- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #39887 üzenetére
4.0.3 letesztelve már az emulátorral, köszi.
Egyedül a Froyo maradt ki, de még nincs teljesen tesztelhető állapotban a cucc, megkeresem majd Melack-ot. De köszi a segítséget.
(#39886) Imy: Elsőre az elvison féle Battery Widget a legjobb szerintem (a widgetje is szép, de azt nem használom, csak az értesítőjét). Másodikra meg felesleges task killert használni, a rendszer majd kilövi, ha szükséges. Illetve, ahogy lelődözöl olyanokat, amiknek szolgáltatása fut a háttérben, azokat a rendszer újra elindítja így egy csomó energiát pocsékolnál.
De egyébként pl. Go Launcherben van beépítve task killer, vagy erre a kulcsszóra keresve a marketen jópárat találsz.
-
fatal`
titán
Létezik olyan app, ami videót és hangot is rögzít a képernyőn történtekről (appok hangjai) ?
Próbáltam a screencastot, de az csak mikrofonból rögzíti a hangot
-
fatal`
titán
válasz
#40993792 #39863 üzenetére
A market szerint kb ~20% a froyos készülékek aránya, szóval jó lenne tesztelni legalább, hogy ne akkor jöjjön egy rakás fikázó comment, amikor kint van a marketen.
Az a problémám, hogy az emulátor csak 4.0.3 alatt támogat OpenGL ES2.0-t, így csak azon tudom tesztelni meg a saját telefonomon, amin ginger van.
-
fatal`
titán
A jobb sarokba appal nem tudsz tenni semmit, de a bal sarokba igen, én ezt használom:
Widgetje is van (mint a nevéből is kiderül) szép az is, de nem használom.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Nem rossz ez az xplore, de a total commander felülete nekem még mindig jobban tetszik.
-
-
fatal`
titán
válasz
symbolic90 #39751 üzenetére
A letöltendő tartalmak 99%-ban (gameloft esetében mindig) az SD kártyára kerülnek, illetve, ha van multimedia tárhely, akkor oda.
(#39756) Imy: Sehogy, a fejlesztő állítja be. Általában auton hagyják az értéket, ilyenkor utólag tudod áthelyezni (már amelyiket egyáltalán engedélyezték). Widgetek pl. nem működnek az SDről.
-
fatal`
titán
Van valakinek Froyo a telefonján? App teszteléséhez kellene.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #39659 üzenetére
Az a másik irányhoz van (astroval lásd a pc-s megosztást).
A Samba serverhez nem kell fájlkezelő, de root igen. FTP egyszerűbb.
(#39664) indifv: GMailt perpill nem jelez az sem. Egy időben működött, aztán istentudja miért kivették.
-
fatal`
titán
válasz
barnam_ #39616 üzenetére
Laptopomon nincs fent, de egyébként szerintem az a media audio cucc lesz. De MTP módban működik ugye csak és csak akkor, ha fent van a teló drivere (esetemben pc companion rakja fel - Sony Ericsson teló).
Ha otthon leszek megmondom a plugin pontos nevét.
"Tudom hogyan megy a root a TC-ben, de nálam nem működött (volt SU joga)."
Néha-néha bugos, sokszor azt írja R/W, és közben nem az, úgyhogy le kell csatolni R-re és utána vissza R/W, utána működik.
(#39620) Aggregátor: Ez nem az, na várj mindjárt megpróbálom megkeresni.
Meg is van
Feltelepíted, újraindítod a tcmd-t, bedugod a telót és a hálózatoknál lesz egy MediaAudio, abban lesz a telefon.
-
fatal`
titán
válasz
barnam_ #39611 üzenetére
MSC = Mass Storage, MTP = Media Transfer Protokoll
MSC módban lecsatolja az SD-t, így nem érhetőek el az alkalmazások, amik oda vannak téve, valamint ilyenkor a csengőhang is defaultra áll vissza.
A PC-s TC-ről beszéltem, nem a droidosról. Egyébként működik a droidos tc-vel a systembe írás, csak ki kell rakni a gombot a csatoláshoz és R/W-ben csatolni, de előfordul, hogy meg kell ismételni a műveletet.
ES-ben csak kapcsolódni lehet (ugyanúgy mint a tc pluginjével), ftp serverhez swiftp pl. a marketről.
-
fatal`
titán
válasz
DataTraveler #39585 üzenetére
Antutu, linpack, quadrant (ez nem a legjobb).
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #39547 üzenetére
Egy izzó kiégését egy kép cseréjéhez, vagy szövegek fordításához lehet hasonlítani, nem jogvédett kódokban való túrkálást. A kocsid fedélzeti számítógépének hibáit sem kezded el otthon forrasztgatni, meg heggeszteni a szoftverét. De még ez is megoldható, csak épp nem legális tehát itt még tiltott is.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #39495 üzenetére
Mi a szarnak raknád az összes appot? 2-3 gyakran használt appot. Össze-vissza írkálsz hülyeséget.
Nem akad össze a rendszerrel, csak GB alatt nincsen jogosultsága kapcsolgatni / appot indítani, ha olyan a gyári ROM. Márpedig a sonykon olyan. ICS alatt nem lesz probléma (elvileg).
Engem nem érint, nem használom, de miért kötözködsz? Onnan indít appot, ahonnan akar. Ha azt akarná, hogy mondják meg neki, hogy mit csináljon akkor venne iPhonet / WP7-et.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #39489 üzenetére
Ki beszélt külön appról? Az elixirről volt szó.
Külön app sem kell, elég a SystemUI.apk cseréje. Legalább olvasd el, amire válaszolok.
(#39493) darvinya: Pl. azért, mert kényelmesebb és bárhonnan eléri, nem kell az asztalra mászkálni. Ez már egyéni preferencia kérdése.
-
fatal`
titán
válasz
randras #39468 üzenetére
Nem nagyon. Van még a 3D Black for Facebook, ez fizetős, de van ebből világoslila, ami ingyenes. Próbának az is megteszi, ha tetszik, akkor meg megveszed a feketét, vagy, amelyik szín tetszik. Bár mostanra elég normális szintre hozták a gyári appot is szerintem.
-
fatal`
titán
Maestroval nem tudsz online fizetni, bár lehet, hogy az újakkal igen. Aktiváltad a kártyát? Ha jól tudom az első kp felvétkor / bolti fizetésnél aktiválódik, addig nem tudsz vele neten fizetni.
Ha utána sem működik, akkor csináltass internetkártyát, vagy kérj Visa electront / sima Mastercardot. De inkább a bankban kéne érdeklődnöd.
-
fatal`
titán
válasz
Fehércápa #39249 üzenetére
Ők a google szinkronról beszéltek a beállításokban és nem az se (már nem működő) szinkronizációjáról.
Gombnyomásos kikapcsolásra meg megnyomod a hangerő gombot miközben csipog és csöndbe marad (legalábbis hívásnál). De ha hosszan nyomod a kikapcsológombot, akkor gombnyomással le tudod némítani a telefont, persze ilyenkor a hívásoknak és smseknek sem lesz hangja.
Második kérdésre: gyári naptár.
(#39254) Syl: Igen, minden megkezdett perc után számítják az adót, legalábbis egyelőre úgy néz ki.
(#39257) nimfas: Akarod mondani 2,54ft-tal, mert a 2ft az bizony nettó. És állítólag az ingyenes hívásokra is vonatkozni fog (ha a szolgáltató be nem nyeli, de akkor meg más csomagban kell emelnie a percdíjat).
(#39266) petipetya: Nem. Másodperc alapon fizeted a beszélgetést a szolgáltatóhoz továbbra is. Az adót számolják csak minden megkezdett percnél.
Csak, hogy megbolonduljanak a könyvelők és a programozók a távközlési cégeknél.
(#39268) Zsolt_72: Na ez új, talán egy fokkal jobb, bár ugyanolyan szánalmas húzás. Főleg, hogy miközben ettől 50-55 milliárd bevételre számít évente a kormány (a sárgacsekk adóval együtt), évi 100 milliárdból játszanak mobilszolgáltatósdit...
-
fatal`
titán
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Hát nem a saját widgetjeit kell használni. Semmi gond a goval 512 mega ramon. Többet tud, mint az ADW ex és ingyenes is, bár 256 mega ramon nem tudom mit művel.
Zeammel az a probléma, hogy nem tud még scrollable widgeteket sem.
(#39236) Fehércápa: Belépsz a gmail appba és a beállításokban kikapcsolod az értesítésnél a hangot. Vagy lenémítod a telefont, ha nem akarod, hogy csipogjon. Ha egyáltalán nem akarod, hogy értesítsen, akkor meg ki lehet kapcsolni az egész értesítést. Nem kell a szinkront kikapcsolni, mert akkor le se tölti a leveleket.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #38978 üzenetére
Minek kéne su joga lenni? Felrakott egy appot, ami dobálta a reklámot. Rányomott a reklámra, felrakott (volna) egy appot, aminek van joga sms-t küldeni. Nincs itt semmi roothoz közeli dolog.
És a beállításokhoz sem kell su jog, főleg, hogy a gyári appokban benne van, hogy tud beállítást módosítani a telefonon, így küldi a szolgáltató a cuccokat.
Nincs is rajta a su bináris gyárilag a telefonon, anélkül nehézkesen kapsz te root jogot bármire is.
-
fatal`
titán
1. Csak ROOT után, AdFree a marketről. Offline a reklámok nem működnek.
2. Adatforgalomhoz 3G Watchdog, telefonköltséghez majd ajánlanak, mert nem jut eszembe.
3. A data partícióra de nem férsz hozzá csak ROOT után. Nem kell megvenned semmit újra, Google accounthoz rendeli az alkalmazásokat, nem a készülékhez. Ha lecseréled a telefonod, akkor sem kell semmit újra megvenned, mindent tudsz telepíteni a másik készülékre is (amennyiben kompatibilis vele persze). -
fatal`
titán
válasz
DataTraveler #38417 üzenetére
Vegyél egy hdmi átalakítót és kész, minek szenvedsz az usbvel? Azon kétlem, hogy bármilyen videó jel kimenne.
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38400 üzenetére
Itt amúgy szerintem hülyén vannak megcsinálva a jogosultságok, szerintem kellene egy külön a telefonhívásoknál, ami csak azt engedi megnézni, hogy épp van e bejövő hívásod. Mondjuk ezt a jogosultságot szinte az összes játék is használja, csak nem értem miért. Az onPause() akkor is lefut, ha hívásod van, mert elveszi a fókuszt az épp futó apptól. Legalábbis GB alatt, korábbiakat nem tudom, de szerintem ott is így van, legalábbis ez lenne logikus.
-
fatal`
titán
válasz
hoffman_ #38398 üzenetére
- your location - geotagging
- phone calls - ezt a legtöbb esetben nem értem (játékoknál sem, én is fejlesztek, de még semmihez nem kellett ez, aztán majd lehet ,hogy később belefutok), elvileg, bejövő hívásnál menti az állapotát a programnak meg ilyenek, de ehhez elég lenne az onPause()
- gondolom meg lehet osztani a képet meg ilyen baromságok
- log data nem tudom mit takar -
fatal`
titán
válasz
TazLeacher #38060 üzenetére
Próbáld meg a Friendcasterrel, hátha.
-
fatal`
titán
válasz
KaiotEch #38051 üzenetére
Csak olvassa, elég sokminden kér hozzá jogot. Gondolom leállítja magát, meg ilyesmi, ha bejövő hívás van. Bár ehhez nem értem minek ilyen jog, a játékoknál se. Az onPause() mindig lefut, ha elveszti a fókuszt az app.
(#38054) jer1cho: Hogy épp rohadt bugos e, vagy nem.
Nekem napok óta nem töltötte le. Illetve egy kontaktot vettem fel, a default facebook képet rakta be, pedig van profilképe szóval nem igazán értem.
-
fatal`
titán
válasz
bostone #38022 üzenetére
/data/app
(#38021) stefi68: Próbáld ki a Calculator++-t is. Nekem ez vált be számológépnek.
Dec/Hex/bin van benne, oct, ha jól látom nincs.
-
fatal`
titán
válasz
Cartman023 #37880 üzenetére
Pl. tedd be a fájlt a public mappába, mert anélkül nem fog menni.
(#37891) TRob1: Akkor nálad hiba van az éterben. Bebaszna, ha mindenhonnan mindent el lehetne érni kívülről és meg lehetne osztani. Ugyanis a linkek fixek. Ha valaki megszerzi a fájllistád, akkor anélkül is eléri, hogy te odaadnád neki a linket.
Szerk.: Jaa van még egy get link, amivel csak magadnak tudod a linket másolni, így már van értelme. Ez nem véletlen az új beta funkciója?
-
fatal`
titán
#37735-re
Ginger alatt ROOT ajánlott, másképp nincs joga olvasni a gmail adatokat az appoknak. Esetleg k9 imappal gmailhez és akkor nem kell ROOT.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged