- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
atesss
addikt
Elvileg úgy nézett ki, hogy meg van az ok: SIP használata esetén másféle árazást használ a VoIPWise: [link]
Eszerint az (elég régi) leírás szerint csak ők, de aztán kipróbáltam a VoIPDiscount-al is, ott is ugyanez volt a helyzet.Használ itt valaki VOIP szolgáltatást a telefonjáról ?
-
atesss
addikt
Köszi, a fring már rémlett korábbról, de csak WinMob-ra. Ezek szerint akkor van mindenre.
Fel is raktam az N73-ra, csak nem működik a Voipwise szolgáltatása rendesen. A program elvileg megy jól a mobilon, bejelentkezik, stb., de amikor próbálok hívni vele, azt mondja be, hogy "lejárt az ingyenes (kipróbálási) hivási lehetőségem" (ez amúgy 5 perc csak - de próbának pont jó lenne, és kellene).
De a Windows-os alkalmazással meg működött ezután is - ott nem járt le az ingyenes hívási lehetőségem...
Valamiért a mobil alkalmazás nem engedi a kipróbálást, pedig pont ez lenne a lényeg.Ja és fring alól sem megy, elkezd hívni, azt jelzi mintha kicsöngene, de a másik oldalon (a vezetékes telefonunkkal) semmi sem történik. Aztán egy kb. 8-10 másodperc után megszakad
-
atesss
addikt
Üdv !
Okostelefonokra keresnék VOIP alkalmazást, ami univerzális, tehát be tudom írni manuálisan is a VOIP szolgáltató adatait.
Mind a 4 elterjedtebb platformra kellene majd: Symbian (leginkább S60 3rd Ed - N73, E52 - bár lehet utóbbi szintén gyárilag tudja), WinMob (5 és 6), Android, IPhone.Jelen esetben ugye az Androidot kérdezném, de ha a többire van ötletetek az is jöhet.
Azt tudom, hogy régebben egy Nokia E51 ezt beépítve tudta, ott be tudtam állítani a SipDiscount-ra (mondjuk egy elég részletes leírás alapján).
Most amúgy a két szolgáltató amit használnék valószinűleg az Actionvoip és a VoipWise lenne.
Jó lenne ha tudna olyat, hogy ha van elérhető Wifi, akkor automatikusan arra csatlakozzon, és arról menjen a hívás, a mobilnetet csak akkor használja, ha nincs más.
Illetve egy kis statisztikát sem árt ha tud csinálni, meg esetleg adatforgalom mérést (és akár riasztást) közvetlenül a program.
Aktív témák
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest