- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #47488 üzenetére
Persze, egyértelműen közrejátszhat ez is, én csak a tapasztalatot írtam le.
Viszont az is biztos, hogy most nálam a Go gyorsabb ICS-n mint pl. 1-1,5 hónapja még a GB-en... de ez lehet hogy az azóta bekövetkezett Go fejlesztések, és nem az ICS miatt van.
De asszony LwW-jén meg főleg gyors a Go - meg tetszik is neki - és ezért ki sem akar másikat próbálni (mert minek ha minden oké vele?)
-
TRob1
veterán
válasz
Bone123 #47481 üzenetére
Gyorsabb van, felhasználóbarátabb (jobb) nincs.
(#47483) dokee78 :
Én is kipróbáltam az Apex-et, nem rossz - de sztem nincs olyan jó mint a Go és nálam fürgébb sem volt (Holo-t is kipróbáltam, de az egy kaka - a fizetős lehet hogy jobb, de nem fizetek ha van ingyen mégjobb)
Amiket eddig próbáltam, egyedül az Apex válthatná nálam a Go-t, a többi sztem meg sem közelíti (kb. 10 fajtát próbáltam össz-vissz, de többet mostanában nem is fogok...) -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #47394 üzenetére
Mitől lett más? Nem inkább ics-d lett mióta utoljára nézted/használtad?
Jobb felső sarokban a "pipás" ikon, majd "Biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról" előtt a Futás-ra, és utána jobb fenn a zöld pipa.
És nem a "legnagyobb számösszeg"-et, mert akkor menti a rendszeralkalmazásokat is, ami gondot okoz(hat), főleg ha nem ugyanazt a romot teszed vissza.
-
TRob1
veterán
Miért, amit használsz hozzá az annak nem jó?
Sztem ezek a térképek jók arra is, csak állítsd át a járművet autó-ra.
(#47168) randras:
Nekem nem volt gondom soha az AdFree-vel, úgyhogy a mai napig azt használom... -
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
soultrapp #47099 üzenetére
Mi az a market?
Ha a Play-re gondolsz, akkor úgy hogy rákattintasz az árára, majd megadod a bankkártyád adatait.
(#47101) Skynet258:
Biztos jó dolog, de amíg leírok egy betűt, addig bepötyögök 3at, úgyhogy nem értem a cikkben írt gyorsabb keresést.(Persze lehet hogy csak én írok lassan... vagy gyorsan gépelek
)
-
TRob1
veterán
Ha valaki eddig netán csak azért nem használta mert nem volt magyar nyelvű: Mától "magyarodott" az
AirDroid
(#46942) nonames:
Cash Droid
-
TRob1
veterán
Pedig mindkettő támogatja a flac lejátszását... illetve asszem csak cm7-es gb tudja, hivatalosan csak 3.1-től táblákon, illetve ics-től telefonon is (de lehet hogy tévedek
)
... az már más kérdés hogy szerintem egy telefonon, meg néhány milliméteres hangszórókon (füles) lejátszani flac-et értelmetlen
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Így látjátok Ti. GrandeP, Én meg még sokan mások meg máshogy (Váltottam OTP-ről, asszony váltott OTP-ről, anyám-apám váltottak, keresztanyámék váltottak, öcsémék váltottak... és ez még csak a szűk családi karika... ne is beszéljünk arról hogy országosan hányan hagyták ott az otp-t... valószínűleg nem ok nélkül - Most mondjuk küzdenek is az újabb ügyfelekért meg hogy a még meglévők ottmaradjanak, amire hosszú évekig xartak)
Mondjuk ezek a dolgok már tényleg nagyon off.
-
TRob1
veterán
válasz
toth_janika #46602 üzenetére
Telefon (vagy tárcsázó, ki hogy hívja) -> Menü gomb/Beállítások és ott keresgélj (Nálam ezen belül a További beállításokban van)
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #46580 üzenetére
De egy ébresztőnek vagy zenelejátszónak szerintem még 256megánál sem. Főleg hogy úgymond még üres is a telefon. Mindenesetre fura.
-
TRob1
veterán
válasz
GrandS #46457 üzenetére
Véleményem szerint aki nem akar gmailezni, annak nem kellene az android sem.
Amúgy sajna más megoldást nem tudok, igaz nem is kerestem, mert sztem teljesen értelmetlen mást keresni. De attól még létezhet, vki talán majd tud vmi okosat.
Illetve tudok. Vannak ilyen konverterek, meg kell próbálni. Pl: CSV to VCF (vCard) Converter
-
TRob1
veterán
válasz
Sabber #46372 üzenetére
Bemásolod az sd-re a Media/Audio/Ringtones vagy csak simán a Ringtones mappába (nemtom mitől függ, telefon vagy rendszer) az mp3-akat, ogg-okat és utána ki tudod választani. (Ha csak ennyit szeretnél, akkor sztem felesleges egy plusz app)
(#46375) Sabber:
Próbálkozz, csak itt ne tudjunk róla, ugyanis erősen Warez! -
TRob1
veterán
válasz
enginev3.0 #46328 üzenetére
Fel kell tenni egy gapps csomagot Recoveryből. Ahol volt a rom, ott általában azt is linkelnek.
(#46330) enginev3.0 :
szerk: Ez pl jó lesz (elvileg)
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #46292 üzenetére
hehe
Amúgy ez lenne a képfájl pontos neve: 2012-07-13 15.27.16.png
(Bocs hogy nem mentettem friss képet, szégyellem is magam
)
Hidd el, ez mindig pontos.
És még: nem foglal plusz tárhelyet, nem foglal a home-on plusz 4-8-12-akármennyi ikonnyi helyet, nem eszi pluszba az akksit, nem pörget procit, nem zabbantja a memót...stb. És ami a legtutibb: Látom rajta az időt (ami ugye a lényege lenne egy órának)
-
TRob1
veterán
válasz
ztelaci #46268 üzenetére
Ha lenne olyan app ami bekapcsolja, akkor az ébresztő app is be tudná kapcsolni. De mivel teljesen ki van kapcsolva, max te tudod bekapcsolni.
Vagy megkérsz vkit a családban hogy mielőtt ébresztene téged, keljen fel és kapcsolja be a telefonod.Vagy marad a már említett repülő mód... Amúgy nem is értem miért jó kikapcsolni? Mert nem a fogyasztás miatt, az tuti, ugyanis ha minden oké a "cuccal", akkor nemigen fogyaszt többet 1%-nál egész éjjel "repmódiban."
-
TRob1
veterán
válasz
Ramius #46225 üzenetére
Néha játszok vele... Többek között a mai frissítés után is nyomtam vagy 5-6 kört (illetve ma frissítettem), addig nem fagyott le.
szerk: wifivel toltam.
(#46230) Ramius :
Igen, tegnapi, jelezte nekem is, de csak ma frissítettem. Nálam minden frissítés "manuális"
Egyébként a playes hszekben is többen panaszkodnak hogy fagy/kilép. -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #46209 üzenetére
Minden launchernek van ilyen widgetje? Szerintem nincs.
Mert amiket most hirtelen megnéztem, mind kérnek ilyen engedélyt...Illetve szerintem attól függetlenül hogy ugye külön appok a tárcsázó meg sms kezelő, attól még én úgy tippeltem eddig, hogy Launcheren keresztül megy (hisz azon keresztül indítom). De persze tévedhetek is.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #46207 üzenetére
Ha nem kezeli közvetlen, akkor viszont én sem értem a TELEFONSZÁMOK KÖZVETLEN HÍVÁSA-t.
Mondjuk nem is ástam magam bele ilyen engedélyes dolgokba, valahogy engem nem érdekelnek (persze csak addig nem míg nem jön vmi szép nagy számla
)
Az az igazság hogy én bátor (vagy inkább felelőtlen?) vagyok, és soha nem nézem hogy milyen engedélyeket kérnek adott appok (vagy ha néztem is, nem foglalkoztam vele).
Sőt, a virágbolttól sem riadok vissza.Az viszont igaz hogy mindig csak olyan appokat telepítek, amik már fenn vannak egy ideje Play-en (szóval nem új, meg ismeretlen appokat, hanem népszerűbbeket)
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #46205 üzenetére
Maximum nem fog tudni se telefonálni se egyéb.
Még jó hogy kér ilyen engedélyeket, hisz adott launcher alól fog telefonálni/sms-ezni, névjegyadatokat nézni/szerkeszteni...stb., gyakorlatilag majd minden műveletet az adott felhasználó.
(Gondolom Én)
-
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #46120 üzenetére
Ma jött egy újabb frissítés hozzá. Ez sem oldotta meg a problémád?
-
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #46115 üzenetére
Menü gomb / Segítség/Névjegy / Változások
szerk: Az bizony előfordulhat, tégy egy próbát, majd kiderül.
(#46114) zho-lee:
Nah, akkor végül is csak a kijelzés változott. Azért mondom, sokszor elég hülyeségeket ír... Mikor gyorsba utánamerül, biztos akkor kap észhez és bepótolja a visszaszámlálást. -
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #46112 üzenetére
Akkor viszont most a stabil rommal 4 napig bírja? Vagy csak jól jelzi ki?
Amúgy én szerencsére ilyet nem tapasztaltam soha, pedig óelég sok cm volt a telefonon. Az utolsó 20%kal is kihúz 1 napot (mármint egy reggeltől estiget tuti)
De sztem ezek a kijelzések sosem voltak vmi jók (van nálam hogy 2-3-4 óra után is 100%-ot ír... vagy pl. most 6%-ot merült reggel óta)
-
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #46109 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
cintula187 #46106 üzenetére
Júli 11-én jött az 1.1-es verzió, másnap meg az 1.1.1-es ami csak bugfixet tartalmazott, de akkor ezek szerint még az sem oldotta meg a problémát
-
TRob1
veterán
Én meg eddig úgy tudtam hogy eleve nem jó az akkunak ha benne van mikor napi szinten használod áramról, ha teljesre tölti, ha nem, mert eleve folyamat merül és tölti, merül és tölti ... - és az okosabbak az javasolják hogy ne legyen benne ilyenkor. De akkor ezt is rosszul tudom.
(Meg ezek szerint az is csak tévhit hogy manapság a gyártók nem hosszú távra terveznek, mivel ha minden 10-20 évig menne, becsődölnének - Az ilyen kímélő dolgok miatt mégiscsak a felhasználók érdekeit nézik a maguké helyett. Ennek örülök.
)
-
TRob1
veterán
válasz
ncc1701 #46077 üzenetére
Oké, győztél, töltsd félig az akksidat... csak már hagyd a témát (én meg töltöm teljesen ahogy mindig is csináltam, és mindig is jól bírta/bírja az összes akksim, nem csak a telefonoké - mind kapacitásra, mind élettartamra).
(#46080) ncc1701 :
De valószínűsítem hogy semmi mást sem fogsz 10-15 év múlva használni a mai kütyüid közül.Amúgy ha így tönkremegy, akkor pl. anno a k610esem miért bírt az elején is 1 hetet ki feltöltve, meg évek múlva is ugyanúgy 6-7 napot? Jöhet privibe is, mert itt már eléggé teleszemeteltük a topikot, lévén nem appokról van szó.
-
TRob1
veterán
válasz
ncc1701 #46071 üzenetére
Te neked vmi nagy baj van a fejeddel, az már fix. Akkora baromságokat írsz, hogy csak csuda. Azt írod, félig kell feltölteni, miközben a grafikonon teljesen más látszik. Akkor mit is kell magyarázni? Úr isten!!! Hagyjuk, mert az ilyen embereken csak felhúzom magma, főleg ha még etetik is a faxságaikkal a népet, terjesztik az agyatlanságaikat.
ui: charge=töltés
discharge=kisütés!!! Hol írják az általam nem értelmezett, de általad tökéletesen értelmezett grafikonon hogy félig érdemes feltölteni te nagytudású???(#46074) ncc1701 :
Na gyorsba futás a dokidhoz egy beutalóra, de úgy hogy többé soha ne engedjenek ki.szerk: És ott hol írják hogy félig töltsd te #&@#??? Nem azt írja hogy kisebb fesszel töltve lesz több ciklus???
Hagyjuk tényleg. meguntalak, de nagyon.
-
TRob1
veterán
"Az a gond, hogy ezek a netes baromsagok csak arra jok, hogy hulyitsek a nepet, es mint lathatod, tok jol el is erik celjukat."
Főleg ha vki félreolvassa/félreértelmezi, és még nagyobb hülyeséget terjeszt.
Most gondolj bele. Ha vki csak átsiklik az oldalon, és pont ezt a 46039-es hsz-t olvassa.Amúgy milyen jó hogy sokaknak 1 napig bírja a telefon teljes feltöltéssel, de ezen poszt hatására már csak félig töltik fel.
(#46068) ncc1701:
Igen, akkor a lenovo "mérnökei" is hülyék.. legalábbis a programozók, mert ezekszerint fingjuk sincs az akksiban lévő elektronikáról és a Li akksikról.
De amúgy meg az érzésem inkább az, hogy a sok okoskodó vevőnek írják ezeket a xarokat, teljes megnyugtatásul. -
TRob1
veterán
válasz
k.tari #46057 üzenetére
Pontosan. Sőt, ha nem csak minimális van benne hanem több, az még jobb. De nem pont az ellenkezője, hogy csak félig töltsük fel.
(#46059) ncc1701 :
Vhol 20at írnak, de ez már részletkérdés, nincs jelentősége. Nálam amúgy a 20 nál is gyakrabban esik meg a teljes lemerülés, és köszöni szépen, nagyon jól van az akksim.(#46058) ncc1701:
De a 2. táblán pont így van ott ahogy írtam. És sehol se szerepel a te fantomelméleted hogy csak félig töltsük fel.
Amit most írsz, az megint más. Az a feszültség amivel töltöd. Hogy csökkented hogy jobb legyen az akkud? Ezek elméletek, és akksinként eltérnek. A gyári akksik és a gyári töltők be vannak lőve, nincs velük semmi gond. Max ha nem bízol bennük, akkor a teljes feltöltés után leszeded a töltőről, mert a Li akkuk nem annyira szeretik a csepptöltést (de csak akkor van gond ott is ha pl. nem csak meleg az akksi, hanem forró... akkor károsodik/károsodhat - de ezt a mai töltők és akksik szabályozzák, nincs ilyen szintű gond - max ha vmi gagyi akksit veszel) -
TRob1
veterán
válasz
k.tari #46053 üzenetére
Hidd el, megjeleníti a táblázatokat. Csak épp ott nem az van hogy meddig töltsd, hanem hogy meddig süsd ki. Szerintem.Tehát ha 100%-ra meríted, csökken az élettartam, ha csak részben akkor meg nő.
És az azóta megnézett 3 egyéb, akksikkal foglalkozó magyar nyelvű oldalon se találtam semmi ilyen írást hogy ne töltsük fel a telefont.
Sőt, életemben nem hallottam még ilyet hogy félig töltsünk fel valamit. Pedig már éltem pár évet, volt/van pár akksim és akksis készülékem.
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #46051 üzenetére
Írtam Én ilyet hogy szánalmas???
És én is beleolvastam, sőt azóta több más oldalt is, de még mindig nem látom az oldalon azt hogy félig kell feltölteni. Segíts már, hol nézzem?És itt az igazság:
"Egyébként a volt LG Optimusom akkuja ma is olyan, mint az új, és azt is egész éjjel töltöttem." Én pont így vagyok a Pengémmel másfél év után. És így voltam az előző telefonokkal is.Az asszony meg kb. összevissza töltötte a régi SE butatelóját, de fullra majdhogynem soha, bírta vagy 1-1,5 napig ellenben az én SE butatelómmal ami nagyjából 6-7 napig bírta (mindig fullra volt töltve, egész éjjel rajtahagyva).
-
TRob1
veterán
válasz
ncc1701 #46043 üzenetére
Ezen a linkelt oldalon hol van hogy félig töltsük fel? Melyiket kell nézni? Nem olvastam végig, de nem látom.
(#46046) zho-lee :
Na kiv. leszek hogy asszony LwW-je bírja tovább teljes feltöltésekkel, vagy a tiéd félig feltöltésekkel (de ugye ez miatt duplaannyiszor töltve)Térjünk vissza rá 1-2 év múlva.
-
TRob1
veterán
válasz
k.tari #46040 üzenetére
"feltöltés után fél vagy háromnegyed órával max. le kell húzni" - Baromság. Meg persze a 60-80%-ig feltöltés is.
Nyugodtan hagyd rajta egész éjjel, nem lesz semmi baja. Mindig is így töltöm, és nagyon is bírja a másfél éves akksim.
(#46042) zho-lee :
Mit kerestél? Hogy érdemes csak 60%-ig tölteni a telefont? -
TRob1
veterán
válasz
zho-lee #45884 üzenetére
"csak nem értem miért off
Hová forduljak, ha nem ide hozzátok? "Mivel nem alkalmazásról van szó, lehet hogy azért off.
Van amúgy Android OS-t használók szakmai topicja is. -
TRob1
veterán
válasz
Csocsesz75 #45803 üzenetére
Akkor az.
Menj a Beállítások/Alkalmazások(sd-kártya fülre, és ott pakold át a telefonra a Launchert... (katt a nevén, majd áthelyezés telefonra... vagy hasonló)Launchert, sms kezelő appot, billentyűzetet, widgetet tartalmazó appot soha ne tégy az sd-re, mert lehetnek érdekes helyzetek.
(#45806) Csocsesz75:
Ok. -
TRob1
veterán
Lehet hogy nem érdemes, de mégis az a helyzet hogy manapság milliónyi ember örül a tízenéve megjelent, és sokak által már akkoriban megunt dolgoknak androidon, ráadásul ugye sokkal kisebb képméretben, sokkal xarabb irányítással, nem egyszer gagyi graffal (oké, telefonon van, és???, attól még igaz) A legviccesebbb része meg az, hogy PC-n a csúcsgraffal megáldott, jóval irányíthatóbb játékokat ez mellett meg fikázzák. haha. Ha olyan játékkal játszok pc-n mint pl. a Rage, akkor telefonon is ugyanolyan szintű játékkal akarok, nem kevesebbel és nem majd 15 év múlva mikor oda-vissza meguntam már (1ébként már pc-n se igen játszok, de ez megfogott).
Amúgy meg elég 1-2 logikai, azoknak meg nemigen kell az erősebb vas.
Én is kíváncsi leszek Intel-re... de ha jól emléxem már vagy 2 éve be van jelentve, nem?
(#45797) Csocsesz75:
Véletlenül nem az sd-re telepíted a Launchereket? -
TRob1
veterán
válasz
tvamos #45789 üzenetére
Ez az egész "megaherc" + sok memó dolog is csak egy népbutítás.
Vicces hogy 10-11!!! éve pl. a GTA3 pc-n 300Mhz-en (450-en meg már brutáljól szaladt) 256mega rammal elfutkorászott 800x600-ban vagy 1024x768-ban 15colon, itt meg nem árt vagy 1 giga procc meg minimum 512 memó, és örül a sok j(l)úzer hogy hurrá, gta 3-4 colon...A többi gagyiságról ne is beszéljünk.
Meg hú de jó ha 100-150k-ért már csak alig akadozik a menü a droidon.
-
TRob1
veterán
válasz
Timmy0829 #44947 üzenetére
Ez a te topikod, ugyanis itt alkalmazásokról van szó, ha a topik címéből nem derült volna ki.
(#44948) bok92:
Nem a legutolsót, de tisztán látszott hogy nekem soha nem fog megérni 1 fillért sem. De természetesen attól még kiugorhatsz ha akarsz. -
TRob1
veterán
válasz
petipetya #44853 üzenetére
Tessék, leszedtem a telefonról: Google_Play_3.7.13.apk
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Nem a nép és nem a köz a lényeg, hanem a Kínai.
De korea, tajvan, kína... egykutya (sárga és ferde
) Csak perpill az egyik felkapottabb, a másik már nem annyira, a harmadik meg a semmiből lett a világ 4-ik legnagyobb telefongyártója, nem beszélve az egyéb dolgaikról (pl. Telenor hálózat)
Mindenkinek frissült a Play? (Nálam 3.7.13 lett)
(#44838) dekrer:
Használtam kb. 3 hétig aztán visszatértem a kedvenc Go-ra (az is jól néz ki)
-
TRob1
veterán
válasz
CHIPman #44834 üzenetére
Azzal sztem nemigen lesz magyar egy egyébként idegen nyelvű Rom... az arra jó, ha nem magyar nyelvű a Rom(telefon), akkor is magyarul jelenjen meg az adott app (ha tartalmazza a magyar nyelvet). Vagyis magyar nyelvűnek láttatja a telefont az appokkal. Tudtommal.
(#44835) Joshi:
- Még ha nem is mindenki gondolja így.
Egyébként meg kína találta fel a ketchup-ot, fedezte fel Amerikát elsőnek
, a puskaport... meg majdnem mindent ami csak létezik a világon.
Mindenkinél sokkal fejlettebbek voltak csak mindent eladtak, de hamarosan megint ők lesznek a legfejlettebbek, sőt, a világ urai. -
TRob1
veterán
válasz
barnam_ #44810 üzenetére
Na látod, én meg nem viszek magammal kihajthatós térképet, sose szerettem, és ugye már nincs is ez miatt rá szükség (nem beszélve arról, hogy azon nem tudom hol vagyok épp, itt meg rögtön látom)
Egyértelműen jó lenne a keresés, de nekem pl. így is tetszik (és ha lesz benne, akkor meg még jobban fog tetszeni
) Lényeg a lényeg: Innen már egyértelműen látom hogy elindultak egy offline is használható térkép irányába (nem csak amolyan Labs féle sztem átláthatatlan módon)
Sztem van köze hozzá
illetve nem a magyarsághoz ahogy írod, hanem a tipikus mai magyarhoz): örök elégedetlenség, soha semmi nem jó, ráadásul úton-útfélen hangoztatva.
De ezt hagyjuk, ez már nagyon off.
-
TRob1
veterán
peter68.com (és kitárul előtted a világ
)
(#44809) Balinov:
Így van, nem lenne rossz ez a funkció egyértelműen... ami sztem a köv. vagy az utáni frissítésben már benne is lesz.
De 1 héttel ezelőtt volt ilyen benne? És lehetett 16 mérföldnél nagyobb területet menteni? Most lehet, jóval nagyobbat, ráadásul 6 darabot is (kb lefedtem nyugat Mo-t vele) Ez most ennyivel több... valszeg.nem álltak le, és folyt. köv.
Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest