- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
enginev3.0 #22608 üzenetére
Ahogy a mondás tartja: "There's an app for that" [link]
-
VD
őstag
Van valami lényegi különbség a Shazam és a Soundhound között? Melyiket érdemesebb használni?
-
VD
őstag
válasz
transmission #22503 üzenetére
Topikjában nincs valami moddolt cucc amivel módosíthatók a gyári értékek?
Más eszköznél is így lehet plusz hangerőt kicsiholni. Már ha bírja a membrán. -
VD
őstag
válasz
transmission #22501 üzenetére
Milyen készülék?
-
VD
őstag
válasz
transmission #22499 üzenetére
Audispary.
Root nélkül nem.
-
VD
őstag
válasz
verser233 #20990 üzenetére
Gyári Gingerbread szét fogja húzni. Ott a multiple wallpaper alkalmazást javaslom. Annál be lehet állítani, 1 képet is és nem húzza szét.
Go Launcherben meg van rá opció (2.60-tól biztos, de lehet a korábbi verziókban is) a képernyő beállítások alatt a képernyő görgetést kikapcsolva, már nem fogja széthúzni, és a kerettel kijelölt részt rakja be háttérnek. -
VD
őstag
-
VD
őstag
Baszki, kajak elszédültem a videókat nézve. Hogy lehet ilyen elmebeteg módon lapozgatni?
De az is jól látszik, hogy ilyen extrém tekergetés közben laggol rendesen...
De ez szvsz.vétó
TRob1 kolléga videója is jól mutatja, hogy azért a kiegészítők nélkül is laggol, ha nyuzzák.
Bár hozzáteszem az nem derült ki mi fut még mellett a háttérben. Így nem kizárt, hogy önmagában akár még jobb is mint egy-két gyári megoldás. -
VD
őstag
válasz
Malacy #20790 üzenetére
Akkor hajrá! Van mit bepótolni!
Izlések és pofonok. Én végigzongoráztam már szinte az összes home launchert, végül a GO-nál ragadtam le. Szvsz a legegyszerűbben módosítható és kistrillió téma van hozzá. Plusz a többi Go cuccal (Widgets, Contacts, SMS) együtt nagyon ütős tud lenni és a felismerhetetlenségig át lehet alakítani vele a készüléket. Hátránya, hogy nem árt alá egy erősebb vas. -
VD
őstag
Kíváncsiságból felraktam ezt az Espire Launcher-t. Lásuk milyen egy iDroid?
1. Tényleg nagyon jól lemásolták az iOS felületét és elég gyors is. (A 2.1-es verziót egy SE Minin és X8-on néztem. A 2.2től felfelé változtatot egy Galaxy ACE és egy SGS2-n próbáltam ki.) Mellérakva egy "valódi" i4-et iOS 4. akárhánnyal, minimális a különbség.
2. Továbbra sem kell nekem semmi amin iOS fut. Ilyen hamar megunható dizájnt még nem pipáltam. Semmi élet nincs a felületben. Akarsz valamit, indíts egy appot. Nem az Én világom.
-
VD
őstag
A marketeltárolja. Ha PC-ről logolsz be a my market account alatt láthatod a marketből az összes valaha telepített alkalmazásodat. De ebben csak a marketből telepített alkalmazások lesznek benne. Az egyéb appstroeból, vagy alternatív módon a készülékre került appok nem.
A készülék a cache tárol még adatokat, de root kell hozzá, illetve factory reset esetén ez is törlődik.
-
VD
őstag
válasz
DeathAdder #19689 üzenetére
Vibernek nincs fekvő módja.
-
VD
őstag
válasz
Mauzes #19570 üzenetére
Nincs bepipálva véletlenül az automatikus frissítés az adott app-nál? mert olyankor szokott még előfordulni, hogy a háttérben frissíti, de a merket még nem frissítettnek látja, és ha rányomsz a frissítésre akkor csak keres és keres.
Majd egyszer csak frissítettnek látja már a market is. Ez jellemzően a Google cuccoknál van így az új market óta.Ha nem, akkor market kényszerleállítása és cache törlés. Majd újra probálkozni a frissítéssel.
-
VD
őstag
válasz
aggleány #19347 üzenetére
Miért nem rendezed el a menüben az ikonokat? Előre a lényeget hátra meg a sok telepítette vackot. Ezt a legtöbb launcher engedi.
Ha meg ilyen iOS kinézetű mappát akarsz a homescreenre akkor: [link]
Vagy Go Launcher. Ez tudja egyszerre mind a két kívánságod. És van hozzá egy rakat nyuszis, kutyás és egyéb édi-bédi téma.
-
VD
őstag
Mátol (a kanadaiak után) mindenki számára elérhető a Smurfs' Village a marketen!!!!!
-
VD
őstag
válasz
szasanyi #18466 üzenetére
Csak a halál biztos. Ez csak szinte biztos. A programok/alkalmazások a háttérben betöltődnek a ram-ba. Ez lehet szinkronizálás miatt, vagy azért mert egy másik alkalmazás használja. (A letöltött programoknál ott a lista mihez kér hozzáférést.)Illetve amikor kilépsz akkor is ott maradnak, hogy a következő indításkor gyorsabban elérhetőek legyenek az adatok, funkciók. Ezt szoktad észrevenni. Ha task killerrel ezeket kilövöd, akkor is újra és újra elindulnak, ergó eszik az aksit. 10-en sokadik andoid-os készüléket nyúzom. A droid úgy van megírva, hogy ha a fogyna a memória, magától kilövi azt amit kell. Nem kell cseszegetni külön alkalmazással.
Mivel friss a telefonod, így kell 4-5 töltési ciklus amig beáll az üzemideje. -
VD
őstag
A Getjar-on ma ingyenesen leszedhető a teljes Beautifull Widgets!!!!!!
Ez a fizetős változat. Így az összes skin is elérhető vele, nem csak az alapok, mint az ingyenes verziónál!
-
VD
őstag
válasz
aggleány #17785 üzenetére
Én a wallpaper-re reagáltam.
De a fizetés sem egy magfizika.
Kiválasztod amit szeretnél. Rányomsz az összegre. Feljön a fizetési mód választásának lehetősége. Itt hozzáadhatsz egy netes vásárlásra alkalmas bank/hitel kártyát (vagy ha olyan számlacsomagod van a banknál amihez tartozik virtuális kártya, az is jó). Adatokat kitölt és ok. Jön egy 1 dolcsis próba terhelés, majd ha az ok akkor levonja a frankó összeget és elindul a letöltés. Az egy dolcsit meg másnap visszautalják. -
VD
őstag
válasz
Speed limit #17762 üzenetére
Kamu oldalra visz a videó alatti link.
-
VD
őstag
Sehol nem írtam, hogy csak az az egy van. Belinkelheted a maradék 189 weather+clock widgetet és wallpapert is.
Az eredeti kérdésre a válasz továbbra is az, hogy a HTC gyári óra widgetjén kívül jelenleg nincs olyan widget/wallpaper ami úgy nézz ki mint a HTC widgeteje, plusz animálnak a számlapok és az időjárást is mutatja. Külön külön van megoldás.
Ha mégis tudsz ilyet ami minden kritériumnak megfelel, azt linkeld.
-
VD
őstag
válasz
werszomjas #16865 üzenetére
Bár rég volt ez téma, akkor még a 2.1 volt a legfrissebb droid verzió. De a hívás rögzítése a legtöbb esetben tilos (országonként eltérő a jogi szabályozás), így a gyártok lekorlátozzák ennek a lehetőségét a készülékekben. Root nélkül szinte esélytelen (de még ugysem biztos) hogy találsz normális appot ami tudná ezt a funkciót.
Most néztem meg a marketen a hívás rögzítő programokat és szinte az összesnél ott az apróbetűs megjegyzés, hogy "recording both side of the call is not avaliable on every device".
-
VD
őstag
Több megoldás is van.
A. Elegáns. A launcherhez van sense téma dock-val és ikonokkal (GO,Launcher Pro és ADW EX-hez is van tudtommal, fizetősek.) Pl.: [link]
B. Kevésbé elegáns. Letöltesz egy sense dock-ot. (Ez úgy látom már megvan.) És átlátszó ikonokat használsz a dock sorában. És az 5 helyett csak 3 helyre raksz ikont.
C. Legkevésbé elegáns (és itt tiltott téma is)! Összewarezolod v.honnan a fizetős témát.
D. Legdrágább. Veszel egy HTC-t.
-
VD
őstag
Napok kérdése és jön a Smurfs' Village a marketre!
-
-
VD
őstag
válasz
Debilon #13503 üzenetére
"Hálózati szolgáltatók, ha oda belépek lekeresi a hálózatokat,
hálózati szolgáltatókon belül 2 menüpont van: hálózatok keresése "
Ennyi. Itt megkeresi a hálózatokat. Kiválasztod a Vodafone-t és regisztrálod rá. Kész. Nem fog átállni, amíg rá nem nyomsz az automatikus hálozat keresésre, vagy manuálisan nem regisztrálod egy másik hálózatra. Ismerősnek T-mobile Pulse van és ott is így működik, csak ott T-vel.
Azt nem tudom, hogy készülék ki-bekapcs után megmarad-e a beállítás? -
VD
őstag
válasz
DonMedve #11213 üzenetére
Nem Te vagy a béna. Ezt csak az IGO 8 tudta. A droidos verzió a (A spicához adott és a motonav is) My Way 2009 ami egy elbaltázott amigó klón. Ami nem tud közbeeső utat menedzselni. Idézet az amigo-ról innen az arénáról: "Gyönyörűen elvisz A pontból B pontba, de ha például menet közben tankolni szeretnénk, vagy akár megállni egy bankautomatánál, akkor nincs lehetőség ezt köztes célpontként megadni"
Használj Sygic Aurát.
Vagy vegyél egy PNA-t iGO 8-val. -
VD
őstag
válasz
spuros #11108 üzenetére
Launcher pronál a widgetek skinezhetőek témákkal.
Belépsz a LP Pro menüjébe kiválasztod az LP widget menüpontot, ott mondjuk a Facebookot és ott lesz a téma választás lehetősége a beállításoknál.qrva macerás és állandóan újra kell indítani a launchert minden változtatásnál...
mod:
akkor sssz hsz alapján a legújabb verzióban már csiszoltak rajta. -
VD
őstag
Taktikai és stratégia játékok kedvelőinek kötelező darab!!!!
Robotek
[link] -
VD
őstag
Az iPhone naptárja nagyon tetszik. 1X1-es méretű, olyan mint bármelyik ikon, de kiírja aktuális dátumot. Próbáltam kirakni a naptár ikonját, ami jól nézz ki, csak a dátumot nem mutatja.
Van andoridra ilyen naptár widget? -
VD
őstag
Most találtam ezt a gyöngyszemet!
Aki szereti a Plants vs Zombies-t és a Puzzle Quest-et annak érdemes kipróbálni.
Ismét egy jó példa, hogy egy ingyenes app is lehet baromi jó!
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest