Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ezt nem tudom... Forzazni szeretek, de mar nagyon reg nem csinaltam. A telefonon meg... max Robo defense-ezek. A vonaton...
En a Tegra 2-vel nagyon elegedett vagyok, a... nem is tudom... t-mobile pulse-om volt... utaltam, akar mi is volt benne. A Froyo-t nem tudtam megszeretni. (Nem ment a Skype video.
) -
DS39
nagyúr
azért az ARM architektúra ilyen irányú számait nem érdemes összehasonlítani az X86-os PC-s architektúrával. ezért is leszek majd kíváncsi az Intel által fejlesztett X86-os architektúrájú okostelefonokra, szvsz az borítani fogja a piacot.
de azt aláírom hogy a népbutítás az megy, olyan értelemben hogy a fejlesztők leszarhatják az optimalizációt, hiszen úgyis félévente jönnek az újabb csúcsmodellek és erősödik az alsó kategória is. ezzel ösztönözve azt hogy vedd meg az újat, jobbat, drágábbat.
Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)