Hirdetés
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
DonMedve
üzenetére
a főképernyőn hosszan nyomva tartoz az ikonon az ujjad, előjön hogy "edit" , ráböksz, utána ráböksz a megjelenő képre, ott kiválasztod az adwtheme iconpack-ot és aazután a texticonreatort.
én nagyon szeretem

szívesen csinálnék fotót a teló képernyőjéről, de nem rootolt a telóm és azt hiszem android sdk-val is csak rootolt telóval lehet.
ha hazajön a párom, akkor lefényképezem majd a telójával és feldobok egy képet lehet

JamesFinn: én úgy emlkszem, még mikor galaxy spicam volt, hogy ez a cyanogen rom egyik ikonja, mégpedig az, amikor engedélyzed a fejlesztőnek, hogy az adatokat továbbítsa a teló felé, hogy tudja fejleszteni tovább a romot. szóval ez szerintem gyári romos telókon nincsen és nem is lehet.
de ez nem biztos.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest