Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Documents To Go for Android szerintem egy egész jó kis program. Szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, prezentációs eszközt és pdf nézegetőt tartalmaz, a honlapja szerint elboldogul a legújabb MS Office fájlformátumokkal is. Január 26-ig akciósan 9.99$-ért megvásárolható.
Árképzése érdekes, mert mikor megvettem a Spica-m december közepén még 29,99$ volt, majd lement 19,99$-re. Majd tegnap, mikor meg akartam venni 14.99$ volt, de nem tudtam az internetes bankkártyámra pénzt tenni, ezért ma újra próbálkoztam és már csak 9.99$-t kellett érte fizetnem (1836Ft)De gyanítom ez már nem fog csökkeni.
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- ASUS notebook topic
- Gumi és felni topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest