. That means, Tronsmart TS7 = Cubot 1.
[link] -
gg72
veterán
Hát a kupon amúgy is csak a feketére érvényes.
G+G: [link]
Capacitive screen of the Apple iPhone, the iPad and some high-quality Android tablet use G+G structure, while a lot of low-quality capacitive screen tablet market with a G+P this low-cost capacitive screen.Illetve az is jól hangzik, hogy a camera is Sony IMX111.
-
gg72
veterán
Igen, csak mintha valahol olvastam volna, hogy ha biztosítottként kéri az ember, akkor a valós értéket írják rá...
Hát valóban nem egy neves gyártó, de ezért az árért és ilyen speckók mellett nem lehet annyira rossz, ill. a két videó is meggyőző, amit találtam róla. Már csak az a kérdés, hogy mikor lesz nekik belőlük fekete. -
gg72
veterán
Lenovo P770 dual core procija mekkora hátrányt jelent normál használat mellett egy négymagoshoz képest? Nekem leginkább csak telefonálásra, netezésre és a GPS kellene, de fontos lenne a hosszú akkuidő. Játékok nem fontosak.
-
gg72
veterán
Hát a Tmallbox-ról most én egy darabig nem rendelnék, ui. ma 3 embernek is visszaküldte a magyar posta (vám?) itthonról a csomagjukat Kínába: [link].
-
gg72
veterán
A Hotmid.com oldalon jó árakat látok, vásárolt már innen valaki? Egy bejegyzést találtam csak a keresővel.
A Lenovo A820 ára pl.: [link] -
gg72
veterán
válasz
Bagira01 #32067 üzenetére
Az nem bíztató, hogy csak 2 órát volt nálad az A820... És szabad megkérdezni, hogy miért csak ennyit, mi nem tetszett benne?
A Lenovo A820 topicjában írja valaki, hogy az egy dolog, hogy a telefon csak kb. 70%-ben tud magyarul, de angol nyelv esetén is tele van kínai "tyúklábakkal". A V5 esetén ez hogy néz ki? Legalább az angol nyelvi támogatottság (közel) teljes?
-
gg72
veterán
válasz
Flexy90 #31679 üzenetére
Nekem ez nem egyértelmű, mert eddig ezt írta Bagira01:
Most nézem a netet és csak E van nem H+, nem tudom, hogy a hely miatt vagy, a sim slot miatt.
A GSM az sztem a slot miatt van, mert itt ahol vagyok van H+.Az biztos, hogy a normál SIM hely csak GSM-es, a másikat pedig még nem tudta kipróbálni.
De lehet én értem rosszul.
Szerk.: Akkor mégiscsak én értettem jól.
-
gg72
veterán
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #31432 üzenetére
Jaja, sajnos...
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #31344 üzenetére
Fogadhatunk, de nem szeretem a sört, ellenben látom neked a nagy kedvenced.
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #31341 üzenetére
Azt tudom, ezért írtam, de én nem egy olyan kínai mobilt láttam már, ahol a fehér fényes volt, a fekete pedig nem.
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #31338 üzenetére
Miből gondolod, hogy fényes fekete lesz? Van már kép róla valahol?
-
gg72
veterán
[Amoi N850] milyen lehet? Külsőre és árban is testzik, de ismét egy olyan új mobil, amiről alig van infó...
-
gg72
veterán
Ezek milyen SIM-kártya-helyek? Belemegy 2db normál méretű?
-
gg72
veterán
válasz
FalconKnight #30130 üzenetére
Hát sok újat nem, de továbbra is piszok jól néz ki.
Mondjuk nem csoda, hiszen egy Xiaomi Mi2 klón...
[link] -
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #29883 üzenetére
Hát igen, akkor már inkább fehéren és tok nélkül...
-
gg72
veterán
Nézegetem ezt a Vowney V5 mobilt és egyre jobban tetszik, találtam egy fórumot, ahol elég sok képet feltettek róla és úgy néz ki, hogy fém belső kerete van, ami megmagyarázza a viszonylag nagy, 175g-os súlyát. [link]
Jó lenne még többet megtudni róla, de a korábban linkelt videó és a fellelhető hírmorzsák alapján jónak tűnik. -
gg72
veterán
válasz
instantwater #29712 üzenetére
Ott kuponnal csak 155 USD.
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #29616 üzenetére
Akkor azt majd átveszem tőled...
-
gg72
veterán
válasz
CoolBoy323 #29357 üzenetére
-
gg72
veterán
Új kiszemeltem van a ZTE V967S személyében [link]. Azt írják, hogy kérésre telepítik a magyar nyelvet. Ezek után mennyire kellene még belenyúlni nekem a telefonba szerintetek (pl. GPS, googleplay)?
-
gg72
veterán
Ha vennék [innen] egy Lenovo A820-ast, akkor ezzel utólag lenne még valami tennivalóm (ROM-mókolás, stb.), vagy egyből magyarul fog "beszélni" és működni itthon? Nem igazán vagyok otthon a modifikációs dolgokban, ezért olyan mobilt keresek, amit nem kellene piszkálni, csak megvenni és használni.
-
gg72
veterán
válasz
MotorBoy79 #5355 üzenetére
Ők csak közvetítők (mint ahogy a legtöbb kínai telót árusító online shop is ilyen): Vásároljonon KÖZVETLEN a gyártótól, gyártói áron! Minden termék HONG KONG-ból érkezik. Rendelésre szállítunk. Légipostával, Európa szerte! További országoknál előzetes egyeztetés szükséges. Szállítási idő 2-4 Hét (Átlagban 10-15 munkanap).
-
gg72
veterán
válasz
hungobungo #5249 üzenetére
Jó összefoglaló!
Amennyiben nekem elég lenne MTK6575, ezt milyennek találod?
[N800 Mini Note] -
gg72
veterán
válasz
hungobungo #5049 üzenetére
De mi nem a Mixeshop-ról beszélünk, hanem erről: [link]
Nem mintha ez megbízhatóbbnak tűnne... -
gg72
veterán
Nekem már válaszoltak is.
Azt a speckós változtatást is ki kellene deríteni még.
Support Google Store? --- yes
English (United States);
English (United Kingdom);
French;
Italian;
German;
Spanish;
Dutch;
Japanese;
Chinese (Traditional)
Chinese (simplified);
Portuguese (Brazil);
Russian;
Turkish;
Polish;
Finnish;
Swedish;
Danish;
Hungarian;
Slovenian;
Lithuanian;
Thai;
Vietnamese;
Catalan;
Slovak;
Romanian;
Greek
Croatia;
Bulgarian;
Czech;
Serbian;
Estonian;
Ukrainian;
Latvian;
Icelandic;
Hindi;
Tagalog -
gg72
veterán
Lehet ezentúl óvatosabbnak kell lenni a kinti rendelésekkel, mert úgy tűnik, hogy NAV-nak (is) kiürült a kasszája: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest