- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Félig OFF, de amúgy mégse...
Sziasztok!
Pár napja ajánlották figyelmembe a
Kingsoft Office irodai alkalmazást, ami egy teljes értékű csomag, ráadásul ingyenes.
A fordító projektet létrehoztam a crowdin.net-en. Akinek kedve és ideje van, az besegíthetne a fordításban.
Még 8 napig lehet ezt a crowdin-t használni (ingyen) jó lenne, ha addig elkészülne. K
Üdv: RR
-
RootRulez
félisten
Ki használ ExDialert?
Nekem olyat csinál, hogy tárcsázok, beszélgetek. Aztán a hívásnaplót megnyitom, hívnáék ést, azonban a legutolsó hívás akkor adódik hozzá, és akkor a lista is csúszik egyet. Volt már, hogy mást hívtam fel amiatt, nálatok is késve rakja be a híváslistába az utoljára tárcsázottakat?
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Valamivel ki lehet törölni a telefonból a naptárbejegyzéseket? Volt ami többször is szerepelt, miegymás. Most kitöröltem a google szerverről, de amint bekapcsolom a wifit, viszajönnek, szóval ki kéne törölnöm a bejegyzéseket a telóból is és nem Factory REsettel.
-
RootRulez
félisten
Bluetooth File Transfer-rel lehet a másik telóján partizánkodni.
-
RootRulez
félisten
Olvastam de már nem tudom, melyikkel mi a ingyenes.
Melyikkel lehet ingyér Mobilt és melyikkel vezetékest hívni akkor?
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
A DEFY topikban találtam ezt a Lightning Launcher-t használja valaki? Nekem első blikkre tetszik, már keresetem hasonlót (ilyen wp7 stílusú függőlegesen görgethető, de nem nagy csempék) launchert...
-
RootRulez
félisten
válasz
GrooveHero #35341 üzenetére
Ha a simple tetszik, akkor a SiMi clock is jó választás. Magyarul itt elérheted.
-
RootRulez
félisten
Debrecen
BW-ben most kapcsolgatom a szolgáltatókat:
Accuweather - 12 fok, Többnyira napos
Google - 14 fok, Derült -
RootRulez
félisten
válasz
Iga007 #35301 üzenetére
Connectify csak netet ad vagy közös LAN-on is vannak a kütyük vele? Mert egyes fájlkezelők tudnak ám streamelni zenét meg filmet is.
Én pl az ES File Explorerrel szoktam túrni a PC megosztásait a filmekért, rákatt és játssza is a teló.
De ha a Connectify nem tud LAN-olni csak a netet osztja tovább, akkor kell egy Router.
Azzal már tud közös helyi hálózaton is lenni a kért cuccos.
Kapcsolódó anyagok:
- ES File Explorer magyarul: link
- Windows 7 és ES File Explorer "összehozása" helyi hálózaton: link -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van olyan notepad/szövegszerkesztő, ami értelmezi színezi a programozási kódokat?
Kiszínezne., kiemelne néhány dolgot, nagyon örülnék neki.
-
RootRulez
félisten
válasz
bluobluo75 #35109 üzenetére
Le kell szedni, de a Mercury az tud tán magyarul.
-
RootRulez
félisten
válasz
bluobluo75 #35105 üzenetére
Én az MSN Talk Pro progit használom, tökéletes....
Viszont már nincs Marketen.
-
RootRulez
félisten
Nem tudom figyeltétek-e, de a Beautiful Widgets 4-es verziója már magyar.
Igaz 15% híja van még, de ritkán lehet angol szövegbe botlani.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #35000 üzenetére
dupla.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #35000 üzenetére
A csoporton belül van egy értesítések vagy beállítások (fogaskerekes) izé. Ott lehet letiltani, nem?
-
RootRulez
félisten
Van az android emulátor abban az "sdcard.img" fájl. Na azt mivel lehet megnyitni, módosítani, elmenteni?
-
RootRulez
félisten
Srácok volt ez az
Android Seven-Launcher program. Ez újabban Honey Comb Seven Launcher néven fut? A fejlesztő ugyanaz, gondolom csak ugyanaz... Az én telefonommal "nem kompatibilis", elküldené nekem valaki?
-
RootRulez
félisten
válasz
lyeany #34860 üzenetére
Kettőt használok (nem egyszerre)
Simple Sound Profile Widget (honosított verzió)
Profile Scheduler (honosított verzió)
A másodikkal lehet ütemezni is és eseményekhez kötni a profilok automatikus váltogatását.
-
RootRulez
félisten
válasz
r0besz #34858 üzenetére
Hogy érted? Opera Mobil oszt csű, nem?
Van két alkalmazás
Mobilarena for Android és a Prohardver for Android
Bár ez nem a fórumhoz van, hanem a cikkeket mutatja. .K
-
RootRulez
félisten
Van ez az
Angry Swamp ChootEm
, hát nem tudom, mit gondoltok?
Probert75Most hirtelen lekaptam az ES File Exploert vele és működött... -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A parancsikont a főképernyőn (launcherpro) eddig úgy csináltam, hogy ES File Explorer-rel hosszan nyomtam a fájlra és az előbukkanó menüből rákattantam a Parancsikon opcióra. Azonban ez újabban nem működik, nem rakja ki a parnacsokont sehova.
Valami widgettel kéne áthidalni ezt a problémát, azaz egy progi, amivel kitehetek 1-2 "parancsikont" tetszőleges fájlokhoz az asztalra
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A naptáram megduplázta (ha nem megtriplázta) a bejegyzéseket...
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
RootRulez
félisten
válasz
bluobluo75 #33452 üzenetére
A Mini tömörítve töltött le az oldalakat, így akár 90% adatforgalmat is spórolhatsz. Az Opera Mobile turbó módja is tömörít, de a Minié hatékonyabb.
WiFinél mobile, mobilnetnél mini...
-
RootRulez
félisten
válasz
Dottore #32713 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy tud magyarul is...
KeePassDroid 1.9.8 Hun by RootRulez
További android honosításaim: http://hunapk.uw.hu
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
A Fancy honosítást, itt lehet tán módosítani.
lol, Elsz@rtan ónos eső
"szemerkélhet valami, de az is lehet, hogy nem" -Ezzel pl semmi bajom.
-
RootRulez
félisten
Én egy DKV menetrendre várom már mióta.
(azért szar hogy 2 legnagyobb város, és nincs ilyen program) Elvileg itt mármost is van GPS szóval megoldható lenne a járatok helyzet követése is...
Addig marad a PDF nyitogatás, keresgélés, perc-számolgatás
-
RootRulez
félisten
válasz
sto1911 #32379 üzenetére
Unified Remote tudja őket.
(legalábbis a fizetős, az ingyenessel nem mélyedtem annyira bele)
-
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #32334 üzenetére
Kafa kis játék, töltsd le az ingyenes verzióját.
A krokodil csöve el van törve és víthez kell juttatni. Ezt úgy oldhatod egy, hogy utat ásol a víznek vagy csappal odaspricceled mandinerrel a falról vagy másról, ami lefolyik. A pályákon van 3 gumikacsa, amiken ha keresztülfolyik a víz, eltűnnek. Mindhármat be kell gyűjtened annál több pontot kapsz és a víznek is el kell jutnia a csaphoz.
De ezzel semmit se mondtam róla, ki kell próbálni.
-
RootRulez
félisten
És itt jegyezném meg, hogy a
Palmary Weather 1.06-os verziója magyarul is letölthető!
Egyúttal új androidosoknak ajánlom figyelmébe a Magyarított Android alkalmazások topikot.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Volt régen egy TV műsor, ahol dominózni kellett, aztán csináltak belőle PC-re játékot is. Nincs az véletlen adnroidra?
Közbe beugrott a PC változat neve Gumidominó volt.
Így talán már tudjátok, na ilyen van-e androidra?
-
RootRulez
félisten
válasz
barnam_ #31876 üzenetére
Beautiful Widgets, meg SiMi Clock, én őket használtam nagy megelégedéssel.
A SiMi tud magyarul is.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #31806 üzenetére
Mindegy, a lényeg, hogy jó irányba terelt.
-
RootRulez
félisten
válasz
volvoguy #31813 üzenetére
Én is kedvelem a
File Manager-t, de az
ES File Explorert használom és az
Astro sem rossz (nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb fájlkezelő)
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #31779 üzenetére
Közbe meglett, a /cache mappában lett egy download mappa és abban egy "downloadfile.apk". Köszi!
Már a gépen is van a cucc.
-
RootRulez
félisten
válasz
Gedeon31 #31787 üzenetére
Anno felvetem a kapcsolatot velük, mivel többen szerették volna magyarítva látni (pl én is) Azt írták tervben van.
zho-lee Elméletileg működhet, mindössze automatizálnia kell, amit én parancssorral irkálgatva, kattogtatva, szerkesztővel átszerkesztve véghezviszek. Szóval meg lehetne írni mint programot. Kérdés, hogy megtudták-e, mert amiről írtál "APK edit" nem ismerem. -
RootRulez
félisten
válasz
domerator #31776 üzenetére
Épp ez az, nincs telepítve, mert az általam magyarított más aláírással rendelkező APK volt telepítve. Jelenleg az a megoldás "működik", hogy:
- Letörlöm a magyar verziót
- Letöltöm markettel az eredetit
- Honosítom az eredetit
- Letörlöm az eredetit (mert arra nem megy fel a magyar)
- Majd feltelepítem az általam honosítottat.Nos, ha el tudnám kapni a telepítőt, amikor a Market sír, hogy az aláírás nem megfelelő és nem tudja telepíteni, akkor:
- Kimásolhatnám onnan az eredeti APK-t (telepítés nélkül)
- Honosítanám
- Feltelepíteném, mert felmenne akorbbi honosításraÍgy egy csomó időigényes melótól megkímélném magam és a programok beállításai is megmaradnának, külön kínlódások nélkül...
Tehát a kérdés adott: A Market hova tölti a telepítendő APK-kat?
atillaahun A root/cache mappába akkor? -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Market hova tölti le a telepítendő APK-kat? A magyarítások miatt nem tehetem fel a frissítéseket, mert máshogy vannak a telepítőim aláírva, mint a gyárik. Addig eljut, hogy letölti, csak mikor telepítené, akkor akad meg, hogy "nem jó az aláírás" No ekkor ott kéne lennie az APK-nak valahol a telefonon...
-
RootRulez
félisten
Felhagytam az ADW Ex-el, nem adja. Kínlódik, alig akar elindulni, akadozik.
Találtam egy Launchert, amit még "csak" 500.000-szer töltöttek le, ami azt illeti tetszik, a neve Nemus Launcher. Kipróba és kiderül.
-
RootRulez
félisten
Csinálhatnál egy aksihasználat képet az Android Assistant-ról.
Csak a viszonyítás kedvéért...
-
RootRulez
félisten
Nos tesztelgetem a Go launchert. És a fogyasztás 10%-át teszi ki, azaz többet fogyaszt, mint akármelyik másik program (vagy épp több együtt) Mellesleg akadozik is, ha görgetem a programokat, szóval nem győzött meg sok-sok hónap LP használat után.
Szóval nem tudom lehet itt a gond... De ha ez a rendes működés, akkor nem tudom mirefel ajnározzák olyan sokan.
-
RootRulez
félisten
válasz
Tarantula33 #31281 üzenetére
Pedig mint kiderült, kéretlen reklám volt...
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest