Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
dewil666
üzenetére
Nekem volt, hogy a teló magában nem akart csatlakozni WiFi-kre, akármit csiáltam. De mikor letöltöttem egy WiFi ketzelőt, az már tudott csatlakozni... Próbáld ki pl
ezzel. 
Amikor meg azt csinálta, hogy nem látta a korábbi hálózatokat se (minden hatótávon kívül volt), akkor ki kellett törölnöm minden mentett WiFi hálózatot a telefonból...
-
sssz
őstag
válasz
dewil666
üzenetére
valószínűleg változtattak a rendszeren. attól még hogy egy network OPEN megjelölésű, nem biztos hogy nincsen levédve és nem fizetős. ezt a telefonon nem veszed észre, csak pc-n. pc-n ilyenkor, ha felcsatlakozol a netre és bármilyen oldalt megpróbálsz behozni, felugrik egy bejelntkező képernyő felhasználónévvel és jelszót kér. ezt a telefon böngészője nem tudja. csak annyit érzékel hogy ugyan csatlakozni tudott a wifi routerhez, de az mégse engedi át.
Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest