- Operatív igazgatót vált az Apple
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SDEJC
csendes újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek a Bluestack-android szinkronizálással kapcsolatban.
A laptopra fel van telepítve a Bluestack 2, azon az AppCast, míg a telefonon az Appcast. A Bluestack 2-n fent vannak azok az alkalmazások, amik a telefonon is, ám amikor a telefonról az appcast-tal elindítom pl az angry birds 2-t, akkor a laptopon indulás után az első pályától akarja kezdeni a játékot. Ugyanez van a nibblers-nél, a fight!-nál, és minden másnál is.
Kerestem videókat, leírásokat, de azok mind a bluestacks 1-hez készültek évekkel ezelőtt. Olvastam valami cloud connect-ről is, de az most elvileg az appcast alkalmazás.
Szóval kicsit össze vagyok zavarodva, hogy pontosan hogyan is kellene úgy összeszinkronizálni a bluestacks 2-t a telefonnal, hogy ott is a saját mentéseim jelenjenek meg.
Ebben tud valaki itt, vagy privátban segíteni? -
SDEJC
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy app, a Car Home Ultra, amit ha elindítok, akkor vele együtt elindul automatikusan a GPS is. Persze, ha be van kapcsolva. Na most általában nekem mindig be van kapcsolva a GPS, de ugye nincs használva, mert nem látszik az értesítési sávban. Ha térképet nyitok, akkor meg ugye automatikusan elindul, ha kilépek belőle, akkor automatikusan le is kapcsolja a GPS-t. Viszont amikor a Car Home Ultra-t indítom el, abszolút nincs szükségem egy aktív GPS kapcsolatra, mert azon belül navigációt nem indítok el, és olyan belső widgeteket sem használok amiknek szükségük lenne a GPS-re. Vagyis jobban merül a kelleténél az aksi.
A beállításoknál már kikapcsoltam minden olyant, ami esetleg a GPS bekapcsolásával függhet össze.
Létezik valami olyan app, amiben megadható az, hogy melyik app férjen hozzá a GPS-hez, és melyiket tiltsa le?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest