- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Aktív témák
-
szige
tag
válasz
Drachoo #15109 üzenetére
Csak hogy jól értem-e: 2.3.3-tól megy az előlapi kamera, az előtt meg csak a fő? Nekem most 2.2.2 van fent, ezzel a másik felet tökéletesen látom videóhívásnál, de ő engem nem (meg én magamat sem csak fekete képernyő). Ráadásul azt írja ki, hogy a partner nem képes videóhívást fogadni, pedig ő egy laptop előtt ül, és ugye részéről minden működik is.
Valakinek sikerült összehozni skype videóhívást 2.2.2-es szoftveres telefonról?@ VINIKOR: battery drain az, amikor valami leszívja az akkumulátort, értsd, sokkal gyorsabban lemerül.
Másik kérdés: olyan app, amivel a telefon nyitás módja változtatható? Pl. HTC_nél nem le, hanem a szokásos jobbra húzás?
Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest