- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
- 

RootRulez félisten Félig OFF, de amúgy mégse... Sziasztok! Pár napja ajánlották figyelmembe a Kingsoft Office irodai alkalmazást, ami egy teljes értékű csomag, ráadásul ingyenes. A fordító projektet létrehoztam a crowdin.net-en. Akinek kedve és ideje van, az besegíthetne a fordításban.  Még 8 napig lehet ezt a crowdin-t használni (ingyen) jó lenne, ha addig elkészülne. K Még 8 napig lehet ezt a crowdin-t használni (ingyen) jó lenne, ha addig elkészülne. KÜdv: RR 
- 

RootRulez félisten Ki használ ExDialert? Nekem olyat csinál, hogy tárcsázok, beszélgetek. Aztán a hívásnaplót megnyitom, hívnáék ést, azonban a legutolsó hívás akkor adódik hozzá, és akkor a lista is csúszik egyet. Volt már, hogy mást hívtam fel amiatt, nálatok is késve rakja be a híváslistába az utoljára tárcsázottakat? 
- 

- 

RootRulez félisten Sziasztok! Valamivel ki lehet törölni a telefonból a naptárbejegyzéseket? Volt ami többször is szerepelt, miegymás. Most kitöröltem a google szerverről, de amint bekapcsolom a wifit, viszajönnek, szóval ki kéne törölnöm a bejegyzéseket a telóból is és nem Factory REsettel.  
- 

RootRulez félisten Bluetooth File Transfer-rel lehet a másik telóján partizánkodni.  
- 

RootRulez félisten Olvastam de már nem tudom, melyikkel mi a ingyenes.  Melyikkel lehet ingyér Mobilt és melyikkel vezetékest hívni akkor?  
- 

RootRulez félisten 
- 

RootRulez félisten A DEFY topikban találtam ezt a Lightning Launcher-t használja valaki? Nekem első blikkre tetszik, már keresetem hasonlót (ilyen wp7 stílusú függőlegesen görgethető, de nem nagy csempék) launchert... 
- 

RootRulez félisten válasz  GrooveHero

üzenetére GrooveHero

üzenetéreHa a simple tetszik, akkor a SiMi clock is jó választás. Magyarul itt elérheted. 
- 

RootRulez félisten Debrecen BW-ben most kapcsolgatom a szolgáltatókat: 
 Accuweather - 12 fok, Többnyira napos
 Google - 14 fok, Derült 
- 

RootRulez félisten válasz  Iga007

üzenetére Iga007

üzenetéreConnectify csak netet ad vagy közös LAN-on is vannak a kütyük vele? Mert egyes fájlkezelők tudnak ám streamelni zenét meg filmet is.  Én pl az ES File Explorerrel szoktam túrni a PC megosztásait a filmekért, rákatt és játssza is a teló.  De ha a Connectify nem tud LAN-olni csak a netet osztja tovább, akkor kell egy Router.  Azzal már tud közös helyi hálózaton is lenni a kért cuccos. Azzal már tud közös helyi hálózaton is lenni a kért cuccos.Kapcsolódó anyagok: 
 - ES File Explorer magyarul: link
 - Windows 7 és ES File Explorer "összehozása" helyi hálózaton: link
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Van olyan notepad/szövegszerkesztő, ami értelmezi színezi a programozási kódokat?  Kiszínezne., kiemelne néhány dolgot, nagyon örülnék neki.  
- 

RootRulez félisten válasz  bluobluo75

üzenetére bluobluo75

üzenetéreLe kell szedni, de a Mercury az tud tán magyarul.  
- 

üzenetére bluobluo75

üzenetéreÉn az MSN Talk Pro progit használom, tökéletes. ... Viszont már nincs Marketen.  
- 

RootRulez félisten Nem tudom figyeltétek-e, de a Beautiful Widgets 4-es verziója már magyar.  Igaz 15% híja van még, de ritkán lehet angol szövegbe botlani. Igaz 15% híja van még, de ritkán lehet angol szövegbe botlani. 
- 

RootRulez félisten válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéredupla.  
- 

üzenetére atillaahun

üzenetéreA csoporton belül van egy értesítések vagy beállítások (fogaskerekes) izé. Ott lehet letiltani, nem? 
- 

RootRulez félisten Van az android emulátor abban az "sdcard.img" fájl. Na azt mivel lehet megnyitni, módosítani, elmenteni? 
- 

RootRulez félisten Srácok volt ez az  Android Seven-Launcher program. Ez újabban Honey Comb Seven Launcher néven fut? A fejlesztő ugyanaz, gondolom csak ugyanaz... Az én telefonommal "nem kompatibilis", elküldené nekem valaki? Android Seven-Launcher program. Ez újabban Honey Comb Seven Launcher néven fut? A fejlesztő ugyanaz, gondolom csak ugyanaz... Az én telefonommal "nem kompatibilis", elküldené nekem valaki?
- 

RootRulez félisten válasz  lyeany

üzenetére lyeany

üzenetéreKettőt használok (nem egyszerre)  Simple Sound Profile Widget (honosított verzió) Simple Sound Profile Widget (honosított verzió) Profile Scheduler (honosított verzió) Profile Scheduler (honosított verzió)A másodikkal lehet ütemezni is és eseményekhez kötni a profilok automatikus váltogatását. 
- 

RootRulez félisten válasz  r0besz

üzenetére r0besz

üzenetéreHogy érted? Opera Mobil oszt csű, nem?  Van két alkalmazás Mobilarena for Android és a Prohardver for Android Bár ez nem a fórumhoz van, hanem a cikkeket mutatja. .K 
- 

RootRulez félisten Van ez az Angry Swamp ChootEm 
 , hát nem tudom, mit gondoltok?  
 Probert75Most hirtelen lekaptam az ES File Exploert vele és működött...
- 

RootRulez félisten Sziasztok! A parancsikont a főképernyőn (launcherpro) eddig úgy csináltam, hogy ES File Explorer-rel hosszan nyomtam a fájlra és az előbukkanó menüből rákattantam a Parancsikon opcióra. Azonban ez újabban nem működik, nem rakja ki a parnacsokont sehova.  Valami widgettel kéne áthidalni ezt a problémát, azaz egy progi, amivel kitehetek 1-2 "parancsikont" tetszőleges fájlokhoz az asztalra 
- 

RootRulez félisten Sziasztok! A naptáram megduplázta (ha nem megtriplázta) a bejegyzéseket... Mit lehet ezzel kezdeni?  
- 

üzenetére bluobluo75

üzenetéreA Mini tömörítve töltött le az oldalakat, így akár 90% adatforgalmat is spórolhatsz. Az Opera Mobile turbó módja is tömörít, de a Minié hatékonyabb. WiFinél mobile, mobilnetnél mini... 
- 

RootRulez félisten válasz  Dottore

üzenetére Dottore

üzenetéreArról nem is beszélve, hogy tud magyarul is...   KeePassDroid 1.9.8 Hun by RootRulez KeePassDroid 1.9.8 Hun by RootRulezTovábbi android honosításaim: http://hunapk.uw.hu 
- 

RootRulez félisten 
- 

RootRulez félisten A Fancy honosítást, itt lehet tán módosítani.  lol, Elsz@rtan ónos eső  "szemerkélhet valami, de az is lehet, hogy nem" -Ezzel pl semmi bajom.  
- 

RootRulez félisten Én egy DKV menetrendre várom már mióta.  (azért szar hogy 2 legnagyobb város, és nincs ilyen program) Elvileg itt mármost is van GPS szóval megoldható lenne a járatok helyzet követése is... (azért szar hogy 2 legnagyobb város, és nincs ilyen program) Elvileg itt mármost is van GPS szóval megoldható lenne a járatok helyzet követése is...Addig marad a PDF nyitogatás, keresgélés, perc-számolgatás  
- 

RootRulez félisten válasz  sto1911

üzenetére sto1911

üzenetéreUnified Remote tudja őket.  (legalábbis a fizetős, az ingyenessel nem mélyedtem annyira bele) (legalábbis a fizetős, az ingyenessel nem mélyedtem annyira bele)
- 

RootRulez félisten válasz  aggleány

üzenetére aggleány

üzenetéreKafa kis játék, töltsd le az ingyenes verzióját.  A krokodil csöve el van törve és víthez kell juttatni. Ezt úgy oldhatod egy, hogy utat ásol a víznek vagy csappal odaspricceled mandinerrel a falról vagy másról, ami lefolyik. A pályákon van 3 gumikacsa, amiken ha keresztülfolyik a víz, eltűnnek. Mindhármat be kell gyűjtened annál több pontot kapsz és a víznek is el kell jutnia a csaphoz.  De ezzel semmit se mondtam róla, ki kell próbálni.  
- 

RootRulez félisten És itt jegyezném meg, hogy a  Palmary Weather 1.06-os verziója magyarul is letölthető! Palmary Weather 1.06-os verziója magyarul is letölthető! Egyúttal új androidosoknak ajánlom figyelmébe a Magyarított Android alkalmazások topikot.  
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Volt régen egy TV műsor, ahol dominózni kellett, aztán csináltak belőle PC-re játékot is. Nincs az véletlen adnroidra? Közbe beugrott a PC változat neve Gumidominó volt.   Így talán már tudjátok, na ilyen van-e androidra? 
- 

RootRulez félisten válasz  barnam_

üzenetére barnam_

üzenetéreBeautiful Widgets, meg SiMi Clock, én őket használtam nagy megelégedéssel.  A SiMi tud magyarul is. A SiMi tud magyarul is. 
- 

üzenetére atillaahun

üzenetéreMindegy, a lényeg, hogy jó irányba terelt.  
- 

RootRulez félisten válasz  volvoguy

üzenetére volvoguy

üzenetéreÉn is kedvelem a  File Manager-t, de az File Manager-t, de az ES File Explorert használom és az ES File Explorert használom és az Astro sem rossz (nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb fájlkezelő) Astro sem rossz (nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb fájlkezelő) 
- 

üzenetére atillaahun

üzenetéreKözbe meglett, a /cache mappában lett egy download mappa és abban egy "downloadfile.apk". Köszi! Már a gépen is van a cucc.  
- 

RootRulez félisten válasz  Gedeon31

üzenetére Gedeon31

üzenetéreAnno felvetem a kapcsolatot velük, mivel többen szerették volna magyarítva látni (pl én is) Azt írták tervben van.   
 zho-lee Elméletileg működhet, mindössze automatizálnia kell, amit én parancssorral irkálgatva, kattogtatva, szerkesztővel átszerkesztve véghezviszek. Szóval meg lehetne írni mint programot. Kérdés, hogy megtudták-e, mert amiről írtál "APK edit" nem ismerem. 
- 

RootRulez félisten válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreÉpp ez az, nincs telepítve, mert az általam magyarított más aláírással rendelkező APK volt telepítve. Jelenleg az a megoldás "működik", hogy: 
 - Letörlöm a magyar verziót
 - Letöltöm markettel az eredetit
 - Honosítom az eredetit
 - Letörlöm az eredetit (mert arra nem megy fel a magyar)
 - Majd feltelepítem az általam honosítottat.Nos, ha el tudnám kapni a telepítőt, amikor a Market sír, hogy az aláírás nem megfelelő és nem tudja telepíteni, akkor: 
 - Kimásolhatnám onnan az eredeti APK-t (telepítés nélkül)
 - Honosítanám
 - Feltelepíteném, mert felmenne akorbbi honosításraÍgy egy csomó időigényes melótól megkímélném magam és a programok beállításai is megmaradnának, külön kínlódások nélkül... Tehát a kérdés adott: A Market hova tölti a telepítendő APK-kat?  
 atillaahun A root/cache mappába akkor?
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Market hova tölti le a telepítendő APK-kat? A magyarítások miatt nem tehetem fel a frissítéseket, mert máshogy vannak a telepítőim aláírva, mint a gyárik. Addig eljut, hogy letölti, csak mikor telepítené, akkor akad meg, hogy "nem jó az aláírás" No ekkor ott kéne lennie az APK-nak valahol a telefonon... 
- 

RootRulez félisten Felhagytam az ADW Ex-el, nem adja. Kínlódik, alig akar elindulni, akadozik.  Találtam egy Launchert, amit még "csak" 500.000-szer töltöttek le, ami azt illeti tetszik, a neve Nemus Launcher. Kipróba és kiderül. Találtam egy Launchert, amit még "csak" 500.000-szer töltöttek le, ami azt illeti tetszik, a neve Nemus Launcher. Kipróba és kiderül. 
- 

RootRulez félisten Csinálhatnál egy aksihasználat képet az Android Assistant-ról.  Csak a viszonyítás kedvéért... Csak a viszonyítás kedvéért...
- 

RootRulez félisten Nos tesztelgetem a Go launchert. És a fogyasztás 10%-át teszi ki, azaz többet fogyaszt, mint akármelyik másik program (vagy épp több együtt) Mellesleg akadozik is, ha görgetem a programokat, szóval nem győzött meg sok-sok hónap LP használat után. Szóval nem tudom lehet itt a gond... De ha ez a rendes működés, akkor nem tudom mirefel ajnározzák olyan sokan.  
- 

RootRulez félisten válasz  Tarantula33

üzenetére Tarantula33

üzenetérePedig mint kiderült, kéretlen reklám volt... 
Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még 8 napig lehet ezt a crowdin-t használni (ingyen) jó lenne, ha addig elkészülne. K
 Még 8 napig lehet ezt a crowdin-t használni (ingyen) jó lenne, ha addig elkészülne. K 
							 Mindkét dolog kéne, bár a jól bevált
 Mindkét dolog kéne, bár a jól bevált  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KeePassDroid
 KeePassDroid