Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Halal_

csendes tag

válasz handrash #29354 üzenetére

Igen, az ecid nem halkul el csak rázásra.
    De az nem jó nekem. Olyan helyen (is) használom a telefont (motor), ahol alapból rázkódik, ha pedig az érzékenységet felállítóm, normál esetben néznek hülyének, hogy rángatom a telefonom.
    Talán van olyan funkció is, hogy pofával lefelé kell fordítani, de az meg nem igazán működik.
    Szóval az ecid nem jó (azt amúgy kb. 2 éve vettem meg a HTC-mre, de most itt mást kell keresnem :( )

• _Halal_

csendes tag

Sziasztok!

Valaki nem talált még jól működő talking caller ID-t?
    Már egy valag pénz költöttem a tesztelésre (megvettem egy csomó fajtát), de egyik sem tökéletes.
    Kritériumaim lennének:
    - olvassa ki rendesen a nevet, ha benne van a névjegyzékben (Mariskával pl.)
    - olvassa be a telefonszámot, ha nincs benne a telefonkönyvben, vagy legalábbis ne mondja Mariska szép magyarsággal, hogy "unknow")
    - a hangerő gomb megnyomásakor ne csak a csengőhangot vegye le, hanem a beszédet is (ne mondja tovább a hívó nevét)
    - végtelen ideig ismételje, amíg nem veszed fel, vagy nem utasítod el, vagy nem nyomod meg a hangerő gombot
    - A beszéd alatt halkuljon el a csengőhang (hogy lehessen érteni, hogy mit mond)
    - használja a magyar svox-ot (Mariskát)

Sajnos, a legtöbb program a hangerő gombra nem reagál, azaz ugyan úgy olvas tovább, mintha misem történt volna, csak leveszi a csengőhangot
    Van olyan, ami rázásra halkítja el, de nem akarom rázogatni a telefont, a csengőhanra viszont az a progi nem reagál.
    Van olyan progi, ami egész jól működne, de az meg ismeretlen hívás esetén undorító magyarsággal mondja az unknow szót, sajnos az baromira idegesítő, és ahhoz elég sok ismeretlen számról kapok hívást, hogy ez ne vegyem figyelembe.

Egyszerűen nem találok sem fizetős, sem ingyenes progit, ami jól működne.

Valakinek nincs ötlete?

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák