- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
bobace
addikt
Market még mindig halott?
-
bobace
addikt
Valamilyen úton módon be lehet állítani, hogy ne kapcsoljon ki a bluetooth láthatóság két perc múlva? Elég gáz, mikor két perc után lekapcsolódik a kihangosítóról hívás közben...
-
bobace
addikt
Lenne két kérdésem, akár applicationnal, akár a beállításokból megoldható-e?
SMS küldésnél nem lehet valahogy valami megerősítést kérni, mielőtt elküldöm, mert véletlen rákattoltam már a küldés gombra párszor amikor még az sms felénél se jártam, mikor csak a szövegbe akartam kattolni... Nyilván sima üzenet küldésnél nem írok be címzettet, de válaszolásnál, ez már nem megoldás.
A másik, hogy a menüben a kategóriákat nem lehet valahogy sorba rendezni? Mert csináltam egy Noneed kategóriát, amibe beraktam az idióta programokat, amik nem kellenek, de rittig azt tette be elsőnek a lap tetejére...
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest