- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
Mika1227 #32365 üzenetére
A csúszkás hívásfogadás a gyári launcher része, így lehet a Go Launcher kavar be.
Mondjuk Samsungon ez nem okoz gondot, da anno HTC-nél is eltűnt a Sense féle fel-le csúszka és a gyári droid gombok lettek amikor felraktam a LPP-t vagy az ADW-t. Lehet az LG-nél is így van megoldva. -
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31689 üzenetére
-
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31687 üzenetére
-
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31684 üzenetére
Témát letölthetsz bizonyos launcher-ekhez, vagy moddolt romokhoz pl.: CM7 és MIUI.
Mit szedtél le és honnan?
-
-
VD
őstag
-
VD
őstag
Anomaly Warzone Earth HD
Fizetős!
Tower Offense játék. Az idegenek által telepített tornyokat kell szétlőni. Mi állítjuk össze a támadó csapatot a különböző harckocsikból. Harc közben is vehetünk újakat és fejleszthetjük a meglévőket. Menet közben bármikor módosítható az útvonal, plusz pár extrával támogathatóak a csapatok. (javítás, füstgránát, légicsapás, elterelés)
Letehetetlen!
És végre jól eltaláltak a nehézségi szintek is! A könnyű is ad kihívást, a legnehezebb fokozaton meg igazi agy és reflex torna! -
-
VD
őstag
Whack Your Boss
[link]
Ingyenes.
Nagyon beteg!!!! -
VD
őstag
Devils at the gate
[link]
Ingyenes
Tower Defense játék. -
VD
őstag
válasz
viperabácsi #29222 üzenetére
Javaslom próbálkozz a készülék topikjában!
-
VD
őstag
válasz
domerator #27818 üzenetére
Valószínűleg a Viber Addon-t [link] töltötte le pluszba, ami a skypehoz hasonlóan lehetővé tesz voip hívást. Ahhoz viszont kell egy account amire ugyanúgy fel kell tölteni a pénzt, mint skype esetében.
A sima viberrel nincs mód szolgáltatói hívás indítására sim nélkül. -
VD
őstag
válasz
Mulderpapa #27812 üzenetére
Ez egy költői kérdés?
-
VD
őstag
válasz
TazLeacher #26586 üzenetére
Ártani nem árt! De nagyon idegesítő tud lenni.
-
VD
őstag
Real Racing 2
Egyelőre demo
[link]
Eszméletlen látványos grafikával! Borzalmas fizikával és irányíthatósággal.Traffic Panic 3D
Akcióban most ingyenes!
[link]
Alacsony vérnyomás ellen! Autókat kell átjuttatni a forgalmon. A közlekedési lámpa kapcsolgatásával. Az összegyűjtött pontokért új autókat és épületeket vehetünk, amik újabb elemekkel gazdagítják a nem túl bonyolult játékmenetet! -
VD
őstag
Újabb gyöngyszem!
Modern Combat 3: Fallen Nation
[link]Egyszer valaki nagyon csúnyán seggbe fogja rugni a Gameloft-ot. Most is pofátlanul lemásolták a Modern Warfare 3-at!
Ami elsőre mellbe vert az a közel másfél giga adat amit leránt a játékhoz...
Másodikra meg a grafika. -
VD
őstag
Frontline Commando
[link]Ingyenes cucc.
Régi arcade stílusú lövöldözös. A képernyő alján kell rohangálni a fedezékben és lelődözni a megjelenő ellenségeket. Grafika állat! -
VD
őstag
-
VD
őstag
Guerrilla Bob ingyenes a Getjar-on.
[link]Mászkálos lődözös. Akár Co-Op multiplayer módban.
Állat! -
VD
őstag
Hoppácska!
Brothers in Arms 2 Free+
[link]Különbség a fizetőshöz képest:
Vannak benne reklámok. (Túlélhető)
Egyes cuccok valódi pénzért megvehetőek (Tehát mégse teljesen ingyenes...)De ettől még baromi jó a játék. Akinek meg megtetszik az a Gameloft oldalán megveheti.
-
VD
őstag
válasz
hodostamas #24471 üzenetére
Jaaaa! Azt hittem egyben a kettő, mert olyanról még nem tudok.
Szimulátorból most ezeket próbáltam, bár inkább arcade jellegű mind a kettő:
Shine Runner
[link]
Mocsárjáros-száguldozós. Eszméletlen módon driftel a cucc menet közben.Riptide GP
[link]
Jetski versenyzős! Nem egy nagy cucc, de a grafikája egész jó. Amin besz@rtam, hogy van egy-két pálya ahol felfelé folyik a víz!Fizikai cuccból most nem találtam újabbat. Egyelőre a World of Goo utolsó világával szívok. De ha megvan, akkor vadászok valami új finomságot.
És még egy dolog!
A Battle Boats 3D ingyenes a getjar-on!
[link]
Quake Arena vizen hajókkal. Engem már már idegesített, de egy próbát megér. Főleg ingyen. -
VD
őstag
válasz
hodostamas #24468 üzenetére
Hogy mit?
-
VD
őstag
És a link:
[link] -
VD
őstag
Megjelent a World of Goo!
Meghatározott mennyiségű trutyiból kell várat építeni. Geometriai épitkezős. El kell juttatni a trutyit a célig, úgy, hogy abból épitkezünk. Minden számít, idő, lépések száma, a megmaradt trutyi mennyisége. Hülyén hangzik, de eszméletlen jó!
Ráadásul alapból magyar nyelvű
Van belőle demo, amit érdemes kipróbálni, mert eléggé vas igényes a játék! -
VD
őstag
"Ha megfelelően be van midnen állítva akkor felmászik wifire"
És a wifi kulcsokat meg magától kitalálja...
Komolyan mondom, abból leszek milliomos, hogy csinálokat egy fizetős alkalmazást (mit egyet, rögtön az összes platformra!) ami megmutatja merre van kolbászból a kerítés! Nem lesz bonyolult, mert egy fekete háttér lesz az egész! Persze fancy bekapcs gombbal!
-
VD
őstag
A Getjar-on
Ingyenes a Samsurai II: Vengeance
[link]
ExTegrás cucc.
Izometrikus (döntött 3D-s) nézetben kell a szamurájjal legyilkolni a népet, látványos kombókkal és kivégzésekkel. Csak úgy fröcsög a paradicsom!
Aki szereti a mászkálós-kaszabolós Golden AXE, vagy Double Dragon stílusú cuccokat, annak érdemes kipróbálni! -
VD
őstag
Where's My Water?
[link]Óriási játék!
A krokodil zuhanyozni akar, a mi feladatunk, hogy eljuttasuk hozzá a vizet!
Akinek bejön a Cut The Rope az ezt is imádni fogja!
224Ft-ot simán megért! -
VD
őstag
Navfree
[link]
Ingyenes offline navigáció.
Egyelőre tesztelgetem, még nincs sok tapasztalatom vele, gondoltam több szem többet lát alapon bedobom ide is. -
VD
őstag
válasz
dragon1993 #23459 üzenetére
Akkor pontosítok, mert valóban félreérthető lett.
Te 2 külön dolgot akarsz egyszerre. Mert amellett, hogy fogni akarod egy wifi router jelét, használni akarod annak a netjét és ezt meg is akarod osztani.
Ilyet nem fogsz tudni, mert ez alap esetben nem megy a legtöbb otthoni routerrel sem. Azok a routerek bejövő vezetékes netet osztják meg, amellett, hogy wireless hálozatot is tudnak üzemeltetni. Vagyis a helyi hálózat is működik, illetve a direktbe bekötött netet a hálózatban meg tudja osztani egyszerre. De itt az adó vevő szerep igazábol az eszközök közötti kommunikációra korlátozódik. Vagyis az eszközök között megy oda vissza kommunikáció. Ezért tudsz a netről letölteni és közben a többi gép/eszköz között adatot cserélni.Ha gyenge a wifi jel, akkor azt repaterel lehet erősíteni.
Ami neked kéne az egy repeater-router kombó. Ilyen is létezik, de egy alkalmazás nem tud ilyet csinálni a telefonodból, mert hardveresen alkalmatlan rá.
-
VD
őstag
válasz
dragon1993 #23457 üzenetére
"Akkot a wifi router hogyan működik ?"
Megosztja a vezetékes netet. Vagy lokális fáljcserére alkalmas. De itt sem megy egyszerre a kettő. Bár van olyan több antennás router ami tudja. Ettől még a mobilokban nincs ilyen funkció a hardveres korlátok miatt."Azért kell mert a suliba gyenge a wifi és csak az enyémen jön be azért kellenr tovább osztanom."
Még ha tovább is osztanád, sok értelme nem lenne, Max 5 eszközre tudsz osztani és a meglévő gyenge sávszélességet darabolnád tovább. Úgy hülyeség az egész ahogy van."Android 2.3.7 CM ha benyomom a megosztást akkor kikapcsolja a wifit."
Nem véletlen. Mint írtam vagy fogadsz vagy megosztasz, de egyszerrre a kettő nem működik. -
VD
őstag
válasz
dragon1993 #23447 üzenetére
Ez nem igazán fog menni.
Mert egyszerre nem tud ugyanazon wifi antennán venni és adni a készülék.
Hacsak nincs benne 2 db wifi adó/vevő.Ugyanakkor nem értem mi értelme lenne ha működne. Azt a wifi-t a többi eszköz is tudná fogni, amiről a telefonról akarod tovább osztani. Miért nem csatlakoztatod a többi eszközt is direktbe arra a wifi-re?
-
VD
őstag
My First TRAINZ Set
[link]
Ismét egy exTegra only game.
Modelvasutat lehet építeni és vezetni. Van belső nézet is. -
VD
őstag
válasz
BalanceR #23282 üzenetére
Csaló!
De legalább nem törölted!MW3-at Én is várom! Az 1-2 is nagyon tetszett, pedig nem voltam oda elsőre az FPS irányításért amikor iPhone-on próbáltam elöször. Aztán 4.3" rögtön megjött a kedvem.
Gameloft nem szokott Tegra only lenni.Most hegesztem a Shadowgun-t a tab-ra, kíváncsi vagyok 10" milyen lesz!
-
VD
őstag
válasz
BalanceR #23279 üzenetére
Akkor a Blood and Glory-t fel se ragd. Engem meg attól b@sz szét az ideg! Ilyen szemét, mocskos, rohadt, csaló módon megírt játékot még életemben nem pipáltam! Még jó, hogy ingyenes!
By the way!
A Sprinkle is megszűnt Tegra only lenni!
[link]
Hasonló mint a Burn the City, csak itt a tüzet kell egy locsolóval eloltani, minél kevesebb víz felhasználásával.
Van belőle free pár pályás verzió is. -
VD
őstag
válasz
BalanceR #23276 üzenetére
Menni fog az nyugi!
Csak kell egy kis pihenő! Nálam be szokott jönni, ha elakadok valahol.
Ha már ezzel izzadsz, akkor az utcsó Boss fight-ot imádni fogod!!!
Kb. az 50. próbálkozás után abbahagytam a számolást. Aztán egyszer csak sikerült.Most nekiáltam újra nehezebb fokozaton.
-
VD
őstag
válasz
BalanceR #23258 üzenetére
Az f@sza rész!
Cheat-ről nem tudok. (nem is szeretem, oda a játék élménye). De Youtube-on biztos van guide videó.
Nekem kb. 4.-re sikerült. Lefunti nem lehet, mert utolér és ledarál.
A trükk az volt, hogy futás közben felfelé kell célozni, így még látod a terepet, de amikor megfordulsz rögtön tudsz a zöld kapcsolókra (amiket befele menet kikapcsolsz, hogy tovább tudj jutni) lönni. Amikor a sugár telibelövi a fúrótankot, akkor pár pillanatra megáll, így van időd átfutni a következőig. -
VD
őstag
Shadowgun
Már nem tegra only!!! PowerVR és Adreno támogatást kapott!
[link]Gears of War klón
Nem olcsó, de megéri! -
VD
őstag
x10 mini, x8 és Galaxy S2 között nem tapasztalok az általad leírt szignifikáns különbséget a böngészési sebességben. Az S2 a leggyorsabb opera mini-vel. (egy fél pislogással) Ezt betudom a lényegesen jobb számítási teljesítményének. A 2 SE-n pedig szemmel nem mérhető az eltérés, dacára annak, hogy pont az általad említett kijelző méretekkel rendelkeznek.
Próbálok szerezni valami őskövület javas cuccot és azzal is megnézni.
-
VD
őstag
válasz
odipapa #23213 üzenetére
Rosszul gondolod.
Az oldal mérete ugyanakkora marad, mindegy mekkora a kijelző. Ugyanannyi adatot kell letöltenie a készüléknek 240x320- re és 540x960-ra is. Az egy más tészta, hogy a kisebb kijelzőn kevesebbet látsz egyszerre az egészből, de attól még az oldal mérete nem változik. -
VD
őstag
Blood and Glory
[link]Infinity Blade (Swipe and Slash RPG) klón a GLU-tól.
A játék ingyenes, csak az extra cuccokért kell fizetni, ha valaki gyorsabban akar fejlődni. (szokásos GLU megoldás)
A Grafika állat.
A játékmenet meg vagy bejön, vagy nem. -
VD
őstag
válasz
CoolBoy323 #23070 üzenetére
Szépen lassan leírom, hogy Te is megértsd:
Olyan widget-et keresnek ami direktbe kapcsolja át a készüléket 2G hálózatról 3G-re. Ilyen widget/status bar kapcsoló valóban csak a moddolt romokban (CM, Miui) van.
Olyan widget-ből és alkalmazásból van több száz, ami a hálózat választó menübe dob. De most nem ilyet keresnek. -
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged