- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz nyuszi123456 #110198 üzenetére
Azokon az útvonalakon, ahol én közlekedem, már most van olyan, hogy csak 4G van, 3G nincs.
Xiaomi 13T
-
Sanyesz.
őstag
válasz Viktor0610 #110196 üzenetére
Élő példa, ahol mi lakunk. A Telenornak csak 2G lefedettsége volt, 3G sosem. Emiatt lett a mobilnetem annó T-Mobilos és ekkor léptem be a duál SIM-es telefonok világába. Most már van Telenor 4G is, csak nekem nincs ilyen készülékem.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
topi66
aktív tag
Szerintetek ennyiért?[link]
-
beg
veterán
válasz topi66 #110203 üzenetére
3G: TD-SCDMA: B34/B39; WCDMA:850/900/1900/2100MHz
4G: TD-LTE: B38/B39/B40/B41 FDD-LTE: B1/B3/B7(1800/2100/2600MHz))Nem tűnik rossz vásárnak.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
hunaqua
addikt
-
MODERÁTOR
-
RVR400
veterán
válasz zebede #110199 üzenetére
Ehhez már csak ezt tudom hozzáfűzni... Mindenki értékelje, ahogy szeretné.
-
MODERÁTOR
válasz RVR400 #110207 üzenetére
Hülyeség.
Legközelebb, mikor megyek munkahelyre (egy óra több járattal, a budapesti tömegközlekedéssel), számolom, hány nem lehajtott fejű embert látok.
Majd jelentkezem. Ha nem felejtem el, mert sokszor én is csak lehajtott fejjel nyomkodom a mobilom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Dhampir
félisten
válasz RVR400 #110207 üzenetére
- Jobb mobilon, mint egy fán függeni - mormolta két sercintés közepette, bagórágástól sárgára színeződött fogai közül a westernhős és napszítta, kirojtozódott cowboykalapját a karimájánál hátrabökve hosszú kabátja rejtekéből előkapva táblagépét elment Farmeramat játszani.
-
törölt tag
válasz nyuszi123456 #110198 üzenetére
Ha jól tudom, akkor Te Vodás vagy. A Vodának az volt a nagy húzása, hogy a 900Mhz -es 3G -vel elég nagy lefedettséget ért el. Csakhogy, a frekvenciapályázaton kiszorult a 4G -ből, míg a másik kettő jól bevásárolt és a 800Mhz -es frekvencián még közösködnek is. Ez alaposan átrendezte a lefedettségi térképet. A Telenor 3G labdába sem rúghat a Voda lefedettségéhez képest. 4G -n viszont teljesen más a szitu.
-
RVR400
veterán
válasz zebede #110211 üzenetére
Tudod mit? Legyen igazad! 4G for everyone, és mindenki ellenség, aki 3G-s telefont ajánl vagy használ. Mert legalább 5-szörös a lefedettség, 10-szer olyan jó a sebesség. A Vodások meg ugye külön örülhetnek, mert ebből aztán baromi nagy előnyük van.
Kb még annyi sem, ami akkor adódott, amikor nem sokkal ezelőtt mindenki oltotta a másikat hasonló témában, a WCDMA900 kérdésben.[ Szerkesztve ]
-
drr
őstag
Sok segítséget nem kaptam, így mérlegelve sok mindent egy Redmi Note 2-t rendeltem. Nem akartam ekkora péklapátot, de egyszerűen nincs más, ha jobbat akar az ember, mint amije volt... Szilikon tok, Fólia, OTG kábel az alap ajándékcsomag, ehez kértem Xiaomi Youth Edition fülest. Így 161.40 dolcsi lett a vége. Nálunk vám nincs, tehát már csak annyi a dolgom, hogy várjak...
-
MODERÁTOR
-
citkar
addikt
Szerintem jó választás volt.
(#110224) Viktor0610 :
Ezt néztem én is, de a képeken van WCDMA.GSM 900 MHz is, illetve Band 7 (többek közt)
Lehet nem erről a változatról készültek a képek, mert amúgy meg TD változatot ír?
Bár azt se tudom kárpátalján mi szükséges...[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz LantosBerry8 #110226 üzenetére
Meglepetés! Leteszteltük és ez a modell támogatja a WCDMA és FDD LTE!
Idézet az MTK engineering mode - band mode screenshot felett.
Persze B20 nélkül, mint minden Xiaomi.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz #79335424 #110213 üzenetére
Köszi a leírást. Igen, voda, és időnként külföldi hálózaton és wifin lógok. Kint sem kapok 4g-t, külön kellene érte fizetni, ezért maradtam a 3g-nél. A kiszemelt darab, Mlais mx Base szerencsére tudja. Eddig nem volt olyan fontos a gyors net, de ha valaki lesz olyan drága, és küld ncore meghívót , akkor még fontos lehet.
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Sanyesz.
őstag
válasz nyuszi123456 #110233 üzenetére
Ha már 4G. Van egy Telenoros és egy T-Mobilos micro SIM kártyám. Az előbbit tavaly, utóbbit két hete cserélték. Ha ezeket beleteszem a Doogee Y100 Pro-ba, akkor mindkét szolgáltatónál működik a 4G. (Ez amúgy kellemes meglepetés, mert faluhelyen lakunk ).
Ha átteszem a Cubot X12-be, ott egyiknél sem. A nejem Telenoros kártyájával, amit pár napja cseréltünk, viszont mindkét készüléken megy a 4G.
Ez mitől van?"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Bagicskavics
újonc
Üdvözlök minden kedves felhasználót!
Végső elkeseredésemben írok.
Közel 1 éve vettem Aliexpress Lenovo S850C eszköz.
Tulajdonképpen hibátlan 8 mag 3 giga ram 5" pöpec.
DE!!
Utóbbi hónapokban minden féle hülyeséget letölt saját magától, különböző böngészők, cleanerek, battery saver, stb. reklámok amiket nem akarok.
2 x csináltam már rendszervisszaállítást, rövid idő múlva ismét kezdi.
Firmware frissítés nincs, valami használható ötlete van valakinek, járt már így valaki?
Telefon szervízekben csak értetlenül néznek rám, tök kuki mindenki hozzá.(én is!) -
beg
veterán
válasz Bagicskavics #110239 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy hamisítvány, klón? Ilyen készüléket soha nem adott ki a lenovo.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Sanyesz.
őstag
válasz b0bcat #110238 üzenetére
Ha az APN-nel lenne a baj, akkor a nejem kártyájával sem menne a 4G. De ahhoz be sem kell kapcsolni a mobilnetet, hogy a 4G ikon megjelenjen.
Azzal a kártyával mindkét készülékben minden külön beállítás nélkül műxik.
Nem nagy tragédia, mert az én Thl 5000-n amúgy sem 4G képes. Csak nagyon furcsa ez a jelenség.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
beg
veterán
válasz Bagicskavics #110241 üzenetére
Az a baj, hogy a klónok fekete lyukak. Senki nem tudja valójában miből vannak, mi fut rajtuk. Ezért nincs biztos ötlet.
-
CoolBoy323
nagyúr
Magamnak is keresek telefont már.
Jiayu G4S-t cserélek. Ez alá nem adnám semmiben.
Minél kisebb kell, és lehetőleg olyan amire van strapa tokkeret max 50k (itthon nettó, kintről bruttó)
-
Zeki
nagyúr
válasz Bagicskavics #110239 üzenetére
Tulajdonképpen hibátlan 8 mag 3 giga ram 5" pöpec.
Soha nem volt benne ilyen hardver, a közelében sem.
Az előttem szólóhoz, ezekre a kínai dzsunkás maga mókol valamit, mert a hardver is valami legalja összeválogatott, és olyan rom kell rá, ami szépen elrejti a trükköket. Ha ő vagy más pont erre a modellre nem csinál semmit, akkor esetleg valami tűzfal progival próbálkozz.
Lehet a dzsunkás úgy gondolta hogy ideje több pénzt keresni, és kidobott egy titkos frissítést, amivel aztán mennek kéretleül a reklámok ezerrel. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #110244 üzenetére
HTC 526G 30ért újonnan?
-
MODERÁTOR
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Viktor0610 #110247 üzenetére
Ennyiert is?
Meg az a topik a G+ a G lehet jo -
KTU
addikt
válasz Sanyesz. #110242 üzenetére
Pedig ott APN beállításokat kellene ellenőrizni:
Telenor feltöltős kártyához:
APN: online
APN típusa: default, supl
Tulajdonos: nem meghatározottEzeket ellenőrizd, a többi maradhat ahogy van: "nincs megadva".
Az értesítési sávon a 4G nem jelent semmit, ha mellette kicsiben is ott van a 4G akkor használja is. [link]"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz Sanyesz. #110236 üzenetére
Friss SIM kártya jelentősen jobb? (Azt mondják, néhány régi többet is fogyaszt.)
Bagicskavics:, kíváncsi lennék, van-e fenn OneMarket nevű progid. 1Markt és teljesen más nében is telek magát. Elég agresszív tud lenni.
[ Szerkesztve ]
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest