- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #110352 üzenetére
Sajna azért a Lenovo sem a olyan "trükketlen" (ezt a szót most találtam ki - elég vacak is lett, deviszont...):
A LenovoUI és VibeUI esetén a data partíciót felszorozzák egy értékkel, ami a ROM névleges értékére húzza a data partíció kijelzett értékét a beállítások -> tárhely menüpontnál...
Innentől....
Gyanítom azt is, hogy a P70-A akkumulátora, ami névlegesen 4Ah, az nem akkora, mint amekkorát írtak rá. Nem kalbrált mérési eredményem 3500mAh.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
MrChef
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje nem követem a kínai okostelókat, de hamarosan aktuális lesz a váltás a mostani telómról.
Jelenleg melyik a legjobb ár/értékarányú gyártó? A Xiaomi kicsit kilőtt az árban, a Huawei-ről nem is beszélve, ezért Jiayu, Cubot, Lenovo...stb. esetleg megint THL lehet majd nálam a befutó. Van olyan, hogy egy gyártó mindegyik készüléke megbízható, vagy nagyok a hullámvölgyek? -
Sanyesz.
őstag
válasz lordmark #110354 üzenetére
Ezek közül bejáratottnak nem mondanám a Doogee-t, hiszen még senkinek sincs. Az Mlais van egy-két embernek, de ez se régi modell, azaz komolyabb tapasztalat nincs vele. Ha ezekkel szemezel, akkor várj egy kicsit, amíg bővebb infó gyűlik össze.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Fecogame
veterán
válasz MrChef #110355 üzenetére
Ez attól függ, hogy mekkora telefont és milyen árkategóriában szeretnél.
Nekem most Honor 4C-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Itthon 2 év garival 54ezer Ft-ért kapható.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Sanyesz.
őstag
-
benceman00
tag
Sziasztok
ZTE v5 pro (n939st) vélemény? Az egész aliexpress ettől hangos, hogy csak 160 dollár.Link
Üdv, ASZPi
-
Upo
addikt
válasz Sanyesz. #110359 üzenetére
Igen, kb. EZ kiadja, qi-re nem lehet szűrni, de szerintem olyant nehéz lesz találni ami gyárilag QI, az akkufedél alá rakható univerzálisak meg elég lutri, de inkább rossz mint jó.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
törölt tag
Nem tudom elorevetit-e valamit, 6 honapos Mlais M9 ghost touch hiba.
-
oris
aktív tag
válasz benceman00 #110360 üzenetére
Nincs benne B20. Pedig tetszene. Jól látom? VAGY két sim, VAGY egy sim + egy micro SD?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz benceman00 #110365 üzenetére
"Ja és 4 dollár+ DHL postával ami elég jó"
Így teljes: + 27% ÁFA + DHL kezelési költség, azaz kb. $220
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
En ugy latom, hogy rajtam kivul itt senki nem rohog
Az a hozzaszolasom annak a jele, hogy nem vagyok elfogult, megirom a rosszat a zenfone2-rol is.
Irtam azt is, hogy a problema nagyon egyszeru volt, es megoldodott magatol, csak sajnos azt mar nem birtad felfogni.Ha van meg valami amit nem ertesz, nyugodtan szolj es leirom ujra szotagolva nagy betukkel, csak kerned kell.
-
Sanyesz.
őstag
válasz benceman00 #110368 üzenetére
Tudtommal Alin nincsnek trükkös postai módok (EU Express).
EU-s raktárról vagy egy-két webshop "speciális" postázásával lehetne megúszni.(#110369) anonym1s: Urak! Ne kezdjük megint...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz faresz5 #110350 üzenetére
Ezzel egyetértek. Nem vertem a nyálamat, hogy engem csúnyán átvertek, csak felhívtam a figyelmet arra, hogy az EU gari ígéretére nem szabad alapozni. Ettől még maga a teló lehet jó. Én sem bántam meg, hogy ezt választottam, annak ellenére, hogy gariztatnom kéne. De csak egy piti, érintkezési problémáról van szó, ami miatt biztos nem fogom Kínába postázni. Viszont gyúrható és nincsenek fagyások, leállások. Addig megy, amíg én nem kapcsolom ki, én pedig nem vagyok az a kikapcsolgatós fajta. X ezer órás uptime -jaim vannak. Nekem ezek a fontos tulajdonságok.
[ Szerkesztve ]
-
anonym1s
őstag
válasz b0bcat #110114 üzenetére
Hali.
En ugy gondolom a telefon legfobb resze az alaplap, az asus meg epp ezzel foglalkozik mar nagyon regota. Ezert en jobbnak tartom barmelyik kinai cegnel ami az utobbi 2-3 evben jelent meg.
Az inteles tabletedben meg valoszinuleg valami regebbi processzor lehet, ezzel a z3580-al nincs semmi baj.
Nem vagyok elegedett a telefonommal, a kameraja lehetne jobb, de igy sem rosszJa, most olvastam a wikipedian a xiaomirol. Azt irjak 2010-ben alakult a ceg, 2011-ben adta ki az elso telefont, es azota a vilag harmadik legnagyobb telefon gyarto cege lett, aminek erteke 46 milliard dollar
Mar a wikinek sem lehet hinniAmugy nem vagyok elzarkozva a kinai telefonok elol, most is van egy a paromnak. En is probalkoztam veluk, de sajnos mind hulladek volt, mindet vissza kellett kuldenem, de ennek ellenere is nezegetek kinai telefonokat, pl. epp azt amit te is vettel legutobb, mert azt gondolom fejlodhettek az evek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz anonym1s #110369 üzenetére
Kettőnk közül nem engem küldözgetnek a moderátorok folyamatosan kényszerpihenőre.
Ez meg csak téged minősít. Ha tovább folytatod, nem csak órákra látogatod meg a kispadot.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz anonym1s #110375 üzenetére
Mindenki fordítva megy az autópályán csak te mész jó irányba.
Ha más telefonját sz...ozod szemellenzővel, az elég kötekedés. Azok a hozzászólásaid ki lettek törölve, pedig szívesen felélénkítettem volna fakó emlékeidet.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
b0bcat
addikt
válasz anonym1s #110372 üzenetére
Z3560 van benne, és 4.4-es Android a gyári rendszer.
@Sanyesz: Hosszabb távú tapasztalatom csak az alábbi modellekkel volt:
- Motorola Defy: kb. 5 éve van meg, kifogástalanul működik
- Huawei Y200: kb. 3 éve van meg, kifogástalanul működik
- Feiteng H7100: kb. 2,5 éve van meg, a GSM része kicsit rakoncátlankodik, a gombokat erősebben kell nyomni, és valami eléggé szívja az akksikat, de amúgy a mai napig bír 6 óra képernyőidőt egyhuzamban
- Haier W910: 2 éve van meg, pont olyan, mint újonnan, még az akku sem gyengült
- Zopo ZP700: talán egy évig volt meg, touch panel hibás lettA többi rengeteg modell csak futólag járt nálam...
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
atala
addikt
Meg jött a Siswoo Cooper i7 telefonom.
Az a gondom vele, hogy ledobálja a hálózatot.
Szerintetek betudható annak, hogy egy régebbi normál sim kártyával használom?
Amikor vissza jön a hálózat, akkor tudok telefonálni, és nem is szakad meg, de ha nincs használva, akkor kb 15 másodpercenként 3 mp-re visszajön, majd újból ledobja.
Bekapcsoláskor egyből kiírta, hogy frissítés érhető el.
Szerintetek nyugodtan frissíthetek telefonon keresztül, vagy mindenképpen a számítógéppel kell? -
Ájvé
veterán
-
Sanyesz.
őstag
válasz b0bcat #110377 üzenetére
ööööö... Dicséretes a lista, de nem egészen értem, ezt miért írtad nekem.
Én az Mlais MX Base-re gondoltam, amikor megjegyeztem, hogy pár embernek már van, de még nincs hosszabb távú tapasztalat vele. A kolléga, aki kérdezte, többek között ezzel (is) szemezik."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
b0bcat
addikt
válasz Sanyesz. #110382 üzenetére
Igen, erre reagáltam. A listát azért írtam le, hogy mutassam, vannak hosszabb távú tapasztalatok is. De ezek valójában megint csak az adott készülékre érvényesek, tehát nem gondolom, hogy minden Zopo megbízhatatlan, vagy hogy minden Huawei tökéletesen használható hoszú évekig.
Azt akarom ebből kihozni, hogy több olyan modellel, amit ajánlgatok itt a fórumon, nincs saját hosszabb távú tapasztalatom, de ettől még lehetnek jók. Nyilván nincs lehetőségem évekig "tesztelgetni" minden modellt. Így aztán kénytelen vagyok azokra a tapasztalatokra hagyatkozni, amelyeket 1-2 hét alatt gyűjtök róluk.
Egy dolgot mondhatok biztosan: eddig egyetlen telefonnal volt csak gondom a dobozból kivéve (mikrofon hiba, de érdekes módon csak telefonáláskor), egy Spreadtrum procis hulladékkal. Minden más tökéletesen működött, A-tól C brand-ig.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
-
atala
addikt
-
Surda-
őstag
Az Ulefone kínai első,másod vagy harmadvonal?
A paris nem néz ki rosszul, az ára is baráti."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
cotag
senior tag
Hívás közben nincs internetem...
Sim1 telenor. Mi lehet a baj?
Zenfone2[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cotag #110388 üzenetére
Ez elég csekély infó ahhoz, hogy tudjuk:
melyik kártyán milyen tevékenység folyik, milyen a hálózati mód.Ez miatt kell pontos infót adni a kérdezéskor, és akkor ez még csak a 3g-s magyarázat...
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Surda-
őstag
A LETV LE1 -ről jókat írnak, vélemény erről a márkáról?
Minidealen 200dodó"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
GIJoe
addikt
Tepsi nagy akkuval: 130$ (Cubot H1)
-
törölt tag
válasz cotag #110393 üzenetére
Ezt már írtam korábban is. A hívás az 2G (vagy 3G). Egy modul van és a 3G lefelé kompatibilis. A 4G viszont nem. Azt mindenképpen dobnia kell, ha azonos modulon hívást kell bonyolítania. A GSM hívásnak alapból magasabb a prioritása, tehát dobja a 4G -t. Talán, ha egyszer a szolgáltatók átállnak VOLTE -ra (Voice Over LTE), akkor nem fogja dobálni.
Vagy, dual aktív teló.
Vagy, nem engeded 3G fölé.
Vagy, VOIP -ot használsz telefonálásra. -
Gabriella_D
újonc
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, adott egy Myaudio telefon és pár napja nem lehet meg nyitni a kamera appot mert a következő hiba üzenetet írja ( A kamera alkalmazást nem lehet meg nyitni) El végeztünk egy gyári vissza állítást de most az ikon is eltűnt. Valami ötlet? Szoftverikus lehet vagy hardveres? -
Ájvé
veterán
válasz Beni2360 #110398 üzenetére
Képek vélhetően 32GB ROM-os telefonról vannak, de lejjebb leírásban 16GB-ot írnak, így az a mérvadó. Minideal tudtommal még megbízható oldalnak számít.
194-ért egyébként van Redmi Note 2 Prime 2/32GB-os 2,2Ghz-es és ami még talán lényegesebb EU store vagyis áfa nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest