Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Aktív témák
-
matthew23
csendes tag
3 kérdésem lenne.
1) Go Sms Pro-t használom. Jön az üzenet, megnézem, felül el is tűnik a felső sávban az értesítés, viszont a képernyőzáron mindaddig kijelzi h 1 üzenetem érkezett, még az alap sms kezelővel is meg nem nyitom. ötlet?
2) Hogy tudom megoldani,h több programot egyszerre futtatni androidon és közte egyszerűen ugrálni? (Ne keljen egyikből kilépni, másikba be) Pl youtube app-on megy a zene, közben facebook (ha kilépek belőle nem jeleniti meg amit addig chat-en irtam), meg közben böngészni. És ezek között egyszerűen ugrálni (szgépen alt+tab)??
3)és egy oan app-ra is szükségem lenne, h autómatice csatlakozzon bármely (természetesen nem jelszavazott) wifi hálózatra, és erről vmien hangjelzést adjonelőre is köszi
-
matthew23
csendes tag
letöltöttem jó pár ien "megrázod a telót és lehalkul" appot. nekem a flip4silence jött be legjobban, van jó pár beálítási lehetőség, sztem elég jó

-
matthew23
csendes tag
hali.
security alkalmazást, mint pl Lookout , érdemes e telepíteni ?
új androidos vok. de hamar rá lehet lelni hasznos app-okra... pl asszem lehet itt olvastam és letöltöttem az eFile appot, ami nekem sokkal jobban tetszik mint pl az Astro
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini PC
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest