Aktív témák
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz
vinikorn #28526 üzenetére
Root Uninstaller, MyBackup, Astro File Manager
TRob1: Na hát nálam nem működik a gmail értesítés, hiába lett elvileg javítva. Most jött egy levél, rezgett, villogott, felül jelzi is, de az asztalon kint lévő gmail ikon mellett nincs szám.
Vagy csak, akkor működik, ha a dokkra teszem?
-
fatal`
titán
Nálam másodszorra elfogadta, de azóta még nem jött e-mailem.
Ha már itt tartunk: Nem lehet valahogy beállítani, hogy a nem fogadott hívások értesítése ne a tárcsázón, hanem a kapcsolatokon jelenjen meg? Csak ezért tartom kint a dockon a tárcsázót, jó lenne a helyére a gmailt tenni, hogy ne kelljen lapoznom miatta (másik asztalon van az ikonja).
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #28398 üzenetére
\\ipcím sajátgépbe, total commanderbe vagy a start menü keresőjéb Pingelni nem fogod tudni mert le van tiltva, a windows hálózati helyek kezelése meg egy szar. Esetleg rákereshetsz az ipre, mint hálózati gép.
-
fatal`
titán
Nekem is N-es Wifim van (300mbps, ami gyakorlatban max 100 notebookok között is), de telefonon sosem lesz gyorsabb, legalábbis még senkitől sem hallottam. Ezeknél a pici eszközöknél úgy vettem észre, hogy, amire ráírják az n-t, az általában hozza a G-s (~20mbps gyakorlati) sebességet.
-
fatal`
titán
válasz
St3ven #28165 üzenetére
Én a duplatapit nem használom, mert kétujjas zoomot használok, de, ahogy néztem normálisan zoomol, igaz ez Mobile és nem Mini.
Az Opera Mobile tud asztali Operáról szinkronizálni, többek között ezért is használom.
(#28168) engine88: Abban sehogy. De a legtöbb oldalon ott van egy váltás a teljes nézetre gomb, pl. mobilarénán is. Mondjuk nem értem miért szereti mindenki a teljest, itt is sokkal kényelmesebb a mobilverzió nekem, nem kell állandóan zoomolgatni.
(#28169) bsanya: Timerrific.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #28126 üzenetére
Ennél szerintem egyszerűbb, ha felírja milyen appok futnak és megnézi a marketen, hogy melyik app kapott olyan engedélyt, hogy ébren tarthatja a kijelzőt.
(#28159) St3ven: Ez mind igaz ám az Operára is (legalábbis a Mobilera), kivéve a duplatapi zoom mértékének beállíthatóságát. De majd lehet én is kipróbálom ezt a csónakos böngészőt.
-
fatal`
titán
Na akkor itt az én listám
Alarm Clock Xtreme
Barcode Scanner
Calculator++
BSPlayer Lite
ConvertPad
DroidSail Super App2SD (ROOT)
eBuddy (mert egyszerre tudok belépve maradni WLMen a telefonon és a PC-n is)
Free Eng-Hun Dictionary (Offline szótár)
Fruit Slice (szerintem jobb mint a ninja)
Opera Mobile
Go Launcher Ex
PlayerPro
QuickPic
SoundHound és Shazam (mindkettő mást talál meg)
Remote VNC
TeslaLED
SwiFTP
Timerrific
Root Uninstaller Pro (tud fagyasztást és backupot is, bár a program adatait nem tudom visszateszi e, én nem használok backupot csak a freezet és sokkal olcsóbb, mint a TBP)
Total Commander (LAN és FTP pluginnal)
SeriesGuide
Wiki Mobile
Camera 360 Ultimate (ha valaki fényképez, én nem szoktam, de letöltöttem, mert free volt)
Angry Birds + Rio + Season
aTilt 3D Labyrinth
Traffic Panic 3D (sajnos a tűzoltótól és a tankertől fagy, remélhetőleg majd javítják)És persze widgetnek a
Beautiful Widgets
Pure Calendar Widget (Agenda)
Pure News Widget -
fatal`
titán
Melyik a legjobb ingyenes hangrögzítő alkalmazás?
-
fatal`
titán
A mai napon akciós a Modern Combat 3 is, ha valakit érdekel, 1$, mint a többi Gameloft játék.
-
fatal`
titán
válasz
Tomi0703 #27596 üzenetére
Elvileg igen, amennyiben a beállítások, billentyűzetnél visszaraktad a pipát a nemzetközi billentyűzet elé.
De szerintem nem mindet távolítottad el, ezért mondtam, hogy a fenti menüpontnál nézd meg mi van bepipálva. Esetleg indítsd újra a telót. Ha végékpp nem megy, akkor gyári beállítások.
-
-
fatal`
titán
válasz
matyi012345 #27580 üzenetére
Task Killer felesleges. Majd bezárja, ami nem kell, task killerrel csak az aksi időt csökkented.
-
fatal`
titán
válasz
vinikorn #27567 üzenetére
ROOTolt telóhoz AdFree. Nem rootolt telefonhoz csak olyan app van, ami kikapcsolja a netet bizonyos alkalmazások indításánál, és kilépéskor vissza. Máshogy nem tudsz szűrni.
(#27568) krisi047: Smart Keyboardban lehet állítani a méretet, van trial a marketen, próbáld ki. Azt hiszem a SwiftKey X is tudja.
-
fatal`
titán
Boldog új évet mindenkinek!
Egy jó kis app ROOTolt telóra:
Mindent át tud helyezni, azt is, amit egyébként nem lehet. Persze a widgeteket és azokat az appokat, amik riasztást adnak nem lehet (pontosabban lehet, csak nem fognak működni), de minden mást igen.
-
fatal`
titán
Én ezt használom, a widgetjét nem csak a notification bar kijelzést, mert ez tetszik a legjobban, de ez szubjektív.
A Widgetje is szép, csak nekem nem kell.
(#27505) frisco: Köszi, pont a widgetek tetszettek, de szinte mindenhez van sense stílusú widget, most vettem észre, hogy purehoz van sense skin és jól néz ki, meg van rss widgetje is a fejlesztőnek.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
A LauncherPro-t már nem fejlesztik? Tetszik, de gondolom nem ICS kompatibilis.
-
fatal`
titán
Tegnap próbáltam megvenni egy appot, de nem volt elég pénz a számlán ezért elutasította. Most már rákerült annyi pénz viszont nem tudom megvenni, mert azt írja megvásárolva (weben is).
Telepíteni persze nem tudom, mivel megvéve ugye nincsen ezért rögtön 403-as hiba. A megrendelést már töröltettem, de még mindig purchasedet ír.
-
fatal`
titán
Egy csomó appra a webes marketen azt írja, hogy installed, pedig már régen nincs a telefonomon, csak korábban volt (azóta már gyári beállítások visszaállítása is volt).
Hogy lehet ezt visszaállítani, hogy érzékelje, hogy már nincs fent?
-
fatal`
titán
Egy hasznos cucc.
Adb File Plugin for Total Commander
Ez nyílván a PC-s tcmdhez van, úgyhogy félig offtopic, gondoltam hátha érdekel még valakit rajtam kívül.
-
fatal`
titán
Rengetegen kerestek emelkedő csengést.
Elvileg a beállított hangerőtől kezdi emelkedtetni a legmagasabbig, szóval, ha valaki tényleges emelkedő csengést szeretne, akkor vegye le a hangerőt és használja ezt az alkalmazást.
Nem próbáltam, de azt írják a commentek között, hogy működik.
-
fatal`
titán
Total Commander és a hozzá való LAN Plugin
ghisler.com/android.htm
ghisler.com/androidplugins(#27065) domerator: Nem, ez a fájlrendszer korlátja, 32bites. Ezért lenne jó, ha az android támogatna exFATot vagy NTFSt. Mert ext2-t kezel, de azt meg a windows nem.
(#27072) Fehércápa: Nincs, ez a rendes Angry Birds Rio.
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #26950 üzenetére
Én pl. a PlayerPROból tudtam kicsikarni a legjobb hangminőséget, csak tedd fel hozzá a DSP Packot és kapcsold be az EQ-t vele. Többet tud, mint a PowerAMP, szerintem ezt fogom megvenni, és már ICS alatt sem lesz probléma, mert kompatibilis vele a legújabb verzió. (Bár ez gondolom PowerAMPpal sem lesz probléma).
Főként a shaking és a hangerőszabályzós léptetés tetszik benne, amit a poweramp nem tud.
FLACot, Folder Playt stb. ez is tud. Neked kell eldönteni melyik jön be a legjobban. Van trial a marketen mindegyikhez.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #26799 üzenetére
Nem nekem volt problémám vele. Opera Mobilet használok, tökéletesen működik a flash.
-
fatal`
titán
válasz
macimeister #26793 üzenetére
Total Commanderhez van LAN plugin.
ghisler.com/android.htm
ghisler.com/androidplugins -
fatal`
titán
válasz
atillaahun #26786 üzenetére
Én is azt használom, én a készülék miatt mondtam, mert nincs a Defyvel gyakorlati tapasztalatom, de mivel ARMv7 CPU van benne, ezért elvileg mennie kell.
-
fatal`
titán
Nekem meg pont a Smart Keyboard jött le a legjobban a QWERTY miatt. Ez az egyetlen, ami tud olyat, hogy hosszú nyomás után rövid nyomásokkal váltsak az ékezetek között. Swiftkey pl. képernyőn nekem jobban tetszik, de qwertyről smsnél nem kezeli a magyar ékezeteket és a képernyőn kell amúgyis tapicskolni.
-
fatal`
titán
válasz
pethYeti #26723 üzenetére
Az van, de a hangerőgombbal való léptetést és shakinget nem tudja. Utóbbihoz van app a marketen (fizetős ráadásul), de az is csak bekapcsolt kijelzővel megy, szóval semmit sem ér. Én ezek miatt használom a PlayerPROt.
(#26727) zzz03: Nem tudom mi lehet a hiba oka, én nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy a gyenge hardver? Ha a DSP-t bekapcsolod, akkor nem az android zenelejátszó rutinjait alkalmazza. Esetleg vedd feljebb az audio buffert a beállításokban hátha.
(#26732) zzz03: Ok, ezt csak később olvastam.
(#26741) dokee78: Maestroval nem lehet neten fizetni, sima Visa Electronnal, vagy Mastercarddal pedig bankfüggő. Az OTPnél lehet, a Visaval fizettem is többször, amíg OTP-s voltam. Ezért is lepődtem meg, hogy a CIBnél le van tiltva, de azóta már megkaptam az Internetkártyámat.
(#26742) Attila0313: Class6, mert a felvételhez elég és a kis fájloknál, amiket a programok írkálnak a kártyára, gyorsabb, mint a Class10.
-
fatal`
titán
PlayerPro, mert:
- Ugyanolyan jól szól
- Olcsóbb
- Tud hangerőszabályzóval (ha bekapcsolod a lockscreenjét, mindegy milyen romod van) és shakinggel léptetéstMa jött új verzió, ICS kompatibilis lett, pár bugot javítottak, skinezhető a widget (bár bugos, mert újraindítás után nem tudja betölteni, gondolom pár nap és javítják).
(#26706) kerxy: Ezt kb mindegyik tudja, ha kikapcsolod a repeatet. De a PlayerPRO és a PowerAMP biztosan.
-
-
fatal`
titán
Lejárt a szerkesztési idő.
Letöltöttem a Camera360at és a Traffic Panic 3D-t is korábban. Kérdés: Ha majd újra visszakerülnek fizetősbe, akkor azért frissülni fog a marketről?
És ha eltávolítom az appot, vagy újrarakom a teló szoftverét, akkor le tudom tölteni újra?
-
fatal`
titán
válasz
Psychonaut #26503 üzenetére
Tudom, de a Google nagyon pontatlan.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch
- Formula-1 humoros
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged