- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
schmo07 #19306 üzenetére
a missed it-nél annyi app-ot adsz hozzá, amelyiktől értesítést akarsz, amennyit akarsz.
-
sssz
őstag
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19190 üzenetére
az adw-ben is van mappa, csak ott nem mappának hívják hanem katalógusnak. gyakorlatilag olyan mintha minden csoportodnak külön app drawerje lenne. tudsz köztük váltogatni, lépegetni.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19178 üzenetére
nekem a legszembetűnőbb különbség az app drawer gyorsasága és a kezdő képernyők görgetési sebessége és a visszapattanás szabályozhatósága.
TRob1: azt hiszem már 2.58-nál tartanak.
-
sssz
őstag
válasz
TazLeacher #19174 üzenetére
de most ugye az EX verzióról beszélsz mindkettőnél? mert a sima adw tényleg elég vacak.
-
sssz
őstag
válasz
TayRol #19169 üzenetére
sokkal gyorsabb szerintem (az app drawerben érezhető ez a leginkább). rengeteg beállítás, pl a képernyő áttűnések, megnyitások, ikonok fliratának a színe, mérete változtatható, maguknak az ikonoknak a mérete változtatható. a különböző témák kombinálhatók, tudsz az ikonok mögé egységesen vagy eltérő színekben hátteret rakni (iphone stílus) mindenféle téma nélkül és még sorolhatnám
-
sssz
őstag
de nem drága és ennyi pénzt megér.
ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy a telefonon konvertálj akkor a pc-re ezt ajánlom: linkpetipetya: örülök, hogy tetszik
én már nagyon régóta ezt használom. időről időre kipróbálok másikat, de szinte rögtön visszatérek, mert egyik sem olyan jó mint az adw ex.
-
sssz
őstag
media converter
nagyon jó, én már egy ideje használom -
sssz
őstag
-
sssz
őstag
jesszus, akkor még tizenéves vagy
) (nem kénne már aludnod?
)
na mostmár végképp öregnek érzem magam
nem baj,akkor is a kivételek közé tartozol
a szmájlit meg csak később vettem észre
Tényleg jó telefon, de az android után engem zavarna, hogy egy stylushoz van "kötve a kezem".
-
sssz
őstag
Dehogy!!! A jelenlévők természetesen mindig kivételek!!
Meg ne sértődj kérlek!!!És - ugyan nem tudom melyik korosztályhoz tartozol - de gondolom a 20as éveidet taposod, szóval már nem tartozol az ifjú nemzedékhez
Én a 32évemmel már aggnak számítok ebben a társaságban
A Mammutnál találkozunk majd. Remélem megoldja a gondot, mert nem szeretne a párom másik telót. Imádja azt a Diamond-ot. Bár én erőteljesen próbálom rábeszélni az Androidra
-
sssz
őstag
válasz
beefjeez #19095 üzenetére
topic lehet nincsen róla de a google mindig jó barát.
Íme: psx androidon
-
sssz
őstag
nem erre gondoltam, hanem arra, hogy hogyan próbálod letölteni az appot a marketról.
1. lépés: a pc-n nyitsd meg android marketet. a jobb felső sarokban lépj be a gmail fiókoddal a marketbe.
2. lépés: a kiválasztott appnál kattints az installra és ha az az app kompatibilis a telóddal, akkor le tudod okézni a letöltést.
3. lépés: a telefonodon aktiváld a wifit vagy a mobilnetet és várjál egy kicsit. magától elkezdi letölteni majd a telóra. persze csak akkor, ha a telódon beállítottad ugyanazt a gmail accountot és már beléptél legalább egyszer a marketbe (azaz elfogadtad a felhasználási feltételeket).Ha eddig is így csináltad és nem működött, akkor elképzelhető hogy csak egy factory reset azaz gyári beállítások visszaállítása segít.
Illetve még érdemes meggyőződni , pl egy honlap megnyitásával a telón, hogy a net valóban működik-e rajta.
-
sssz
őstag
válasz
fungeld #19021 üzenetére
Eleve nem tudjuk milyen telefonod van. Ez a forum általános, nem pedig telefon specifikus appokkal foglalkozik.
Hamarabb tudnak neked segíteni, ha a telefon forumában kérdezel ilyesmit.jeni: javaslom olvasd el ezt: link
mijos: a telefonon választottad ki a marketről amit le akarsz tölteni vagy a PC-n? Ha aPC-n, akkor egyszer be kell jelentkezned ott is a gmail fiókodba, utána az általad kiválasztott appnál kattints az installra. A telón az app csak akkor fog települni, ha van internetelérés, akár wifi akár mobilnet. Ha a telón léptél be a marketre és ennek ellenére nem települ az app (mert gondolom ilyenkor aktív a net, hiszen akkor a market se menne), akkor csinálja az alkalmazásoknál a marketnál egy cache ürítését, attól általában megjavul.
az USB kábel teljesen felesleges minden esetben a marketről való telepítéshez.
-
sssz
őstag
nem hiszem hogy azzal sokat érnél el ha leszednéd a facebook app-ot a telódról. a probléma az hogy miért nem tudsz hozzáadni facebook fiókot. ez biztos hogy nincs összefüggésben azzal, hogy fenn van a facebook app a telódon és már be is jelentkeztél oda.
inkább próbálj erre a motoblur vagy mire rákeresni, szerintem itt lesz valahol a megoldás.szasanyi: elindítod a programot a telódon, nyomsz egy menü gombot és ott vagy van olyan hogy info vagy about. ha nincs akkor olyan biztos van hogy setting. akkor valószínűleg a settingben a legutolsó sorok egyikében van ez az információ.
-
sssz
őstag
ez érdekes. attól még, hogy már beléptél a facebook app-al a facebookba a telódon még fel kellene tudnod venni a fiókokhoz a facebook-ot. az biztos, amig ott nincsen a facbook fiókod, nem valószínű, hogy össze tudod rendelni a google contact-tal
még annyi jutott eszembe, hogy esetleg próbálj meg másik app-ot a marketről leszedni a gyári contact kiváltására. hátha azzal - ha máshogy nem is - manuálisan meg tudod adni a kapcsolatokat a facebook és a névjegy között. rengeteg contact app van a marketen ami free..
-
sssz
őstag
válasz
szasanyi #18988 üzenetére
bemész az adott program névjegyébe.
tib85: a Defy saját topicjában próbáltad már? Ott az 1. hsz-ban ezt írják:
- Mi az a MotoBlur?
Röviden: az egy szar. Itt található róla egy angol nyelvű tájékoztató: [link] A MotoBlur alapvetően két részből áll: egyrészt jelenti a Motorola saját homescreen felületét, másrészt például olyan szolgáltatásokat, hogy a MotoBlur accounton keresztül pl. a Facebook profilt össze lehet hangolni a telefonkönyvvel.
- Nem ajánlja fel MotoBlur account létrehozását a telefon, mit tegyek?
Alapvetően két ROM fordul elő a Defyken: az egyik, amelyikben teljes értékű MotoBlur van, ez van általában a GSM boltos telefonokon (angolul “blur version”-nek hívják). A másik pl. a T-mobile és a Vodafone által is forgalmazott készülékeken található szoftver, amit mi "fél MotoBlur" vagy "Blur-mentes" verziónak nevezünk (angolul “deblur version”-nek hívják). Itt nincsen account létrehozási lehetőség (bár az ikonja megjelenik, mégsem lehet Facebook accountot sem hozzáadni), és az ezzel járó sallang, csak a Motorola felület. Ezt lecsekkolni a Settings/About phone/System version menüpont alatt lehet, az előbbiek Blur_Version jelölésűek, az utóbbiak Moto_Version jelölésűek. Tapasztalatok szerint a Moto_version kicsit gyorsabb, bár ez főképp a 2.21/2.34-es verzióknál volt észrevehető. A Build number megmutatja, hogy pontosan mi a szoftververziód száma (2.21, 2.34, 2.51, stb.).
- A telefonkönyben megjelentek a Facebook kontaktok, de nincs szükségem rájuk, mit tegyek?
Menj a Facebook alkalmazásba, ott a settings menüben a don’t sync lehetőséget válaszd, és máris eltűnnek a Facebook ismerősök a telefonkönyvből. A másik lehetőség, hogy a telefonkönyvben elrejted a felesleges kontaktokat. -
-
sssz
őstag
válasz
Luissimo #18839 üzenetére
akkor itt néz még körbe: index forum
bár itt se epub formában teszik közzé általában, viszont konvertálni félperc.
bátran kérjél az emberektől a megadott email címeken
-
sssz
őstag
válasz
Luissimo #18829 üzenetére
itt rengeteg letölthető könyvet találsz. mek
marketes verzió:könyvkatalógusinnen én pdf-ben töltöm le a könyveket és vagy a gépen ezzel vagy a marketről letöltött media converterrel alakítom epub formátumra.
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #18824 üzenetére
témák vannak rá. sőt, lehet több témát kombinálni, ha egyikből pl csak a dock, a másikből az ikonok tetszenek.
gyári widgetek nincsenek hozzá, de pl van sense téma (én még nem próbáltam) abban lehet hogy van valami ilyesmi widget. De olyan eemberek, sms, stb widgetet le lehet tölteni a marketről bármilyen launcherhez mint ami a Sense.ben van alapból.
Viszont elképesztően gyors launcher az ADW EX
én nagyon szeretem
pl az app drawerben a vízszintes görgetésre ha állítod, az valami embertelen gyors
a GO EX app drawerje ehhez képest csigabiga
-
sssz
őstag
úgy, hogy nem azt használom
a my backup pro ugyanazt tudja. természetesen ha rootolt a telód akkor ez is tud plusz funkciókat.
pont ezt mondtam. egy programot javasol mindenki ilyen célra, és az rootot kér. pedig van más is, csak nem néznek körbe a marketen.
és az iy fontos hogy valaki mit szeretne lementeni. ha csak az smseit , mail, stb alap dolgokat, ne javasoljunk már neki rögtön egy olyan progit, amihez rootolnia kell, mikor van más megoldás is.
-
sssz
őstag
válasz
sunahunter #18726 üzenetére
pontosan, hiszen ezt is írtam és így is gondoltam. Csak szerintem vannak olyanok, akiknek mindegy milyen telefon, ha android akkor rootolni kell
Megértem ezt az álláspontot olyanoknál, akik fejlesztők androidra, vagy más platformra és megszokták a teljes hozzáférést, de szerintem nem túl jó, hogy látatlanba minden mezei felhasználó, még vásárlás előtt azt hallja, hogy mindenkép rootolni kell, mert csak új jó egy telefon.szerintem érdemesebb egy kicsit várni, olvasgatni fórumokat az adott telóról, nem rögtön a kibocsátás után megvenni, mert akkor még a szoftver erősen bugos rajta,( esetleg pénzt gyűjteni addig is egy másikra) és utána telefont venni. Így megkímélhetjük magunkat rengeteg kellemetlenségtől és sok időt spórolhatunk azzal, hogy nem kell fölöslegesen romokat cserélgetni
Na, de ez már tényleg off. Hagyjuk a témát
-
sssz
őstag
DonMedve: jól látod, alap romon nem megy csak CM7-en.
rizso: én ezt használom: battery status bar
Nagyon sokféle skin, szinte semmit sem fogyaszt.
-
sssz
őstag
nem vagyok érzékeny, csak más unom ezt a "keresztrefeszítést" amiatt ha valaki nem rohan rögtön a telefon vásárlása után rootolni. Aláírom, vannak olyan telefonok - és talán ezek vannak jelenleg többen - amiknél a helyhiány miatt rootra adja a fejét a felhasználó.
Nekem HTC Desire S telefonom van. 768 MB RAM / 1100 MB ROM a telefon memóriája és tárhelye. de hely se memória hiány miatt nem kell rootolnom. nem szórakozok quadrant pontokkal mert semmit nem jelentek, alacsony pontszám mellett is hasíthat egy teló. jelenleg adw ex launchert használok. azért hogy 2-3 programot, ami root jogot kér, azért nem fogom rootolni a telót, mert a DS-re nem sok jobb rom van mint a gyári.
érdekes mennyire kényes téma ez pedig ha belegondolsz egy munkahelyi hálózaton - jobb esetben . sincsen rendszergazdai jogot a PC-dhez. És a windows se ad neked alapból ilyet.Mert a rendszergazdai jog nem egyenlő azzal hogy tudsz-e telepíteni valamit a
telódra/Pc-dre vagy nem.Zárjuk le a témát, mert már unom, hogy mindig nekem kell védekeznem valamiért, ami nem bűn. A gyártók se nagyon támogatják a rootot, még ha a felhasználók háborognak is, hogy az android platform "buherálásra" termett, hiszen mindenki fejvesztve próbálja visszaállítani a telefonját garancia előtt.
petipetya: valóban, a DS ilyen telefon.
-
sssz
őstag
nem egészen értem miért estek nekem ugy, hogy egyáltalán nem ismeritek a beszélgetéseinket erről RazorGTR1-al a Desire fórumról. ha jobban végigolvastad volna a hozzászólásomat akkor látnád, hogy már rootoltam telefont, használtam custom romot. jelenleg olyan telefonom van aminél egy indokot sem tudok arra hogy rootoljak. ennyi. azt meg felejtsétek már el hogy root nélkül nem lehet normálisan használni egy telefont. lehet. pont arra amire valo.
-
sssz
őstag
válasz
petipetya #18692 üzenetére
ezt csak mi értjük ketten RazorGTR1-vel
a lényeg hogy próbáltak a Desire fórumban páran rootolásra csábítani és ellenálltam
és azzal hogy találok olyan appokat, amik lehetővé teszik a telónak rootlás nélküli bizonyos szintű testreszabását (amihez általában root kell), talán páran meggondolják mégegyszer hogy rootoljanak-e
-
sssz
őstag
ha valaki nem híve a rootolásnak, de szeretne -valamilyen szinten- személyre szabott status bar-t, annak ajánlom a marketről ingyenesen letölthető super statusbar appot. még bőven van hova fejlődnie, de már most is egy nagyon jó kis progi. linkelni sajnos most nem tudom, mert telóról írok, de marketen nem nehéz rákeresni.
-
sssz
őstag
válasz
HollyBoni #18617 üzenetére
ok, de hol és mire kell kattintanom ha elő akarom hívni azt a térképrészletet?? mert próbaképpen letöltöttem egyet, aztán bezártam a mapset, aztán megint megnyitottam és nem találtam semmi olyan menüpontot vagy valamit ahol elő tudtam volna varázsolni a letöltött térképrészletet.
-
-
sssz
őstag
válasz
DeathAdder #18489 üzenetére
persze. ha a pc-n van wifi modul, akkor azzal is (wifi hotspotként működik a teló), ha nincs akkor usb keresztül. azt hiszem ezt 2.2 óta tudják az androidos telók. abeállítások/ vezeték nélküli hálozatok menüpontban keresd.
-
sssz
őstag
válasz
aggleány #18347 üzenetére
olyan nincsen szerintem hogy eltűnik egy ikon, ha nem piszkáltad a gyári romot. nincsen olyan néven, hogy böngésző, web, vagy asszem anno a t-nél úgy volt hogy web and walk.
haa az ikont nem találod az app drawerben az alkalmazás listában a beállításoknál ott kell lennie. -
sssz
őstag
hogyan lehet használni az amazon appstore-ját??? letöltöttem a mobilra az appot, beállítottam mindent, megadtam az adataimat, stb, de mikor rákattintanék valamire hogy letöltöm, kiírja hogy az én országomban nem elérhető.
most akkor mi van??? mégis meg kell változtatni hozzá a régiót mint eddig az amazon mp3hoz??
-
sssz
őstag
válasz
Schuey #18244 üzenetére
akkor nagy bajban leszel egy androidos telóval, mert ott mindenhez kell gmail fiók és mindent össze is köt vele, amit csinálsz a telón. pl ha a marketből letöltesz valamit vagy vásárolsz ott valamit, az megjelenik a fiókodban is. ott van a nevd, címed, kártyaszámod.
ehhez képest semmi az, hogy pár ismerősödnek a nevét és a telefonszámát szinkronizálos a gmail fiókodba.
vagy pl. ha bekapcsolod a wifidet vagy a mobilnetedet, a google maps rögtön bepozicionál, azaz a google tudja rögtön hol vagy.ha ezektől mind félsz, akkor ne vegyél androidos telót, mert semmi értelme, a lényeget nem fogod hazsnálni pont.
-
sssz
őstag
válasz
GrandS #18211 üzenetére
de nem teszi valamiért. ezt a saját bőrömön tapasztaltam éppen a múlt héten. kinn, horvátországban, a nyaralónál volt open network. na mondom nagyszerű, felcsatlakozok
felléptem, szuper térerő, mégse tudott semmit se csinálni a teló, nem töltött be és le semmit se.
elmentem a recepcióhoz, mondom mi a probléma, erre mondja a hölgy , hogy valóban nyitott, de jelszóval védett mégis. meg is mutatta egy pc-n. a telón ilyen ablak nem jött elő. pontosabban ez nem is ablak, hanem mikor beírod a honlap címet amit meg akarsz nyitni, akkor ez a "honlap" jön elő először. egy felhasználónáv és a jelszó helye, amit ugye meg kell venni.
-
sssz
őstag
válasz
dewil666 #18199 üzenetére
valószínűleg változtattak a rendszeren. attól még hogy egy network OPEN megjelölésű, nem biztos hogy nincsen levédve és nem fizetős. ezt a telefonon nem veszed észre, csak pc-n. pc-n ilyenkor, ha felcsatlakozol a netre és bármilyen oldalt megpróbálsz behozni, felugrik egy bejelntkező képernyő felhasználónévvel és jelszót kér. ezt a telefon böngészője nem tudja. csak annyit érzékel hogy ugyan csatlakozni tudott a wifi routerhez, de az mégse engedi át.
-
sssz
őstag
válasz
jobbacsabba #18179 üzenetére
akkor lövésem sincs. esetleg próbáld meg a teló topicjában, hátha más is küzd ott ilyen problémával.
-
sssz
őstag
válasz
jobbacsabba #18177 üzenetére
a küldésnél ok, ott nekem is ömlesztve van a kettő, de érkezéskor nem a simről veszi. erre vonatkozó beállítást nem igazán találtam, egyedül talán az üzenetküldésnél van annyi, hogy csak a mobilszámokkal rendelkező kontaktokat mutassa, de neked ez nem sokat segít szerintem.
milyen telefonod van? szerintem csak a telefonban kellene valamit még beállítani.
Illetve még egy eszembe jutott: alapértelmezettnek van beállítva a handcent. bár szerintem ez se sokat változtatna.
-
sssz
őstag
válasz
jobbacsabba #18175 üzenetére
És amikor sms-ed érkezik akkor a sim kontakt névjegyét jelenyti meg nem pedig a telefonba tárolt névjegyet? vagy csak sms írásánál mikor kiválasztod kinek küldjed, akkor van jelen mindkét kontakt?
-
sssz
őstag
válasz
jobbacsabba #18173 üzenetére
a telefonban a névjegeknél is megjeleníted a sim contactokat? mert akkor ott kellene elrejtened őket.
-
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest