- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Na, hát reakció nem nagyon volt, úgyhogy látatlanban belevágtam ebbe a fring-dologba.
Azt kell, hogy mondjam, elsőre nagyon pozitív az összkép. Nem lassult be a teló, persze többet fogyaszt, mint a beépített Gtalk, de jóval többet is tud. (Különben sem szoktam ezeket folyamatosan futtatni, csak addig, amíg tényleg elérhető tudok és akarok lenni.)
Kipróbáltam a fizetős mobilhívást: magyar telszám hívása bárhonnan a világból 6 centért (17 HUF), ez elég versenyképes, tekintve, hogy ugyanez a skype-ban 22,5 cent (63 HUF) plusz kapcsolási díj, szal majdnem négyszer annyiba kerül…
Tökéletesen hallottam mindent, szakadozásmentesen (egyelőre csak egy elég gyenge wifin próbáltam), habár a hívott fél enyhe visszhangozásra panaszkodott (ezt még tesztelni kell, egy mérés nem mérés).Ami hátravan: fring-fring irányú beszélgetés, a teszt könnyen össze fog jönni, ugyanis symbianos Nokiára meg asszem iPhone-ra is telepíthető.
Hátrányok:
Eddig akárhol is voltam a telómon pl. a menükben, más progiban, a Gtalk felül a status bar-on folyamatosan görgette az üzit, ha valaki rám írt, na ez itt nincs, csak egy értesítés, hogy valaki írt. Azaz elő kell hozni a fringet, aztán megnézni, mit írt a partner.
Most volt egy hagyományos hívásom, amíg chateltem fringen (Gtalk partnerrel), de mikor befejeztem a hívást, nem csatlakozott vissza a fringre, azaz újra kellett indítanom a progit.
Másnak mik a tapasztalatai hosszabb távon?
-
St3ven
addikt
Ha már előkerült a Fring, bemásolnám egy korábbi kérdésemet, hátha most tud vki mondani vmit.
"A Fring-et használja itt valaki a telóján?
Ha igen, mik a tapasztalatok? Jól működik a
hanghívás mobilszámot hívva?
(Amúgy ahogy néztem, harmadannyiba
kerülnek a mobilhívások, mint skype-on...)"
Aktív témák
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest