Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ahogy a mondás tartja: "There's an app for that" [link]
-
VD
őstag
Van valami lényegi különbség a Shazam és a Soundhound között? Melyiket érdemesebb használni?
-
VD
őstag
válasz
transmission
üzenetére
Topikjában nincs valami moddolt cucc amivel módosíthatók a gyári értékek?
Más eszköznél is így lehet plusz hangerőt kicsiholni. Már ha bírja a membrán. -
VD
őstag
válasz
transmission
üzenetére
Milyen készülék?
-
VD
őstag
válasz
transmission
üzenetére
Audispary.
Root nélkül nem.
-
VD
őstag
válasz
verser233
üzenetére
Gyári Gingerbread szét fogja húzni. Ott a multiple wallpaper alkalmazást javaslom. Annál be lehet állítani, 1 képet is és nem húzza szét.
Go Launcherben meg van rá opció (2.60-tól biztos, de lehet a korábbi verziókban is) a képernyő beállítások alatt a képernyő görgetést kikapcsolva, már nem fogja széthúzni, és a kerettel kijelölt részt rakja be háttérnek. -
VD
őstag
-
VD
őstag
Baszki, kajak elszédültem a videókat nézve. Hogy lehet ilyen elmebeteg módon lapozgatni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az is jól látszik, hogy ilyen extrém tekergetés közben laggol rendesen...
De ez szvsz.vétó
TRob1 kolléga videója is jól mutatja, hogy azért a kiegészítők nélkül is laggol, ha nyuzzák.
Bár hozzáteszem az nem derült ki mi fut még mellett a háttérben. Így nem kizárt, hogy önmagában akár még jobb is mint egy-két gyári megoldás. -
VD
őstag
válasz
Malacy
üzenetére
Akkor hajrá! Van mit bepótolni!

Izlések és pofonok. Én végigzongoráztam már szinte az összes home launchert, végül a GO-nál ragadtam le. Szvsz a legegyszerűbben módosítható és kistrillió téma van hozzá. Plusz a többi Go cuccal (Widgets, Contacts, SMS) együtt nagyon ütős tud lenni és a felismerhetetlenségig át lehet alakítani vele a készüléket. Hátránya, hogy nem árt alá egy erősebb vas. -
VD
őstag
Kíváncsiságból felraktam ezt az Espire Launcher-t. Lásuk milyen egy iDroid?
1. Tényleg nagyon jól lemásolták az iOS felületét és elég gyors is. (A 2.1-es verziót egy SE Minin és X8-on néztem. A 2.2től felfelé változtatot egy Galaxy ACE és egy SGS2-n próbáltam ki.) Mellérakva egy "valódi" i4-et iOS 4. akárhánnyal, minimális a különbség.
2. Továbbra sem kell nekem semmi amin iOS fut. Ilyen hamar megunható dizájnt még nem pipáltam. Semmi élet nincs a felületben. Akarsz valamit, indíts egy appot. Nem az Én világom.

-
VD
őstag
A marketeltárolja. Ha PC-ről logolsz be a my market account alatt láthatod a marketből az összes valaha telepített alkalmazásodat. De ebben csak a marketből telepített alkalmazások lesznek benne. Az egyéb appstroeból, vagy alternatív módon a készülékre került appok nem.
A készülék a cache tárol még adatokat, de root kell hozzá, illetve factory reset esetén ez is törlődik.
-
VD
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Vibernek nincs fekvő módja.
-
VD
őstag
válasz
Mauzes
üzenetére
Nincs bepipálva véletlenül az automatikus frissítés az adott app-nál? mert olyankor szokott még előfordulni, hogy a háttérben frissíti, de a merket még nem frissítettnek látja, és ha rányomsz a frissítésre akkor csak keres és keres.
Majd egyszer csak frissítettnek látja már a market is. Ez jellemzően a Google cuccoknál van így az új market óta.Ha nem, akkor market kényszerleállítása és cache törlés. Majd újra probálkozni a frissítéssel.
-
VD
őstag
válasz
aggleány
üzenetére
Miért nem rendezed el a menüben az ikonokat? Előre a lényeget hátra meg a sok telepítette vackot. Ezt a legtöbb launcher engedi.
Ha meg ilyen iOS kinézetű mappát akarsz a homescreenre akkor: [link]
Vagy Go Launcher. Ez tudja egyszerre mind a két kívánságod. És van hozzá egy rakat nyuszis, kutyás és egyéb édi-bédi téma.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VD
őstag
Mátol (a kanadaiak után) mindenki számára elérhető a Smurfs' Village a marketen!!!!!

-
VD
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Csak a halál biztos. Ez csak szinte biztos. A programok/alkalmazások a háttérben betöltődnek a ram-ba. Ez lehet szinkronizálás miatt, vagy azért mert egy másik alkalmazás használja. (A letöltött programoknál ott a lista mihez kér hozzáférést.)Illetve amikor kilépsz akkor is ott maradnak, hogy a következő indításkor gyorsabban elérhetőek legyenek az adatok, funkciók. Ezt szoktad észrevenni. Ha task killerrel ezeket kilövöd, akkor is újra és újra elindulnak, ergó eszik az aksit. 10-en sokadik andoid-os készüléket nyúzom. A droid úgy van megírva, hogy ha a fogyna a memória, magától kilövi azt amit kell. Nem kell cseszegetni külön alkalmazással.
Mivel friss a telefonod, így kell 4-5 töltési ciklus amig beáll az üzemideje. -
VD
őstag
A Getjar-on ma ingyenesen leszedhető a teljes Beautifull Widgets!!!!!!
Ez a fizetős változat. Így az összes skin is elérhető vele, nem csak az alapok, mint az ingyenes verziónál!
-
VD
őstag
válasz
aggleány
üzenetére
Én a wallpaper-re reagáltam.

De a fizetés sem egy magfizika.
Kiválasztod amit szeretnél. Rányomsz az összegre. Feljön a fizetési mód választásának lehetősége. Itt hozzáadhatsz egy netes vásárlásra alkalmas bank/hitel kártyát (vagy ha olyan számlacsomagod van a banknál amihez tartozik virtuális kártya, az is jó). Adatokat kitölt és ok. Jön egy 1 dolcsis próba terhelés, majd ha az ok akkor levonja a frankó összeget és elindul a letöltés. Az egy dolcsit meg másnap visszautalják. -
VD
őstag
válasz
Speed limit
üzenetére
Kamu oldalra visz a videó alatti link.
-
VD
őstag
Sehol nem írtam, hogy csak az az egy van. Belinkelheted a maradék 189 weather+clock widgetet és wallpapert is.
Az eredeti kérdésre a válasz továbbra is az, hogy a HTC gyári óra widgetjén kívül jelenleg nincs olyan widget/wallpaper ami úgy nézz ki mint a HTC widgeteje, plusz animálnak a számlapok és az időjárást is mutatja. Külön külön van megoldás.
Ha mégis tudsz ilyet ami minden kritériumnak megfelel, azt linkeld.
-
VD
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Bár rég volt ez téma, akkor még a 2.1 volt a legfrissebb droid verzió. De a hívás rögzítése a legtöbb esetben tilos (országonként eltérő a jogi szabályozás), így a gyártok lekorlátozzák ennek a lehetőségét a készülékekben. Root nélkül szinte esélytelen (de még ugysem biztos) hogy találsz normális appot ami tudná ezt a funkciót.

Most néztem meg a marketen a hívás rögzítő programokat és szinte az összesnél ott az apróbetűs megjegyzés, hogy "recording both side of the call is not avaliable on every device".
-
VD
őstag
Több megoldás is van.
A. Elegáns. A launcherhez van sense téma dock-val és ikonokkal (GO,Launcher Pro és ADW EX-hez is van tudtommal, fizetősek.) Pl.: [link]
B. Kevésbé elegáns. Letöltesz egy sense dock-ot. (Ez úgy látom már megvan.) És átlátszó ikonokat használsz a dock sorában. És az 5 helyett csak 3 helyre raksz ikont.
C. Legkevésbé elegáns (és itt tiltott téma is)! Összewarezolod v.honnan a fizetős témát.
D. Legdrágább. Veszel egy HTC-t.

-
VD
őstag
Napok kérdése és jön a Smurfs' Village a marketre!

-
-
VD
őstag
válasz
Debilon
üzenetére
"Hálózati szolgáltatók, ha oda belépek lekeresi a hálózatokat,
hálózati szolgáltatókon belül 2 menüpont van: hálózatok keresése "
Ennyi. Itt megkeresi a hálózatokat. Kiválasztod a Vodafone-t és regisztrálod rá. Kész. Nem fog átállni, amíg rá nem nyomsz az automatikus hálozat keresésre, vagy manuálisan nem regisztrálod egy másik hálózatra. Ismerősnek T-mobile Pulse van és ott is így működik, csak ott T-vel.
Azt nem tudom, hogy készülék ki-bekapcs után megmarad-e a beállítás? -
VD
őstag
válasz
DonMedve
üzenetére
Nem Te vagy a béna. Ezt csak az IGO 8 tudta. A droidos verzió a (A spicához adott és a motonav is) My Way 2009 ami egy elbaltázott amigó klón. Ami nem tud közbeeső utat menedzselni. Idézet az amigo-ról innen az arénáról: "Gyönyörűen elvisz A pontból B pontba, de ha például menet közben tankolni szeretnénk, vagy akár megállni egy bankautomatánál, akkor nincs lehetőség ezt köztes célpontként megadni"
Használj Sygic Aurát.

Vagy vegyél egy PNA-t iGO 8-val. -
VD
őstag
válasz
spuros
üzenetére
Launcher pronál a widgetek skinezhetőek témákkal.
Belépsz a LP Pro menüjébe kiválasztod az LP widget menüpontot, ott mondjuk a Facebookot és ott lesz a téma választás lehetősége a beállításoknál.qrva macerás és állandóan újra kell indítani a launchert minden változtatásnál...

mod:
akkor sssz hsz alapján a legújabb verzióban már csiszoltak rajta. -
VD
őstag
Taktikai és stratégia játékok kedvelőinek kötelező darab!!!!
Robotek
[link] -
VD
őstag
Az iPhone naptárja nagyon tetszik. 1X1-es méretű, olyan mint bármelyik ikon, de kiírja aktuális dátumot. Próbáltam kirakni a naptár ikonját, ami jól nézz ki, csak a dátumot nem mutatja.

Van andoridra ilyen naptár widget?
-
VD
őstag
Most találtam ezt a gyöngyszemet!
Aki szereti a Plants vs Zombies-t és a Puzzle Quest-et annak érdemes kipróbálni.
Ismét egy jó példa, hogy egy ingyenes app is lehet baromi jó!
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hyundai, Kia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Jár a pont!