- iPhone topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ok végül megtaláltam...
Háát mitmondjak?!elég fura videókat készít, de láttam elő van készítve FullHD-ra is, csak ugye nem támogatott
Jó volna egy tuti beállítás ennél az LGCamera proginál, amivel rendes videót lehet rögzíteni! -
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ez kicsit elszomorít, hogy nincs erre app. De még azt is észrevettem, hogy az sem egységes, hogy melyik app milyen megnevezést ír, van amelyik kiírja a Google+-t, a másikban meg meg sem találom, mert valószínűleg ilyen 'com.akármicsoda.nemtudommi' formában adja meg... Hihetetlen.
Amúgy a fagyasztásra a NoBloat Free-t használom. Erre van jobb alternatíva ingyenes?Az Autostarts-ra ránéztem, nekem csak annyi bajom van, hogy fizetős. Gyűlnek az appok, amikre szívesen befizetnék, csak az általános kártyámat nem merem ilyenre használni. Mostmár csináltatnom kell internetes vásárlós kártyát... Milyen kártya ajánlott amúgy? MasterCard dombornyomottat szoktam hallani, hogy nem szokott vele gond lenni. (OTP-s vagyok) Illetve az mindegy, hogy csak bankkártya vagy hitelkártya is?
Jha, és persze köszi a választ!
Aktív témák
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest