- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
matthew23
csendes tag
3 kérdésem lenne.
1) Go Sms Pro-t használom. Jön az üzenet, megnézem, felül el is tűnik a felső sávban az értesítés, viszont a képernyőzáron mindaddig kijelzi h 1 üzenetem érkezett, még az alap sms kezelővel is meg nem nyitom. ötlet?
2) Hogy tudom megoldani,h több programot egyszerre futtatni androidon és közte egyszerűen ugrálni? (Ne keljen egyikből kilépni, másikba be) Pl youtube app-on megy a zene, közben facebook (ha kilépek belőle nem jeleniti meg amit addig chat-en irtam), meg közben böngészni. És ezek között egyszerűen ugrálni (szgépen alt+tab)??
3)és egy oan app-ra is szükségem lenne, h autómatice csatlakozzon bármely (természetesen nem jelszavazott) wifi hálózatra, és erről vmien hangjelzést adjonelőre is köszi
-
matthew23
csendes tag
letöltöttem jó pár ien "megrázod a telót és lehalkul" appot. nekem a flip4silence jött be legjobban, van jó pár beálítási lehetőség, sztem elég jó
-
matthew23
csendes tag
hali.
security alkalmazást, mint pl Lookout , érdemes e telepíteni ?
új androidos vok. de hamar rá lehet lelni hasznos app-okra... pl asszem lehet itt olvastam és letöltöttem az eFile appot, ami nekem sokkal jobban tetszik mint pl az Astro
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest