- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
A páromnak megjött az UMI X1, és valami xxx.android.com hibaüzenettel dobálózik egyfolytában. Most nem tudom megnézni, mert a másik telóban van a kártya. Láttam már valakit ilyen gonddal, mit kellene vele csinálni?
Még 1, a Simet melyik foglalatba érdemes tenni? W vagy G jelölésű? -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Egy abszolút Budget, mondjuk Alcatel OT-720 jellegű vagy verő telefont szeretnék csájnából rendelni.
Mit tudnátok javasolni?Üdv.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
UMI X1-re hol lehet kapni valami normális fehér hátlapra pattintható védő tokot?
-
banderasz77
addikt
Na, akkor csak aktuális a kérdésem, hogy jelenleg melyik lenne a best buy? Ár/érték arány bajnok?
-
banderasz77
addikt
Az eddig megjelent 4 magosak közül melyik a best buy?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
UMI X1-el tapasztalat? GPS stb.?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Telefon ajánlást szeretnék úgy 150 $ környékén.
Egy LG Optimus 2X P990-et váltana, a páromnak elege van belőle.
Egy dolog, hogy erre hasonlítson ha lehet.Köszi!
-
banderasz77
addikt
Jiayu G2S-ről van valami vélemény? Nagyon tettszik a teló nekem és a páromnak is, így ha minden okés vele, rendelnék egy feketét és egy fehéret.
Esetleg a legmegbízhatóbb, legolcsóbb helyet is szívesen fogadom.Üdv.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Keresek egy 4,5" körüli Dual SIM-es telefont, aminek brutál jó kijelzője van. Szerintem még mindíg az általános chipset az MT6577 és jó lenne, ha 1 GB RAM-ja lenne. Mik jelenleg a legjobb ár/érték arányú telók?
Üdv.
-
banderasz77
addikt
THL V12+ valaki? itthon van Fekete
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Kaptunk a cégnék Karácsonyra egy Nokia Lumia 800-at. Eddig gondolkodtam, hogy mit csináljak az újonnan beszerzett THL V12+ Fekete telómmal, de nincs értelme megtartanom.
Tehát akit esetleg érdekel, priviben vagy az apróban megtalálja.Üdv.
-
banderasz77
addikt
Eladó egy fekete THL V12+, akit érdekel keresse az apróban.....
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Autós USB-s töltőből melyiket érdemes választani? 500 v. 1000 mAh ?
-
banderasz77
addikt
Hi!
Azt hogyan tudnám beállítani, hogy van 2 kártya a telóban. Magán és céges. Na most a főnököm kiakadt, hogy amikor a magánon beszéltem a céges szám nem kapcsolható dumát lökött. Na most ezt egy átirányítással megoldotttam, hogy amíg a céges nem elérhető (mivel csak 1 aktív sim lehet ugye) átirányítottam a magánra. Így foglaltat jelez.
Az is ok, ha a cégeset 3G-re lököm, akkor hívásra kapcsol és kicsörög.
De azt hogyan érem el, hogy amíg a céges 3G-n van, kicsörögjön a magán is? Nem kapcsolható dumát lök, nem kapcsolja le a 3G-t.Remélem érthető eme kis eszmefuttatásom.
-
banderasz77
addikt
Na kipróbáltam sétálva a GPS-t, az adott programmal is. Kb. 5 másodperc múlva már 13 műholdat látott, még 10 mp és 8-al kommunikált is zöld jelzéssel. Hiba 6-8m.
-
banderasz77
addikt
Sajnálom, hogy páran szívnak a GPS-el.
Én is féltem tőle a sok hozzászólás alapján.
Szerencsére az én telóm várakozáson felül teljesít. Kb. 30mp-1perc intervallumban mozgó autóban is biztos jelet talál 3G nélkül is és pontosan navigál.
Most megyek a gyerekekkel sétálni, megnézem ezt a GPS status progit is mit mutat. -
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #11973 üzenetére
19 $-ért van mindenhol, új. Az durván 4000 HUF. Nem is merek mondani rá semmit.
-
banderasz77
addikt
Hi all!
Ezek a Power Bankok tényleg jók valamire? Használ itt valaki ilyesmit? Mekkorát érdemes venni telóhoz egyáltalán és mik a jók ár/érték arányban? Tényleg feltöltik a telót legalább egyszer kimerüléstől 100%-ig?
-
banderasz77
addikt
válasz
Magique Dee #11661 üzenetére
Szia!
Ne foglalkozz vele, a lényeg, hogy egyik se legyen a másikra átirányítva. Mert az ügye fizetős....
Üdv.
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #11503 üzenetére
De ez sem jó....
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #11501 üzenetére
Oh, bakker, rájöttem...
-
banderasz77
addikt
Hi!
Melyik az az alkalmazás, ami az akkut ujra kariblálja vagy mi és esetleg tovább bírja? Olyat tapasztalok, hogy töltőről levéve 100%-os, kb. 1-2 perc alatt lemegy 93-92%-ra, onnan már szépen fokozatosan merül.
Ha pl. kikapcsolva töltöm és bekapcsolom, akkor már alapból 93-92%-on indul.Üdv.
-
banderasz77
addikt
Hi!
Android 4.0 tudja kezelni a Flac állományokat csengőhangnak? Vagy csak mp3?
-
banderasz77
addikt
Valaki driver Win7 64bit alá? MTK6577
-
banderasz77
addikt
Pont lejárt az időm....de megnéztem, hogy az Antutu System info 250-1000 Mhz-t ír. Akkor ezen frekik között ingadozik?
-
banderasz77
addikt
Ez tényleg jó?
-
banderasz77
addikt
Mivel tudnám rootolni a Thl V12 6577-es telómat szerintetek? 2 kicsi kínai app van rajta, ezeket is leszedném.....
-
banderasz77
addikt
APKs Install Assistant
Ez mi lehet?
-
banderasz77
addikt
Thl V12 6577:
Na leteszteltem a GPS-t is.
Kellemes meglepetés ért. Sokan panaszkodnak a fórumban, hogy egyáltalán vagy csak 3G-s ill. Wifi-s net segítségével találnak műholdat a telók.
Leszedtem a GPS teszt kis progit, hogy nyomon tudjam követni az eseményeket, ne csak a villogó GPS jel keresés szöveget lássam.
GPS bekapcs, semmi más. Hozzá tenném még, hogy ebben a gány időben, kocsiban, mozgásban.
Szinte azonnal látott 2 műholdat, 2 percen belül 8-at, 5-6 perc alatt 12-őt. Simán fasza....Melyik navi progit érdemes alá rakni? Ez esetleg priviben is mehet.
-
banderasz77
addikt
Nem is emlékszem már a teló sztorim után ki húzta le a ttmalls-t, de ne tegye.
1. Igaz, hogy nem azt a telót küldték, amit rendeltem (de már örülök is neki, mert klasszabb) teljesen korrektek, elmondta hogy ők hibáztak, elismert mindent, elnézést kért.
2. Tegnap kaptam kézhez a telót, este írtam az első emilt, de ma már meg is lesz oldva a dolog.
3. Végeredményképpen kapok 20 $ refundot.Emily nagyon kedves....
-
banderasz77
addikt
válasz
devast #10339 üzenetére
Én tegnap írtam a ttmalls-nak a teló miatt. Ulefone helyett THL V12.
De nem bánom, ez sokkal jobban tettszik.Szóval ma reggelre már írt is Emily, hogy sajnos ők hibáztak, már úgy gondolom, hogy szerencsémre....
Fel is ajánlott első körben 10 $ refundot. Teljesen normális volt. Most írtam vissza, meglátjuk mi lesz belőle.
A teló az marad az tuti, ezt már vissza nem adom....
(ja a cserét alapból felajánlotta).
-
banderasz77
addikt
Van itt rajtam kívül THL V12 6577-ese? Nagyon jó vas, csak ajánlani tudom. Esetleg root vagy új ROM valaki?
-
banderasz77
addikt
válasz
sasa311 #10264 üzenetére
Jól jártál?
Kisebb kijelző, kisebb felbontás, nincs HDMI, sokkal kisebb akksik stb....
Árszint ugyan az, lényeg, hogy nem ezt kértem....Éntőlem maradhat, mert jobban tettszik, a HDMI-re nincs szükségem és a 4"-on is elvagyok....akkor ajánljon valamit a kínai...
Viccet félretéve amúgy állat penge kis telefon, vékony, könnyű, a képe gyönyörű és atom gyors....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest