- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
róland #42016 üzenetére
és (#42017) atillaahun
Ezek vannak:
ATV, M1, M2, Duna1, Autonomia, Melitta TV, Bp TV, Sio TV, Miskolc TV, Revita TV, Cartoon Network, 1 Music Channel, Cinebox,
de ezek közül csak 5 Flash-es (ATV, Miskolc TV, Cartoon Network, Music Channel, Cinebox),
a többi valami Vitamio plugin-es, ami ARMv7+NEON-ra való, még nem mertem letölteni az ARM8-as procimhoz, úgyhogy nem tudom nálatok menni fognak-e.
Emellett az ATV-nél azt írja 1 órával késleltetett adás, Miskolc most nem megy, Cartoon-on nincs adás, csak cinemascope van, Music channel megy, Cinebox nem megy, úgyhogy nem tudom megéri-e feltenni.. Hát ha a Vitamio-val megy a többi adó, akkor esetleg.
Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged