- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
vétó
aktív tag
-
vétó
aktív tag
válasz
saphancs #33835 üzenetére
ez szerintem nem a te hibád. épp nézelődök a marketen, és azt látom, hogy onnan telepített (free) alkalmazás, ami azóta már rég uninstallva lett, még mindig installáltnak mondja magát...
"de amikor installálni akarom, akkor viszont aszongya, hogy cumi, vegyem meg"
na de nem épp ezt akarod???? -
vétó
aktív tag
válasz
defymoto #33330 üzenetére
úgy, hogy előbb megkéred motoroláékat, hogy lesznek szívesek kiadni ICS-t a defy-re, aztán már fel is tudod tenni (Requires Android: 4.0 and up)
(#33331) Csigusz 1
uppsz, télleg. akkor mégegyszer: ProCapture
-
vétó
aktív tag
válasz
pufancska #33303 üzenetére
Ilyen "háttérparkkal" szerintem neked ez a kamera fog leginkább bejönni: ProCapture
-
vétó
aktív tag
válasz
junkpod #32968 üzenetére
ha szinkronizált mappákat használsz, akkor működik ez a megoldás. pl dropbox..
de én egyébként a fapados megoldást használom, SwiFTP-vel vagy AirDroid-al átmásolom a gépről a kártyára, és kész. Volt már egyébként, hogy elküldtem magamnak email-ben, de mivel többnyire itthon egyszerre vagyok a telefon és a laptop mellett, ez eléggé fölösleges. -
vétó
aktív tag
válasz
junkpod #32945 üzenetére
tessék, akkor itt egy másik: HD Caller ID
én korábban egyszer próbáltam a fullscreen caller id-t, de rájöttem, hogy számomra semmi értelme, mivel igen kevés kapcsolatomhoz van (rendes) képem, így én nem élek ezekkel az alkalmazásokkal
de te próbálgasd csak bátran, hátha találsz olyat, ami tetszik!
-
vétó
aktív tag
-
vétó
aktív tag
úgy látom, az időjárás előrejelzés témakörről szép csöndben áttértünk a tömegközlekedési előrejelzésre
-
vétó
aktív tag
válasz
Narxis #32460 üzenetére
Ó, hogy előrejelzés! Na, azt meg ugye 24 óránál hosszabb távon tényleg csak jósolni tudják, így én arra ezt használom: Aix Weather Widget
(#32469) BEKAvarangy
nem, mert azzal még a BKV sincs tisztában, hogy éppen mikor, hol, merre járnak a járművei...
-
vétó
aktív tag
válasz
Mika1227 #32424 üzenetére
hmmm.... na nézzük. a telefon felvevés csúszkás vagy gombos módon elvileg minden gyári Android rendszeren megvan. Ha le van zárva a képernyőd, akkor csúszkás, ha nincs (épp kézben van és nyomkodod), akkor gombos. nekem anno volt olyan problémám, hogy elalvást követően nem a lock screen jött be, és ezt egy újraindítás orvosolta (majd később az új gyári ROM), de az, hogy csak gomb legyen, elég fura. és gyanítom, hogy a telefonod topikjában esetleg több hasznos tanácsot tudnak adni, mint itt, mert ez nem alkalmazás kérdés...
-
vétó
aktív tag
válasz
kavics325i #32370 üzenetére
hmmm, megnéztem pár launcher leírását, ez mindegyikben ott van. és szerintem eddig is volt, nem új.
-
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32207 üzenetére
menj be a SimiClock beállításaiba, és ott be kell pipálni, hogy ezt is jelezze
-
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32203 üzenetére
azért, mert te nem találod, attól még ott van. nekem legalábbis
(#32204) RootRulez
ezek között nem találsz olyat, ami jó lenne?
-
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32172 üzenetére
a SimiClock widget tudja ezt a fícsört
-
vétó
aktív tag
azt áruljátok már el, hogy alapvetően mik a legfőbb érveitek a gyári böngésző cseréjére, azaz mit tartotok abban rossznak? semmi kritizálás részemről, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, milyen más preferenciáitok lehetnek mint nekem, aki teljesen elégedett vagyok a gyárival is.
-
vétó
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #32037 üzenetére
ehhe... a kiforratlan" rIGO stabilabban fut az egymagosomon, mint a töktutira kidolgozott, piacképes Sygic... no comment
(#32044) gyuszmó
nekem ugyanezt csinálja a névnapokkal. hiába mondom neki, hogy nem kell, ő csak azért is nyomatja. ez van...
(#32047) szentkuti11
nálam most a Screenshot IT, ami jól teszi a dolgát. fizetős, root kell hozzá
-
vétó
aktív tag
-
vétó
aktív tag
válasz
Luissimo #31692 üzenetére
én most elgondolkodtam egy "Mayer Ferenc" felhasználónév regisztrálásán... ha esetleg hiányérzet alakulna ki bennetek
mefistofeles:
ezt tedd fel Go Launcher Ex, és akkor nem kell bűvészkedni
-
vétó
aktív tag
ja, ezért meglepő számomra is. de kíváncsi vagyok, mit, és mennyi időn belül tesznek, mert jeleztem a dolgot a marketnek is, és az instagram-nak is. Egyiküknek sem jó, hogy egy jó nevű alkalmazásnév mögött kéretlen reklámokat telepítő és küldő szart terjesztenek...
iPhone-os barátom jelezte nagy boldogan, hogy van végre androidra is instagram. Én meg gyorsan telepítettem.
Még el sem indítottam az alkalmazást, már 3 új ikon volt a homescreen-emen (semmi közük az instagramhoz), plusz kaptam az értesítősávra reklámüzenet.
Elindítottam az alkalmazást: megnézhetsz instagram képeket, és elindíthatod a telefonodra telepített kamera alkalmazást, de semmi több funkció.
Ezután persze megnéztem a marketen a felhasználói visszajelzéseket... hát nem semmi.A tanulság: legközelebb mindegy ki ajánlja, és mindegy, milyen "nagy nevű" alkalmazást, először (ahogy egyébként minden más esetben is csinálom
) felhasználók visszajelzéseinek olvasása, fejlesztő csekkolása...
-
vétó
aktív tag
Figyelem!
Az android marketen elérhető az instagram for android alkalmazás. SENKI NE TEGYE FEL!
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy ez egy vírus
-
vétó
aktív tag
válasz
saphancs #31333 üzenetére
ha szabadon betehetnél olyan slide-okat, amik megfeleltethetők lennének a jelenlegi widgeteimnek, akkor lehet szó a maradandóságáról, de így nem. plusz a K-9 levelezőmben beállított fiókokról sem kapok értesítést, és ez is nagy hiányosság. ezzel együtt elég tetszetős ez a timeline homescreen, szóval ha jobban konfigurálható lenne, akkor tényleg maradandóan képes lennék beleszeretni. stabil, szmúsz, és könnyen kezelhető felület.
-
vétó
aktív tag
na közben kicsúsztam a szerkesztési időből...
Szóval a linkelt alkalmazás az csak a kiterjesztése ennek: OI Notepad
azt persze nem értem, hogy miért nem teszik bele már eleve, miért kell külön kiterjesztésként hozzápasszintani...
Spiritex: én úgy tudom, hogy igen. Nem eszközhöz, hanem felhasználóhoz kötik az alkalmazás felhasználói jogokat.
-
vétó
aktív tag
nem, ilyet sajnos nem. Ha hosszan nyomom a képernyőt eg jegyzetnél, akkor a beviteli módok közül választhatok (ami nekem a swype, a gyári virtuális billentyűzet, vagy egy telepített billentyűzet). De ez a dátum (esetleg +időpont) bevitel már nekem is hiányzott. Mindegy, beírom manuál
...főleg, hogy ezt megtehetem a laptopomon.
de tessék, ez tudja a dátumbeszúrást (ha már ez a fontos): OI Insert Date
-
vétó
aktív tag
válasz
Luissimo #31194 üzenetére
nálam nem sokáig volt fenn a viber. zabálta az erőforrásokat, nincs benne videóhivás lehetőség, agresszívnek is találtam, és több ismerősömnek van skype-ja, így én inkább maradtam annál. ezek közül azóta persze biztos javult néhány területen, de nem tudom, miben lehet jobb a sokkalta elterjedtebb skype-nál.
-
vétó
aktív tag
válasz
petipetya #31084 üzenetére
tessék még egy kép, ami ugyan nem screenshot, és nem is sw alkalmazás. de mindenképp hasznos, mert ez egy autós mobiltelefontartó megoldás
-
vétó
aktív tag
válasz
Dark Archon #31081 üzenetére
köszi, épp az előbb találtam végre működő cuccot (screenshot it), ezzel már elleszek.
korábban nem is igazán kerestem, csak néha jutott eszembe, hogy jó lenne, de az utolsó rúgást a Petipetyával történt mai kommunikációs zavar adta
úgyhogy ha bárki kíváncsi, most már tudok neki lőni képernyőmentéseket a teflonomról.
tessék, itt van pl. a homescreenem
-
vétó
aktív tag
válasz
retroid #31045 üzenetére
és akkor én is mondok egyet, csak hogy teljes legyen a káosz: DroidStats
nekem a Motorola Defy-on tökéletesen teszi a dolgát, a nőm Galaxy Ace-én viszont nem méri a mobilnet adatforgalmát, csak a wifi-ét (nem tudni miért), tehát vannak, és lehetnek más olyan készülékek is, amiket nem szeret.
-
vétó
aktív tag
válasz
petipetya #31026 üzenetére
ó basszus.... én a Root CallBlocker-ről beszéltem, és most nézem visszafelé a beszélgetést, és látom, hogy közben meg az általad ajánlott eszközről van szó. Szóval ezer bocsánat, hogy félrevittelek benneteket.
(az meg már egy másik szopás, hogy a MotoDefy-n eddig még egy qrva screenshot alkalmazást sem sikerült életre keltenem
)
egyébként a kommunikáció szerintem már ott félrecsúszott, hogy a kérdést a te hozzászólásodra tették fel, holott annál szó sem volt időzíthetőségről...
-
-
vétó
aktív tag
Go Launcher Ex
SwiFTP
Evernotemár több mint egy éves a telefonom, és vele ezek az alkalmazások is
persze vannak másféle kedvencek is, de ezek amik olyannyira beváltak, hogy egy készülékcsere esetén (feltéve hogy android) ezek újra felkerülnének az első 10 percben.
Mindhárom fenti alkalmazást még azelőtt választottam (tesztek, ajánlások alapján), hogy egyáltalán meg lett volna a telefon (ami számomra az első androidos készülék), és nem csalódtam egyikben sem.
Jajj, és majd elfelejtettem: Documents To Go, az első olyan alkalmazás, amit vettem, és azóta is hibátlanul használom.
-
vétó
aktív tag
egyébként meg ha írsz egy levelet a fejlesztőnek, hogy szeretnéd megvenni, de ide nincs engedélyezve, akkor valószínűleg megváltoztatja a beállításokat... mert többnyire egyszerűen csak lustaságból maradnak úgy, hogy csak egyes országokban engedélyezik a vásárlást.
ajj, közben most nézem, hogy eredetileg gezatata-nak volt ilyen problemája... na mindegy, így jártál, neked válaszoltam
-
vétó
aktív tag
válasz
flash- #30406 üzenetére
egyetértve Trob kolléga javaslatával kiegészíteném még annyi magyarázattal, hogy a gyári alkalmazásokat - bár ez nem látszik - a telefonod más szolgáltatásai is használhatják a háttérben, így ha törlöd őket, akkor értelemszerűen ellehetetleníted azokat a szolgáltatásokat is. ezért érdemes fagyasztani, mert így ha bármi gond lesz a későbbiekben, még mindig egyszerűbb visszaállítanod, mintha törölnéd őket.
-
vétó
aktív tag
válasz
mrkorooo #30376 üzenetére
azért nem tudom, te mit értesz azon, hogy "nagyonjonet" 1000 Forintért, de:
egy hónapra 500 MB adatforgalom elég a levelezéshez, a bitéhes widgeteknek, az aGPS navinak, és talán még egy kis böngészés is belefér. nem ismerem a Tré árait, de nem hiszem, hogy egy ilyen csomag sokkal többe kerülne 1000 Ft-nál. És ami a legszebb, hogy ha túlléped a kereted, akkor nem számláznak többet, csak lassítják az adatforgalmat, ami még akkor is bőven elégséges jó pár dologhoz, pl. az aGPS-nek, widgeteknek, csatolmány nélküli leveleknek, és ha türelmes vagy, még egy két weboldalt is elolvashatszhunfatal
ez a vár 5-6 percet sajnos nem mindig igaz. és általában pont akkor kell neki fél óra, amikor a legjobban szükséged lenne rá.
és bár nem nekem szólt az utasítás, de én megyek aludni gyorsan...
-
vétó
aktív tag
válasz
Probert75 #30274 üzenetére
hát basszus ezt már nem bírtam, ki kellett próbálnom. emberünk ugye azt szeretné, ha az appdrower-ben átrendezhetné az ikonokat, hogy az ő szájíze szerinti sorrendben legyenek. engem eddig qrvár a nem zavart a sorrend, ezért sosem néztem, de tényleg átrendezhető. hosszan nyomom az ikon, amíg meg nem jelennek a kis piros "x"-ek a sarokban (eddig ugye már ő is eljutott), csak én ilyenkor nem engedem el, hanem arrébb húzom, ahova szeretném, és erre a szerencsétlen kis ikon - mivel más úgy sem tehet - oda kerül, ahova én szeretném.
nahát, hogy hol tart már a tudomány!
egyébként szerintem ez az ember direkt tesztnek van itt, hogy megnézzék, hol vannak a határaink... -
vétó
aktív tag
válasz
Luissimo #29608 üzenetére
bacon szalonna ügyében szerintem nem igaz a megállapításotok, ugyanis a magyar nyelvben a "bacon" külön szakmai jelentéssel bír; a bacon sertés az a hízó, amit 90 kg súly körül vágnak, így a szalonna arányaiban több húsos részt tartalmaz, mint az általában háztáji vágások során jellemző 150-200 kg vágósúlyú sertéseknél; innen ered a bacon-szalonna elnevezés, ami ennél fogva helyes.
a tévedés és változtatás jogát fenntartom
ui.: közben látom, hogy sifarr nyelvész is kifejtette már hasonló ismereteit.
-
vétó
aktív tag
Friss, ropogós, magyar internetes rádió app: neston.hu
-
vétó
aktív tag
válasz
idegenufo #29236 üzenetére
próbáld ki ezt: BigButtons
-
vétó
aktív tag
válasz
DemonDani #25545 üzenetére
van belőle free változat is a marketen, szóval ki is tudod próbálni. a kockázatokról és mellékhatásokról nem én tehetek.
-
vétó
aktív tag
swiFTP és PC-s TotalCommander használat esetén a TC beállításoknál fontos arra figyelni, hogyan írjátok be az ip címet; CSAK! a számokat írd be (pl: 192.168.1.101:2121), és ne legyen a végén /jel!
-
vétó
aktív tag
válasz
-=Vacsek=- #21954 üzenetére
a legújabb verzióban alul ott vannak a tab-ok. a korábbiban meg a menüben lehetett valahol váltani. elég idióta helyre volt téve, nem könnyű megtalálni. viszont nekem már az újabb van, így nem tudom neked megnézni se...
uppsz, tévedtem, ez a lehetőség még mindig elérhető; tehát: menüben View/Worksheets
-
vétó
aktív tag
van új market. 3.3.11
ez végre nem lassú
-
vétó
aktív tag
ja, ez mondjuk nem ingyenes...
-
vétó
aktív tag
na pont az nem jött be, hogy nem testreszabhatóak. nem változtatható a háttérkép (ez még nem is akkora baj), és csak azok az alkalmazások érhetők el róla, amit ők belehegesztettek. de azért szerintem - ismerve ezt a fejlesztőcsapatot - lesz ez még jobb is!
Egyébként a mézescombban is a gyűrűs megoldás van, az tetszik.A CM7 testre szabható gyűrűs lockere feltehető 2.2-re? És ha igen, tudtok hozzá linket?
-
vétó
aktív tag
-
vétó
aktív tag
válasz
nagy1970 #20453 üzenetére
Motorola Defy a készülék, és én már 2.1 (gyáro ROM) alatt is használtam, nem kell hozzá semmi trükk.
Letöltöd az apk (telepítő) fájlt a linkről, azt felteszed a telefon memóriakártya gyökerébe, installod, és használod. De készülj fel, hogy zabálja az akkumulátort. Ja, és tök mindegy, milyen SIM kártyát raksz a készülékbe. Bár a kérdéseid alapján kezd gyanús lenni, hogy olyan célra szeretnéd használni, amire van más megoldás is...
szerk:
ja, közben látom, nem tudjátok letölteni. én meg már sajnos letöröltem a telepítő fájlt a gépemről. de a gugli a barátod, ha nagyon kell, biztos megtaláljátok.
-
vétó
aktív tag
A napokban szóba került - már nem először - az okostelefonok kezelőfelülete. Mármint pontosabban az, hogy az okostelefonok kezelőfelületeit, és az alkalmazásokat is úgy tervezik, hogy az a jobbkezeseknek "kedvezzen".
Én ugyan jobbkezes vagyok, de bal kézzel is majdnem ugyanúgy tudom használni a telefonomat, mint jobbal. Ez persze nem jelenti azt, hogy másoknál is így működik, de én nem látok ebben problémát.
Kíváncsi vagyok többek véleményére is, tényleg szükség lenne balkezes telefonokra is??? (a jobbkezesek válaszai is érdekelnek -
vétó
aktív tag
türelmetleneknek:
Download: New Android Market Version 3.1.5
http://www.mediafire.com/?y0ow3avbmlcz872 -
vétó
aktív tag
válasz
Dyrtyho #17760 üzenetére
esetleg az official twitter app?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bitcoin topic
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest