- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
szépen lassan írom, h felfogd: van ilyen kapcsoló, száz éve használtam ilyet, nem moddolt romban!!!
biztos van még ma is olyan, ami NEM a menübe dob, hanem vált!quick settingsben is van ilyen, bár azt se használtam már 50 éve...
@domerator: qwa sok értelme volt a hsz-ednek...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Keresztapper #22778 üzenetére
magyar hanggal tényleg nagyon gáz
kár, h egyszerre 2t nem kezel... nekem a magyar kell, h használni tudjam az eCIDet, az fontosabb
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Keresztapper #22778 üzenetére
az ígéret szép szó, ha betartják úgy jau
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Keresztapper #22773 üzenetére
jah így már értem, h nem miért nem érti
reméljük egyszer azért megtanulja ékes anyanyelvünk -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Keresztapper #22769 üzenetére
van magyar SVOX hang is, szóval ha az angollal kompatibilis, márpedig az, akkor svox kompatibilis, és akkor megy a magyar hang is minden bizonnyal!
én bemondásra az eCID progit használom az SVOX-szal + magyar hanggal (Judit/Mariska)
rövid ismertetőt találsz róla a blogomban a cikkemben, bővebb leírás a droidground.hu-n -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Avicularia #22382 üzenetére
én még ismerkedem vele, élesben még nem használtam, de vicces lehet ha működik majd, és kinyírja az egyetem többi hotspotján lógót
-
CoolBoy323
nagyúr
rockplayerben a feliratot hogy kell beállítani? és milyen kódolással?
látom a jelet, h felismerte h van sub [...] de nem mutatja
egyszer sikerült vhogy mutira bírnom, de akkor meg őű gebasz volt (kódolási gond)
-
CoolBoy323
nagyúr
A good morning nevu apphoz hasonlot tud vki? Olyan kene, ami magyar (ez is tud, de felig csak, svoxal dolgozik ossze, most a v3 magyar hang 2 hetig free trial
Szal olyan kell, ami magyarul ebresztes utan bemondja az idot, idojarast esetleg, es bekapcsolja a wifit, de erre akar masik app is johet... (ha reggelit is csinal, akkor fele kiralysagom adom
Fizetos is johet
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Rickazoid #17773 üzenetére
Call Meter 3G tudja ezeket, kivéve azt, h külön állítsd be a programokat, amik adatforgalmat generálnak... de ha írsz a készítőknek ezzel kapcsolatban, biztos h jó 5letnek fogják venni, és elkezdik fejlesztgetni
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KubanitoS #16268 üzenetére
gyakorlatilag jelentheti azt, amit írsz!!
az első köztudatba is bekerült "vírus" (bár lehet nem is kell idézőjel) is mikor települt, írta, hogy hozzáfér az SMSekhez, azok küldéséhez... na mármost ez a programocska a user tudta nélkül küldött emelt díjas smseket... ha a user figyelte volna ezt a sokszor csak automatikusan leOKézott figyelmeztetést, elkerülhette volna a magas számlát... sajnos elég sokan jártak pórul...
én azt javaslom, h ha kétes a program eredete, kevesen szedték le, kevés értékelése van, azok is inkább negatívak, akkor ne szedd le...
de megoldást jelenthet egy vírusírtó is, pl az ESET
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #15613 üzenetére
Szakmai artalom, h a negativumokat is figyelem, es belegondolom magam a masik fel helyebe... Nekem van, volt olyan szitum, h pesten, utcan nem talalt jelet semmi az istennek sem...
A legjobb megoldas, h nem hagyjuk h kizsebeljenek
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
DemonDani #15600 üzenetére
szerelek én riasztót bárki zsebére, szóljatok
vagy riasztóval ellátott tok...nem adok inkább 5leteket, majd megtervezem, legyártom, és milliomos leszek
RazorGTR1: megoldom a tesztet egyedül, nagyfijú vagyok már köszi
van 2 telefon kéznél, szal nem fog ezen se múlni
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
rayman2006 #15592 üzenetére
még régebben írtam ide egy rövid elemzést a szerintem legjobb ilyen programról, keressetek rá: MyPhoneLocatorPro
de ez sem tudja önmagától bekapcsolni a GPSt, mint ahogy szerintem egyik sem...
bár az ESETet még nem próbáltam ilyen szempontból, az még egy kérdőjel... de nem hinném h be tudja automatikusan kapcsolni...
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
feketepeti #15250 üzenetére
És ha néha -eléggé el nem ítélhető módon- vezetés közben akarok írni
már ne is haragudj meg, de ez rohadtul elítélendő dolog!!!
az ilyenek miatt vannak a balesetek, és ne adj Isten a halálos kimenetelűek... és sose a hibás hal meg...szal: NE HASZNÁLD A TELEFONOD VEZETÉS KÖZBEN!!! SENKI SE!!!!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aggleány #14945 üzenetére
megvan a fonál eleje
számológép mindenkinek kell... fv rajzolás meg az iskolába járóknak (azok sincsenek kevesen
)
és a programjaim után van ajánlott és kötelezően ajánlott javaslat
ami kötelezően ajánlott, az mustmust have
(hely meg már minden normális készülékben van legalább 5000 program számára
)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dr. Student #14983 üzenetére
katt a FREE gombra
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dr. Student #14923 üzenetére
összes hívásidőd akarod látni?
akkor a Call Meter 3G az amit keresel, a legjobb ilyen téren! (lsd fenti linken) -
CoolBoy323
nagyúr
játékot keresek: a racing moto ennek a koppintása, csak nem találom az "eredetit", nem jut eszembe a neve...
pár napja egy másik rommal játszottam vele, csak élvezhetetlen volt, annyira érzékeny volt, de most, ezzel a rommal is kipróbálnám, h nem-e a rom hibája miatt volt xar...szal megköszönném, ha vki segítene
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
dokee78 #14185 üzenetére
nem hinném h ilyen létezik...
mire kell amúgy? a leghosszabb idő amit telepítéssel töltött a telefonom 1 perc se volt, pedig látott már igencsak nagy apk-kat
@lordfreyr: szerintem nem ilyenre gondolt
mellesleg ha leellenőrzi a progi a progit () akkor vmit biztos keres benne, vagy tudja, melyik alkalmazás xar... jó lenne tudni, melyek azok, és akkor nem lehetne vírusos
(mondjuk én még mindig nem hiszek az androidon élő vírusokban)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
kisdani #13453 üzenetére
mindenképp fogsz vásárolni, mert az SVOXhoz a magyar hang fizetős!
@Canonfan: szerintem felesleges! vannak vírusok az tény, már jó ideje, de semmi komoly...
és én is raktam már fel próbaképp vírusírtókat, de egy nullák voltak... lassítottak nálam is, és csak a fizetősök érhetnek vmit... all in all: nemkő -
CoolBoy323
nagyúr
SwiftKey X-et aki használ, meg tudná mondani nekem, h hol lehet kikapcsolni a javaslatokat??
engem rohadtul idegesít, sose használom semelyik billentyűzeten sem, de ennél mintha ki se lehetne írtani -
-
CoolBoy323
nagyúr
tudtok olyan lehetőségről, h FM transzmitterként üzemeljen a ketyerém??
kocsiba kéne vmi kihangosítás-féle, de a
buziGPSemben nincs BlueTooth -
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
RootRulez #12040 üzenetére
csináltam már mindenhogy
külön kellett a 30as és az egyéb... (szerencsére h nincs csúcsidő, éjjel és társaik
)
de kevesebbet mutat, mint az igazi számlám
lehet, hogy kéne várnom egy hónapfordulót, h beálljon? lehet az a gond, h visszamenőleg számol?
de a $ra nincs magyarázatom... mikor beállításoknál vagyok, és kéri mondjuk a percdíjat, akkor ott Ft van
vicces egy program, lehetett volna easy-bb...
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- GTA V
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest