- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
cintula187 #23665 üzenetére
Nézted a beállított mail cím webes felületét, ott működik a szolgáltatás?
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #23352 üzenetére
HTC Hub / widgetek / feljegyzések.
-
petipetya
nagyúr
válasz
brp88k #23028 üzenetére
Nálam a Remote Desktop remekül bevált arre a célra.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Speeedfire #22975 üzenetére
Bizony, mert csak elolvastam a mail címedet és ee-vel írtam. Viszont most már másoltam és ekkor láttam, hogy eee-vel írod. Küldtem valamit.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Speeedfire #22962 üzenetére
Van, a postaládádban keresd.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
Keresztapper #22769 üzenetére
Szőke nincs? Ezt most komolyan kérdem.
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Gmaps, de szerintem alig érint valakit: kép
-
petipetya
nagyúr
válasz
hodostamas #22352 üzenetére
Emiatt kérdezted, igaz? kép
Csak ezt az egyet ismerem, és mivel nem akartam mp3-ban letölteni így nem is kerestem.
-
petipetya
nagyúr
Valóban.
Megnyitottam 3 oldalt a Dolphin Miniben (facebook web, mobilaréna web és köponyeg.hu) és 65MB-ot hasít ki a memóriából.
Sajnos az Opera Minire nem lehet optimalizálni az oldalt, Parci itt elmondta az okát. Viszont domerator átállította http-re a socket-et, ezt érdemes lenne megpróbálnod.
Ha nem válik be, akkor a nemrég kiadott Bolt nevű böngészőt is érdemes megnézned, amely hasonló elven tömörít, mint az Opera Mini.
-
petipetya
nagyúr
Ezt a címet próbáltad már? Az lényegtelen, hogy mire van állítva a böngésző azonosító, nálam például desktop-ra:
http://m.mobilarena.hu/temak/kedvencek.html -
petipetya
nagyúr
válasz
Psychonaut #22194 üzenetére
Tényleg mérföldet írt, de én km-nek olvastam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #22191 üzenetére
16 km sugarú körben (vagy inkább négyzetben) menti el az adatokat - fotó
-
petipetya
nagyúr
TRob1 és RazorGTR1: köszönöm!
-
petipetya
nagyúr
válasz
aggleány #22132 üzenetére
Én is csak saját magamra hallgatok ez ügyben, illetve a korrektnek tűnő leírásokra is. Ezáltal alakult ki ez a rutin:
- Új telót bekapcsolom és megnézem működik-e, majd kikapcsolva felrakom a töltőre egy egész éjszakára.
- A telefont minden éjjel töltöm, a mechanikus időzítő 01:00-04:00 között engedi tölteni.
- Persze napközben is szoktam tölteni, hiszen 30%-al még haza sem indulok el vele, nem hogy máshová.
- Sosem merült még le az aksim és nem is hagynám. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #18321 üzenetére
Megint jegyzet alkalmazást váltottam, a választás a
Note Everything Pro-ra esett.
Eddig különböző fülek alatt voltak a jegyzetek (vásárolni, jegyzetek, torrent stb.), ezeket egy fül alá akartam tenni, mert nem nézegetem végig az összeset. Ezt persze megtehettem volna a régi progival is, de ennél többre volt szükségem:
- Egy közös mappa alatt egy mozdulattal új szöveges jegyzet, lista stb. létrehozása.
- Kép jegyzet létrehozása: ugyanis a vásárlások alkalmával a francnak van kedve keresni a 600 ugyanolyan termék közül, ott a fotó és célirányosan azt kutatom.
- A legfontosabb kritérium pedig az volt, hogy a felső panelen is ott figyeljen némelyik jegyzet. Ugyanis hiába volt meg a teendő, nem csináltam meg vagy csak kinyomtam az értesítőt mert nem tudtam elvégezni, később pedig már nem volt a fejemben. Viszont a felső panelen ott van az ikonja és a teendő, amely egészen addig nem tűnik el, amíg nem végeztem el.Illetve még van pár extra funkció, melyek tetszenek benne:
- A jegyzeteknél a felső panel testreszabható, jegyzet/teendő típustól függően.
- Automatikus backup.
- Az értesítési sávból is egy mozdulattal tudok hozzáadni új jegyzetet/teendőt, melyet a vissza gombbal el is menthetek.Nagyon meg vagyok vele elégedve mivel villámgyors és logikus a felépítése, a plusz funkciók pedig nem bonyolítják túl.
jegyzet
-
petipetya
nagyúr
válasz
domerator #22041 üzenetére
Restart után tényleg van hatása, megszűnt az a kínos semmibe való töltés új alkalmazás telepítése és a meglévők frissítése során. Ám ezt leszámítva bűn lassú.
Gondoltam, hogy a 2-es fiók alól visszateszem az 1-es fiók alá a renitens alkalmazásokat. Fogtam pl. a flash playert és töröltem a frissítéseit a 2-es fiók alól, majd átváltottam 1-es fiókra és ott rákerestem majd telepítettem.
Az eredmény az lett, hogy most már az 1-es és 2-es fiók alatt is látszik.
-
petipetya
nagyúr
sssz és porse: Most ugrik a majom a vízbe: a telefonban az elsődleges fiók van megadva elsődleges email címnek, hiszen ezzel lett aktiválva. A Market-ben viszont sehogy sem lehet kiválasztani az elsődleges fiókot, emellett némelyik rendszeralkalmazás (gmail, google maps stb.) a másodlagos fiókot kiválasztva jelenik meg a saját alkalmazások alatt, holott az elsődleges fiók alatt kellene ezeket látni.
domerator: lehet, hogy nem csípi az avatarunkat a Market.
-
petipetya
nagyúr
Mit értesz az alatt, hogy nem megfelelően számláz? Neked x hónap 7-től (0 órától) - következő hónap 6-ig (24 óráig) tart egy számlázási ciklus. Ha a progiban beállítod, akkor az is így számolja.
Ha a progi adataid akarod tötölni, akkor nyomj a beállítások / alkalmazások / alkalmazások kezelése / xy progi / adatok törlése gombra.
-
petipetya
nagyúr
válasz
78zolika #21776 üzenetére
A teljesség igénye nélkül íme pár hasznos alkalmazás:
alarmdroid - ébresztő, a megszakítása reggel rázásra is történhet
apps organizer - a főképernyőn egyéni ikonos mappák létrehozása
dnd call blocker / blacklist - hívás szűrő
bpmenetrend - bkv menetrend
bsplayer lite - média lejátszó
documents to go - office csomag
dolphin mini - böngésző
droidstats - sms, hívás, mobilnet és wifi számláló
dropbox
elixir és elixir widget - szenzorok, telefon infók és a mindennap használatos widgetek
es file explorer - fájlkezelő
huf/deviza - valuta árfolyamok
instant heart rate - pulzus mérő
made in Hungary - magyar nyelvű alkalmazások
névnapp - 2x1 névnap widget
passdroid - jelszavak tárolása jelszóval védve
picplz - képfeltöltő
push up - fekvőtámasz manager
seriesguide - sorozatok nyomonkövetése
settings profile lite - profilok
skitch - képszerkesztő
sms scheduler - időzített sms
task list - tennivaló lista
tubemate - youtube letöltő -
petipetya
nagyúr
válasz
Psychonaut #21673 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
Psychonaut #21673 üzenetére
Ment emailben.
-
petipetya
nagyúr
Van valakinek működő és kipróbált módszere az outlook-ból pár ezer névjegy átvitelére a gmail címtárba?
-
petipetya
nagyúr
Príma az új market használat közben...
A nyitólap olyan hézagos, mint egy csöves fogsora: kép1
A saját alkalmazások listájánál csak várok: kép2
Ez pedig később fogadott, nem tudom melyik oldalt akarta betölteni de nem sikerült neki: kép3
Ezt csinálja, amíg meg nem unom és inkább nem frissítem az alkalmazásokat vagy nem akarok letölteni semmit. Ideje átszokni az appbrain-re.
-
petipetya
nagyúr
válasz
domerator #21292 üzenetére
Skynet fórumán elég komolyan beleásta magát egy-két ember ebbe az elektromos cigi témába. Kitapasztalták azt, hogy mit-mennyit-mennyiért kell vásárolni és olcsóbban jönnek ki, mint a rendes cigivel. Csak olvasgattam, mivel engem nem érint a dolog, de érdemes lehet átgondolni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #21045 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
Szerintem semmi értelme.
Olvastam már olyan leírást, amely dicsőítette ezeket az alkalmazásokat, de láttam olyat is amiben nem ajánlották a használatát.
Arra hivatkoztak, hogy ha folyamatosan meg van szakítva a wifi/mobilnet, akkor azzal több energiát használ a telefon mint ha nem lenne (hasonlóan a task killerekhez).
Én csak azt tudom, hogy a telómat éjjel 1-4 között tölti a mechanikus időzítő. Egy szabadnapon reggel 7-kor átkapcsolom a telefont a repülő módból a normálba, melynek során folyamatosan wifin van és 2db gmail fiókot szinkronizál. Nem nyúlok a telefonhoz csak délben, akkor még 100%-on van az aksi.
Ebből kifolyólag felesleges lenne ki-bekapcsolgatni a wifit 15 percenként és más dolgot beállítani, amelynek során tényleg többet dolgozna a telefon mint most.
-
petipetya
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #20883 üzenetére
50-150 között. Mikor megvettem az 1GB ROM-mal rendelkező telefont akkor elborult az agyam és 130valamennyi alkalmazás volt fent. Most olyan 60-70 lehet.
-
petipetya
nagyúr
Köszönöm. Az esemény nevéhez odaírtam az időintervallumot is (Beo x:xx-y:yy) így már rendben van, látom és nem kell gondolkodni vagy fejben számolni. Tesztelem az alkalmazást 1 napig. Jól jön, mert sűrűn nézem hogy kell gályázni az adott héten.
Ezeket amúgy az ingynes verzióban is meg lehet csinálni. Úgy látszik, hogy csak a reklám mentesség a különbség.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged